Καλα τα λεει ο αλεAle έγραψε:Τί να σε πω, ρε συ Κεν.barlow4 έγραψε:Γιατί μπαίνεις σε τέτοια τριπακια?
Με γυρνάνε τα μυαλά ώρες-ώρες με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Σαν να έχω τον άλλον δίπλα μου στο γήπεδο με το σποράκι, την ώρα που χύνουν ιδρώτα και αίμα ομάδα και λαός, να μην έχει ανοίξει το στόμα του να φωνάξει μία φορά "ΠΑΟΚ", αλλά στο τέλος του παιχνιδιού να σπάει @ρχίδια λέγοντας πως τα 'λεγε αυτός και πως ο Κλάους είναι λίγος και Ιβάν κάνε καμμιά μεταγραφή ρεναπούμε και ποιός Γλύκος και σελφάκια Τζαβέλα και πάει λέγοντας.
Αρρώστια.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Dimg4
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Dimg4
Δικαιολογημενα. Πρωτη φορα με αναγκασε κσποιο μελος να βρισω ετσι... αλλα μολις εχουμε φαει μαχαιρια κ ο αλλος πανηγυριζειRoMaN έγραψε:Επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά, ο spyretto έφαγε μόνιμο ban.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στο ταπαταλκ έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να μη ανοίγουν τα λινξ; Δε μπορώ να δω ούτε γιουτουμπ, ούτε εξωτερικούς συνδέσμους. Μου βγάζει νετγουορκ φειλ.
Και σε μένα, λογικά θα το διορθώσουν.
Σε μερικά ανοίγει περιέργως...
SM-G935F
Σε μερικά ανοίγει περιέργως...
SM-G935F
Σε κανένα φόρουμ δεν ανοίγουν. Κάνε αντιγραφή συνδέσμου δημοσίευσης και το ανοίγω στον browser
ναι σιγα μην τα λεει καλαDimg4 έγραψε:Καλα τα λεει ο αλεAle έγραψε:Τί να σε πω, ρε συ Κεν.barlow4 έγραψε:Γιατί μπαίνεις σε τέτοια τριπακια?
Με γυρνάνε τα μυαλά ώρες-ώρες με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Σαν να έχω τον άλλον δίπλα μου στο γήπεδο με το σποράκι, την ώρα που χύνουν ιδρώτα και αίμα ομάδα και λαός, να μην έχει ανοίξει το στόμα του να φωνάξει μία φορά "ΠΑΟΚ", αλλά στο τέλος του παιχνιδιού να σπάει @ρχίδια λέγοντας πως τα 'λεγε αυτός και πως ο Κλάους είναι λίγος και Ιβάν κάνε καμμιά μεταγραφή ρεναπούμε και ποιός Γλύκος και σελφάκια Τζαβέλα και πάει λέγοντας.
Αρρώστια.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΟΚ νόμιζα πως είχα κάνει τίποτα με τις ρυθμίσεις. Θα δω και στο ιπαδ αν με κάνει νερά
Θα κατέβω Ελλάδα, δεν θα κατέβω;
Θα σε δείξω εγώ, θα δεις τί θα πάθεις, χασοδίκη.
Θα σε δείξω εγώ, θα δεις τί θα πάθεις, χασοδίκη.
- Ekatnetworkltd
Πέτρο,μέχρι πότε έχει ποινή ο Γρηγόρης;
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
- Ekatnetworkltd
Έ κάντο σημερα να υπάρχει ισονομία στο ξερόλα
Δεν μπορω να δω ουτε ενα βιντεο που ανεβαζετε στο φορουμ, ενα μαυρο τετραγωνο εχει μονο και τιποτα αλλο? Φωτα κανεις?
-
Μπαρκαρούτσος
Α νόμιζα ότι έχει πρόβλημα το Chrome μου..
Οκ παιδιά, κι εγώ το έχω..
Οκ παιδιά, κι εγώ το έχω..
Με την αλεπου παιζει ναι, το chorme και το chromium, που εχω λογω linux, δεν παιζει τιποτα. Μονο εδω στο φορουμ, απο αλλου ολα οκ!