Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
kataramenos5 έγραψε:Κατι ακουσα για δεκαρι και μπηκα να δω.seaman έγραψε: ο Oscar που είναι και καλό δεκάρι
Για τερματα δεν αγχωνομαι .Υπαρχει παντα ο..
Ήθελα να γράψω πως για τέρμα η ίσως καλύτερη λύση είναι ο Drobny που όπως νομίζω έμεινε και ελεύθερος και είπα άσε μπορεί να φάω κράξιμο επειδή είναι τριανταφεύγα... εφόσον όμως ανέβασες Kirally εντάξει θέλω Drobny.
Το ινπαοκ με τον ιβηρα Βαρέλα κ Ευρωπαίο τζαλμα ...
Δεν εχουν αξιοπιστία αν κ καλύτεροι έως τωρα απο 24
Τεσπα να δουμε ... Του μποικο πιο δύσκολο απο Βαρέλα φαινεται
Δεν εχουν αξιοπιστία αν κ καλύτεροι έως τωρα απο 24
Τεσπα να δουμε ... Του μποικο πιο δύσκολο απο Βαρέλα φαινεται
-
μου φαινεται οτι και εσυ ομως του λες τι να γραφει και τι οχι τωρα....και ψιλογραφεις και εκ μερους ολων μας για το αν εχει εξελιχθει στο πιο αντιπαθητικο ατομο εδω μεσα....Dimg4 έγραψε:
Despe και πολυ ευγενικος εισαι. Γκοραν επειδη βλεπω δε σε αγγιζουν οι μοντ θελω να πω οτι εχεις εξελιχθει στο πιο αντιπαθητικο, εγωιστικο κ μεγαλομανη ατομο εδω μεσα. Απο που κι ως που ΡΕ θα πεις τι θα γραψει κ τι οχι? Απο που κι ως που ΡΕ θα γραψεις εκ μερους ολων μας?? Τι νομιζεις οτι εισαι? Ενα geek ποτ ξημερωβραδιαζεται και παριστανει τον εξυπνο σε ενα ψευτικο κοσμο γιατι προφανως στον αληθινο σε εχουν απομονωσει.
Αντε γιατι πρεπει να τελειωνει το ανεκδοτο γκοραν
- pagotatzis
paokpool έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Κατι ακουσα για δεκαρι και μπηκα να δω.seaman έγραψε: ο Oscar που είναι και καλό δεκάρι
Για τερματα δεν αγχωνομαι .Υπαρχει παντα ο..
Ήθελα να γράψω πως για τέρμα η ίσως καλύτερη λύση είναι ο Drobny που όπως νομίζω έμεινε και ελεύθερος και είπα άσε μπορεί να φάω κράξιμο επειδή είναι τριανταφεύγα... εφόσον όμως ανέβασες Kirally εντάξει θέλω Drobny.[/
Γεια σας και απο μένα
Το πρώτο μου ποστάρισμα για την φετινή μεταγραφική περίοδος
Εύχομαι να ειναι γούρικη
Φίλε ο Ντρομπνη εκλειςε στη Βέρτερ .
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ilovegame27
Είχες τον Lodygin μέσα στα πόδια σου και τον άφησες να τον πάρουν μέσα από τα χέρια σου όπως και άλλους παίχτες
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω αυτόν τον Ibrahimovic που έπαιζε σε μια γαλλική..αυτόν που παίζει επιθετικός στη Σουηδία. Ακόμη ελεύθερος είναι.
- Lacedaemonian
Τι να τον κανεις ρε Roman;Εχει τα ίδια ....χαρακτηριστικά και στυλ με τον Κλαους.Ασε που δεν εχει και μεταπωλητικη αξίαRoMaN έγραψε:Εγώ θέλω αυτόν τον Ibrahimovic που έπαιζε σε μια γαλλική..αυτόν που παίζει επιθετικός στη Σουηδία. Ακόμη ελεύθερος είναι.

- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Για μενα τουλαχιστον αν καπου επρεπε να πεσει το πολυ χρημα δεν ειναι στην θεση του επιθετικου αλλα σε αυτη του επιτελικου.Βρες τον ανθρωπο που θα ταιζει την 3δα μπροστα και θα σου γραψει ενα σκασμο γκολ.Παρε και τον θεο τον ιδιο στην επιθεση και ασε πισω του μια μετριοτητα και θα τον καψεις
- kataramenos5
Εχουμε ματι.ilovegame27 έγραψε:Είχες τον Lodygin μέσα στα πόδια σου και τον άφησες να τον πάρουν μέσα από τα χέρια σου όπως και άλλους παίχτες
ilovegame27 έγραψε:Είχες τον Lodygin μέσα στα πόδια σου και τον άφησες να τον πάρουν μέσα από τα χέρια σου όπως και άλλους παίχτες
Ο Γλυκος ειναι καλυτερος,και στο γραφω με πληρη επιγνωση.
- Kostas_Peraia4
Guissepe Rossi
Radamel Falcao
Mario Gomes
Alexandre Pato
Mario Balotelli
Φυσικα σαν δανεικοι...
Διαλεχτεεεεεεεεεεεεεεεεε
Radamel Falcao
Mario Gomes
Alexandre Pato
Mario Balotelli
Φυσικα σαν δανεικοι...
Διαλεχτεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν το σκεφτομαι καν guissepe rossi ειναι ο πιο φθηνος απο αυτους που λες και ειναι παιχταρα αλλα γυαλινοςKostas_Peraia4 έγραψε:Guissepe Rossi
Radamel Falcao
Mario Gomes
Alexandre Pato
Mario Balotelli
Φυσικα σαν δανεικοι...
Διαλεχτεεεεεεεεεεεεεεεεε
pato πανακριβος
φαλκαο πανακριβος
μπαλοτελι ερωτας δωστα ολα και φετον ιβαν αλλα 2μ θελει τον χρονο για μπεσικτας για εδω μπορει να θελει και 3