Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
τη στιγμη που εμεις κανουμε μεταγραφαρες με ουσια ο αμεσος ανταγωνιστης σκατογαυρος κανει εσωτερικους δανεισμους με αστειους παικτες και τους πλασαρει ως "ο καλλιτεχνης που ψαχνει εμπνευση" και ως ο παικταρας των 5 εκατομμυριων".
- Mauricio-8-
https://www.google.com/amp/s/footballta ... erski/amp/
Ενα scout report πριν 3 χρόνια για τον Πολωνο
Ενα scout report πριν 3 χρόνια για τον Πολωνο
Δεν υπαρχει ενας περιπτερας στο paokmania να μας πει το ονομα απο τη forza η φοβαται ο καβουριας μην χασει τις πωλησεις? 

Μας βγηκε η πιστη ,αλλα επιτελους ηρθε!....τι ξενερωμα ειχαμε φαει με αυτη την τζενοα ! αποκτουμε ταχυτητα μπροστα που μας ελειπε , θα ειμαστε πλεον σφαιρα με ακπομ και σβιντε!!!! εχω τη διαισθηση οτι θα αφησει εποχη αυτος ο παικτης !!!:opaokara:
μπραβο Ιβαν ,κερδιζουμε πλεον και τον ανταγωνισμο εναντι ιταλικων ομαδων ,δεν υπαρχει αυτο!!!!!!!!

μπραβο Ιβαν ,κερδιζουμε πλεον και τον ανταγωνισμο εναντι ιταλικων ομαδων ,δεν υπαρχει αυτο!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Σάβ 19 Ιαν 2019, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γράφει τίποτα, την διάβασα. Έδωσα 0,99 και την "κατέβασα" . Δύσκολες ώρες για τσιγκουνιες
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Καλα περιμενατε ονομα;;;
Αν εχεις ονομα το βαζεις κεντρικο με μεγαλα γραματα.οταν δεν εχεις γραφεις τα γνωστα οτι ταχα εχω,αλλα δεν εχω.
Αν εχεις ονομα το βαζεις κεντρικο με μεγαλα γραματα.οταν δεν εχεις γραφεις τα γνωστα οτι ταχα εχω,αλλα δεν εχω.
τι παιζει με τη φορτσα?joshua έγραψε:Δεν υπαρχει ενας περιπτερας στο paokmania να μας πει το ονομα απο τη forza η φοβαται ο καβουριας μην χασει τις πωλησεις?
Ειδα καρτέλα στατιστικών κ απογοήτευση
Ελάχιστα 90 λεπτά..
Ξέρουμε γιατί;
Ελάχιστα 90 λεπτά..
Ξέρουμε γιατί;
Δηλαδή δεν γράφει κάτι;;;sourmenetes έγραψε:Καλα περιμενατε ονομα;;;
MANIAKOS έγραψε:Ειδα καρτέλα στατιστικών κ απογοήτευση
Ελάχιστα 90 λεπτά..
Ξέρουμε γιατί;

Μπορει παντως ο ΠΑΟΚ να επιχειρει μια γενναια προσπαθεια ανανεωσης του ροστερ,τοσο σε ηλικιες,οσο και σε χαρακτηριστικα,αλλα με μια πρωτη ματια στο προφιλ των παικτων που ερχονται,βλεπω τον Λουτσεσκου να τσιμεντωνει στο γηπεδο τους γνωστους 11.Οι υπολοιποι θα παρουν σημαντικο χρονο συμμετοχης οταν εχουμε εξασφαλισει το πρωταθλημα,4-5 αγωνιστικες πριν το τελος...
Καλα ολοι ξενυχτηδες στο φορουμ ! Περιμενα να εχουμε καμια 50αρια σελιδες πανηγυρισμων ...και μετα ειδα οτι ειναι μολις 10 η ωρα πρωι Σαββατου!
KAROL S-W-I-D-E-R-S-K-IIIIIIIIIIIIIIIIIII

KAROL S-W-I-D-E-R-S-K-IIIIIIIIIIIIIIIIIII