Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Αρε ΠΑΟΚαρα
αρε παοκάρα ...
το είχαμε πει ότι έχεις δύσκολο δρόμο να τραβήξεις με αρχηγό τον Ζαγοράκη ... και σημαία την αξιοπρέπεια ...
μέσα σε όλες τις δυσκολίες ήρθε και η κρίση αλλά ήρθαν και κάποια λάθη όπως ήρθε και η λαίλαπα της κόντρας των βάζελων και των γαυρών μεταξύ τους και μαζί σου μην τυχόν τους φας κανένα κομμάτι από την πίτα.
Και δυστηχώς μέσα σε όλα έρχεται και το λιγοψύχισμα και το πούλημα από τα ίδια σου τα παιδιά ...
γράφεται κάποιοι γράφεται γράφεται γράφεται ....
ότι να ναι ρε αδέρφια ...
Θα ήθελα να ξέρω πραγματικά πόσοι από εσάς είστε στον καθημερινό αγώνα για το μεροκάματο ...
Να δείτε τι χαμός γίνεται κάθε ημέρα για το ευρώ ...
Για ποιες πληρωμές μιλάτε ????
όλες οι εισπράξεις καθυστερημένες είναι ... από που θέλετε να πληρώσει η ΠΑΕ ... ????
δυστυχώς η κρίση μας βρήκε ανοιχτούς αλλά και με αγωνιστικό άνοιγμα. Αν δεν το έκανε η ΠΑΕ δεν θα είχαμε ζήσει φέτος τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε ... για ποιο πράγμα διαμαρτύρεστε λοιπόν ??
αφηστε ρε σεις την ομάδα να παλέψει και στηρίξτε την ... όπως μόνο τα παόκια ξέρουν ...
έχουμε τρεις αγώνες μπροστά φωτιά ... πρέπει να τους πάρουμε ...
την Τετάρτη θα είμαι εκεί μέσα στο κρύο να στηρίξουμε την ομάδα ...
αυτό είναι η περιουσία μας ... αυτό είναι η μόνη μας ελπίδα ...
αρε παοκάρα ...
το είχαμε πει ότι έχεις δύσκολο δρόμο να τραβήξεις με αρχηγό τον Ζαγοράκη ... και σημαία την αξιοπρέπεια ...
μέσα σε όλες τις δυσκολίες ήρθε και η κρίση αλλά ήρθαν και κάποια λάθη όπως ήρθε και η λαίλαπα της κόντρας των βάζελων και των γαυρών μεταξύ τους και μαζί σου μην τυχόν τους φας κανένα κομμάτι από την πίτα.
Και δυστηχώς μέσα σε όλα έρχεται και το λιγοψύχισμα και το πούλημα από τα ίδια σου τα παιδιά ...
γράφεται κάποιοι γράφεται γράφεται γράφεται ....
ότι να ναι ρε αδέρφια ...
Θα ήθελα να ξέρω πραγματικά πόσοι από εσάς είστε στον καθημερινό αγώνα για το μεροκάματο ...
Να δείτε τι χαμός γίνεται κάθε ημέρα για το ευρώ ...
Για ποιες πληρωμές μιλάτε ????
όλες οι εισπράξεις καθυστερημένες είναι ... από που θέλετε να πληρώσει η ΠΑΕ ... ????
δυστυχώς η κρίση μας βρήκε ανοιχτούς αλλά και με αγωνιστικό άνοιγμα. Αν δεν το έκανε η ΠΑΕ δεν θα είχαμε ζήσει φέτος τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε ... για ποιο πράγμα διαμαρτύρεστε λοιπόν ??
αφηστε ρε σεις την ομάδα να παλέψει και στηρίξτε την ... όπως μόνο τα παόκια ξέρουν ...
έχουμε τρεις αγώνες μπροστά φωτιά ... πρέπει να τους πάρουμε ...
την Τετάρτη θα είμαι εκεί μέσα στο κρύο να στηρίξουμε την ομάδα ...
αυτό είναι η περιουσία μας ... αυτό είναι η μόνη μας ελπίδα ...
To στομάχι του ΠΑΟΚτσή είναι δυνατό κι αντέχει τα πάντα...εδώ άντεξε άλλες εποχές...και πάλι θα στηρίξει αυτός που πρέπει να στηρίξει...αλλά δώστου μία προοπτική, κάνε την ομάδα οικογένεια πάλι... και δε μιλάω για πληρωμές, αυτά συμβαίνουν παντού...μιλάω για πλάνο, για οργάνωση, για ομόνοια και φυσικά για προοπτική μέσα από όλα αυτά...
3 χρόνια είχαμε ανοδική πορεία, κάποτε θα κάναμε και γκέλα, τώρα στα δύσκολα θα φανεί πόσο ΠΑΟΚ είμαστε, πόσο μάγκας είναι ο Ζαγοράκης κτλ κτλ.
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας στα θέματα πληρωμών ήταν ασυνεπής, χωρίς να ευθύνεται στην ουσία..
χαρακτηριστικά να αναφέρω.. 1,5 εκατομμύριο οι εργασίες το καλοκαίρι από τις υποδείξεις της UEFA, Αν υπολογίσεις και τον αγώνα κυπέλλου με τον γαύρο που έχασες κάνα 500άρι από τα εισιτήρια-μπουτίκ βάλε και τις καθυστερήσεις στα τηλεοπτικά, ότι αποδέσμευση προσπαθήσαμε να κάνουμε δεν μας βγήκε τα τελευταία χρόνια, Βλέπε Βερόν-Μουσλίμοβιτς-Παπάζογλου-Σαβίνι-Φιλομένο ?(1,5 εκατομμύριο περίπου), σε αυτά προσθέστε τα πρόστιμα από πέρσι που πληρώνουμε κάθε φορά που κλάνει ένας οπαδός η σκαλίζει την μύτη του κάποιος στον ΠΑΟΚ (μόνο πέρσι ήταν καμιά 500 χιλιάρικα κοντά), και προσθέστε τα 2 εκατομμύρια άνοιγμα της περσινής χρονιάς. Μην πούμε και για την μεγαλύτερη μεταγραφάρα (Κουτσιανικούλης) πόσο μας μάτωσε οικονομικά.Η λάθος επιλογή προπονητή κόστισε κάνα 600άρι χιλιάρικα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίει ο Ζαγοράκης για την κατάσταση την οικονομική. Τώρα για το θέμα δεν μιλάει δεν κάνει... είδατε τι γίνετε όταν πάει κάποιος κόντρα και ωγάζει καμιά ανακοίνωση...
Πανόπουλος στην αρχή της χρονιάς η ομάδα πήγαινε για φούντο.. μετά κάπου εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και η ομάδα σώθηκε σχετικά νωρίς κιόλας, Πιλαδάκης τα πολλά μεγάλα λόγια τα πληρώνει ακόμα με την παραμονή της Λάρισας, ο Αρης μιά κόντρα με τον χοντρό με τις φιλιπινέζες και τα σχετικά βλέπετε τι αποτέλεσμα είχε εκτός playoff και αν γινόταν πιο νωρίς θα μιλούσαμε για Β Εθνική πάλι, ο Ζαγοράκης λέτε να μην τα βλέπει όλα αυτά? Βγάζοντας ανακοίνωση δεν κερδίζεις τίποτα, παρά μόνο την ηθική ικανοποίηση των φίλων της ομάδας, και σας ρωτώ έχουμε ανάγκη εμείς οι Παοκτσίδες από τέτοιες ηθικές ικανοποιήσεις?
ΣΚΥΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας στα θέματα πληρωμών ήταν ασυνεπής, χωρίς να ευθύνεται στην ουσία..
χαρακτηριστικά να αναφέρω.. 1,5 εκατομμύριο οι εργασίες το καλοκαίρι από τις υποδείξεις της UEFA, Αν υπολογίσεις και τον αγώνα κυπέλλου με τον γαύρο που έχασες κάνα 500άρι από τα εισιτήρια-μπουτίκ βάλε και τις καθυστερήσεις στα τηλεοπτικά, ότι αποδέσμευση προσπαθήσαμε να κάνουμε δεν μας βγήκε τα τελευταία χρόνια, Βλέπε Βερόν-Μουσλίμοβιτς-Παπάζογλου-Σαβίνι-Φιλομένο ?(1,5 εκατομμύριο περίπου), σε αυτά προσθέστε τα πρόστιμα από πέρσι που πληρώνουμε κάθε φορά που κλάνει ένας οπαδός η σκαλίζει την μύτη του κάποιος στον ΠΑΟΚ (μόνο πέρσι ήταν καμιά 500 χιλιάρικα κοντά), και προσθέστε τα 2 εκατομμύρια άνοιγμα της περσινής χρονιάς. Μην πούμε και για την μεγαλύτερη μεταγραφάρα (Κουτσιανικούλης) πόσο μας μάτωσε οικονομικά.Η λάθος επιλογή προπονητή κόστισε κάνα 600άρι χιλιάρικα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίει ο Ζαγοράκης για την κατάσταση την οικονομική. Τώρα για το θέμα δεν μιλάει δεν κάνει... είδατε τι γίνετε όταν πάει κάποιος κόντρα και ωγάζει καμιά ανακοίνωση...
Πανόπουλος στην αρχή της χρονιάς η ομάδα πήγαινε για φούντο.. μετά κάπου εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και η ομάδα σώθηκε σχετικά νωρίς κιόλας, Πιλαδάκης τα πολλά μεγάλα λόγια τα πληρώνει ακόμα με την παραμονή της Λάρισας, ο Αρης μιά κόντρα με τον χοντρό με τις φιλιπινέζες και τα σχετικά βλέπετε τι αποτέλεσμα είχε εκτός playoff και αν γινόταν πιο νωρίς θα μιλούσαμε για Β Εθνική πάλι, ο Ζαγοράκης λέτε να μην τα βλέπει όλα αυτά? Βγάζοντας ανακοίνωση δεν κερδίζεις τίποτα, παρά μόνο την ηθική ικανοποίηση των φίλων της ομάδας, και σας ρωτώ έχουμε ανάγκη εμείς οι Παοκτσίδες από τέτοιες ηθικές ικανοποιήσεις?
ΣΚΥΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ
Ο Ζαγοράκης για 2 χρόνια είχε την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.Φέτος,η ομάδα κάνει τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα με κάτι απίθανους τύπους στον πάγκο.Αν ο Ζαγοράκης έχει την όρεξη να παλέψει για να ξανακάνει τον ΠΑΟΚ τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα 2 χρόνια να μείνει χωρίς συζήτηση.Αν δεν έχει την όρεξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσφορά του και πάμε παρακάτω.
Ασχέτως από τα λάθη, την προσφορά του και το ισοζύγιο αυτών, εδώ πάντως βλέπουμε μία πρωτοφανή επίθεση στον ΠΑΟΚ και ειδικά στον πρόεδρο, η οποία μου αφήνει ερωτηματικά, καθώς αυτή τη στιγμή δεν απειλούμε κανένα από τους βρυκόλακες, ίσα ίσα σε πολλά θέματα βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας, οπότε γιατί τώρα και γιατί με τέτοιο μένος η επίθεση.
Στόχος είναι μέσω του πολέμου στον ζαγορ να χασουμε ότι κερδισαμε εδώ και 4 χρόνια....ελπίζω να μην τα καταφέρουμε να μας τρυπησουν όσο είμαστε ενωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν.....
Makis4444 έγραψε:Ο Ζαγοράκης για 2 χρόνια είχε την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.Φέτος,η ομάδα κάνει τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα με κάτι απίθανους τύπους στον πάγκο.Αν ο Ζαγοράκης έχει την όρεξη να παλέψει για να ξανακάνει τον ΠΑΟΚ τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα 2 χρόνια να μείνει χωρίς συζήτηση.Αν δεν έχει την όρεξη και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσφορά του και πάμε παρακάτω.
εχει καταντησει γραφικο το παμε παρακατω.ονομασε αυτο το παρακατω.ποιο ειναι?
παμε παρακατω και παμε παρακατω.ειχαμε να δουμε παρακατω 25 χρονια.τωρα ξαφνικα εσυ πως εισαι σιγουρος πως αν φυγει ο ζαγορακης θα υπαρχει παρακατω.
ποιος θα ειναι ο παρακατω?εσυ?ο παπαδοπουλος?κανενας φυτεμενος?ο κανταφι?ποιος?
σκετη γκρινια ειναι και λεγε οτι θελεις.σαν γαυρος κανεις που μεσα σε μια χρονια πεταξε τον θειο στα σκουπιδια.εκει βεβαια κανονιζει το κρατος.σε εμας ποιος θα κανονισει?
τα χρεη ειναι υπερογγα.ποιος θα ερθει?ποιος αλλος μ@λ@κ@ς θα ερθει να χωσει το κεφαλι του στο λακκο με τα φιδια και να εχει και εμας να απαιτουμε σαν τα κακομαθημενα καθε τρεις και λιγο μεταγραφες και τιτλους?
πες ποιο ειναι ειναι το παρακατω αλλιως μη μιλας.
αντιλογο για τον αντιλογο κανουν οι αρδ που φτανει και περισσευει.μην κανεις και εσυ τα ιδια.
Απάντησε ο Μπόνο.Βαριέμαι να απαντάω σε ανίκητα ποστ...Bono έγραψε:Αν όχι ο Ζαγοράκης τότε ποιός?
Ζαγοράκης ή χάος?
Aυτά τα διλλήματα τελικά έχουν πολύ πλάκα.
Οπως πλάκα έχουν και οι προσπάθειες για φίμωση οποιασδήποτε κριτικής στα πεπραγμένα της διοίκησης με το ατράνταχο επιχείρημα πως όποιος την κάνει πρέπει την επόμενη στιγμή να είναι και έτοιμος να αναλάβει αυτός την προεδρία στον ΠΑΟΚ....λες και για να έχει κάποιος το δικαίωμα να λέει πως ο Γιωργάκης ή ο Κωστάκης τα γάμησαν πρέπει την επόμενη στιγμή να είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας.
Μ' αυτά και μ' αυτά, με το δικαίωμα του οποιουδήποτε(ακόμα και του Ζαγοράκη) να είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και δεν πά να έχει προπονητή απ' την ομάδα του χωριού του και διοίκηση τους παιδικούς του φίλους,με τις αποθεωτικές υποδοχές στα αεροδρόμια για το παραμικρό,με την μείωση των απαιτήσεων του ΠΑΟΚτσή που κατάντησε σήμερα μπρός σ' αυτήν την κατάσταση να νοσταλγεί την εποχή που έκανε 3 χρόνια να πάρει ένα ντέρμπυ απ' το ΠΟΚ,που ακόμα και στο ρούλη με την παραπλήσια φετινή πορεία γίνεται της πουτάνας(και δεν τους πήρε ούτε 1 μήνα να καταλάβουν πως με πορδές στον πάγκο αυγά δεν βάφονται) και δω όλοι μας είμαστε στη νιρβάνα μας,μ' αυτήν την αστεία ομάδα από πάσης άποψης την κούλα που ακόμα και αυτήν την υποτίθεται χρυσή εποχή σου να σου έχει ρίξει δύο τεσσάρες και να σε κερδίζει μέσα-έξω συνεχώς και συ να ιδρώνεις να την κερδίσεις ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ στο 90τόσο αντί να ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ να την διασύρεις(γιατί για διασυρμό ήταν φέτος στην Τούμπα) και ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ γιατί δεν έγινε αυτό.....
Μ' αυτά και μ' αυτά ο ΠΑΟΚ μίκρυνε πολύ με τις όποιες αναλαμπές του κάποια χρόνια....μίκρυνε απ' αυτό που εγώ τον θυμόμουν όταν ήμουνα παιδί.
Και όσο αφορά τουλάχιστον εμένα αυτό που αγαπάω,καλύτερα θα είναι να το δώ να πεθαίνει παρά να μικρύνει κι άλλο.
Μωρε παρακάτω υπάρχει Αλλα αν τωρα τον ζαγορακη τον σκίζουν που υποτιθετε τον εμπιστευόμαστε τον κάθε Παπαδόπουλο ορφανο δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα τον κάνουμε χωρίς τα έσοδα που έφερε η συσπείρωση που ειχαμε με ζαγορ.....κάτι σαν τον Τάκη του Ηρακλή θα είναι ο πρόεδρος αυτός στην καλλιτερη περίπτωση ......
Makης4444 ελπίζω να φτιάξω μια όχι-ανίκητη απάντηση που ίσως να βγάζει νόημα και να προσθέσει κάτι στη κουβέντα.
Πρώτον, παράθεσες ένα ποστ που ο εμπνευστής του αναφέρει ότι έχει μικρύνει η ομάδα. Επιχειρήματα για αυτό , υπάρχουν και είναι βάσιμα. Οκ. Ουδεις το αμφισβητεί οτι εμφανισεις σαν τη προχτεσινη ειναι ντροπιαστικες.
Ταυτόχρονα όμως υπάρχει και αντίλογος που λέει για κάποιες επιτυχίες σε όλο αυτό το διάστημα.Μη τις αναφέρω γιατι θα κουράσω..
Στη ζυγαριά αν τα βάλουμε όλα , ο καθένας θα βγάλει διαφορετικό συμπερασμα. Εξαρτάται απο τα προσωπικά του βιώματα και κατά πόσο απαιτητικός είναι απο το ΠΑΟΚ. Με τη δική μου φτωχή λογική, δυσκολεύομαι να δεχτώ πάντως ότι έχει μικρυνει η ομάδα.
Στο θέμα της κριτικής για το Ζαγοράκη συμφωνώ ότι καλώς γίνεται.
Επίσης σωστό είναι πως έχει καταντήσει εκνευριστικό κάθε φορά που κάνει κάποιος κριτική να πετάγεται ένας άλλος και να λέει " κι αν φύγει αυτός, εσύ ποιον προτείνεις?"
Ομως δε ξέρω κατά πόσο είναι εποικοδομητικό να επαναλβανόμαστε.
Θέλω να πω... κριτική κάνεις μια φορά.. Λες αυτά που έχεις να πεις.. δε το κάνεις πάντα μετά απο αποτυχημένα αποτελέσματα, όπου κυρίως μετράει η πικρα. Δεν έχει νόημα να λέμε κάθε βδομάδα για τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ διοικητικές επιλογές το τελευταίο καιρό. Ειναι κάτι δεδομένο και παραδεκτό από όλους νομίζω..
Δηλαδή έχει νόημα να τονισουμε για 100στη φορά ότι δεν υπήρξε σωστός προγραμματισμός? Αφού όλοι συμφωνούνε, τι λέμε τα ίδια και τα ίδια? Και ιδίως τη στιγμή που ήδη πονάνε τα μυαλά μας με αυτά που βλέπουμ..
Ο Ζαγοράκης είναι αυτός που είναι και δε πρόκειται να αλλάξει(τουλάχιστον στα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του). Ετσι πιστεύω. Με τα καλά του και τα άσχημά του.
Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα διαφανεί οριστικά τι σχέδια έχει για την ομάδα και αν έχει τα κουράγια να συνεχίσει. Δε τον εχω για τόσο ηλίθιο ώστε να επαναλάβει λάθη που έκανε φέτος.
Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά να κάνεις σούμα. Αυτή τη στιγμή η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται απο μια κλωστή και καλό θα ήταν να συμπαρασταθούμε στην ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις... Και αν κάποιοι απορήσουν για το επιτυχες τελείωμα της σαιζον...ας σκεφτούν τί σουμα θα κανουμε αν παρεις Κυπελλο και βγεις και πρωτος στα play off... αν λέμε...
Πρώτον, παράθεσες ένα ποστ που ο εμπνευστής του αναφέρει ότι έχει μικρύνει η ομάδα. Επιχειρήματα για αυτό , υπάρχουν και είναι βάσιμα. Οκ. Ουδεις το αμφισβητεί οτι εμφανισεις σαν τη προχτεσινη ειναι ντροπιαστικες.
Ταυτόχρονα όμως υπάρχει και αντίλογος που λέει για κάποιες επιτυχίες σε όλο αυτό το διάστημα.Μη τις αναφέρω γιατι θα κουράσω..
Στη ζυγαριά αν τα βάλουμε όλα , ο καθένας θα βγάλει διαφορετικό συμπερασμα. Εξαρτάται απο τα προσωπικά του βιώματα και κατά πόσο απαιτητικός είναι απο το ΠΑΟΚ. Με τη δική μου φτωχή λογική, δυσκολεύομαι να δεχτώ πάντως ότι έχει μικρυνει η ομάδα.
Στο θέμα της κριτικής για το Ζαγοράκη συμφωνώ ότι καλώς γίνεται.
Επίσης σωστό είναι πως έχει καταντήσει εκνευριστικό κάθε φορά που κάνει κάποιος κριτική να πετάγεται ένας άλλος και να λέει " κι αν φύγει αυτός, εσύ ποιον προτείνεις?"
Ομως δε ξέρω κατά πόσο είναι εποικοδομητικό να επαναλβανόμαστε.
Θέλω να πω... κριτική κάνεις μια φορά.. Λες αυτά που έχεις να πεις.. δε το κάνεις πάντα μετά απο αποτυχημένα αποτελέσματα, όπου κυρίως μετράει η πικρα. Δεν έχει νόημα να λέμε κάθε βδομάδα για τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ διοικητικές επιλογές το τελευταίο καιρό. Ειναι κάτι δεδομένο και παραδεκτό από όλους νομίζω..
Δηλαδή έχει νόημα να τονισουμε για 100στη φορά ότι δεν υπήρξε σωστός προγραμματισμός? Αφού όλοι συμφωνούνε, τι λέμε τα ίδια και τα ίδια? Και ιδίως τη στιγμή που ήδη πονάνε τα μυαλά μας με αυτά που βλέπουμ..
Ο Ζαγοράκης είναι αυτός που είναι και δε πρόκειται να αλλάξει(τουλάχιστον στα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του). Ετσι πιστεύω. Με τα καλά του και τα άσχημά του.
Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα διαφανεί οριστικά τι σχέδια έχει για την ομάδα και αν έχει τα κουράγια να συνεχίσει. Δε τον εχω για τόσο ηλίθιο ώστε να επαναλάβει λάθη που έκανε φέτος.
Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά να κάνεις σούμα. Αυτή τη στιγμή η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται απο μια κλωστή και καλό θα ήταν να συμπαρασταθούμε στην ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις... Και αν κάποιοι απορήσουν για το επιτυχες τελείωμα της σαιζον...ας σκεφτούν τί σουμα θα κανουμε αν παρεις Κυπελλο και βγεις και πρωτος στα play off... αν λέμε...
Ανίκητο θεωρώ το "Ζαγοράκης ή χάος".Δε μου λέει τίποτα το ποστ σου γιατί πραγματικά δε βλέπω σε ποιο σημείο διαφωνείς με αυτά που αναφέρω.Προσπάθησε να είσαι πιο σύντομος και περιεκτικός.
Σοβαρά πάντως,δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο διαφωνείς.Τέλος πάντως,αν θες πες μου σε πμ για να μην κουράζουμε και τους άλλους.