Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

trouman έγραψε:Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Αυτο είναι το μόνο σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ksenitemenos4 έγραψε:
θα ηταν καλο μια στο τοσο, ετσι για αλλαγη, να μην γραφεις ειρωνικα...κανεις δεν ειπε οτι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ οφελος ο σαββιδης...αλλο αυτο και αλλο το αν ηρθε στον ΠΑΟΚ μονο για τα επιχειρηματικα του οφελη...επισης το οφελος εχει παντα αμεση σχεση και με το κοστος, οταν εχει βαλει 100 μυρια περιπου για την ομαδα, ε πως να το κανουμε ΕΩΣ ΤΩΡΑ τα οφελη που ειχε για αυτο το κοστος ειναι μηδαμινα! οταν λες ομως οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, στην ουσια δικαιολογεις το χρημα που εχει ριξει στον ΠΑΟΚ, και δεν νοιωθεις και την ευγνωμοσυνη που αξιζει προς το προσωπο του, γιατι ελα μωρε για δικο του οφελος το εκανε ολα...ε ναι αυτο ειναι αχαριστια, οχι το να πεις οτι εχει και καποια οφελη μεσω του ΠΑΟΚ...και εγω η εσυ να αγοραζαμε τον ΠΑΟΚ αυριο θα ειχαμε καποια οφελη, χαιρω πολυ...
Αυτό ακριβώς, χαίρω πολύ. Και κάπου εδώ που συμφωνούμε, είναι το μόνο που συμφωνούμε δυστυχώς
κι απορώ τι συζητάτε 4 σελίδες τώρα.

Γιατί σε όλα τα άλλα, καμία σχέση, μα καμία σχέση όμως.
Δεν ξέρω από που ν αρχίσω απ το πόστ σου.
Κανείς, μα κανείς δεν είπε ότι ηρθε στον ΠΑΟΚ μονο για τα επιχειρηματικα του οφελη.
Το μόνο που ψελίσαμε κάποιοι είναι ότι απ τον ΠΑΟΚ έχει τεράστια οφέλη.
Κανείς δεν το είπε για κακό. Οκ, σόρρυ, μιλάω για τον εαυτό μου, εγώ δεν το είπα για κακό.
Και κάποιοι σκούζουν σα να τους βρίσαμε τη μάνα. Σελίδες επί σελίδων όμως.
Κι α κι ου και δαπνδφκ

Η όποια ειρωνεία βλέπεις, πηγάζει απ το γεγονός ότι όλο αυτό, είναι τόσο ανούσιο όσο και η πρόταση ''ο ουρανός είναι μπλε''. Ο χ (τονίζω το χ, για αποφυγή παρεξησεων) επιχειρηματίας εκεί που έχει τις επιχειρήσεις του, έχει και την ομάδα της περιοχής. Έχει οφέλη απ αυτό; Χμμμ, μουμπλε μουμπλε, για να δούμε
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Η σύνδεση που κάνεις με το να λες, ότι κάποιος δεν νιώθει ή δε δείχνει ευγνωμοσύνη στον Σαββίδη και είναι αχάριστος (!), όταν λέει ότι έχει τεράστια οφέλη απ την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα λογικό άλμα που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Μεταξύ μας, αν το καλοδεις τι έγραψες, νομίζω ότι ούτε κι εσύ μπορείς να ακολουθήσεις.

Κρίμα μόνο που τη λες σ έναν άγνωστο τύπο, που έχει γράψει για τον Ιβάν αφού έσβησε τα χρέη, ότι είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Δεν ήξερα όμως ότι πρέπει να το επαναλαμβάνω κάθε μέρα επί τρεις φορές τη μέρα κοιτάζωντας βορειοανατολικά, προς το Ροστώφ.

Έχει τεράστια οφέλη, όπως και τα μειον που δεν θα είχε αν δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, προφανέστατα.
Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες.
Συνεχίζω να μη βλέπω κάτι κακό σ αυτό και σίγουρα δεν είμαι αχάριστος ή αγνώμων λέγοντας τα προφανή
κι αυταπόδεικτα. (εξ ου κι ανούσια )
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

πρωτα απολα δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο, το οτι καποιος μπορει να ειναι αχαριστος δεν σημαινει οτι ειπα εσενα αχαριστο συγκεκριμενα...επισης συνεχιζεις να μιλας για ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη και ακομα περιμενω να μου πεις σε αυτα που εχει κανει εως τωρα, ποια ειναι αυτα τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη? δεν συζηταμε υποθετικα και θεωρητικα, αλλα με δεδομενα. εχει βαλει εκατο μυρια στον ΠΑΟΚ, ποια ειναι τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη που ειχε απο αυτην την επενδυση σε σχεση με τη σεκαπ, με το μακ.παλλας με το λιμανι κτλ...και περα απο αυτα που εκανε, τι οφελη ειχε ακομα και σε αλλες επενδυσεις που προσπαθησε να κανει και του εβαζαν χιλια δυο εμποδια? εγω δεν ειπα οτι ειναι κακο να κερδιζει ο σαββιδης απο τον ΠΑΟΚ, εγω ευχομαι να κερδιζει οσο περισσοτερα μπορει και να κανει τεραστιο τον ΠΑΟΚ. δεν θα μπω στη διαδικασια να κανουμε ψυχογραφημα στο καθε νικ του φορουμ για το αν ειναι αχαριστος η οχι...εγω σε αρκετα σχολια και εδω και γενικα στο ιντερνετ βλεπω αχαριστια βασει οσων διαβαζω...τωρα εαν ο αλλος δεν καταλαβαινει τι γραφει, η αλλα εννοει και αλλα γραφει δεν ειναι δικο μου θεμα...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ΠΑΟΚ ήταν η πόρτα εισόδου του Σαββίδη στην ελληνική αγορά. Και είναι το όχημα μέσω του οποίου άνοιξε παρτίδες με τον πολιτικό κόσμο, από τους δημάρχους μέχρι τους υπουργούς.
Δεν παίζουν μπάλα μόνο τα λεφτά στα μεγάλα αλισβερίσια. Παίζουν και οι προθέσεις. Και ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει προθέσεις. Κι αυτό είναι το τεράστιο όφελος του Σαββίδη.
Από τον Κόκκαλη, τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη μέχρι τον τελευταίο τύπο που ασχολείται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η μπάλα είναι μόνο η αφορμή που λένε και τα πετσιά.
Ksenitemenos4

ωραια μπηκε και στην ιδια προταση με κοκκαλη και μαρινακη, αυτα ειναι...μονο που στις περιπτωσεις αυτων, εκει μιλαμε για πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, για ξεπλυμα, για να βγαζουν δημαρχους για να ανεβοκατεβαζουν βουλευτες, για να ελεγχουν ολο το ποδοσφαιρο και να το ξεζουμιζουν κτλ κτλ κτλ...εγω δεν δεχομαι οτι εχουν καμια σχεση ολα αυτα με τον ιβαν, χωρις να λεω οτι ειναι καποιος αγιος, αλλα οχι και να συγκρινουμε τετοιες καταστασεις...να δεχτω εν μερει αυτο που λες για οχημα, αλλα επαναλαμβανω οτι για αυτα που εχει κανει ως τωρα επιχειρηματικα, δεν χρειαζοταν να καψει 100 μυρια στον ΠΑΟΚ για να τα καταφερει....οι παρτιδες με τον πολιτικο κοσμο εχουν νοημα οταν εχεις οφελος απο αυτες, οχι οταν σε κλανουν επι χρονια οταν θελεις να πληρωσεις χρεη ουτε για να αγορασεις χρεωκοπημενες επιχειρησεις που δεν τολμουσε κανεις να αγγιξει
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

KOSTAS54 έγραψε:"Καποιανού του χαρίζανε ένα γάιδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια".
Έμαθα πως βγήκε η έκφραση για όποιον τον ενδιαφέρει!

Στα αγγλικά είναι παρόμοια αλλά με άλογο

Τα φυτοφάγα χαλάνε τα δόντια τους σιγά σιγά λόγω μετάλλων στα φύλλα/χορταρι πιο σκληρά από το υλικό των δοντιών. Έτσι, με τα χρόνια καταστρέφονται τα δόντια εντελώς Και πεθαίνουν από ασιτία.

Όταν αγόραζαν ζώα ήταν σύνηθες να κοιτάνε τα δόντια τους για να ξέρουν πόσα χρόνια ακόμα θα ζήσουν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε εδώ ο άνθρωπος ανέβασε υψηλή ... αρδηριακή πίεση και του συστήθηκε δια διακοπών μακράς διαρκείας αποφόρτιση από κάθε δραστηριότητα. Και εσείς τώρα κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα!

Όσον αφορά στο πόσο μεγάλη ... συμπάθεια, πέρα από ομογενής και σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, έχει από τις σερβιέτες του πολιτικού βοθροσυστήματος, που περιμένει να κωλοκάτσει στις καρέκλες της εξουσίας είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά! Λατρεία τείνει να καταντήσει ...
Ksenitemenos4

navigator11 έγραψε:Ρε εδώ ο άνθρωπος ανέβασε υψηλή ... αρδηριακή πίεση και του συστήθηκε δια διακοπών μακράς διαρκείας αποφόρτιση από κάθε δραστηριότητα. Και εσείς τώρα κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα!

Όσον αφορά στο πόσο μεγάλη ... συμπάθεια, πέρα από ομογενής και σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, έχει από τις σερβιέτες του πολιτικού βοθροσυστήματος, που περιμένει να κωλοκάτσει στις καρέκλες της εξουσίας είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά! Λατρεία τείνει να καταντήσει ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

είμαι από αυτούς που θέλουν την κριτική στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι η πίεση, η έντονη κριτική και οι τεράστιες απαιτήσεις είναι γνώρισμα των μεγάλων ομάδων.
παρόλαυτα, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. πρέπει να δείξουμε στον πόντιο ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δύναμη και είναι εδώ από πίσω του.
έχουμε μάθει να μας διοικούν κατσαπλιάδες και 6χρόνια τώρα δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε στο νέο σκηνικό.
τον πολεμούν από παντού.
25.000 διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

έλεος ρε ξενιτεμένε.
Το πιο απλό.
Έχεις δύο επιχειρηματίες.
Τον Ιβάν και τον Sick Bastard.
Έχουν τα ίδια όλα τα παντά, τα ίδια λεφτά, ξενοδοχεία και οι δύο στην ίδια πόλη, γκαζόζες και οι δύο στην ίδια πόλη τα ίδια καπνά τα ίδια όλα εκτός απ την ομάδα.

Θέλουμε και οι δύο το λιμάνι της πόλης.
Ποιός έχει ''προτεραιτότητα'' να το πάρει;

Επιτέλους ρε παιδιά δηλαδή.
Δε λέμε κάτι κακό γαμώτο.
Δεν εξέτασε ούτε εξετάζει κανείς τις προθέσεις του Ιβάν γιατί πήρε τον ΠΑΟΚ.
Πόσο πιο απλά να το πει κανείς.
Πως το συνδεετε ότι το να πει κάποιος ότι έχει οφέλη απ τον ΠΑΟΚ είναι αχάριστος κι αγνώμων είναι κάτι που ειλικρινά με ξεπερνά.
Αυτό το πράγμα, να πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει σχέδιο αποδόμησης του Ιβάν (μέσα από πόστ σε ένα φόρουμ!)
λέγοντας ένα αυτονόητο πράγμα είναι ώρες ώρες καταπληκτικό.

Σκατά, κακώς ασχολήθηκα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ksenitemenos4 έγραψε:ωραια μπηκε και στην ιδια προταση με κοκκαλη και μαρινακη, αυτα ειναι...μονο που στις περιπτωσεις αυτων, εκει μιλαμε για πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, για ξεπλυμα, για να βγαζουν δημαρχους για να ανεβοκατεβαζουν βουλευτες, για να ελεγχουν ολο το ποδοσφαιρο και να το ξεζουμιζουν κτλ κτλ κτλ...εγω δεν δεχομαι οτι εχουν καμια σχεση ολα αυτα με τον ιβαν, χωρις να λεω οτι ειναι καποιος αγιος, αλλα οχι και να συγκρινουμε τετοιες καταστασεις...να δεχτω εν μερει αυτο που λες για οχημα, αλλα επαναλαμβανω οτι για αυτα που εχει κανει ως τωρα επιχειρηματικα, δεν χρειαζοταν να καψει 100 μυρια στον ΠΑΟΚ για να τα καταφερει....οι παρτιδες με τον πολιτικο κοσμο εχουν νοημα οταν εχεις οφελος απο αυτες, οχι οταν σε κλανουν επι χρονια οταν θελεις να πληρωσεις χρεη ουτε για να αγορασεις χρεωκοπημενες επιχειρησεις που δεν τολμουσε κανεις να αγγιξει
Πρώτον, επειδή ο Γκεμπελισμός εδώ μέσα έχει ξεφύγει. Το ότι ο ο Σαββίδης μπαίνει στην ίδια πρόταση με κάποιον άλλον με κοινό χαρακτηριστικό την ιδιοκτησία ομάδας, δε σημαίνει ότι ο γραφών αυταπόδεικτα εννοεί ότι όλοι έχουν τους ίδιους σκοπούς. Και το ξαναγράφω, ο Σαββίδης μέσω του ΠΑΟΚ μπήκε στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδας με πολλά plus. Το επικοινωνιακό παιχνίδι πολλές φορές σου κερδίζει τις παρτίδες. Πείτε εσείς ότι δεν είναι έτσι.
Δεύτερον, ο Σαββίδης με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εξαιρετικές σχέσεις. Διαψεύστε τον ίδιο αν θέλετε και τα όσα έχει δηλώσει. Τον πόλεμο τον δέχεται από τα υποχείρια των άλλων. Του χοντρού κυρίως και δευτερευόντως των συμφερόντων που μοιάζουν να φοβούνται το μπάσιμο του Ιβάν. Στην πολιτική σκακιέρα δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά.
Τρίτον, στις εκλογές που έρχονται αλήθεια, δεν ξέρω κανέναν προσωπικά ΠΑΟΚτσή που θα ψηφίσει νδ. Αυτό δε συνεπάγεται και όφελος στις πολιτικές πιέσεις του Σαββίδη; Δεν ξέρω. Ρωτάω.
Τώρα εγώ απάντησα ποιο είναι το όφελος. Τα 100 μύρια δεν ξέρω που κολλάνε. Ο άνθρωπος μπορεί να βάλει και 500. Και μακάρι να το κάνει. Δεν αμφισβητήθηκε το γεγονός αυτό.
Ksenitemenos4

ρε φιλε, δυο σχολια πιο πανω γραφτηκε οτι οπως ο μαρινακης και ο κοκκαλης και καθε κατακαθι που ασχοληθηκε με το ποδοσφαιρο, ετσι και ο ιβαν βλεπει τον ΠΑΟΚ μονο ως την αφορμη και τον τροπο να μπει στην ελλαδα επιχειρηματικα, τι μου λες τωρα οτι κανενας δεν αμφισβητει τις προθεσεις του? επισης σου ξαναλεω οτι δεν μιλαμε θεωρητικα! τα οποια οφελη εχει καποιος δεν ειναι μια αορατη εννοια, ειναι αντικειμενικα και πρακτικα. Σε ποια επενδυση του σαββιδη εως τωρα μπορει να χρησιμοποιησει κανεις το παραδειγμα σου? στις επενδυσεις που ηταν ο μονος ενδιαφερομενος η σε αυτες που εγινε διαγωνισμος και πλειοδοτησε? ε ελεος δηλαδη

Μινγκους, οταν η συζητηση ειναι για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οφελη, τα 100 εκατομμυρια εχουν τεραστια σχεση...το οφελος ειναι σχετικο με το κοστος, αν δεν πληρωνε χρεη και μας ειχε να φυτοζωουμε στη β εθνικη η συζητηση θα ηταν τελειως διαφορετικη...τωρα μιλαμε με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα....επισης το θεμα μου δεν ηταν οτι τον εβαλες απλα στην ιδια προταση, ειπες πολυ ξεκαθαρα κατι για τις προθεσεις του να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο...δεν μπορω να ξερω τι εχεις στο μυαλο σου, αυτο που γραφεις ειναι ξεκαθαρο, μην αρχιζεις τωρα τα ναι μεν αλλα σε παρακαλω και για γκεμπελισμους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Πέμ 20 Ιούλ 2017, 11:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχω ξαναεκφράσει εδώ μέσα την άποψη μου ότι, για να πετάξει ο Δικέφαλος Αετός πιο ψηλά από ποτέ, οφείλουμε όλοι, μα ΟΛΟΙ μας, (από τον Πρόεδρο και την Διοίκηση, την ομάδα, τους παίχτες και τους προπονητές, το υπαλληλικό προσωπικό και τους με οποιονδήποτε τρόπο (συν)εργαζόμενους με την ομάδα, μέχρι και τον τελευταίο μας οπαδό στην Ζάμπια, στην Αυστραλία, στην Ανταρκτική ή και τον Βόρειο Πόλο) να κάνουμε το αυτονόητο:
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ 4 ΙΕΡΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Επιτέλους ρε αδέρφια, για να τελειώνουμε μια και καλή με τα λόγια για την εσωστρέφεια, την αχαριστία, τους αφορισμούς, τα φαγώματα με τα ρούχα μας και τους φαύλους κύκλους των ΠΑΟΚτσήδων, ας πράξουμε έργο:

Με δεδομένη την ευγνωμοσύνη (λεκτική όμως, όχι πρακτική και όπως θα άξιζε) όλων, μα ΟΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιβάν Σαββίδη για το σημείο που βρίσκεται ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα σε σχέση με άλλες ομάδες της χώρας και της πόλης μας, ας βάλουμε σε μια σειρά όλα τα σημαντικά γεγονότα!!!!

Μια σειρά στα γεγονότα έως τώρα, ένα τύπου βιογραφικό του Ιβάν Σαββίδη, μα σε σχέση με τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τα δεδομένα θα μας δώσουν πολλές απαντήσεις που αναζητάμε για ευθύνες και δικές του και δικές μας όμως...

Δεδομένα που ξεκινούν απ την πρώτη (για εμάς τους οπαδούς πάντα, μιας και νωρίτερα δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως για την ή τις δράσεις του στην χώρα μας) εμφάνιση του στην Ελλάδα, πριν 10 χρόνια, το 2007...

Δεδομένα που αφορούν την διάθεση του πρώτιστα αλλά και την δράση του μετά, όπως και την δική μας όμως...

Ας κάνουμε λοιπόν ένα "γεμάτο βιογραφικό" για τον Π.Α.Ο.Κ.-όλους μας!!!!

Επειδή όμως το συγκεκριμένο "βιογραφικό" (με όλα τα καλά αλλά και όσα στραβά έχουν τελεστεί στον ή για τον Π.Α.Ο.Κ. απ την πρώτη εμφάνιση Ιβάν Σαββίδη) αναμένεται να συμπληρώσει σεντόνι μεγαλύτερο κι από κείνο του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας που κάλυπτε ολοκληρωτικά τις θύρες 5 και 6, εκτιμώ ότι θα είναι σωστότερο να ολοκληρωθεί σε ενότητες, καλώντας φυσικά σε βοήθειες όσους συμφορουμίτες θέλουν να συνδράμουν στην σύνταξη του...

Μάλιστα, για να μην υπάρχουν μπερδέματα και το θέμα να είναι τακτοποιημένο, με ενότητες ανά χρονιά ώστε να μην μπερδευόμαστε με "μπρος-πίσω", προσωπικά προτείνω να κάνουμε ένα νέο topic γι αυτό, ένα χρονικό της 10ετίας...

Μια ιδέα ρίχνω, δεν την ξεκινάω όμως αν πρώτα δεν ενδιαφερθούν-συμφωνήσουν και πολλοί συμφορουμίτες...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

και πολύ κακώς την πέφτετε στον σικ μπάσταρντ που είπε κάτι σχεδόν αυτονόητο, λες και είπε μην στηρίζετε ή μην αγοράζετε διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tsou έγραψε:Είμαι από αυτούς που θέλουν την κριτική στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι η πίεση, η έντονη κριτική και οι τεράστιες απαιτήσεις είναι γνώρισμα των μεγάλων ομάδων.
Παρ όλα αυτά, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Πρέπει να δείξουμε στον πόντιο ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δύναμη και είναι εδώ από πίσω του.
Έχουμε μάθει να μας διοικούν κατσαπλιάδες και 6 χρόνια τώρα δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε στο νέο σκηνικό.
Τον πολεμούν από παντού.
25.000 διαρκείας.
Αδερφέ, αν αλλάξω τα 6 χρόνια που αναφέρεις σε 5 και συμπληρώσω για την κριτική ότι θέλω να είναι on time και όχι άκαιρη (π.χ. στο μέσον της χρονιάς προς την ομάδα) δεν έχω να διαφωνήσω πουθενά αλλού σε όσα γράφεις!!!!

Σ Υ Ν Τ Α Σ Σ Ο Μ Α Ι ...

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”