Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Απογειώθηκε το ΠΑΟΚτσάκι ο Λουκάς και το κάρφωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα,
Το γράφω, γιατί ξέρω ότι έχει πολλές «συμπάθειες» στην ομάδα μας, αλλά λογικά μετά από αυτό, απομακρύνεται το ενδεχόμενο (αν ποτέ υπήρχε τέτοιο) να αποτελέσει μεταγραφή σε μας.
Ουφ!
Το γράφω, γιατί ξέρω ότι έχει πολλές «συμπάθειες» στην ομάδα μας, αλλά λογικά μετά από αυτό, απομακρύνεται το ενδεχόμενο (αν ποτέ υπήρχε τέτοιο) να αποτελέσει μεταγραφή σε μας.

Ουφ!
εγω εχω δηλωσει οτι τον παω σαν παικτη αν και τωρα εχουμε παικτες στη θεση του ,οοπως και η ηλικια του που δυσκολα να ρθει...
Η ιστορια εγραψε τελης ξανθη 2-0, μπαινει ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ και γινεται 2-2
δε πα να λετε τα δικα σας εσεις
λες και δε ξερετε ποιος θα γελοιοποιηθει τελη απριλη, ο Παυλος η η παε
Ποια αύρα και τρίχες αυτή ειναι η δήμοσιογραφια ; Δηλαδή αν χάσει η Ξάνθη στο αλλο ματς η αύρα θα χαθεί ; Η το θέμα ειναι αν παιξε καλα ο παμπλο η οχι ; Και για το μέλλον ποτε μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά τιποτε δεν ειναι σίγουρο πέρα το οτι ο Ολυμπιακός ΠΑΙΡΝΕΙ το πρωταθλημα απο τον Αύγουστο
Εγω δε βλέπω κάτι επιληψιμο στην εν λόγω σελίδα ούτε κάποιο ψέμα. Με τον Εργοτέλη έπαιζε οχι με τη Μπαρτσελόνα... Η αποδοσή του Παπμπλο ήταν καλή δεδομένου του ντεμπούτου.
Τωρα ο καθένας τι λεει εδώ κι εκεί ειναι δικαιωμάτων του αλλα με την προϋπόθεση να τηρεί τα δέοντα...
Και στο κάτω κάτω τι μας νοιάζει τι κάνει το παράρτημα του ΓΑΥΡΟΥ...
Τωρα ο καθένας τι λεει εδώ κι εκεί ειναι δικαιωμάτων του αλλα με την προϋπόθεση να τηρεί τα δέοντα...
Και στο κάτω κάτω τι μας νοιάζει τι κάνει το παράρτημα του ΓΑΥΡΟΥ...
για να μην την παραποιούμε την ιστορια αυτο που έδειξε είναι ότι ο γκαρσια μπήκε στο 75 όταν το σκορ ηταν 2-1 υπερ του εργοτελη ο οποιος ισοφαρισε στο 94. όσον αφορα το ποιος θα γελειοποιηθεί τον απρίλη μπορεί και να μην γελειοποιηθεί κανένας.DASKALOS4 έγραψε:Η ιστορια εγραψε τελης ξανθη 2-0, μπαινει ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ και γινεται 2-2
Εγώ, δεν μπορούσε να περπατήσει... Χωρίς εμπάθεια,τον αγαπάω τον παμπλο αλλα ειναι βετεράνος...MANIAKOS έγραψε:τον ειδε κανενας ? γιατι λινκ δε βρηκα..
- efthimis_paok
john4serres έγραψε:Ηρακλής 6-0 Πιερικός
ερχονται με ορεξεις οι γριες, θελει προσοχη το ματς
μην τους υποτιμησουμε
Νταξ, ένα τοπικό ντέρμπι με υποδεέστερο αντίπαλο κέρδισαν....
- navigator11
lefis έγραψε:για να μην την παραποιούμε την ιστορια αυτο που έδειξε είναι ότι ο γκαρσια μπήκε στο 75 όταν το σκορ ηταν 2-1 υπερ του εργοτελη ο οποιος ισοφαρισε στο 94. όσον αφορα το ποιος θα γελειοποιηθεί τον απρίλη μπορεί και να μην γελειοποιηθεί κανένας.DASKALOS4 έγραψε:Η ιστορια εγραψε τελης ξανθη 2-0, μπαινει ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ και γινεται 2-2
Η αυτοεκπληρούμενη προφητεία ήδη αναφέρει δικαίωση Παυλάρα.Μην υπεκφεύγεις.
- efthimis_paok
Ο βυντρα, ο καραμπελας, ο σιμαο, ο diop και ο el zhar 1-1 με την barca. Τελικά δεν ηταν και τόσο χάλια το ελληνικό πρωτάθλημα... Τρομερός ο κοσταρικανος τερματας της Λεβάντε
Συν τον Ίβανσιτς και τον Χουάνφραν και βγάζεις τον Ντιόπ που είναι... άλλος Ντιοπ!
- efthimis_paok