Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από joshua »

Δεκα χρονια παρουσιας στην ομαδα,λιγο πολυ ειχαμε καταλαβει οτι δεν λειτουργεις βαση ποδοσφαιρικης λογικης αλλα πιο πολυ βαση συναισθηματος με οτι καλο και κακο συνεπαγεται αυτο...Τι στο διαολο εγινε τωρα? Που πηγε ο εγωισμος και η τρελα σου? Χωρις ποδοσφαιρικη λογικη αλλα ταυτοχρονα και χωρις τρελα δυστυχως σφιξαμε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε ο Ιβάν ότι και να κάνει πάντα ευγνώμων θα είμαι, αλλά για τόσο ψηλά που τον έχω στην συνείδηση μου, το μόνο που θέλω είναι ξεκάθαρες κουβέντες, όχι σάλια. Αυτό το περσινό βιντεάκι με τον Λουτσέσκου να τον ευχαριστεί με αηδίασε. Η φετινή δήλωση/διαρροή με τα λόγια του Ιβάν ήταν από κοντά στο περσινό βιντεάκι. Ειλικρίνεια θέλουμε, όχι λόγια του αέρα, ούτε να πετάει εκατομμύρια. Και να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Πελάτες είμαστε, γι' αυτό πληρώνουμε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από το ντάμπλ και μετά δεν υπάρχει έντονο οικονομικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από πλευράς οικογένειας Σαββίδη εξαιτίας των πολιτικών συνθηκών που επικρατούν. Οπότε λιτότητα και στον ΠΑΟΚ μέχρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...ρε παιδιά,κάνετε σαν να μήν ξέρετε γιατί ο Ιβάν βρίσκεται σε αναμονή, σαν να ζείτε σε σύνεφο.
Μήν το παίζετε ηλίθιοι γιατί δέν είστε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε τοτε στις δηλωσεις του να ελεγε οτι εχω μαθει στη ζωη μου οι επιχειρησεις μου να ειναι υγιεις και αυταρκεις,οχι δεν εχω μαθει στη ζωη μου να ειμαι δευτερος...Ελα τωρα ολοι μας ξερουμε πως η κατασταση εχει ονοματεπωνυμο και αυτο ειναι Ιβαν Σαββιδης αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε πως αυτη μπορει να αλλαξει και να βρει και τις δυο πλευρες ευχαριστημενες.Για μενα η λυση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι παντα η αληθεια.Η αληθεια και η ειλικρινεια ποτε δεν εβλαψε κανεναν και ο Παοκτσης εχει μαθει να την εκτιμα.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

εσύ επιμένεις...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Για τους επιχειρηματίες υπάρχουν στόχοι
1 άμεσοι
2. Βραχυπρόθεσμοι
3. Μεσοπροθεσμοι
4. Μακροπρόθεσμοι
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όπως μας χαρησε τόσες χαρές ο Ιβάν σειρά μας να κάνουμε υπομονή στις δύσκολες ώρες. Κάναμε υπομονή χρόνια και χρόνια με απίστευτους τύπους. Δεν θα κάνουμε υπομονή με τον μεγάλο ευεγερτη του συλλόγου?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Jairo έγραψε:εσύ επιμένεις...
Aν θες να σου γραψω οτι ο Ιβαν μιλησε με τον Μπεο για αγορα Φερναντες και συμφωνησε ,ασχετως αν χαλασε τη μεταγραφη ο παικτης ,αλλα μετα αρνειται να παρει τον παικτη που εισηγειται ο Μποτο εξαιτιας του Μητσοτακη,δεν θα το κανω...Εσυ πιστευε αυτο...
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ζητω ο κουλης.

Κατω ο ΙΒΑΝ.
nikpap1926

Δημοσίευση από nikpap1926 »

Έχει όλα τα δίκια του κόσμου ο Ιβάν να σιχάθηκε τις λάθος επιλογές των υπαλλήλων του.
ΟΜΩΣ αυτός τους διάλεξε και αυτός τους εμπιστεύεται τόσα χρόνια πάρα τα λάθη του.
Περισσοτερη αυτοκριτική και περισσότερη ειλικρίνεια ώστε να έχουν και το θάρρος τα καταλληλα στελέχη του να του λένε για τα δικά του λάθη.
Με αβουλα υπαλληλακια και ισχυρογνωμων αφεντικό που δεν μαθαίνει από τα λάθη του, κανεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.
Όταν οι εποχές και οι συνθήκες ήταν αλλιώς διόρθωνε τα λάθη με πακτωλο χρημάτων. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για λόγους που έχουν αναλυθεί 1000 φορές.
Από την ζημιά κέρδος δεν βγαίνει......
Διωξε τον προπονητή μαζί με τα βαρίδια του και φέρε κάποιον που θα είναι πρόθυμος να δουλέψει με το ροστερ που έχει η ομάδα.
Αυτός που έχεις , από την μία βολεύει συνεχώς τα παιδιά του και από την άλλη παροπλιζει μεταγραφές και παίκτες που απογοητευονται αφού δεν παίρνουν καμία ευκαιρία.

Εντελώς γελοίο νσ βγαίνουν τέτοια στιγμή άρθρα για βοηθητικά. Λουζομαστε ότι κοροιδευαμε στην κουλα.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι περηφσνος και διαφορετικός και δεν αξίζει την συμπεριφορά των τελευταίων 2 ετών..
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Κανονικά θα πρέπει όσοι γράφουμε εδώ μέσα να λέμε και την ηλικία μας.Οχι τίποτα άλλο να ξέρουμε και τι έχει περάσει ο καθένας μας.Οσο για τον Ιβάν Σαββίδη όρεξη υπομονή και υγεία να έχουμε για πολλά χρόνια ακόμη.Ενα μικρό διάλειμμα κάνει σε αυτό μπ....λο που ζούμε και ετοιμάζεται να τούς τον σφυρίξει πάλι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

shogoon έγραψε:Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όπως μας χαρησε τόσες χαρές ο Ιβάν σειρά μας να κάνουμε υπομονή στις δύσκολες ώρες. Κάναμε υπομονή χρόνια και χρόνια με απίστευτους τύπους. Δεν θα κάνουμε υπομονή με τον μεγάλο ευεγερτη του συλλόγου?
Θα κανουμε εννοειται. Και θα στηριξουμε. Επισης, ειμαστε αηττητοι και 2οι [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα χουν μεγαλομετοχο αλλα θα ναι σαν να μην εχουν
Γεροντας ΑΜΚακιος
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Jairo έγραψε:...ρε παιδιά,κάνετε σαν να μήν ξέρετε γιατί ο Ιβάν βρίσκεται σε αναμονή, σαν να ζείτε σε σύνεφο.
Μήν το παίζετε ηλίθιοι γιατί δέν είστε.
Μόνο όσοι πάνε σχολείο δικαιολογούνται να μην ξέρουν τί γίνεται στη χώρα μας. Το θέμα είναι πόσοι βάζουν τον ΠΑΟΚ πρώτα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”