Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Μήπως το ότι τα έσοδα μιας ΠΑΕ από διάρκειας και εισιτήρια καταλήγουν cash στο σπίτι του "μεγαλομετοχου";

- Μπαρκαρούτσος
Λογικά κάτι θέλει να καλύψει, κάπου θα πάνε αυτά τα λεφτά...

Ενταξει..ο τυπος την εχει παει τη λαμογιά σε αλλο επιπεδο. 
Ο ξαδερφος που ασχολειται μονο στα χαρτια με την παε υποτιθεται ειχε τις εισπραξεις σε σακκουλα σπιτι του!! Προφανως ζουε στο 1957 και θησαυροφυλακια ή εταιριες μεταφορας χρηματων δεν εχουν ακομα ερθει εδω..
Γελανε κ οι πετρες με τον φυτευτό του Βαγγελα αλλα τα φυτα στην κερκιδα ασχολουνται με τον κακο ΠΑΟΚ.
Καλα ξεμπερδεατα..τα τραχτερ μην ξεχασουν να περασουν σερβις γιατι σε 2-3 χρονια......
Τα χρηματα αυτα θα καταληξουν μισα στην τσεπη του κ μισα στους παιχτες που εχουν διπλά συβολαια και τη μιση αμοιβη τους την παιρνουν μαυρη..οπως γνωριζω προσωπικα απο ελληνα παιχτη τους.

Ο ξαδερφος που ασχολειται μονο στα χαρτια με την παε υποτιθεται ειχε τις εισπραξεις σε σακκουλα σπιτι του!! Προφανως ζουε στο 1957 και θησαυροφυλακια ή εταιριες μεταφορας χρηματων δεν εχουν ακομα ερθει εδω..
Γελανε κ οι πετρες με τον φυτευτό του Βαγγελα αλλα τα φυτα στην κερκιδα ασχολουνται με τον κακο ΠΑΟΚ.
Καλα ξεμπερδεατα..τα τραχτερ μην ξεχασουν να περασουν σερβις γιατι σε 2-3 χρονια......
Τα χρηματα αυτα θα καταληξουν μισα στην τσεπη του κ μισα στους παιχτες που εχουν διπλά συβολαια και τη μιση αμοιβη τους την παιρνουν μαυρη..οπως γνωριζω προσωπικα απο ελληνα παιχτη τους.
Καλά η ξεφτυλα του Άρεως πάει σε άλλο επίπεδο.... Η αποθέωση απ το ποκ δείχνει πόσο δεν σας υπολογίζουν Ρούληδες..... 
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Τρικυμίας έγραψε:Αν ήμουν κίτρινος, θα ντρεπόμουν να μου χαϊδεύουν έτσι τα αφτιά οι κάτω. Τόσο ακίνδυνο και συμπαθητικό με θεωρούν; Δεν με φοβούνται καθόλου;
Η κίτρινη βλέπω ότι είχε διαιτησία κόκκινου.
Μας σιχαίνονται. Όλα πάνε καλά.

Τι να φοβηθούν ρε φίλε; Το πιο πιστό ... μπουλντογκ τους εβερ; 10 τεμάχια μάζεψαν πέρσι εκτός έδρας από τους βρυποκόλακες. Με βάζελο κ κούλα στο όριο του κωμικού. Γελάει ο κόσμος με την πάρτη τους. Φυσικά, δημόσια πρέπει να τονώνεται το ηθικό των ρούληδων σε κάθε ευκαιρία. Σίγουροι βαθμοί στα πλέι οφφς.
Όπως αναρωτήθηκε κ ένας φίλος.. Ρε παιδιά, προπώληση δεν υπήρχε; Είναι δυνατόν οι εισπράξεις να ήρθαν όλες την ημέρα του αγώνα;;
Μουφα μου μυρίζει μάγκες..
Στα δικά μας, ξέρει κανείς ρε παιδιά τι ροκο Βαράνε οι Σλοβάκοι, κανένα παιχνίδι τους κάτι;;

Μουφα μου μυρίζει μάγκες..
Στα δικά μας, ξέρει κανείς ρε παιδιά τι ροκο Βαράνε οι Σλοβάκοι, κανένα παιχνίδι τους κάτι;;
Προπωλήσεις, πληρωμές με κάρτα, πωλήσεις μέσω συνδέσμων...Τι το ψάχνεις αδερφέ ή μπήκαν σε σκουλικοτρυπα και βγήκαν στο 1980 ή έγινε λαμόγια χοντρή 

- theodorsalonika
Προτείνω να βάλουμε όλοι απο10 ευρώ να τα μαζέψουμε σιγά σιγά..κρίμα είναι..

Και μόλις τώρα βγήκε ότι αυτός που είχε τα χρήματα είναι Ξαδερφος του καρυ.. good wines 

- navigator11
Εκ τουιτερ :
Στην τέταρτη σεζόν του κάσα ντε παπέλ ο προφέσορας αποφασίζει να χτυπήσει το Κλεάνθης Βικελίδης

Στην τέταρτη σεζόν του κάσα ντε παπέλ ο προφέσορας αποφασίζει να χτυπήσει το Κλεάνθης Βικελίδης
Ρε τι καλτ τρελιάρη συμπολιτη εχουμε εμεις
Τρακτερ,αστικα λεωφορεια,γηπεδο χωρις ρευμα,sold out χωρις σολνταααουτ,ληστειες εισπράξεων
Αχαχαχαχαχχχαχααα ...τι ειναι αυτοι ρε!!! 

Τρακτερ,αστικα λεωφορεια,γηπεδο χωρις ρευμα,sold out χωρις σολνταααουτ,ληστειες εισπράξεων
Αχαχαχαχαχχχαχααα ...τι ειναι αυτοι ρε!!!

- navigator11
Το πιο καλτ όμως όλων η ... αγάπη των γαυρων. Μιλάμε για αγνή αγάπη για την θυγατρική. Ένας Κλιγκόπουλος, φρονώ, χτες θα βοηθούσε πολύ στην επίτευξη της πρόκρισης αλλά φευ ... 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Sdna φήμες λένε για 3 μεταγραφαρες(Αρ Μπακ, χαφ,φορ)..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως μπερδεψες τα τοπικ;;;
Η μιλαμε για το συμπολιτη;;

Η μιλαμε για το συμπολιτη;;