Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ποιο το προβλημα με τον αναστασιαδη; ποιος θα ερχοταν καλυτερος δηλαδη σε αυτους;ο μουρινιο;

απλα και μονο επειδη ειναι παοκτσης εχουν θεμα;
γελανε και οι πετρες :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

The_Stalker έγραψε:deja vu αελ τυρί 2016-17:

καλοκαιρινές μεταγραφές: Τζανής, Ναζλίδης, Τετέ
10η αγωνιστική: 1η με 25 βαθμούς
αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Δόξα Κρανούλας
20η αγωνιστική: 10η με 30 βαθμούς. Τη χειμερινή περίοδο προστίθεται στο ρόστερ ο τζανδάρης.
30η αγωνιστική: ισοβαθμία και μπαράζ παραμονής με γριά..
+ πρώτη αγωνιστική ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σάββας σε Σωμαρακάκη: «Μίλησα με τον Βαγγέλη και θα πας στην ΚΕΔ»

Νέα συνομιλία-φωτιά από τον υπερκοριό της ΕΥΠ με τον Σάββα Θεοδωρίδη να ενημερώνει τον αρχιδιαιτητή Φραγκίσκο Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη και κανόνισε την είσοδό του στην ΚΕΔ.

H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε συνομιλία που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, και του αρχιδιαιτητή, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Ο Θεοδωρίδης αναφέρει στον Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη, τονίζοντάς του πως επέμενε προκειμένου να πάρει τη θέση άλλου μέλους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Μάλιστα ο Σωμαρακάκης έχοντας αρχικά μία άτυπη θέση στην ΚΕΔ, το 2014 έγινε μέλος της και το 2015 αναπληρωτής πρόεδρος.

Ακολουθεί η συνομιλία από τις 3/7/2012, που εντάχθηκε στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Τι κάνετε κ. Σάββα;
- Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές... θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το 'πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.
- Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.
- Του απάντησα κάτι και μου λέει... Μα μου. Του λέω είναι και δικό σου παιδί και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου 'λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια. Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι' αυτόνα. Μου λέει εντάξει. Άμα το λες τελείωσε.
- Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
- Λοιπόν, άντε. θα τα πούμε. θα τα πούμε.
- Ο,τι θες πάρε με πάντως.
- Ε; Θα σε πάρω, θα σε πάρω.
- Ο,τι θες πάρε με. ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.
- Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.
- Να 'σαι καλά, ναι, να 'σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παλαιολόγος έγραψε:ποιο το προβλημα με τον αναστασιαδη; ποιος θα ερχοταν καλυτερος δηλαδη σε αυτους;ο μουρινιο;

απλα και μονο επειδη ειναι παοκτσης εχουν θεμα;
γελανε και οι πετρες :lol: :lol:
Για γέλια είναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mīngus έγραψε:Σάββας σε Σωμαρακάκη: «Μίλησα με τον Βαγγέλη και θα πας στην ΚΕΔ»

Νέα συνομιλία-φωτιά από τον υπερκοριό της ΕΥΠ με τον Σάββα Θεοδωρίδη να ενημερώνει τον αρχιδιαιτητή Φραγκίσκο Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη και κανόνισε την είσοδό του στην ΚΕΔ.

H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε συνομιλία που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, και του αρχιδιαιτητή, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Ο Θεοδωρίδης αναφέρει στον Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη, τονίζοντάς του πως επέμενε προκειμένου να πάρει τη θέση άλλου μέλους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Μάλιστα ο Σωμαρακάκης έχοντας αρχικά μία άτυπη θέση στην ΚΕΔ, το 2014 έγινε μέλος της και το 2015 αναπληρωτής πρόεδρος.

Ακολουθεί η συνομιλία από τις 3/7/2012, που εντάχθηκε στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Τι κάνετε κ. Σάββα;
- Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές... θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το 'πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.
- Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.
- Του απάντησα κάτι και μου λέει... Μα μου. Του λέω είναι και δικό σου παιδί και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου 'λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια. Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι' αυτόνα. Μου λέει εντάξει. Άμα το λες τελείωσε.
- Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
- Λοιπόν, άντε. θα τα πούμε. θα τα πούμε.
- Ο,τι θες πάρε με πάντως.
- Ε; Θα σε πάρω, θα σε πάρω.
- Ο,τι θες πάρε με. ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.
- Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.
- Να 'σαι καλά, ναι, να 'σαι καλά.
Απορώ που είναι έξω ακόμη βαγγελας σαββας γκιρτζικης .....ΑΛΛΆ ΞΈΡΩ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΧΑΛΊΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΊΦΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΣ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με τόσα που έχουνε βγει στη φόρα και πουλάει τρέλα ακόμη ο χοντρός δεν είναι απλά κράτος. Είναι και παρακράτος μαζί.

Επειδή το έχασα, στα μεγάλα συστημικά μέσα έπαιξε η είδηση ή το κάνανε γαργάρα;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάλι πέσιμο σε ανυποψίαστους (δεν έχει σημασία τι ομάδα ήταν) οι κούλες... Όπως έκαψαν τους δικούς μας πριν χρόνια στον Κηφισό...
Κότες λιρατες βρωμερές

SM-G935F
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Φήμες για Σαλπιγγίδη στη Λάρισα!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάρισας, παρότι μερίδα των οργανωμένων οπαδών της δε συμφωνεί με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Από το πρωί έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία που θέλει και άλλον... πρώην του ΠΑΟΚ να βρίσκεται κοντά στους «βυσσινί».

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο» παραμένει ανενεργός.
Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη φημολογία έχει δόση αλήθειας, κάτι που θα σημαίνει την επιστροφή του Σαλπιγγίδη στους αγωνιστικούς χώρους και την εκ νέου συνεργασία του με τον Αναστασιάδη σε άλλη ομάδα.

http://www.paok24.com/podosfairo/71163/ ... sti-larisa

Γινεται ολο και καλυτερο :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

john4serres έγραψε:Εικόνα

Στην ταπετσαρία πίσω απ τον Μήτσι, κάτω απ το moto του ΟΠΑΠ, θαρρώ πως λείπει και μία φωτό του Σφηκανίδη και μία του..................................... Garfield!!!! :D :opaokara: :opaokara:
niks

Δημοσίευση από niks »

Λαρισα για Ναζλιδη....
Τα τυρια θα ευχονται να ηταν ξανα στη γ' εθνικη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”