Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
- aspromauri
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Το δικό μου με το έκλεψε ο Τούλης!!!!!!!
Μία φορά που είχα πάει για ρετσίνες με βρηκε σε δύσκολη στιγμή και με το ψείρησε το παλιολαμόγιο!!!!!!
Μία φορά που είχα πάει για ρετσίνες με βρηκε σε δύσκολη στιγμή και με το ψείρησε το παλιολαμόγιο!!!!!!
Εσύ τί παριστάνεις στη φάση, την Αννα Ρίζου???dreamwarrior έγραψε:Μα αγαπητέ Σωτομητσίδη εσύ τι περίμενες να σε πει κάποιος ο οποίος επειδή έχει καμιά 100.000 ποστ στο φόρουμ νομίζει ότι είναι ο ιδρυτής του;;;;
Το σοβάρεψα το πράμα αλλά οκ έκανα κι εγώ μία παρατήρηση......εδώ εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι δεν έχουμε καταλάβει..... θα μας πει ότι δεν κατάλαβε ο Mr "goal στο 90' μετά από μπαλιά of side" !!!!!!!!!!!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CIvVwG-9ZOs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CIvVwG-9ZOs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Οσον αφορά το ιδρυτής, ξέχνα το, απλώς, έχω γίνει ο big brother και τα παρακολουθώ όλα!
Είναι για τον Ντρημίδη για να ξέρει ότι πάντα βρίσκομαι εδώ τη στιγμή που όλοι είναι άφαντοι!
- dreamwarrior
Τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με βλέπει ο μεγάλος αδερφός μου ο φριξουλινακουλίνος;;;;
Ζ Ε Ι Α Ν Α Μ Ε Σ Α Μ Α Σ ! ! ! !
Με βλέπει ο μεγάλος αδερφός μου ο φριξουλινακουλίνος;;;;
Ζ Ε Ι Α Ν Α Μ Ε Σ Α Μ Α Σ ! ! ! !
- dreamwarrior
Μάλλον γράφει κανά ραβασάκι αγάπης και τυφλής υπακοής στην βαλεντίνα του!!!!
Τούλη που είσαι ρε λαμόγιο;;;
Τούλη που είσαι ρε λαμόγιο;;;
- Paokintepo