Αν το γραψε αυτος μαλλον ειναι τελειωμενοMagpies4 έγραψε:Παίδες όντως το έχει βγάλει και ο Ντι Μαρτζιο:
https://gianlucadimarzio.com/en/giovinc ... -club-paok
There are just a few remaining details before Giovinco will be unveiled as a new PAOK player
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- bersekeros
Αμοιβαία επωφελές και για μας και για τον Χρηστάρα.theo111 έγραψε:Μόλις διαβάζω ότι ετοιμάζουν πρόταση οι της Μπριζ για τον Τζολη στα 15Μ
https://talentabout.gr/2021/07/etoimaze ... riz-photo/
στο ενδεχόμενο να υπάρχει βάση σε αυτό το σενάριο, τι λέτε; τον κρατάμε ή τον δίνουμε;; οι απόψεις σας ...;
Για την ποδοσφαιρική εξέλιξή του και οικονομικά για μας.
Αυτοί θα τον πουλήσουν με τα κονέ τους σε κανά 2-3 χρόνια καμία 30+ εκατομμύρια και θα πάρεις αλλά 10 μύρια με ένα ποσοστό μεταπώλησης 20-30%.
Με τα λεφτά που παίρνεις, πας και φέρνεις Άντριεν Σίλβα και Μενσά, αριστερό μπακ και εξτρέμ και πας....
μετά το νταμπλ και για τους 8 στο Conference.
Εφόσον έχει ΚΑΛΑ λεφτά και ταυτόχρονα ΚΑΛΟ ποσοστό μεταπώλησης 100% τον έδινα.
Προσοχή όμως:
Μετά θέλουμε ΔΥΟ εξτρέμ.
Αν έρθει μόνο ένα, με ταυτόχρονη αποχώρηση Τζόλη αλλά και το αναμενόμενο ξεσκαρταρισμα του ρόστερ (φαντάζομαι ο Λάμπρου θα φύγει, Νινουα μάλλον θα φύγει και δεν ξέρουμε με εσιτι τι θα γίνει άρα ο Καντουρι θα χρειαστεί να παίξει και οχταρι μέσα στη χρονιά) τότε σημαίνει ότι αριστερό εξτρέμ θα έχουμε μόνο ένα, αυτό που ΘΑ έρθει.
Άρα θέλουμε δύο εξτρέμ αν φύγει ο Τζολης.
Έτσι λέω εγω
Προσοχή όμως:
Μετά θέλουμε ΔΥΟ εξτρέμ.
Αν έρθει μόνο ένα, με ταυτόχρονη αποχώρηση Τζόλη αλλά και το αναμενόμενο ξεσκαρταρισμα του ρόστερ (φαντάζομαι ο Λάμπρου θα φύγει, Νινουα μάλλον θα φύγει και δεν ξέρουμε με εσιτι τι θα γίνει άρα ο Καντουρι θα χρειαστεί να παίξει και οχταρι μέσα στη χρονιά) τότε σημαίνει ότι αριστερό εξτρέμ θα έχουμε μόνο ένα, αυτό που ΘΑ έρθει.
Άρα θέλουμε δύο εξτρέμ αν φύγει ο Τζολης.
Έτσι λέω εγω
Επίσης αν φύγει ο Ντουγκλας προσδοκω να γίνει κίνηση για Σίλβα.
Δεν έχω όμως κάποια πληροφορία ως προς αυτο
- Σουριναμέζος
Τα 15 μύρια + ποσοστό μεταπώλησης για Τζόλη είναι an offer you can't refuse
Εγω το ξαναλέω,ελπίζω οτι υπάρχει ήδη η προεργασία σε περίπτωση πώλησης Σφιντέρσκι,Τζόλη ή οποιοδήποτε άλλου βασικού.Γιατί είμαστε προς το τέλος των μεταγραφών.Βέβαια αν όντως έχεις 15 μύρια κάβα,κερδίζεις χρόνο σε περίπτωση διαπραγματεύσεων.Γενικά, προσωπικά θα ήμουν υπέρ της πώλησης Τζολη με τέτοιο ποσό.
-
giliopoulos
Περιεργο παντως να εχουμε 4 χαφ πανω απο 31. Σιλβα Κουρτιτς +32, Σβαμπ Καντουρι 31 .rainmaker έγραψε:Επίσης αν φύγει ο Ντουγκλας προσδοκω να γίνει κίνηση για Σίλβα.
Θα περιμενα κινηση για κατω των 25 παικτη
Αν όντως είναι να φύγει ο μικρός, είναι επιτακτική η ανανέωση σε Αντρίγια και απόκτηση εξτρεμ με καλά νούμερα σε ασιστ/γκολ (οχι Λημνιος δλδ).
Επίσης βγήκε για Αγκουστο και Αραβιες, αν ισχυει, πρεπει κλεισουμε και ενα κοινοτικό 8αρη που να μπορει να κυκλοφορει μπαλα και οχι να προσπαθει να το καμει.
Οσο θα εκανε ο Λουτσεκου τον Χρήστο Τσέκο να εχει 100% ευστοχία στις βολες, αλλο τοσο θα γίνει 8αρη ο Εσιτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επίσης βγήκε για Αγκουστο και Αραβιες, αν ισχυει, πρεπει κλεισουμε και ενα κοινοτικό 8αρη που να μπορει να κυκλοφορει μπαλα και οχι να προσπαθει να το καμει.
Οσο θα εκανε ο Λουτσεκου τον Χρήστο Τσέκο να εχει 100% ευστοχία στις βολες, αλλο τοσο θα γίνει 8αρη ο Εσιτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας γίνει του χρόνουgiliopoulos έγραψε:Περιεργο παντως να εχουμε 4 χαφ πανω απο 31. Σιλβα Κουρτιτς +32, Σβαμπ Καντουρι 31 .rainmaker έγραψε:Επίσης αν φύγει ο Ντουγκλας προσδοκω να γίνει κίνηση για Σίλβα.
Θα περιμενα κινηση για κατω των 25 παικτη
- sourmenetes
- Moderator
15 συν ρήτρα μεταπώλησης είναι πολύ καλό σεναριοtheo111 έγραψε:Μόλις διαβάζω ότι ετοιμάζουν πρόταση οι της Μπριζ για τον Τζολη στα 15Μ
https://talentabout.gr/2021/07/etoimaze ... riz-photo/
στο ενδεχόμενο να υπάρχει βάση σε αυτό το σενάριο, τι λέτε; τον κρατάμε ή τον δίνουμε;; οι απόψεις σας ...;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ερχεται ο ΠΑΚΤΑΡΑΣ απο οτι φαινεται. Αντε να τελειωσει να τρελαθουμε....
Ασχετο.....(αλλα ισως οχι και τοσο) επειδη μαζευονται πολλα βαρυα συμβολαια εκει μπροστα, ελπιζω να εχει δρομολογηθει και η ανανεωση του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Αντριγια Ζιβκοβιτς με συμβολαιο που του αξιζει και θα τον κανει να νοιωθει ευτυχισμενος και σημαντικος
Ασχετο.....(αλλα ισως οχι και τοσο) επειδη μαζευονται πολλα βαρυα συμβολαια εκει μπροστα, ελπιζω να εχει δρομολογηθει και η ανανεωση του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Αντριγια Ζιβκοβιτς με συμβολαιο που του αξιζει και θα τον κανει να νοιωθει ευτυχισμενος και σημαντικος
μπορει καποιος να μας πει ποτε θα γινει το ξεσκαρταρισμα του ροστερ? ποτε θα αρχισουν να ανακοινωνονται αυτοι που δεν θα συνεχισουν με την ομαδα?