Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από K_geo »

και να πω και κατι τελευταιο ρε διαστημανθρωπε για να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια γιατι πηγαμε και πιο οφ τοπικ δεν γινεται1;;

ο μοναδικος αυτη τη στιγμη που δεν μπορω να εχω παραπονο ειναι ο Αγγελιδης. και αυτο γιατι καταννοω οτι ηρθε απο μια ομαδα του Ισραηλ, με οτι και αυτο σημαινει, και προσπαθει να βγαλει ακρη με τους μεν, τους δε, εμας αλλα και το σαπιο σκατοποδοσφαιρο που εχει η κολοχωρα μας.

οπως επισης δεν μπορω σε καμια περιπτωση να εχω παραπονο απο το σαββιδη. γιατι και τα φραγκα του βαζει και εχει μπλεξει σε ενα ααρρωστο περιβαλλον που λογικα δεν το περιμενε. και δεν μιλαω για το περιβαλλον εντος ΠΑΟΚ, αλλα το ελληνικο κατεστημενο. ο θειος, ο κοκκαλης, εκανε 4 χρονια να βγαλει ακρη και εμεις περιμενουμε απο τον ιβαν να εχει βγαλει σε 2,5. ε οκ.....

ελπιζω να ειμαι απολυτως κατανοητος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

giapas έγραψε: Εγώ ρε αδέρφια ρίχνω όλο το φταίξιμο στο Σαββίδη. Ποιόν εμπιστεύεται? Το ΖΒ? Να του παραδώσει εν λευκώ την ομάδα. Τον ΑΑ? να τη δώσει σε αυτόν. Τον Αγγελίδη? Το Τσιτσι? Ποιόν ρε φίλε ? Πού θα στηριχθείς για να κάνεις αυτό που θες? Ο Κροκους είχε το Σαλονικη. Ο καπετάνιος το κυρ Μανο αν θυμάμαι καλά. Ο Ιβαν με ποιον θα πορευτεί? Είμαστε στα 3 χρόνια και δε ξέρει τι θέλει να κάνει , πόσο μάλλον πως θα το κάνει. Ο Μελισσαν εμπιστεύεται τυφλά Ντούσκο και του έχει δώσει τα κλειδιά... Ο ντουσκο εμπιστεύεται για την ώρα Δέλλα και προχωράνε όπως προχωράνε. Ουτε power games , ούτε πισώπλατα ούτε τίποτα. Και οι αρδ μαζί και ο κόσμος μια γροθιά γιατί βλέπει ότι οι άλλοι είναι μια γροθιά. Ο Λυμπε δε κόλλησε και απομακρύνθηκε έγκαιρα. Και ο καθένας κάνει τη δουλειά του όσο μπορεί καλύτερα. Δεν είναι και πυρηνική φυσική ρε γαμώτο.
obanebane έγραψε:Λοιπον θα γραψω κατι τελευταιο και δεν θα ξανασχοληθω με τον Αναστασιαδη.
Αν ειναι να φυγει ο προπονητης και ο επομενος που θα ερθει οποιος και να ειναι δεν στηριχτει οπως πρεπει απο την διοικηση καλυτερα να μεινει ο τρελος και να παιζουμε με τετεδες και κοροβεσηδες.
Ναι το λεω εγω ενας απο τους μεγαλυτερους πολεμιους του και το γραφω με πληρη επιγνωση του τι λεω.
Δε παει αλλο αυτο το πραγμα αφηστε εναν ανθρωπο να δουλεψει αλλιως θα μεινετε μονοι σας με τα καρεκλακια της τουμπας αγκαλια.
Ρε μαλακες που το παιζεται και ειδημονες γαμω το στανιο μου και τον φουφουτο να αφησετε για τρια χρονια να δουλεψει μια ομαδα κατι θα παρουσιασει.
Αντε παρτε δρομο αχρηστοι.
Σαββιδη απο εδω και περα αν του χρονου εχουμε παλι τα ιδια εγω εδω μεσα με οτι δυναμη εχει η γραφη μου θα σε γαμωσταυριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Και οι πετρες αν τις αφησεις καπου 2.5 χρονια μαθαινουν.
Δύο ποστ, μόνο ουσία.
Απλά για να μην χαθούν στον ορυμαγδό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο που λενε τα παιδια στα ποστ που παραθετεις, θεωρω οτι ειναι ο ρολος που εχει δωσει στον Αγγελιδη.

και πανω σε αυτο, κατι μου λεει οτι του χρονου θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ, τουλαχιστον σε θεματα προσώπων.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

μπράβο καρελιας ........
Αν εγώ σαν ΠΑΟΚτσής πρέπει να έχω πρότυπό μου τον κόκκαλη αλίμονό μου ......
ούτε παρηγοριά μου είναι οτι εκείνος άργησε 4 χρόνια......
Ας είχα ορθολογικό ρόστερ .......ορθολογικό ρόστερ δεν είχα ούτε πέρυσι .....
Ας μην είχα τραυματισμούς γελοίους και περίεργους.......Μακ στο φιλικό , Κίτσιου μόνος του , Γλύκος πάνω στην εκτίναξη
Ας μην είχα διακοπές στις Μαλβίδες........
Ας μην είχα προβλήματα με τα συμβόλαια .......
Ας μην είχα προβλήματα πειθαρχίας
Ας μην έπαιζα σούπερ 3 μήνες και συχαμματικά τους άλλους 2 .....
Ας έπαιζαν οι παίκτες μου με ψυχή και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους
Ας μην έτρωγα τόσα γελοία γκολ από προσωπικά λάθη τα οποία δεν έχουν φάει όλες οι άλλες μαζί ομάδες του Πρωταθλήματος.......
Ας έκανα προγραμματισμένα μεταγραφές και ας έβγαζα 2 πιτσιρικάδες ......
Ας γέμιζα την μικρή Τούμπα..........μόνο 28.000
Και θα έλεγα στα αρχίδια μου που δεν το πείρα επειδή μου το κλέψανε το πρωτάθλημα..........
Θα έχω ομάδα να γαμίσω στους ομίλους του Τσου Λου να είμαι δυνατός........
Αλλά δε συμβαίνουν αυτά και κανένας δε βγαίνει να μιλήσει για τα ΠΑΟΚτσήδικα x-files που συμβαίνουν κάθε χρόνο
με νέα φρέσκα πρόσωπα και πάντα με το ίδιο βαρετό και ανιαρρώ τέλος ........
Δίχως τίτλο όλα απ την αρχή ......και τα λεφτά των ομίλων στο γαύρο ή στο βάζελο.......

πολύ το τρύπημα , δε με ενδιαφέρει ΖΒ ο ΑΑ ο ΘΖ ο σβούρας ο στούμπος ο ρώσος ο κύπριος
αφού δε βγαίνουν να μιλήσουν είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι και δε προσφέρουν τπτ.......

Δε θα αλλάξει τπτ αν έρθει άλλος ΤΔ και προπονητής γιατί δεν θα είναι γνώστες της ΠΑΟΚτσήδικής σαπίλας των γραφείων της Τούμπας .........
Αυτοί ξέρουν καλά να τραβούν το χαλάκι την κατάλληλη στιγμή ακόμα και όταν είσαι στο +8 , έτσι Χρυσόστομε ;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Στην παραίτηση έμεινες;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Έπεσε λίγο δουλεία παραπάνω και χρειαζόμουν περισσότερες ώρες για την ανάλυση που έχω να κάνω και δεν είχα μπει στο σαιτ έτσι τα διάβασα όλα μαζεμένα και είδα ότι υπάρχει ένα ποσταρισμα του φίλου που λέγεται Σίμπα με το όποιο θα ήθελα να αναμετρηθώ γιατί υπάρχουν μέσα πολύ περισσότερα πράγματα για να διαφωνήσω παρά για να συμφωνήσω και αυτό δεν οφείλεται στη θέση που παίρνει ο φίλος εναντίων του Αναστασιάδη αλλά στο γεγονός ότι πράγματα που προσάπτει στον προπονητή θα μπορούσε να τα προσάψει σε οποιονδήποτε προπονητή είχε ο παοκ αυτή την στιγμή αφού μέρος των λαθών που του καταλογίζει προέρχεται απευθείας από την κακίστη λειτουργιά της ΠΑΕ σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και θα μπορούσαν να αφορούν σε οποιονδήποτε προπονητή είχε τώρα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας κυρίως όμως δεν μου άρεσε καθόλου το πνεύμα που ήταν γραμμένο γιατί ενώ είμαι θερμός θιασώτης της καλόπιστης κριτικής είμαι κάθετα αντίθετος στην κακοπροαίρετη κριτική και νομίζω ότι είδα παρά πολύ τέτοια σε αυτό το ποστάρισμα να πω εξαρχης ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο σε αυτά που θα γράψω αλλά μαζί με τις απόψεις μου θα υπάρχουν και ορισμένα πραγματικά γεγονότα στα όποια θα βασιστώ καθώς και στην πλήρη αγνοία άλλων δεδομένων για τα όποια μπορούμε μόνο εικασίες να κάνουμε αφού δεν έχουμε πρόσβαση σε αντικειμενική και επαρκείς πληροφόρηση
πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που αφησε την ομαδα γυμνη απο στοπερ το καλοκαιρι για να ικανοποιησει τη σφιχτη οικονομικη πολιτικη του Σαββιδη αλλα και λογω της απαρχαιωμενης του ποδοσφαιρικης λογικης οτι ενα μπακ (τζαβελλας,σκονδρας,ποζατζιδης) ή ενας αμυντικος μεσος των χαρακτηριστικων των Τζιωλη-Μαντουρο μπορουν να παιξουν στοπερ και οτι οι ελλειψεις θα λυθουν εκ των εσω?)

Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κατοχυρώσουν τον ισχυρισμό σου
Εδώ ρωτάς κάτι που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα δεν τίθεται θέμα ικανοποίησης της επιλογής Σαββίδη ο άγγελος είναι υπάλληλος και θα δουλέψει με τα λεφτά που θα του δώσουν δεν αποφασίζει αυτός το μπάζε μάθαμε ποτέ επίσημα ποσό ήταν το ψαλίδι που έβαλε ο Ιβάν και αν ο προπονητής της ομάδος αρνήθηκε να πάρει στοπάρω ? εσύ ξέρεις αν είχε την δυνατότητα αυτή από τον Σαββίδη γνωρίζεις να μου πεις. Το αρχικό σχέδιο μιλούσε για μεγάλες περικοπές ή για να είμαι πιο σαφείς για αυτό μιλούσαν όλοι οι ΑΡΔ
Τέλος είναι αστείο να μιλάμε για απαρχαιωμένη ποδοσφαιρική λογική χρησιμοποίησης συγγενούς θέσης ποδοσφαιριστή σε κάποιοι παρόμοιε δυο γρήγορα παραδείγματα είναι του μασερανο στην μπαρτσα και του του τιμοτσουκ στην μπαγερν και μαλιστα στον τελικο του 12

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που παρα οποιες αποδεδειγμενες προσπαθειες εγιναν για την αγορα εξτρεμ, επελεξε να αφησει την ομαδα ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ να ειναι η μοναδικη παγκοσμιως με εναμιση εξτρεμ λογω της απαρχαιωμενης του ποδοσφαιρικης λογικης οτι οποιοσδηποτε μεσος (γκολασα,τσανδαρης)-2ος επιθετικος(παπαδοπουλος,περειρα) μπορει να παιξουν εκει? Που αν δεν τον πιεζαν αλλοι, αυτος ουτε στοπερ ηθελε να παρει?)

Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα μόλις πριν μερικές εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής του παοκ έλεγε και διαβεβαίωνε στην συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς ότι θα πάρουμε εξτρεμ ότι και να γίνει αυτό που γραφείς με κεφάλαια είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ

(Ο Αναστασιαδης και το ιατρικο του επιτελειο δεν ειναι υπευθυνοι για την ανεπαρκη αποθεραπεια και την προληψη δευτερων τραυματισμων επιβαρυμενων παικτων? Που ελεγε τις χαζομαρες του τυπου, "δεν τους ξαναεμπιστευομαι, ειναι παιδια, αν καποιος εχει προβλημα θα τον αφηνω ακομη μια βδομαδα εξω"?)

Εδώ αναφέρεσαι στον Μακ που γελοιωδέστατα επέτρεψε οι διοίκηση του παοκ μας να πάει και να παίξει ένα φιλικό οντάς ανέτοιμος να πάθει υποτροπή να πει στο ματς της ξανθής ότι είναι έτοιμος αλλά τελικά να ξανατραυματιστεί . αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησε οπ ΑΑ να μην τον ξεκινήσει στο βαρύ τερέν με τον Παναιτωλικό ρισκάροντας έναν πιθανό τραυματισμό πριν το ματς με τα σιχάματα του Πειραιά

- (Ο Αναστασιαδης και το ερασιτεχνικο του τιμ του δεν ειναι οι καθολα υπευθυνοι που εκαψε μια τοσο σημαντικη μοναδα για την ομαδα, τον Τζιωλη, καθως εν γνωσει του προβληματος που κουβαλουσε, δεν τον εβγαζε ουτε λεπτο (και τον εξεθεσε ακομα βαζοντας τον και στοπερ στο παιχνιδι οροσημο της χρονιας, στο βαρυ τερεν της Ξανθης) ?)

Ρε συ τώρα
Δύσκολο να συναντήσω μια τόσο κακοπροαίρετη τοποθέτηση όσο αυτή μιας και ξεχνάς ότι η αγωνιστική ανάταση του τζιολη επετεύχθη με τον προπονητή του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δείξει επανελεγμένα ότι ενδιαφέρεται πολύ για την υγεία των παικτών του και δεν θέλει να τους εκθέτει σε κινδύνους το έκανε άλλωστε με τον Μακ όπως σου περίγραψα και άκουσε τα σχολιανά του γιατί δεν τον ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό έπειτα ο χαρακτηρισμός τον έκαψε πέφτει λίγο βαρύς νομίζω και δεν στοιχιωθετητε από πουθενά

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι ο καθολα υπευθυνος που με την παρωχημενη του λογικη και για να ευχαριστησει και τα θελω του Ρωσου που αγαπαει το δημητρακη, ξεκινουσε την ενδεκαδα απο αυτον ακομα και με την αποδοση (?) του καθε βδομαδα να πεφτει στα ταρταρα και να αποτελει βαριδι μεσα στην ενδεκαδα, χαλωντας παρα φτιαχνοντας μεσα στο παιχνιδι της? Μην αναφερω και τ ο οτι αυτος και το ερασιτεχνικο του τιμ δε διαχειριστηκε σωστα ενα παικτη 34 χρονων που ηταν καλοκαιρι Μουντιαλ, τον εκαψε με αποτελεσμα να ειναι ανημπορος να δωσει ακομα και τα ελαχιστα που πλεον μπορει. Και το αποκορυφωμα, με 0 προπονησεις, τον βαζει με το γαυρο παραδεχομενος οτι παιζει τοσο καιρο με προβλημα...)

Θα θυμηθώ πέρσι μια αποστροφή του εξαιρετικού ευρωπαίου προπονητή στεφενς ο οποίος είπε ότι ο σαλπιγγιδης είναι λίγο μεγάλος , μετά από αυτή την δήλωση έπεσε ένα επαγγελματικό ξύρισμα από τους ΑΡΔ της πολης στον στεφενς για το αγαπημένο τους παιδί είναι πολύ περίεργο ότι ενώ ο Δημητράκης σέρνεται σχεδόν από τότε που ήρθε στον Παοκ για κάποιο λόγο τύχαινε εξαιρετικής ασυλίας από τα μέσα ενημερώσεις . φέτος αυτό έχει αλλάξει άρδην αλλά σκοπός δεν είναι ο Δημητράκης αλλά ο προπονητής του παοκ γιατί οι ΑΡΔ θα έπρεπε να στηρίξουν και τον στεφενς αλλά τότε όλοι του επιτεθήκαν . ο σαλπιγγιδης είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας η απορία σου είναι ακριβώς ιδία με την δικια μου σύμφωνο και επαυξάνω στα παραπάνω που έγραψες

(Ο Αναστασιαδης δεν ειναι υπευθυνος που βαζει να περιφερεται σαν την αδικη καταρα στον ασβεστη ή στο ημικυκλιο του κεντρου τον πιο κιλλερ παικτη του πρωταθληματος εντος περιοχης, ακυρωνοντας τον? Που ακυρωνει το πιο κλασικο 8αρι, τον Γκολασα βαζοντας τον οπου ναναι? Που επιφορτιζει το πιο κλασικο δευτερο φορ αλα Καμπορα, τον Περειρα, να το παιζει δεκαρι και εξτρεμ?)

Να αγιάσει το στόμα σου η μάλλον το χέρι σου εκατό τα εκατό μαζί σου.

(- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι αυτος που υποτιθεται θα στηριζε τα παιδια απ'τις ακαδημιες, τα ιδια παιδια με τα οποια δουλεψε ολο το καλοκαιρι σχεδον? Δεν μπορουσαν να προσφερουν λυσεις οι Κουλουρης, Σαββιδης, Ποζατζιδης, Ποζογλου και επεμενε να χρησιμοποιει 13 παικτες επι μηνες καιγοντας τους? Τον Πελκα που βγαζει ματια στην Πορτογαλια σε μια θεση που δεν εχουμε παικτη ουτε για δειγμα δεν του εκανε, τοσο που συμφωνησε να τον δωσουν με ξεφτιλα ρητρα 150 χιλιαδων? Τον Ποζατζιδη με τετοια αθλητικα προσοντα τον οδηγησε στην εξοδο μη πιστευοντας τον?
- Ο Αναστασιαδης δεν ειναι αυτος που εβαζε το Σπυροπουλο στα παιχνιδια και παντα τρωγαμε γκολ απ'την πλευρα του, και μετα απο καιρο συνειδητοποιησε τη βλακεια του σουταροντας τον?)

Εδώ πραγματικά δεν ξέρω από πού να πιάσω το γεμάτο ανακρίβειες κομματι που παραθέτεις νομίζω ότι το κανείς σκόπιμος γιατι δεν συμπαθεις τον αγγελο εμενα όμως δεν με αφοαρα ουτε ο αγγελος ουτε κανενα άλλο ονομα . Μπερδεύεις τις δουλειές της διοίκησης με της αρμοδιότητες του προπονητή, από πού προκύπτει ότι ο άγγελος όχι μόνο συναίνεσε αλλά όρισε και την γελοιωδέστατη ρήτρα των 150 χιλιάδων από πού το ξέρεις ? όσο για την συνεχεία αυτό με το ποζατζιδη είναι εμετικό ο άγγελος έστειλε και τους δυο άλλους αριστερούς μπακ στη διοίκηση η όποια τους έστειλε πίσω στην ομάδα φρόντισε μαλιστα να κόψει και την μοναδική εναλλακτική που θα είχε ο προπονητής στέλνοντας τον μικρό στον πανιώνιο έτσι ώστε ν αναγκαστεί να τους χρησιμοποίηση και άντε ο άγγελος δεν είναι μνησίκακος άνθρωπος εδώ μέχρι και στο μαντούρο ξανάδωσε ευκαιρίες . Αλλά σκέψου σε παρακαλώ αν είχαμε ένα σοβαρό ευρωπαίο προπονητή θα μπορούσε να επιβάλει πειθαρχία σε μια ομάδα όπου στέλνει παίκτες στη διοίκηση για βάρια τρανταχτά πειθαρχικά παραπτώματα και αυτή τους γυρίζει πίσω ατιμώρητους . δηλαδή μόνο εγώ είδα το Σπυρόπουλο να κάνει δυο φορές το ίδιο πράγμα παραμονή ευρωπαϊκού παιχνιδιού με δυο διαφορετικούς προπονητές και να τον κρατάμε στην ομάδα . όσο για την στηρίξει στα παιδια από της ακαδημίες σας παραπέμπω στη στήλη του Τσανδάρη στο παοκμανια οχετός

Προσπαθώ να είμαι πάντα καλοπροαίρετος με τον συνομιλητή μου και με τους ανθρώπους που κρίνω έκτος και αν έχουν δώσει συνεχή κακά παραδείγματα γιατί απέξω από τον χορό ….. εδώ είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο συγκεκριμένος προπονητής λειτούργει πάντα με βάσει την συσπείρωση του ράστερ και την ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών που έχουν οι παίκτες που έχει στην διάθεση του . φέτος μάθαμε από τους αρδ ότι θα έχουμε δραστική μείωση του μπατζετ αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλότροπος δηλαδή η μείωση αφορούσε τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία λίνο άλλα όχι τους σπυροτζαβελαιους αυτοί ως γνωστόν παίζουν τζάμπα στον παοκ. 20 παιχνίδια ήθελα μέσα στην χρονιά από τον λίνο δεν τον άφησαν να μου τα δώσει

Θα μπορούσα να συνεχίσω με τα υπόλοιπα μέρη του ποσταρισματος σου άλλα μου έκανε κάτι εξαιρετική εντύπωση είδα να μιλάς συνεχεία για την αξία των γεγονότων και όχι για απόψεις . Αν υπάρχει λοιπόν ΕΝΑ αδιαμφισβήτητο γεγονός για την φετινή χρόνια αυτό έχει να κάνει με την ερευνά για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο μας
Η σημαντικότερη εξέλιξη φέτος είχε να κάνει με την διερεύνηση του σκανδάλου για την ύπαρξη εγκληματικής οργανώσεις στο ποδόσφαιρο η ερευνά έτρεχε επί μακρό χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή διέρρευσαν στο τύπο επιλεγμένες συνομιλίες . και ενώ πολλοί φίλαθλοι πίστεψαν ότι μπορεί να φτάσουμε σε μια κάθαρση έστω και μικρής έκτασης συμβαίνει το απίστευτο . πιο ήταν αυτό η δικογραφία που έφυγε από τον κύριο Κορέα
μάθαμε ότι θα απασχολήσει την δικαιοσύνη στα τέλη φλεβαρη με αρχές μαρτη το πιάσατε το υπονοούμενο
προσέξτε το λινκ που σας παραθέτω ΔΕΙΤΕ την ημερομηνία 05/12/2014
http://www.kathimerini.gr/794495/articl ... h-organwsh
Τιποτε δεν γινεται τυχαια στην ελλαδα μας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εσύ φίλε πού το ξέρεις και είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Αγγελάρας δεν
είναι ο μόνος υπεύθυνος για το ότι δεν έγιναν μεταγραφές το καλοκαίρι
και κόλλησαν ή καθυστέρησαν κάποιες που μπορούσαν να γίνουν (νωρίς)
τον χειμώνα;

Δηλαδή εάν δεν είναι ῾ΨΕΜΑ᾽ όπως λες και είναι γεγονός, τι θα έλεγες
τότε ως κριτική στην πορεία 2014 2015;

Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστεύει ότι ο προπονητής
ζητούσε η ήθελε παίκτες και η διοίκηση δεν τους έφερε...

Αυτά, φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Andrew συγχαρητήρια για το βάθος και την ντομπροσύνη.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Εγω θα έλεγα, αν και δεν πιστεύω σε αυτά, ότι την ομάδα την ματιάσαμε.
Εμείς και όλη η Ελλάδα !
Εβγαζε μάτια η ομάδα και όλη η Ελλάδα μιλούσε με θαυμασμό για το ποδόσφαιρο που παίζει.
Λοιπόν, για να μην πάω στην κυρά Σουλτάνα που με κοροϊδεύει και την κοροϊδεύω:
Πάρτε τις μανάδες σας, τις θείες σας, τηλεφωνο και - για καλό και για κακό - πείτε τους να "μελετήσουν" το μάτι στον ΠΑΟΚ, να του ρίξουν το μάτι ομαδικά. Δεν χάνουμε τίποτα με ένα ξεμάτιασμα.

Τώρα, εάν ο χοντρός έχει προσφύγει και σε μάγια ... πάλι έχουμε ειδικότερους "μάγους" .

Αγγελε, κάνε καμιά προσευχή, βάλε και την Βάσω να ρίξει το μάτι στην ομάδα και αύριο θα δούμε ... .

Εγιναν τόσα πολλά κουλά στην ομάδα που δεν εξηγούνται με άλλο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

andrew πολλα απο αυτα που λες ειναι εικασιες, οπως εικασιες μπορουμε να γραψουμε και για τ αντιθετα...
γραφεις που γραφεις το σεντονι
τουλαχιστον τον ΠΑΟΚ γραψτον σωστα, δηλαδη ελεος
:pano: :pano: :pano:

υγ αν ειναι να περιμενουμε την Παναγια και τις προσευχες, ας παρουμε κανα μητροπολιτη για βοηθο προπονητη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

άρχισα το ξεμάτιασμα της ομάδας του Αγγελου
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ καλη τοποθετηση απο τον andrews..
Αδελφε το ΠΑΟΚ με κεφαλαια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα για την ΑΕΚ τωρα ειαν στο εύκολο κομμάτι θα δουμε οταν θα πρεπει να πάρει το πρωταθλημα πως θα αντιδράσουν ολοι αν δεν το πάρει ..

το καλοκαίρι πχ ήθελα Σαντος που ειναι και καλος προπονητής επαγγελματίας αλλα και τίμιος
Καλος και ο Άγγελος αλλα αυτοκαταστροφικός

Τωρα τι κανεις ειδικα το θέμα προπονητή πρεπει να το ξεκαθαρίσεις ειδικα έως το τέλος της χρονιάς ..
Γιατί οχι και ανανέωση και το καλοκαίρι ξανασυζητάς

Σαν σχεδιασμό μετεγγραφικά δεν προκειται να σοβαρευτούν αυτοι το μάθαμε πλεον

Ακομα και άλλος να ρθει η ομαδα εχει κορμό παντως το αναγνωρίζω ελπίζω μην πανε σε ολοσχερή διάλυση πάλι
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πλήρες άρθρο για το ξεμάτιασμα : http://www.myastro.gr/content/ksematias ... iasma.html

Ξεκινήστε !!!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Καινούρια αρχή λέει. ......δε πάει καλά αυτός. .... με έχει κάνει να τον σιχαθω κ μαζί με αυτόν κ την ομάδα. .....αρρώστια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”