Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Asimos »

Gimnistis έγραψε:Άρα Asimos μπορεί να μην φταίει ο προπονητής...?
Πονηρή ερώτηση αλλά θα σου απαντήσω και ελπίζω να πιάσεις τον συλλογισμό μου χωρίς σκοπιμότητες.

Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος που κάθεται στη γωνία του πάγκου έχει προπονητικές ικανότητες. Βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε και γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα.

Από εκεί και πέρα, αφήνοντας απ' έξω την ιδιαιτερότητα του πάγκου του ΠΑΟΚ, ο συγκεκριμένος είχε να δουλέψει ένα συγκεκριμένο πλάνο σε ομάδα που στήνεται εξ' αρχής και έδειξε με την ευκολία που έφυγαν συγκεκριμένοι παίχτες το καλοκαίρι πως δεν μασάει. Είχε και έχει δίπλα του έναν άνθρωπο σαν τον Άρνεσεν που υποτίθεται οτι γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, αρκετά χρήματα και το μόνο που είχε να κάνει είναι να δέσει όλα αυτά μαζί.

Μετά από 30+ αγώνες δεν βλέπω κάτι ξεχωριστό από το έργο του και ανταυτού βλέπω αδυναμίες που δεν φαίνεται να τον απασχολούν. Δεν γίνεται να μην τον προβληματίζουν οι μυικοί τραυματισμοί η το γεγονός πως έχουμε τεράστιο θέμα με τα στημένα. Δεν γίνεται να δέχεται τον Βελίδη αντί του Όλσεν και να μην κάθεται σε αναμένα κάρβουνα.

Ίσως είναι ξεροκέφαλος, όπως και ο Αναστασιάδης που είχε την ομάδα γυμνή πέρυσι και δεν έτρεχε κάστανο αλλά όταν σου λένε έχεις Χ μπάτζετ, θα φτιάξεις την Ψ ομάδα. Όταν ομως έχεις κοντά στις 30 θλάσεις στη μέση των υποχρεώσεων σου τη σακουλεύεσαι λίγο. Όταν βλέπεις πως η ομάδα σου κάνει παρατεταμένη κοιλιά και παίζεις με παίκτες κατ΄ανάγκη γιατί χάνεις τους βασικούς σου μήνες ε δεν μπορώ να δεχτώ οτι ολα είναι ρόδινα.

Και εν τέλη, η χημεία δεν αγοράζεται αποκτάται. Μέχρι και πριν το ματς με τον Ατρόμητο τον πίστευα αλλά με το θέαμα του β' ξενέρωσα άσχημα με την πάρτη του γιατί αν και διαβάζω στα σόσιαλ πως τον παρομοιάζουν Δώνη της Κροατίας εμένα άρχισε να μου θυμίζει Άγγελο της Κροατίας.

Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

joshua έγραψε:Ουτε ο Χουμπ ηταν κανονικος προπονητης,πλεον ειναι προπονητης ειδικων αποστολων και μαλιστα κατα δηλωση του,τωρα πως εμεις περιμεναμε οτι θα μεινει για χρονια στον ΠΑΟΚ για να χτισει ομαδα ρωτηστε και παλυ τους σοφους.
Και το να παρεις μια ομαδα ρε Τζοσ που την προηγουμενη χρονια ηταν κ*λοχανειο και να την κανεις ομαδα, ειδικη αποστολη μπορεις να το πεις...
Και το να παρεις εναν τιτλο με μια ομαδα πο βλεπει εναν ανα δεκαετια, ειδικη αποστολη μπορεις να το πεις...(και εμενα δεν θα μου το βγαλει κανεις απο το μυαλο, οτι με χουμπ εκεινο το Μαη αλλα πραματα θα βλεπαμε στο οακα.)
Δηλαδη, δεν ειναι ειδικη αποστολη να στρωσει μια ομαδα σε ενα χρονο κ να της δωσει τιτλο η εξοδο σε Τσουλου..και ειναι να παρει μια ομαδα το Φλεβαρη , να τη στρωσει και να τη σωσει απο ποβιβασμο σε 3 μηνες; Το ιδιο πραμα ειναι...απλα ο στοχος αλλαζει.

απλα εμεις με μαθηματικη ακριβεια απαξιωνουμε τους παντες τα τελευταια χρονια.
Σαντος-Μπολονι-Χουμπ-Τουντορ....ολοι αχρηστοι. (Δε βαζω ελληνες στην εξισωση)
και μη μου πειτε για Σαντος...ακομα και αν με τα χιλλια ζορια επι 2.5 χρονια μας κρατουσαν απο τα γκεμια οιΖΖ για να μην μπουμε μεσα να τον φαμε τον καρπουζα, αρκει που περσυ οταν ακουστηκε οτι θα γυριζε βγηκε η πλειοψηφια να πει οτι «επιστροφη Σαντος ειναι πισωγυρισμα». Αυτο δεν το λες ποτε για καποιον που πιστευεις κ θεωρεις πετυχημενο....αρα και αυτος απαξιωθηκε, οπως προσταζαν οι βοσκοι.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

VAGGT έγραψε:
stelyk έγραψε:
joshua έγραψε:Διαβαστε τωρα δηλωσεις και συγκρινετε αυτες για τον Βελλιδη με αυτες που εγιναν κατα καιρους για τον Ολσεν.
Αυτο μπηκα να γραψω, αν ημουν Αρνεσεν μπορει και να τον εδιωχνα, απο εγωισμο και μονο!
Πραγματικό κρέμασμα.Αλλα ο Κροάτης αυτός ειναι.Μια εκθειάζει τους παίκτες και μια τους δίνει στεγνά.Πραγματικός ψυχοπαθής να δικαιολογήσει την κάθε μαλακία του.

Ο Αρνεσεν εχει στήσει μια ομάδα με χαμηλό μεσο ορο ηλικίας.Το ευκολο κουιζ ειναι να βρείτε ποιος προπονητης στο παρελθόν έκανε παπάδες με πιτσιρικάδες στην καριέρα του αλλά και στον ΠΑΟΚ .
Φερτε τον χθές.
Αυτον θελω κι εγω φιλε....ο ανθρωπος ειναι πανω σε αυτο το στοιχειο κορυφη.
Αλλα εδω οι δημοσιογραφοι βλαχοΡουμανο τον ανεβαζαν αδιαφορο και φραγκοφονια τον κατεβαζαν!
Εδω βγηκε ο αλλος μετα απο 4 χρονια να πει οτι δεν πηγαινε καν στην προπονηση και οτι δεν ηθελαν
να κανουν κακο στην ομαδα τοτε και δεν τα ελεγαν...θα τρελαθουμε τελειως.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

BigBaby έγραψε:
chrisg4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πόσες χρονιές σώσαμε με αλλγη προπονητη;
Η αλήθεια είναι καμια αλλα όταν λέω αλλαγή προπονητή εννοώ να έρθει κανονικός προπονητής όχι ΓΧ Αναστασίου και γενικά οποιοσδήποτε Ελληνάρας...
Δηλαδη για να καταλαβω....ο Αναστασιου ειναι κακος προπονητης??
Με το υλικο που εχουμε ο Αναστασιου θα μας κανει ομαδα...και ειμαι σιγουρος γι αυτο.
Δεν υπάρχει Έλληνας κανονικός προπονητής. Δε το ξέρουν το άθλημα γενικά. Μακριά κι αγαπημένοι...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Asimos έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Άρα Asimos μπορεί να μην φταίει ο προπονητής...?
Πονηρή ερώτηση αλλά θα σου απαντήσω και ελπίζω να πιάσεις τον συλλογισμό μου χωρίς σκοπιμότητες.

Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος που κάθεται στη γωνία του πάγκου έχει προπονητικές ικανότητες. Βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε και γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα.

Από εκεί και πέρα, αφήνοντας απ' έξω την ιδιαιτερότητα του πάγκου του ΠΑΟΚ, ο συγκεκριμένος είχε να δουλέψει ένα συγκεκριμένο πλάνο σε ομάδα που στήνεται εξ' αρχής και έδειξε με την ευκολία που έφυγαν συγκεκριμένοι παίχτες το καλοκαίρι πως δεν μασάει. Είχε και έχει δίπλα του έναν άνθρωπο σαν τον Άρνεσεν που υποτίθεται οτι γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, αρκετά χρήματα και το μόνο που είχε να κάνει είναι να δέσει όλα αυτά μαζί.

Μετά από 30+ αγώνες δεν βλέπω κάτι ξεχωριστό από το έργο του και ανταυτού βλέπω αδυναμίες που δεν φαίνεται να τον απασχολούν. Δεν γίνεται να μην τον προβληματίζουν οι μυικοί τραυματισμοί η το γεγονός πως έχουμε τεράστιο θέμα με τα στημένα. Δεν γίνεται να δέχεται τον Βελίδη αντί του Όλσεν και να μην κάθεται σε αναμένα κάρβουνα.

Ίσως είναι ξεροκέφαλος, όπως και ο Αναστασιάδης που είχε την ομάδα γυμνή πέρυσι και δεν έτρεχε κάστανο αλλά όταν σου λένε έχεις Χ μπάτζετ, θα φτιάξεις την Ψ ομάδα. Όταν ομως έχεις κοντά στις 30 θλάσεις στη μέση των υποχρεώσεων σου τη σακουλεύεσαι λίγο. Όταν βλέπεις πως η ομάδα σου κάνει παρατεταμένη κοιλιά και παίζεις με παίκτες κατ΄ανάγκη γιατί χάνεις τους βασικούς σου μήνες ε δεν μπορώ να δεχτώ οτι ολα είναι ρόδινα.

Και εν τέλη, η χημεία δεν αγοράζεται αποκτάται. Μέχρι και πριν το ματς με τον Ατρόμητο τον πίστευα αλλά με το θέαμα του β' ξενέρωσα άσχημα με την πάρτη του γιατί αν και διαβάζω στα σόσιαλ πως τον παρομοιάζουν Δώνη της Κροατίας εμένα άρχισε να μου θυμίζει Άγγελο της Κροατίας.

Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως.

Αντιλαμβάνομαι αυτό που θέλεις να πεις. Το αν ο ΙΤ έχει κολλήματα τα οποία δεν τον αφήνουν να σκεφτεί και να αποφασίσει με ορθή και καθαρή κρίση είναι κάτι το οποίο μένει να απαντηθεί καθώς ναι, το θέμα Όλσεν για παράδειγμα είναι κάτι που και εμένα με προβληματίζει. Από την άλλη βέβαια είναι ένα πρώτο δείγμα διαχείρισης παίκτη που πιθανόν να είχε και ιδιαιτερότητες οπότε θα απλά θα περιμένω και άλλα δείγματα γραφής.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι ένα ζήτημα αρκετά πολύπλοκο που σίγουρα πιστεύω τον προβληματίζει (αλλιώς θα ήταν για τα σίδερα) αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει τίποτε καθώς δεν γνωρίζει το αντικείμενο και δεν είναι ο αρμόδιος. Στο συγκεκριμένο θέμα οι απαντήσεις του πρέπει να πως πως με κάλυψαν σήμερα και δείχνουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις λύσεις σε ένα τέτοιο ζήτημα.

Στην τελική δεν ξέρω αν ο ΙΤ είναι ο προπονητής που θα με οδηγήσει σε τίτλους και διακρίσεις. Κανένας δεν το ξέρει αυτό ούτε ο ίδιος, ούτε ο ΦΑ. Αυτό που είναι εμφανές είναι πως το αγωνιστικό τμήμα έχει σοβαρά διαχρονικά προβλήματα που δεν λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Απόδειξη ο απλοϊκός μεν, λογικός δε συλλογισμός πως κάθε χρόνο εμφανίζονται τα ίδια προβλήματα με διαφορετικούς αλλά και διαφορετικής φιλοσοφίας και περγαμηνών προπονητές.

Όταν αυτά τα προβλήματα λυθούν, όταν το αγωνιστικό τμήμα λειτουργεί όπως πρέπει τότε ναι, θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με το αν ο ΙΤ έχει κολλήματα και βάζει τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες πάνω από το καλό της ομάδας (κάτι το οποίο δεν αποκλείω να συμβαίνει πράγματι). Ως τότε το να πιστεύουμε πως αν φύγει θα αλλάξει κάτι στην ομάδα δραματικά είναι περισσότερο παρόρμηση και ελπίδα παρά λογική σκέψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Σάβ 30 Ιαν 2016, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο μαθητευομενος μαγος που θα μαθει προπονητικη στην καμπουρα του ΠΑΟΚ εβαλε τον Πελκα πλαγιο και στον αξονα τον Γκολασα ενω ο κατσε ηταν στην αποστολη!!
ξερει οτι θα ακολουθησουν και αλλες ηττες γι αυτο μιλησε για πλει οφφ επειδη σου λεει μεχρι τοτε θα τρωω σφαλιαρες
ανεχτειτε τον και στηριξτε τον για το 3 ετες πλανο που εχει...θα μας αποτελειωσει εντελως
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τρίτη φορά που θα σε πω ότι είσαι ο μέγιστος γκαντέμης.

Άκουσα όταν έληξε το ματς κάτι...
Με τόση αρνητική ενέργεια εδώ μέσα, τί περιμένατε να γίνει πάλι απόψε;
Ίσως είχε δίκιο....
Κάποιος μας έχει κάνει μάγια να αλλάζουμε προπονητές λίγο πριν η κατά της διάρκεια της σαρακοστης

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικα ρε συ πιλοτε,μιλαμε για τεραστια καταρα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Η αληθεια βεβαια βγηκε παραεξω μετα τον ερχομο του Δωνη για το θεμα φραγκοφονια.
Ο Ζησης Μιζας εκανε πολυ μικροτερη προταση του αναμενομενου με σκοπο ο Μπολονι να την θεωρησει προσβλητικη και να πει οχι.Ο Μπολονι τελικα ειπε ναι αμεσως και μετα απο συσκεψη εγινε η προσληψη Δωνη και μεγαλος δημοσιογραφος της πολης το διατυμπανιζε οτι θα ερθει ο σπυριαρης πριν ακομα γινει η προταση στο Μπολονι.
Μιλαμε για την αηδια την ιδια.
Υπαρχει σοβαρο προβλημα εντος κ εκτος των τειχων.Αυτη τη στιγμη ο Αρνεσεν δειχνει ο πλεον αξιοπιστος εκει μεσα.Ξερει να στηνει το ροστερ με σκοπο και να πουλησει κ να αγορασει.Οι διασυνδεσεις του αλλωστε το αποδεικνυουν.Τωρα γιατι ανακατευτηκαν Λεκο-Τουντορ να φερουν τον Γκαλιτσιο και ο κυρ Νικολας που εφερε τον Χατζη με 500 χιλ δεν μπορω να το χωνεψω.
Να πω την αληθεια οτι το πρωι οταν ειπαν στο ραδιο για τη μεταγραφη των 500 χιλ ευρω πρεπει να βγηκε η μιζα απο το αμαξι μου,να σπαραξε στα γελια και μετα απο κανα 10λεπτο να ξαναμπηκε στη θεση της.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

obanebane έγραψε:Πραγματικα ρε συ πιλοτε,μιλαμε για τεραστια καταρα.
Είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ αυτό που συμβαίνει.
Μου την έσπασε που τον άκουσα να λέει, σκέφτομαι να δω τί θα κάνουμε με τους τραυματισμούς. 23 θλασεις η ομάδα!!!
Έναν μήνα τώρα χωρίς ταχύτητα στα φτερά θα είσαι ρε Τούντορ.
Ακόμα κι όταν γυρίσουν αυτοί, δε θα είναι απολύτως έτοιμοι.

Τί να κάνει ο ανθρώπος... Ειλικρινά δεν νομίζω κανείς να ήθελε να είναι στην θέση του.

Δεν ξέρω ποια είναι η λύση ειλικρινά, δεν λύνεται αυτό το παζλ.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Gimnistis έγραψε:Από τον Χουμπ και γενικά από τον κάθε ποδοσφαιράνθρωπο με εμπειρία και παραστάσεις που έρχεται στην ομάδα έχουμε να κερδίσουμε κάτι καθώς αγωνιστικά είμαστε κάπως πρωτόγονοι.

Απόδειξη οι δηλώσεις Ίβιτς για τον Στέφενς. Γενικά ας αφήσουμε και κανέναν άνθρωπο είτε λέγεται ΙΤ, είτε ΦΑ είτε οποιοσδήποτε άλλος να αφήσει κάποια κληρονομιά.
Θέλω να πιστεύω ότι συμφωνείς πως σημαντικό είναι ο ποδοσφαιράνθρωπος να έχει εμπειρία, παραστάσεις και δείγματα γραφής στο πόστο το οποίο καλείτε να υπηρετήσει. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις μετά από 8 ολόκληρους μήνες δουλειάς να είσαι 3 βαθμούς μπροστά από τον πέμπτο Πανιώνιο και στο τέλος υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αντί για κληρονομιά να αφήσεις στάχτη και μπούρμπερη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ θα ξαναπώ ότι ο προπονητής πρέπει να μείνει μέχρι το Μάιο και να κριθεί συνολικά. Αυτό που μου τη δίνει εδώ μέσα όμως είναι ότι πολλοί κάνουν το άσπρο μαύρο, ειδικά μετά από μία καλή εμφάνιση (πχ Καλλονή). ΠΑΟΚ είσαι - εννοείται θα νικάς τα λιμά. Επίσης η πλειοψηφία που τώρα στηρίζει Τούντορ τυφλά δεν είδα να κάνει το ίδιο για τον Άγγελο, ούτε καν όταν ήμανσταν πρώτοι με μπάτζετ 1/3 του φετινού, μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου, μιας που πλήρωσε χρέη και την προηγούμενη σεζόν (Στέφενς) είχε μεγάλη τρύπα. Όλοι πρώτοι να τον κρεμάσατε πήγατε. Να θυμίσω τι λέγατε για ΓΔ, που με μπάτζετ κάτω του Αστέρα μάζεψε 62 πόντους? Να θυμίσω για τη γκρίνια σας επί Σάντος ή Ρεχάγκελ επί της εθνικής Ελλάδος? Εγώ απλά βλέπω ότι υπάρχουν 2 μερίδες οπαδών: αυτοί που αγαπάνε το θέαμα και αυτοί που θέλουν το αποτέλεσμα (εγώ είμαι στους 2ους για τα ελληνικά δεδομένα). Δε μας έκανε ο σάντος και ο Ρεχάγκελ στην εθνική γιατί παίζανε αντιποδόσφαιρο, και μια χώρα ποδοσφαιρική 3ου κόσμου ήταν στο νούμερο 12 παγκόσμια και σταθερα. Πήραμε λοιπόν Ρανιέρη να χαρούμε μπαλίτσα και χάρηκε και το κάθε λιμό. Μια χαρά θέαμα τους προσφέραμε με τις 4'αρες που μαζεύαμε. Ομοίως αυτό βλέπω και στον ΠΑΟΚ. Δεν άρεσε ο Σάντος και ψάχνατε ευκαιρία να τον μειώσετε, όπως συνεχίζετε να κάνετε.

Έχει η Ελλάδα δυνατότητα να φέρει τεράστιους παικταράδες για να παίξεις φουλ θέαμα? Έχεις πνευμόνια? Παίζεις με Τζιώλη βασικό επί 30 αγώνες και ο παίκτης μοιάζει με παλαίμαχο. Ποιοι είναι μετά οι μπαλαδόροι μπροστά στο ελληνικό πρωτάθλημα? Από τις 5 πάσες τους οι 2 είναι λάθος... Γιόμες, λάσπη και γήπεδα για κατσίκια. Τι τέμπο να προσδώσεις? Για αυτό θέλω προπονητή έμπειρο και τακτικά γάτα, που να καταλαβαίνει πως παίρνει το αποτέλεσμα και να κάνει μεγιστοποίηση στη διαχείριση της ομάδας βάσει των συνθηκών.

Πάμε τώρα στις σημερινές δηλώσεις του ΙΤ: Λέει από μόνος του ότι ο Γκάρι ήταν επίφοβος για τραυματισμό. άρα εσύ Τούντορ τον τραυμάτισες. Απλά τα πράγματα. Βάλε κανόνες: Πες τον κόσμο ότι έχει αυτούς τους κανόνες και δεν κάνεις εκπτώσεις στο ροτέισον, για να μην έχεις τραυματισμούς. Αυτός απλά δείχνει ότι ήθελε να πάρει το ματσάκι για να σώσει την καρέκλα του για μία ακόμη εβδομάδα. Εξάλλου ακολουθεί το ντέρμπι στο τηγάνι. Δεν ήθελε εκεί ξεκούραστους τους βασικούς? Απέφυγε να μιλήσει για τις μεταγραφές λέγοντας ότι δεν έχει ανάμειξη, επιβεβαιώνοντας τους φόβους μου ότι στον ΠΑΟΚ ο προπονητής είναι μια γλάστρα που ουσιαστικά μόνο διαλέγει τους 11 και είναι assistant του γυμναστή. Τίποτα παραπάνω. Αυτό βαραίνει αποκλειστικά το σωματείο και τον Ιβάν. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο ελαφρυντικό για κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ. Εδώ στον Άγγελο δεν του ανανεώσανε Τσανδάρη και Κατσικά με 200Κ έκστος και φέρανε Κώστα με πολλαπλάσια...

Τόσο καιρό 0 δουλειά στα αμυντικά στημένα. Με Μαλεζά μέσα πόσα γκολ φάγαμε από τα σατημένα? Γενικά πόσα γκολ? το νούμερο 1 φταίκτης στα στημένα είναι ο προπονητής και όχι η εμπειρία. Δηλ τι παραπάνω εμπειρία έχουν όλες οι ομάδες της σούπερλιγκ και η αεκ? Μετά αν δε σου κάνουν κάποιοι παίκτες κάνε παράπονα. Το 40% των γκολ σήμερα μπαίνουν από στημένες φάσεις ή από την φάση που τις ακολουθεί. Τι κάνεις για αυτό? Λες βλέπουμε? Τι διαφορά έχει αυτό το "το βλέπουμε, ψάχνουμε ή δουλεύουμε (ενώ τα μαζεύουμε τα γκολάκια επί σειρά μηνών χωρίς βελτίωση)" του Τούντορ από την Παναγιά?

Πάλι θα πω ότι πρέπει να μείνει ως το Μάιο όπως έπρεπε όλοι οι προπονητές. Είναι πάντως επικίνδυνος δρόμος που χαράζουμε να γίνουμε φυτώριο προπονητών και ειδικά αυτών εκτός ΠΑΟΚ που δεν ξέρουν από ΠΑΟΚ. πχ ο Γκουαρτζιόλα ήξερε τα πάντα και διαδέχτηκε (και ήταν από τις λίγες πετυχημένες εξαιρέσεις). Σε παρόμοια λογική κινούνται και με το Ζιντάν. Αλλά μιλάμε για Ζιντάν... Εμείς σαν ΠΑΟΚ χρειαζόμαστε έναν προπονητή να φτιάξει ομάδα και να είναι πιο πάνω από το Φρανκ. Αυτό το μοντέλο δουλεύει διαχρονικά αποτελεσματικά στην Ελλάδα, και ακόμη περισσότερο στα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ. Μέχρι και οι ΑΡΔ θυμάμαι που τ ολέγανε παλιά απί εποχή Ντούσαν: Αφήστε τον προπονητή να κάνει όλες τις επιλογές - δώστε του το μπάτζετ. Θυμάμαι σχεδόν σλόγκαν το είχανε κάνει παίρνοντας το παράδειγμα των μεγάλων Ευρωπαϊκών κλαμπ. Στο κάτω κάτω βλέπουμε ότι και Μπερμπάτοφ να πάρεις σε έναν προόνητή, άμα δεν κάνει στο πλάνο χαλάει η ομάδα. Πάντα έτσι ήταν το ποδόσφαιρο, και για αυτό οι μεγάλοι προπονητές ζητούν εν λευκό τη διαχείρηση του ρόστερ.

Τούντορ σε βλέπω να με βγάζεις νικητή στο "πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε φέτος" . Η πρόβλεψή μου ήταν το δεκέμβριο 52 βαθμούς και συνεχίζω να το πιστεύω (δυστυχώς). Τα πλέι οφ θα τα πάρει ο Μελισσανίδης και εκεί θα φανεί και το παρασκήνιο. Θα το βρει από κει που δεν το περιμένει ο Ιβαν, που νομίζει ότι εγκληματίες μπορούν να είναι φίλοι του, επειδή το επίθετό τους τελειώνει σε -ίδης...

Για το θεσμό του προπονητή είμαι υπέρ της προστασίας, αλλά μόνο αν είναι καταξιωμένος. Είδατε σε καμιά εταιρία (πετυχημένη) α παίρνουν CEO κάποιον χωρίς καμιά προϋπηρεσία? Μόνο στην Ελλάδα τους βγάζουμε και πρωθυπουργούς αυτούς τους ανύπαρκτους... Για να γίνεις CEO χρειάζεσαι μίνιμουμ 5ετία στο χώρο και αυτό ισχύει λίγο πολύ παντού (σε δουλειές ευθύνης). Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια πίεση. Είναι μια "εταιρία" με εκατομύρια οπαδούς που είναι και τρελοί. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πειράματα, για να βγάζουν γούστα οι "παράγοντες" και οι τεχνικοί διευθυντές σου? Ο Άρνεσεν είναι τεράστιο όνομα, και αν θέλουν πρόοδο, χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερο για προπονητή ή ισάξιο. Μετά να τον στηρίξουμε όχι για 3 χρόνια, αλλά για 20 όπως τον Βενγκέρ ή τον Σερ Άλεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 23:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οταν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ (αργα ή γρηγορα θα φυγει γιατι δενννν) η χολη που θα βγαλει για την ομαδα θα ειναι μεγαλυτερη και απ αυτη που εβγαλε ο σπυριαρης
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

pilotos έγραψε:Τρίτη φορά που θα σε πω ότι είσαι ο μέγιστος γκαντέμης.

Άκουσα όταν έληξε το ματς κάτι...
Με τόση αρνητική ενέργεια εδώ μέσα, τί περιμένατε να γίνει πάλι απόψε;
Ίσως είχε δίκιο....
Κάποιος μας έχει κάνει μάγια να αλλάζουμε προπονητές λίγο πριν η κατά της διάρκεια της σαρακοστης

SM-G920F
αυτό που λες είναι φιλε ,μια λέξη μονο περιγραφει τα πάντα, ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

aoratos έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Από τον Χουμπ και γενικά από τον κάθε ποδοσφαιράνθρωπο με εμπειρία και παραστάσεις που έρχεται στην ομάδα έχουμε να κερδίσουμε κάτι καθώς αγωνιστικά είμαστε κάπως πρωτόγονοι.

Απόδειξη οι δηλώσεις Ίβιτς για τον Στέφενς. Γενικά ας αφήσουμε και κανέναν άνθρωπο είτε λέγεται ΙΤ, είτε ΦΑ είτε οποιοσδήποτε άλλος να αφήσει κάποια κληρονομιά.
Θέλω να πιστεύω ότι συμφωνείς πως σημαντικό είναι ο ποδοσφαιράνθρωπος να έχει εμπειρία, παραστάσεις και δείγματα γραφής στο πόστο το οποίο καλείτε να υπηρετήσει. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις μετά από 8 ολόκληρους μήνες δουλειάς να είσαι 3 βαθμούς μπροστά από τον πέμπτο Πανιώνιο και στο τέλος υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αντί για κληρονομιά να αφήσεις στάχτη και μπούρμπερη.
Το ερώτημα είναι απλό πάντως: ο ΠΑΟΚ απο ανθρώπους σαν το Άρνεσεν και τον ΙΤ (που τον έφερε ο ΦΑ) έχει να κερδίσει ή είμαστε τόσο μπροστά που δεν έχουν να δώσουν κάτι και άρα πρέπει να πάμε σε κάτι ακόμη καλύτερο?

Αν δεν τους αφήσουμε να δουλέψουν δεν θα το μάθουμε ποτέ και το μόνο που θα έχουμε είναι όντως στάχτη στο τέλος (κάθε) χρονιάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”