Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- evripidis4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ναι φέρε και τον Τσαβεζ και βγάλε και μια επετειακή φανέλα γαλανόλευκη..και επειδή θέλετε να φάτε και τον προπονητή φέρε και τον Πετράκη με το μουστάκι..και να αναρωτιέται ο κόσμος γιατί έχουμε 20 βαθμούς από τον γαυρο και δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον Πανθρακικό..αλλά πάντα θα έχουμε το άλλοθι του χοντρου και της διαιτησίας..έτσι θέλετε τον ΠΑΟΚ ρε σεις;
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρεις οτι ο Τσάβεζ έμεινε ελεύθερος ε;
Τώρα εντάξει αν είμαστε 20 βαθμούς πίσω λόγω Πετράκη πάω πάσο.

- Kostas_Peraia4
Λογικα αν ειναι να κινηθουμε για 10αρι,ολο και καποια ειδηση θα βγει σημερα,ειδικα απο την στιγμη που εχουμε και παιχνιδι και θα ειναι και ο Ιβαν στο γηπεδο.Αν και με αυτους τους δημοσιογραφους που εχουμε ποτε μην λες ποτε.Η ειδηση μπορει να ειναι διπλα τους(βλεπε Lubos Michel) και αυτη να κοιμουνται
-
Προτιμώ τον Νορβηγο απο τον ΑργεντινοOdi έγραψε:Το έγραψα και χθες.Φέρτε τον Τσάβεζ τσάμπα να υπάρχει μια εναλλακτική και το Καλοκαίρι βλέπουμε.
http://www.transfermarkt.co.uk/harmeet- ... eler/62125
που θα ειχε ερθει αν δειχναμε λιγο εμπιστοσυνη στον Αρνεσεν
-
- evripidis4
Ναι το ξέρω ότι έμεινε ελεύθερος και δεν μου λέει κάτι..για τους 20 βαθμούς φταίει ότι νομίζουμε ότι οι παίκτες που έχουμε είναι πολύ καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είναι..πειράζει που δεν θέλω άλλες τέτοιες μετριοτητες;Odi έγραψε:Ξέρεις οτι ο Τσάβεζ έμεινε ελεύθερος ε;
Ο Ποντιος ειναι εγωιστης, δεν πιστευω οτι θα αφησει να αιωρειται οτι ο βαζελος και η κουλα εκαναν καλυτερες κινησεις, την ιδια στιγμη μαλιστα,που βγηκε και η επετειακη φανελα,ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησει γιατι το επικοινωνιακο τον ενδιαφερει.
Ε άμα το ξέρεις πού κολλάει ο Πετράκης;
Ιανουάριο μήνα δεν πας να χτίσεις ομάδα.Πας να συμπληρώσεις τα κενά.Σαν τον Τσάβεζ δεν έχουμε παίκτη αυτή την στιγμή.Κ ας είναι μέτριος.
Ιανουάριο μήνα δεν πας να χτίσεις ομάδα.Πας να συμπληρώσεις τα κενά.Σαν τον Τσάβεζ δεν έχουμε παίκτη αυτή την στιγμή.Κ ας είναι μέτριος.
- evripidis4
Αυτό λέω..αφού έχω μέτριους..γιατί να πάρω κι άλλον..μόνο για να πάρω;ο Περάκης κολλάει στο ότι έχουμε πάρει τον μισό ΠΑΣ..λες και έχει θαμπώσει όλη την Ευρώπη..τέλος πάντων..κακώς τεντωνουμε το τοπικ..δεν είναι και του θέματος..
- Kostas_Peraia4
Και γιατι να μην φερουμε εναν δανεικο απο το εξωτερικο αντι του Chavez?
Γιατί ο δανεικός Γενάρη μήνα,οι πιθανότητες λένε οτι θα σου βγει Μάρτενς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Και γιατι να μην φερουμε εναν δανεικο απο το εξωτερικο αντι του Chavez?
Καλά τα ονόματα,αλλά αν φέρεις π.χ τον Van der Vaart που είναι σε χειρότερη κατάσταση κ από μένα θα είναι έγκλημα.
Όχι οτι τραβάω κάνα ζόρι με τον Τσάβεζ βέβαια..Απλά τον θεωρώ ένα φθηνό σταθερό μπάλωμα που θα δώσει πέντε πράγματα στην ομάδα.
- evripidis4
Το ξέρω..δεν λέω να μην πάρουμε παίκτη...αλλά ρε συ...τάχα μου, φέραμε έναν από τους κορυφαίους αθλ δ/ντες στον κόσμο..θέλω παίκτες που πραγματικά θα μας ανεβάσουν επίπεδο...
- Kostas_Peraia4
Οdi δεν εννοω να φερουμε μεγαλο ονομα για δανεικο.Ας φερει o Frank κανενα παιδακι 22-23 χρονων δανεικο απο καμια Man City/Chelsea κτλ
Επισης θα ηθελα να μαθω καποια στιγμη αν οι Βελλιδης/Χατζηισαιας ηταν επιλογες του Frank ή καποιου αλλου
Επισης θα ηθελα να μαθω καποια στιγμη αν οι Βελλιδης/Χατζηισαιας ηταν επιλογες του Frank ή καποιου αλλου