Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Παπαλα ΚΑΙ ο μπορχα...Το ανακοινωσε ο Ρομανο οτι παει θελτα χωρις οψιον δανεικος..
Το Μήτρογλου μου θυμίζει. Καλύτερα.Dimitris_L4 έγραψε:Παπαλα ΚΑΙ ο μπορχα...Το ανακοινωσε ο Ρομανο οτι παει θελτα χωρις οψιον δανεικος..

Καλά ακόμη δεν ξέρουμε αν ήταν αυτός ο μεγάλος στόχος. Υποθέσεις κάνουμε.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Tsakaleas: άμεση θα είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ
A few years later …..
Εμείς σας το είπαμε πρώτοι !!!!!
A few years later …..
Εμείς σας το είπαμε πρώτοι !!!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το πιθανότερο όμως να ήταν αυτός ο στόχος. Ταιριάζει και με το ποστ του συνοπαδου το μεσημέρι για Ισπανό φορJim_Chatz έγραψε:Καλά ακόμη δεν ξέρουμε αν ήταν αυτός ο μεγάλος στόχος. Υποθέσεις κάνουμε.
Τα πιο σχετικά βίντεο τής ιστορίας με τα μεταγραφικά τού ΠΑΟΚ:
[youtube]HhySdB03VWc[/youtube]
[youtube]Isxc6opJgo4[/youtube]
[youtube]HhySdB03VWc[/youtube]
[youtube]Isxc6opJgo4[/youtube]
Κάνετε πολύ μεγάλο κακό στον εαυτό σας όταν μεγαλώνετε τις προσδοκίες σας βασιζόμενοι σε παπατζήδες και στους χειρότερους ΑΡΔ του ΠΑΟΚ από τότε που ανακαλύφθηκε το επάγγελμα του ΑΡΔ.
Εκανα και εγώ το ίδιο λάθος γιατί τα πρώτα μηνύματα που πήρα πριν 2 μήνες μου φάνηκαν πολύ θετικά και βλέπω τελικά πως όλο αυτό μονο κακό μου κάνει.
Ορισμένα πράγματα αποκλείεται να αλλάξουν.
Περασμένοι σε όμιλο του Ch.L να ήμασταν και πάλι για υπομονή και δυσκολες περιπτωσεις θα διαβάζαμε.
Εκανα και εγώ το ίδιο λάθος γιατί τα πρώτα μηνύματα που πήρα πριν 2 μήνες μου φάνηκαν πολύ θετικά και βλέπω τελικά πως όλο αυτό μονο κακό μου κάνει.
Ορισμένα πράγματα αποκλείεται να αλλάξουν.
Περασμένοι σε όμιλο του Ch.L να ήμασταν και πάλι για υπομονή και δυσκολες περιπτωσεις θα διαβάζαμε.
- PaokPatraG4
Έλεγα να μην γράψω περιμένοντας τον Σεπτέμβριο που όλα θα έχουν τελειώσει αλλά για ακόμα μια χρονιά θα γράψω ότι ζούμε μια λούπα.... Υπεύθυνη για τα μεταγραφικά είναι η ΠΑΕ κ μόνο η ΠΑΕ....Κανένας προπονητής όσο και να θέλουν να μας περάσουν οι ΑΡΔ δεν είναι υπεύθυνος για την κωλυσιεργία που υπάρχει εδώ κ πολλά χρόνια στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ....Ο Σαββίδης είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΑΟΚ αλλά είναι συνάμα κ το μεγαλύτερο πρόβλημα όταν έρχεται η ώρα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.... Ρευστότητα πλέον δεν υπάρχει και όπως καταλαβαίνω γίνεται απλά μια διαχείριση.... Δυστυχώς την φετινή χρονιά που όπως πίστευα θα είμασταν τόσο κοντά για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για ακόμα μια φορά ο προπονητής μένει ναι μεν με μια πιο έτοιμη ομάδα από πέρυσι αλλά δεν έγιναν αυτά που ήθελε για να ανέβουμε ακόμα ένα επίπεδο....Ζήτησε Κεντζιορα Μεϊτέ κ φορ+2 η 3 παίχτες ακομα ήρθε Κεντζιορα Καμαρά κ τελος....Πάλι με δίδυμο στα χαφ Τσιγγάρα Σβαμπ κ πάμε όπου βγεί....Φορ είμαστε ακόμα χειρότερα....Αφού πλέον υπάρχει ο ανύπαρκτος Σαμάτα κ ο φιλότιμος αλλά όχι φορ Μπράντον....
-
Δεν αδικώ τον τοσκιτση, αυτήν την ενημέρωση μπορει να είχε και αυτην είπε. Αλλά το άμεσα του ΠΑΟΚ είναι απο 29 Αυγούστου να παει σε 20 Αυγούστου.
Προσωπικά το είχα πει και πριν 2 μήνες, ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Αύγουστο, γιατί έτσι θα λειτουργεί οσο η γκοτσαρεβα διαπραγματεύεται και τα αεροπορικά εισιτήρια, που μπορει να είναι και εντολή ιβαν
και όσο τα φυντάνια στο τμήμα scouting που έχουν να πετύχουν σεντερ φορ της προκοπής καμία 6ετια λειτουργεί με την λογική ότι προκύψει στην αγορά και άμα δεν προκύψει ότι είναι διαθέσιμο σε αυτήν, και όχι αυτούς θέλω κατά σειρά και αυτούς θα κυνηγήσω. Γιατί οποίος πει ότι ο σαματα περσυ ήταν στόχος είναι ψεύτης, όχι ότι απλά καιγόμασταν και ήταν ο πρώτος διαθέσιμος
Προσωπικά το είχα πει και πριν 2 μήνες, ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Αύγουστο, γιατί έτσι θα λειτουργεί οσο η γκοτσαρεβα διαπραγματεύεται και τα αεροπορικά εισιτήρια, που μπορει να είναι και εντολή ιβαν
και όσο τα φυντάνια στο τμήμα scouting που έχουν να πετύχουν σεντερ φορ της προκοπής καμία 6ετια λειτουργεί με την λογική ότι προκύψει στην αγορά και άμα δεν προκύψει ότι είναι διαθέσιμο σε αυτήν, και όχι αυτούς θέλω κατά σειρά και αυτούς θα κυνηγήσω. Γιατί οποίος πει ότι ο σαματα περσυ ήταν στόχος είναι ψεύτης, όχι ότι απλά καιγόμασταν και ήταν ο πρώτος διαθέσιμος
Έκλεισε ο κανένας πάλι..... Μιλάμε για ανικανότητα. Δε ξέρω ποιος παίζει με τα νεύρα μας. Η ΠΑΕ οι δημοσιογράφοι ή και οι 2 παρέα.
Χεστηκαμε τι λένε οι δημοσιογράφοιembuji έγραψε:Έκλεισε ο κανένας πάλι..... Μιλάμε για ανικανότητα. Δε ξέρω ποιος παίζει με τα νεύρα μας. Η ΠΑΕ οι δημοσιογράφοι ή και οι 2 παρέα.
Το θέμα είναι τι λέει ο ΠΑΟΚ
Εκεί βεβαίως σηκώνει κριτική αλλά κανείς δεν υποσχέθηκε κάτι αμεσο
Τα περι ρευστότητας δεν ισχύουν.
Ο Ιβάν συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο αγόρασε με 51εκ το Λιμάνι του Βόλου.
Αυτό δεν σημαίνει οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργεί με τεράστια ελλείμματα, άλλωστε θα τιμωρηθεί.
Αλλά εντάξει μια επένδυση σε 2-3 παίκτες άξιζε αυτό το καλοκαίρι, γι'αυτό και κάνουμε κριτική. Τον Μειτε μπορούσε να τον κρατήσει. Δηλαδή οκ, πάρε ένα φόρ της προκοπής και τον Μειτε και προχώρα, και αν μπεις Ομίλους πάρε και 1-2 ακόμη και τέλος. Δεν είπαμε να πάει να χτυπάει οτι κινήται.
Η μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ είναι προβληματική εδώ και χρόνια. Ακόμη και πριν το Πρωτάθλημα του 2018-2019. Αλλά και τη χρονιά του Πρωταθλήματος, και το καλοκαίρι αμέσως μετά την κατάκτηση. Εκεί εστιάζουμε την κριτική. Πρέπει να αλλάξουν προσέγγιση γιατί εμποδίζεται η εξέλιξη της ομάδας.
Σε καμία περίπτωση η κριτική σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ μέρος (Μεταγραφική Πολιτική) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αφορά όλόκληρο τον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ή τον Μεγαλομέτοχο και Ευεργέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Ο Ιβάν συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο αγόρασε με 51εκ το Λιμάνι του Βόλου.
Αυτό δεν σημαίνει οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργεί με τεράστια ελλείμματα, άλλωστε θα τιμωρηθεί.
Αλλά εντάξει μια επένδυση σε 2-3 παίκτες άξιζε αυτό το καλοκαίρι, γι'αυτό και κάνουμε κριτική. Τον Μειτε μπορούσε να τον κρατήσει. Δηλαδή οκ, πάρε ένα φόρ της προκοπής και τον Μειτε και προχώρα, και αν μπεις Ομίλους πάρε και 1-2 ακόμη και τέλος. Δεν είπαμε να πάει να χτυπάει οτι κινήται.
Η μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ είναι προβληματική εδώ και χρόνια. Ακόμη και πριν το Πρωτάθλημα του 2018-2019. Αλλά και τη χρονιά του Πρωταθλήματος, και το καλοκαίρι αμέσως μετά την κατάκτηση. Εκεί εστιάζουμε την κριτική. Πρέπει να αλλάξουν προσέγγιση γιατί εμποδίζεται η εξέλιξη της ομάδας.
Σε καμία περίπτωση η κριτική σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ μέρος (Μεταγραφική Πολιτική) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αφορά όλόκληρο τον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ή τον Μεγαλομέτοχο και Ευεργέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
-
Καλά ναι ο Διαμαντοπουλος είπε ότι η γκοτσαρεβα πήγε Πορτογαλία για τον Μειτε και τον νταντάς. Θα στείλει άνθρωπο ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία για να διαπραγματευτή για τον Νταντας;Portable έγραψε:Δηλαδή Οικονομίδης και Διαμαντόπουλος πως έχουν ενημέρωση;