Πονηρή ερώτηση αλλά θα σου απαντήσω και ελπίζω να πιάσεις τον συλλογισμό μου χωρίς σκοπιμότητες.Gimnistis έγραψε:Άρα Asimos μπορεί να μην φταίει ο προπονητής...?
Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος που κάθεται στη γωνία του πάγκου έχει προπονητικές ικανότητες. Βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε και γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα.
Από εκεί και πέρα, αφήνοντας απ' έξω την ιδιαιτερότητα του πάγκου του ΠΑΟΚ, ο συγκεκριμένος είχε να δουλέψει ένα συγκεκριμένο πλάνο σε ομάδα που στήνεται εξ' αρχής και έδειξε με την ευκολία που έφυγαν συγκεκριμένοι παίχτες το καλοκαίρι πως δεν μασάει. Είχε και έχει δίπλα του έναν άνθρωπο σαν τον Άρνεσεν που υποτίθεται οτι γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, αρκετά χρήματα και το μόνο που είχε να κάνει είναι να δέσει όλα αυτά μαζί.
Μετά από 30+ αγώνες δεν βλέπω κάτι ξεχωριστό από το έργο του και ανταυτού βλέπω αδυναμίες που δεν φαίνεται να τον απασχολούν. Δεν γίνεται να μην τον προβληματίζουν οι μυικοί τραυματισμοί η το γεγονός πως έχουμε τεράστιο θέμα με τα στημένα. Δεν γίνεται να δέχεται τον Βελίδη αντί του Όλσεν και να μην κάθεται σε αναμένα κάρβουνα.
Ίσως είναι ξεροκέφαλος, όπως και ο Αναστασιάδης που είχε την ομάδα γυμνή πέρυσι και δεν έτρεχε κάστανο αλλά όταν σου λένε έχεις Χ μπάτζετ, θα φτιάξεις την Ψ ομάδα. Όταν ομως έχεις κοντά στις 30 θλάσεις στη μέση των υποχρεώσεων σου τη σακουλεύεσαι λίγο. Όταν βλέπεις πως η ομάδα σου κάνει παρατεταμένη κοιλιά και παίζεις με παίκτες κατ΄ανάγκη γιατί χάνεις τους βασικούς σου μήνες ε δεν μπορώ να δεχτώ οτι ολα είναι ρόδινα.
Και εν τέλη, η χημεία δεν αγοράζεται αποκτάται. Μέχρι και πριν το ματς με τον Ατρόμητο τον πίστευα αλλά με το θέαμα του β' ξενέρωσα άσχημα με την πάρτη του γιατί αν και διαβάζω στα σόσιαλ πως τον παρομοιάζουν Δώνη της Κροατίας εμένα άρχισε να μου θυμίζει Άγγελο της Κροατίας.
Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως.