ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dimitris_L4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ρε παιδια ο Σαββίδης είπε για 8 μυρια +20%... Πως βγαίνει ο δανεισμός για να καταλάβω μήπως έχω χάσει κάποια επεισοδια...
- bersekeros
prax έγραψε:
ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΟΚ, ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..
ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ..
Όπως υπάρχουν άλλοι που θέλουν να φύγουν για τους όποιους λόγους, υπάρχουν άλλοι τόσοι που θέλουν να επιστρέψουν....Πρίγιοβιτς, Σταφυλίδης....και θα μπορούσα να βάλω κι άλλα ονόματα.
Τι σχέση έχει η Διοίκηση, αν θέλει να φύγει ο Γιαννούλης, ο Πέλκας, ο Λημνιός;
Οι ίδιοι θα παρακαλάνε να γυρίσουν σε λίγα χρόνια, αφότου αρπάξουν τα πολλά χρήματα στο εξωτερικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 15 Ιαν 2021, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.transfermarkt.com/abdul-rah ... ler/224884giliopoulos έγραψε:Δεν πρεπει να ειναι αυτος, κατι ελεγε για 3 και 10 συμμετοχες καπου εκει τελος παντων σε καλο πρωταθλημα προπερσι και περσι..Napoli4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/matheus-r ... ler/379249giliopoulos έγραψε:Κολκας τωρα ειπε για αρ μπακ 26 χρονων, με περιπου 100 συμμετοχες στην καριερα του, περσι και προπερσι σε καλο πρωταθλημα με λιγες συμμετοχες..
Εχει κανενας καμια ιδεα?
Δηλαδη εικαζω σε καμια γαλλια ισπανια αγγλια ιταλια γερμανια παγκιτης
Φετος απ οτι καταλαβα δεν πρεπει να παιζει σε καλο πρωταθλημα
Ψιλοταιριάζει αυτός.
-
Aυτος ειναι.. 2 συμμετοχες και 11 σωστα.
Και φετος δεν παιζει πουθενα. Οποτε πετυχες διανα!
Η σύγκριση μου είναι πάντα σε σχέση με αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό...Όσο για αυτούς που αναφέρεις, είναι σε τρομερά καθοδική πορεία χωρίς καν συμμετοχές , επομένως κατά την άποψη μου δεν έχει και πολύ βάση..bersekeros έγραψε:Όπως υπάρχουν άλλοι που θέλουν να φύγουν για τους όποιους λόγους, υπάρχουν άλλοι τόσοι που θέλουν να επιστρέψουν....Πρίγιοβιτς, Σταφυλίδης....και θα μπορούσα να βάλω κι άλλα ονόματα.
Τι σχέση έχει η Διοίκηση, αν θέλει να φύγει ο Γιαννούλης, ο Πέλκας, ο Λημνιός;
Οι ίδιοι θα παρακαλάνε να γυρίσουν σε λίγα χρόνια, αφότου αρπάξουν τα πολλά χρήματα στο εξωτερικό.
Βέβαια... να γράψω ότι μετά τον Κλάους δε δίνει χρήματα σε Έλληνες για ανανεώσεις απ’ότι φαίνεται. Και ο κάθε Έλληνας παίχτης βλέπε Λημνιός, Πέλκας, Γιανκούλης γιατί να θέλουν να κάτσουν να παίζουν με τα μισά από πολύ πιο μέτριους ξένους παίχτες που τώρα πλέον ούτε παίζουν στην ομάδα. Αν θες να έχεις και μια πιο Ελληνική ομάδα θα πρέπει να τους πληρώνεις σωστά και να ανανεώσεις στην ώρα τους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Baba μεγάλη παιχταρα!!
Και φυσικά ο Μινος θα λέει ολόκληρο το όνομα του :p
1. Τοξικότητα περιβάλλοντος ΠΑΟΚ που παραψάχνουμε τα αρνητικά κάθε παίχτη
2. ΤσουΛου
3. Και ΛΕΦΤΑ ρε σεις!!! Κανένας δεν έφυγε για 10-20% περισσότερα, αλλά για διπλά και τριπλάσια! Κι εμένα αν μου έλεγε μια Σαουδαραβική εταιρία ¨πάρε τριπλάσια με κλειστό 5ετές ¨ θα έφευγα αέρα και θα προετοίμαζα η συνταξιοδότηση ...
2. ΤσουΛου
3. Και ΛΕΦΤΑ ρε σεις!!! Κανένας δεν έφυγε για 10-20% περισσότερα, αλλά για διπλά και τριπλάσια! Κι εμένα αν μου έλεγε μια Σαουδαραβική εταιρία ¨πάρε τριπλάσια με κλειστό 5ετές ¨ θα έφευγα αέρα και θα προετοίμαζα η συνταξιοδότηση ...
-
Μεγαλο ρισκο...Mitsospaoki4 έγραψε:Baba μεγάλη παιχταρα!!
Περυσι απ οτι βλεπω ειχε μεγαλο τραυματισμο στο γονατο 1 χρονο εκτος.
Και φετος αρχισε λιγο να παιζει στην β ομαδα...
Ναι, αλλά το "ανέχονται" γιατί παίζουν τα μισά ματς φιλικά όπου φτιάχνουν τα stats τους για επικείμενη μεταγραφή, γιατί ξέρουν οτι εάν χρειαστεί θα σπρωχτούν εντός ή εκτός γηπέδου, οπότε θα διεκδικούν καλύτερα συμβόλαια με 5-6 τίτλους στο βιογραφικό τους, και γιατί σβήνουν "τον πόνο" τους παίζοντας τσ.λ. Είναι μεγάλη υπόθεση και για πρεστίζ και για να κάνεις καλύτερη μεταγραφή. Εάν ο Γιαννούλης είχε παίξει 2 σεζόν ΤΣ.Λ. (που περνάνε και στην επόμενη φάση τα σιχάματα γτστ) αμφιβάλλουμε οτι θα έπιανε 18-20μ;
Επίσης και να θέλει κάποιος να φύγει, σε εμάς κάνει τσαλιμάκια, εκεί κοκοκο για πολλούς και διάφορους λόγους.
Εν πάσει περιπτώσει, στα δικά μας, η ομάδα έπρεπε να μάθει να πουλάει ειδικά όταν ο παίκτης δεν ανανεώνει και ειδικότερα όταν είναι στο limit up του. Με το Γιαννούλη δείχνει να το μαθαίνει αυτό.
Τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ανησυχία για τον αντικαταστάτη του. Παίζεται κάτι εκτός από το κύπελλο που στην ουσία είναι 4-5 ματς σοβαρα; Ας κλείσουν τώρα βασικό για το καλοκαίρι.
Επίσης και να θέλει κάποιος να φύγει, σε εμάς κάνει τσαλιμάκια, εκεί κοκοκο για πολλούς και διάφορους λόγους.
Εν πάσει περιπτώσει, στα δικά μας, η ομάδα έπρεπε να μάθει να πουλάει ειδικά όταν ο παίκτης δεν ανανεώνει και ειδικότερα όταν είναι στο limit up του. Με το Γιαννούλη δείχνει να το μαθαίνει αυτό.
Τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ανησυχία για τον αντικαταστάτη του. Παίζεται κάτι εκτός από το κύπελλο που στην ουσία είναι 4-5 ματς σοβαρα; Ας κλείσουν τώρα βασικό για το καλοκαίρι.
- Περιπτερος
Και κάτι για Σταφυλίδη και συμμετοχές.
Η Hoffenheim πολλές φορές παίζει 3 5 2, έχει ένα αριστερο μπακ δανεικό από Τοτεναμ αξίας 25 εκατομυρίων για φέτος για τετράδα πίσω, και ο τραυματισμός του είναι ώμος δεν είναι κανένας χιαστός ξερω εγώ. Είναι μικρότερος από φεράρι, 2 χρόνια μεγαλύτερος από Γιαννούλη, ξέρει ΠΑΟΚ νιώθει ΠΑΟΚ.
Η Hoffeinhaim είναι η τέταρτη γερμανική ομάδα στην δεκαετία 10 20 σε συνολική κατάταξη, δεν είναι κωλοπετεινίτσα.
Γραφουμε για το Σταφυλίδη λες και είναι κάποιο υπερπαλτό, κάποιος ξοφλημένος που στόχο έχει να μας φάει τα λεφτά. Παιδιά ο Σταφυλίδης είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους 7 - 8 κορυφαίους Ελληνες παίκτες, παιδι της ακαδημίας μας, φυσικά και θα έπρεπε να είναι βασική επιλογή σε σχέση με κάποιον φεράρι 29 χρονων από το Βόλο. Η ιδανική λύση θα ήταν δανεισμός για 6 μήνες με οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια το καλοκαίρι και προσυμφωνημένο συμβόλαιο με παίκτη από τώρα.
Η αρνητικότητα για Σταφ είναι αδικαιολόγητη, ο παίκτης μας έχει φερθεί εντιμότατα.
Η Hoffenheim πολλές φορές παίζει 3 5 2, έχει ένα αριστερο μπακ δανεικό από Τοτεναμ αξίας 25 εκατομυρίων για φέτος για τετράδα πίσω, και ο τραυματισμός του είναι ώμος δεν είναι κανένας χιαστός ξερω εγώ. Είναι μικρότερος από φεράρι, 2 χρόνια μεγαλύτερος από Γιαννούλη, ξέρει ΠΑΟΚ νιώθει ΠΑΟΚ.
Η Hoffeinhaim είναι η τέταρτη γερμανική ομάδα στην δεκαετία 10 20 σε συνολική κατάταξη, δεν είναι κωλοπετεινίτσα.
Γραφουμε για το Σταφυλίδη λες και είναι κάποιο υπερπαλτό, κάποιος ξοφλημένος που στόχο έχει να μας φάει τα λεφτά. Παιδιά ο Σταφυλίδης είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους 7 - 8 κορυφαίους Ελληνες παίκτες, παιδι της ακαδημίας μας, φυσικά και θα έπρεπε να είναι βασική επιλογή σε σχέση με κάποιον φεράρι 29 χρονων από το Βόλο. Η ιδανική λύση θα ήταν δανεισμός για 6 μήνες με οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια το καλοκαίρι και προσυμφωνημένο συμβόλαιο με παίκτη από τώρα.
Η αρνητικότητα για Σταφ είναι αδικαιολόγητη, ο παίκτης μας έχει φερθεί εντιμότατα.
Καλά και από την Λίβερπουλ ήθελαν να φύγουν Σουάρεζ, Κοουτίνιο και τώρα όλοι παρακαλάνε να πάνε εκεί.
Το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους, μην κοιτάμε την Ελλάδα που μόνο μια ομάδα έχει σταθερότητα επειδή ελέγχει μέχρι και το κυλικείο της βουλής.
Πόσοι ήθελαν να φύγουν από τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ; Μόνο Πρίγιο, Λουτσέσκου που πήγαν στα πετροδόλαρα (λογικό). Κανένας δεν ζήτησε μεταγραφή. Μέχρι και ο Γιαννούλης που δεν είχε συμμετοχή στην ομάδα, ανανέωσε αντί να πάει στη Ρεν που έδινε 3Μ.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατική φάση, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται. Κάνει εκαθαρρίσεις, άλλαξε προπονητή, δίνει πιο χαμηλά συμβόλαια. Όπως λέει ο sourme, αν κάποιος δεν γουστάρει, εμείς δεν γουστάρουμε 100.
Σε αυτή τη φάση σκοπός είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν κίνητρο να πετύχουν και γουστάρουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Θέλει υπομονή και να αποφύγουμε τον μηδενισμό. Θα έχουμε αποχωρήσεις, πρέπει να γίνουν προσθήκες, αλλά η ομάδα χτίζεται, και αυτό πάντα θέλει χρόνο.
Το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους, μην κοιτάμε την Ελλάδα που μόνο μια ομάδα έχει σταθερότητα επειδή ελέγχει μέχρι και το κυλικείο της βουλής.
Πόσοι ήθελαν να φύγουν από τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ; Μόνο Πρίγιο, Λουτσέσκου που πήγαν στα πετροδόλαρα (λογικό). Κανένας δεν ζήτησε μεταγραφή. Μέχρι και ο Γιαννούλης που δεν είχε συμμετοχή στην ομάδα, ανανέωσε αντί να πάει στη Ρεν που έδινε 3Μ.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατική φάση, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται. Κάνει εκαθαρρίσεις, άλλαξε προπονητή, δίνει πιο χαμηλά συμβόλαια. Όπως λέει ο sourme, αν κάποιος δεν γουστάρει, εμείς δεν γουστάρουμε 100.
Σε αυτή τη φάση σκοπός είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν κίνητρο να πετύχουν και γουστάρουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Θέλει υπομονή και να αποφύγουμε τον μηδενισμό. Θα έχουμε αποχωρήσεις, πρέπει να γίνουν προσθήκες, αλλά η ομάδα χτίζεται, και αυτό πάντα θέλει χρόνο.
- GiorgosAtha
Τον είχε πάρει η Chelsea 26m???giliopoulos έγραψε:Aυτος ειναι.. 2 συμμετοχες και 11 σωστα.
Και φετος δεν παιζει πουθενα. Οποτε πετυχες διανα!

Τι λεφτά ρίχνουν ρε φίλε...
ναπολιτάνε, η λίβερπουλ πούλησε τον κουτίνιο και πήρε βαν ντάικ και άλισον
έχασε τον αστέρα της, αλλά κάλυψε τα χρόνια κενά σε 2 σημαντικές θέσεις
εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας
έχασε τον αστέρα της, αλλά κάλυψε τα χρόνια κενά σε 2 σημαντικές θέσεις
εγώ είμαι ευχαριστημένος αν με τα λεφτά του γιαννούλη, κρατήσεις τον τσέχο (μεγάλη ευκαιρία) και πάρεις και ένα χαφ ή έναν τέρμα αξίας