Ale έγραψε:Πάτερ, είσαι καλά;
Κάκκαλα.
Chuck Norris έγραψε:Θέλω να δω τον Περαία να γυρνάει πιωμενος και να προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις τελευταίες σελίδες του τοπικ !
Πάρε ένα καλό, να ξεχαστείς:prist64 έγραψε:Ale έγραψε:Πάτερ, είσαι καλά;
Κάκκαλα.
Θα ξανανοίξει.goran 64 έγραψε:Άλλαξαν οι εποχές...δυστυχώς...Ούτε τεκέδες χρειάζονται πλέον, έκλεισε κι ο Πράσινος Μύλος...![]()
Edit: Στον Ale πάει αυτό...
Δεν είναι πλεκτάνες.Chuck Norris έγραψε:Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το φόρουμ είναι πως μιλάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ ! Την μία μέρα κραζουμε τον κλαους, την άλλη ψάχνουμε σκανδιναβο σέντερ φορ , και την παραλλη ανακαλύπτουμε πλεκτανες που όλα τα accounts του φόρουμ τα έχει φτιάξει ο Γκοραν !
Ειδες τη μλκισμενη ειναι?Δεν απανταει .Μερες σας το λεω.prist64 έγραψε:Καληνυχτα.......Σου Ελεν.
Chuck Norris έγραψε:Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το φόρουμ είναι πως μιλάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ ! Την μία μέρα κραζουμε τον κλαους, την άλλη ψάχνουμε σκανδιναβο σέντερ φορ , και την παραλλη ανακαλύπτουμε πλεκτανες που όλα τα accounts του φόρουμ τα έχει φτιάξει ο Γκοραν !
kataramenos5 έγραψε:Πσστ.Θα σε πω ενα μυστικο τωρα που κοιμουνται οι αλλοι.Κι εγω ο Γκοραν ειμαι.
Έχεις τίποτα ινσάιντ ινφορμέισο..."σιγκούρο"???Ale έγραψε:Θα ξανανοίξει.goran 64 έγραψε:Άλλαξαν οι εποχές...δυστυχώς...Ούτε τεκέδες χρειάζονται πλέον, έκλεισε κι ο Πράσινος Μύλος...![]()
Edit: Στον Ale πάει αυτό...
Έσσεται ήμαρ.