Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Όντως δηλωσεις κακαλατες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 17 Απρ 2014, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Φανταζομαι δεν το εννοεις ετσι;;;Ο ιδιοκτητης σημερα μιλουσε και ολοι δεν εβγαζαν μιλια.Ιβαν προχωρα ειμαστε εδω....potamda έγραψε:Αστείες οι δηλώσεις σου, δεν υπάρχει ελπίδα... παίζεις το παιχνίδι σου. Μη στεναχωριέσαι σε ένα - δυο χρονάκια θα σε σουτάρουμε κι εσένα...
Πρόεδρε όλα καλα, αλλα αυτό το πράγμα με τη στήριξη σε πολιτευτές της νδ δεν ταιριάζει στα χνώτα του ΠΑΟΚτσή.μετα την κίνηση Ζαγοράκη, σήμερα ένα ακόμα φαουλ. Όλα καλα Πρόεδρε, αλλά η εμπλοκή με τα πολιτικά είναι πλέον απροκάλυπτη.......... και προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου..... γαύρος, δεν είμαι.
- Ekatnetworkltd
Δεν ξέρω που να το βάλω.
Βόμβα, τα ξημερώματα, και στο αυτοκίνητο βορειοελλαδίτη βουλευτή, γνωστού για τα φιλοπαοκτζήδικα αισθήματά του.
Πρόκειται για τον καβαλιώτη Γιώργο Καλαντζή, έναν εκ των αντιπροέδρων της Βουλής (ΝΔ).
Η βόμβα ήταν μικρής ισχύος και προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και άδειο.
Να θυμίσουμε, απλώς. ότι πριν λίγες μέρες ο βουλευτής είχε μια "διένεξη" -εντός της βουλής- με τον συνάδελφό του Γιάννη Κουράκο (επίσης της ΝΔ), στον οποίο είχε πει μετά το 2-1 του "Καραϊσκάκης" ότι "τώρα θα τα πούμε στην Τούμπα".
Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Κουράκος εκλέγεται στην Β' Πειραιά και είναι οπαδός του Ολυμπιακού.
Φίλαθλος online
Βόμβα, τα ξημερώματα, και στο αυτοκίνητο βορειοελλαδίτη βουλευτή, γνωστού για τα φιλοπαοκτζήδικα αισθήματά του.
Πρόκειται για τον καβαλιώτη Γιώργο Καλαντζή, έναν εκ των αντιπροέδρων της Βουλής (ΝΔ).
Η βόμβα ήταν μικρής ισχύος και προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και άδειο.
Να θυμίσουμε, απλώς. ότι πριν λίγες μέρες ο βουλευτής είχε μια "διένεξη" -εντός της βουλής- με τον συνάδελφό του Γιάννη Κουράκο (επίσης της ΝΔ), στον οποίο είχε πει μετά το 2-1 του "Καραϊσκάκης" ότι "τώρα θα τα πούμε στην Τούμπα".
Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Κουράκος εκλέγεται στην Β' Πειραιά και είναι οπαδός του Ολυμπιακού.
Φίλαθλος online
+1926K_geo έγραψε:Πρόεδρε όλα καλα, αλλα αυτό το πράγμα με τη στήριξη σε πολιτευτές της νδ δεν ταιριάζει στα χνώτα του ΠΑΟΚτσή.μετα την κίνηση Ζαγοράκη, σήμερα ένα ακόμα φαουλ. Όλα καλα Πρόεδρε, αλλά η εμπλοκή με τα πολιτικά είναι πλέον απροκάλυπτη.......... και προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου..... γαύρος, δεν είμαι.
υγ προεδρε προστατεψε την ομαδα πλασαρουν τιμωρια χωρις λογο...
έχει αρχίσει και μου τη δίνει αυτή η στήριξη σε ψηφοδέλτια της νδ.
Πρόεδρε ΠΑΟΚ είσαι. το παραέκανες νομίζω. είπαμε χρέη,προπονητικό οκ. αλλά όχι και στήριξη στο Σαμαρά.

Πρόεδρε ΠΑΟΚ είσαι. το παραέκανες νομίζω. είπαμε χρέη,προπονητικό οκ. αλλά όχι και στήριξη στο Σαμαρά.

- Μπαρκαρούτσος
Μπες πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Νγκαύλωσα όταν κατέβηκες κάτω, πήγες στο πηγαδάκι όταν άρχισε ο Βρύζας να ανεβάζει τους τόνους με τους εκεί γαύρους (τώρα το θυμήθηκε) και μόλις άρχισες να μιλάς το βούλωσαν ΟΛΟΙ και ο Μάνταλος έγινε Yesman!
Επίσης, τώρα που ο γαύρος έβγαλε ανακοίνωση, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξανακάνουμε πίσω!! Αυτοί δεν ήταν που μας οδήγησαν σε κατανόηση και σε απόσυρση όσων είπαμε νωρίτερα;; Άντε να 'ούμε...
Νγκαύλωσα όταν κατέβηκες κάτω, πήγες στο πηγαδάκι όταν άρχισε ο Βρύζας να ανεβάζει τους τόνους με τους εκεί γαύρους (τώρα το θυμήθηκε) και μόλις άρχισες να μιλάς το βούλωσαν ΟΛΟΙ και ο Μάνταλος έγινε Yesman!
Επίσης, τώρα που ο γαύρος έβγαλε ανακοίνωση, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξανακάνουμε πίσω!! Αυτοί δεν ήταν που μας οδήγησαν σε κατανόηση και σε απόσυρση όσων είπαμε νωρίτερα;; Άντε να 'ούμε...
- koylispontios
σορυ αλλά εγώ γιατί κατάλαβα ότι η δήλωσή του Ιβάν <<εγώ είμαι ο ηγέτης του Π.Α.Ο.Κ.>>είναι άδεισμα στον Ζαγοράκη?K_geo έγραψε:Πρόεδρε όλα καλα, αλλα αυτό το πράγμα με τη στήριξη σε πολιτευτές της νδ δεν ταιριάζει στα χνώτα του ΠΑΟΚτσή.μετα την κίνηση Ζαγοράκη, σήμερα ένα ακόμα φαουλ. Όλα καλα Πρόεδρε, αλλά η εμπλοκή με τα πολιτικά είναι πλέον απροκάλυπτη.......... και προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου..... γαύρος, δεν είμαι.
σσ Στην προεδρική σουίτα η tv έδειξε τον Τζιτζικώστα και κανέναν Ζαγόρ ή άλλο πολιτευτή.Τυχαίο?
ναι αδελφέ. μιλάμε για τρελό άδειασμα
: αντιγράφω απο τοπικό σαιτ της Βέροιας:
"Πολύς κόσμος στο γραφείο του (υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία) Κ****α Κ***η στη διάρκεια της επίσκεψης του Ιβάν Σαββίδη για να μπορέσει κανείς να κάνει ρεπορτάζ. Ακόμη και οι φωτογραφίες μας έβγαιναν μετ’ εμποδίων, πολλές φορές εστιάζοντας σε... ροξάκια και κομμώσεις που ήταν μπροστά μας. Εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι μαζί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, που έκανε άριστη εντύπωση... στις θηλυκές ψυχές της ομύγηρης. Για το περιεχόμενο της συζήτησης όταν οι πόρτες έκλεισαν, άκρα του τάφου σιωπή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η παρέα του Ιβάν Σαββίδη αμέσως μετά κατευθύνθηκε στην Πατρίδα, όπου έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο και το δ.σ. του συλλόγου ‘Ευστάθιος Χωραφάς’ Α*****η Κ******η."
τα σχόλια περιττά...... Ιβάν, σε θερμοπαρακαλώ, αν πραγματικά θέλεις να είσαι ο ηγέτης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μην μας μπλέκεις με τα πολιτικά και δη με τέτοια κόμματα. ή στην τελική, κάνε το χωρίς δημοσιότητα, φανφάρες και υποσχέσεις για άλλους.......

"Πολύς κόσμος στο γραφείο του (υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία) Κ****α Κ***η στη διάρκεια της επίσκεψης του Ιβάν Σαββίδη για να μπορέσει κανείς να κάνει ρεπορτάζ. Ακόμη και οι φωτογραφίες μας έβγαιναν μετ’ εμποδίων, πολλές φορές εστιάζοντας σε... ροξάκια και κομμώσεις που ήταν μπροστά μας. Εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι μαζί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, που έκανε άριστη εντύπωση... στις θηλυκές ψυχές της ομύγηρης. Για το περιεχόμενο της συζήτησης όταν οι πόρτες έκλεισαν, άκρα του τάφου σιωπή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η παρέα του Ιβάν Σαββίδη αμέσως μετά κατευθύνθηκε στην Πατρίδα, όπου έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο και το δ.σ. του συλλόγου ‘Ευστάθιος Χωραφάς’ Α*****η Κ******η."
τα σχόλια περιττά...... Ιβάν, σε θερμοπαρακαλώ, αν πραγματικά θέλεις να είσαι ο ηγέτης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μην μας μπλέκεις με τα πολιτικά και δη με τέτοια κόμματα. ή στην τελική, κάνε το χωρίς δημοσιότητα, φανφάρες και υποσχέσεις για άλλους.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 17 Απρ 2014, 20:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Προτεινω να μην μπλεκομαστε στα διοικητικα του Π.Α.Ο.Κ.
Δε σκαμπαζουμε,μια φορα πηγαμε να κανουμε κατι καλο,προτειναμε τον Ζαγορακη και ιδου η γνωστη καταληξη.
Δεν εχουμε πειρα και δεν ξερουμε τι κρυβεται πισω απο καθε κινηση του Ιβαν.
Το κλιμα καχυποψιας δεν οδηγει πουθενα.
Το κεφαλαιο παει με το κεφαλαιο δυστυχως.
Εχουμε δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη οποτε ειναι φυσιολογικο ιδεολογικα να συγκλινει προς την "αντιπερα οχθη".
Ας μη βλεπουμε παντου πολιτικα φαντασματα.
Δε σκαμπαζουμε,μια φορα πηγαμε να κανουμε κατι καλο,προτειναμε τον Ζαγορακη και ιδου η γνωστη καταληξη.
Δεν εχουμε πειρα και δεν ξερουμε τι κρυβεται πισω απο καθε κινηση του Ιβαν.
Το κλιμα καχυποψιας δεν οδηγει πουθενα.
Το κεφαλαιο παει με το κεφαλαιο δυστυχως.
Εχουμε δισεκατομμυριουχο ιδιοκτητη οποτε ειναι φυσιολογικο ιδεολογικα να συγκλινει προς την "αντιπερα οχθη".
Ας μη βλεπουμε παντου πολιτικα φαντασματα.
οπότε την επόμενη φορά φίλε Xleboura να μην αντιδράσουμε σε καμία πολιτική προσπάθεια επιρροής στον ΠΑΟΚ. σωστά;
δεν αντιλέγω με αυτά που λές, αλλά ας μην το κάνει έτσι απροκάλυπτα....σε μορφή προεκλογικής εκστρατείας δλδ.........
ΠΑΟΚ είμαι εγώ, εσύ και όλοι μας. δεν θέλω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μου βάλει στάμπα ενός οποιουδήποτε κόμματος. ξανά. ποτέ.

δεν αντιλέγω με αυτά που λές, αλλά ας μην το κάνει έτσι απροκάλυπτα....σε μορφή προεκλογικής εκστρατείας δλδ.........

ΠΑΟΚ είμαι εγώ, εσύ και όλοι μας. δεν θέλω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μου βάλει στάμπα ενός οποιουδήποτε κόμματος. ξανά. ποτέ.
ΙΒΑΝ η Εθνική είναι το όπλο!!! Εκεί πονάνε, και στην εικόνα στην Ευρώπη βλέπε ChL, δηλαδή την μη ανάμειξη πολιτικών δικαστηρίων!!!
Ε! λοιπόν σε αυτά τα δύο σημεία πάτα τους τώρα που κλιμακώνουν τον πόλεμο!!!!
Ε! λοιπόν σε αυτά τα δύο σημεία πάτα τους τώρα που κλιμακώνουν τον πόλεμο!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Παρ 18 Απρ 2014, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.