ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Αν το αμυντικό εξάρι χρειάζεται μόνο για αλλαγή και για ειδικές συνθήκες που θέλεις να παίξεις κλειστά, τότε γιατί έχουμε φαγωθεί να ξεπουλήσουμε τον Εσίτι;
- Sick Bastard
Μηδέν.joshua έγραψε:Ο βασικοτερος λογος για τον οποιο αναφερεται ο Σταφυλιδης, εκτος του οτι ειναι ενα ενδιαφερον στοιχημα με παικτη που αν δεν ειχε σειρα απο ατυχους τραυματισμους,οχι τραυματισμους απειλη για τη καριερα του,δεν θα επεστρεφε ποτε πισω αλλα θα ηταν απο τα κορυφαια μπακ της μπουντεσλιγκα ειναι πως ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Ελληνας σε ενα ροστερ που αυτο αγνοειται και θυμαστε μας στοιχισε συμμετοχη παικτων στην ευρωπαικη λιστα.Δωστε εσεις θεση ξενου για τον Φεραρι.
Μηδέν είναι ο αριθμός των αυγών που βάφτηκαν με τα ''αν''.
Τώρα στο ότι είναι Έλλην, επίσης, λίγα πράγματα λέει αν δεν μπορεί να παίξει.
Υποτίθεται έχουμε τις καλύτερες ομάδες νέων στην Ελλάδα, ας παίξει ένας Έλλην από εκεί.
Έτσι κι αλλιώς 4η είναι η ομάδα, πιο κάτω δύσκολα θα πάει.
- Sick Bastard
γιατί ούτε αυτό μπορεί.cellophan έγραψε:Αν το αμυντικό εξάρι χρειάζεται μόνο για αλλαγή και για ειδικές συνθήκες που θέλεις να παίξεις κλειστά, τότε γιατί έχουμε φαγωθεί να ξεπουλήσουμε τον Εσίτι;
- stravostomis
Βρε με τους Έλληνες. Τον είδαμε τον Έλληνα με τον Άρη και με τον Ατρόμητο. Έχουμε δει και άλλους Έλληνες στο παρελθόν, πόσο πολύ αγαπούσαν την φανέλα. Άλλοι πολύ λιγότερο από το κάπνισμα και τα ποτά, άλλοι πολύ λιγότερο από τον μάνατζερ τους, άλλοι πολύ λιγότερο από την καριέρα τους. Έλληνας, Αλβανός, Γκανέζος και μαλακίες. Φέρτε επιτέλους σοβαρούς ανθρώπους. Ακόμα και ο πολύ λίγος Εσιτι, είναι πρόοδος σε αυτό το μέτωπο. Έχει ακούσει τα μύρια όσα και δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στον σύλλογο. Όχι άλλους Ζαμπα και Κλάους και Πασχαλάκηδες, σας παρακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Παρ 15 Ιαν 2021, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή φέτος έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα ματς του Βόλου, έχω την άποψη μου για τον Φεραρι.
Ούτε παίχτης που ξεχωρίζει είναι (όπως ήταν ο Αιγύπτιος) ούτε παίχτης που λες ότι αξίζει να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ενα φιλότιμο μπακ είναι με κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες αλλά μέχρι εκεί.
Στον ΠΑΟΚ θα τον ήθελα για αναπληρωματικο. Όταν έχεις πουλήσει 8,5μυρια τον βασικό σου παίχτη, περιμένεις κάτι καλύτερο.
Ούτε παίχτης που ξεχωρίζει είναι (όπως ήταν ο Αιγύπτιος) ούτε παίχτης που λες ότι αξίζει να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ενα φιλότιμο μπακ είναι με κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες αλλά μέχρι εκεί.
Στον ΠΑΟΚ θα τον ήθελα για αναπληρωματικο. Όταν έχεις πουλήσει 8,5μυρια τον βασικό σου παίχτη, περιμένεις κάτι καλύτερο.
Πολύ καλό το deal για Γιαννούλη.
Προσωπικά χαίρομαι για την μεταγραφή. Πιστεύω πως ο Γιαννούλης, παρότι είναι εξαιρετικός παίκτης, δεν θα λείψει από την ομάδα. Σίγουρα είναι απώλεια, αλλά ποτέ -τουλάχιστον στα μάτια μου- δεν ήταν αναντικατάστατος όπως ήταν για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς.
Παίκτης που εκτέθηκε πολλές φορές αμυντικά, ενώ στην επίθεση δεν έγραφε γκολ/ασσίστ. Ουσιαστική βοήθεια έδωσε στα 2 ευρωπαϊκά, και στα υπόλοιπα 20 ματς τίποτα. Από παίκτη που κοστολογείται 8+ μύρια περιμένεις περισσότερα.
Τα χρήματα αυτά δεν είναι τίποτα για τους άγγλους, αλλά για εμάς είναι υπεραρκετά. Από μία μεταγραφή βγάλαμε περίπου το μισό μισθολογικό budget της σεζόν. Πρέπει να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις (Εσίτι, Τσόλακ, Μπίσεσβαρ για αρχή) και είναι απαραίτητο να υπάρξουν δυνατές προσθήκες. Ο ΠΑΟΚ θέλει μισή ντουζίνα παικτών, και όσο φεύγουν βασικοί, αυτό το νούμερο αυξάνεται.
Προσωπικά χαίρομαι για την μεταγραφή. Πιστεύω πως ο Γιαννούλης, παρότι είναι εξαιρετικός παίκτης, δεν θα λείψει από την ομάδα. Σίγουρα είναι απώλεια, αλλά ποτέ -τουλάχιστον στα μάτια μου- δεν ήταν αναντικατάστατος όπως ήταν για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς.
Παίκτης που εκτέθηκε πολλές φορές αμυντικά, ενώ στην επίθεση δεν έγραφε γκολ/ασσίστ. Ουσιαστική βοήθεια έδωσε στα 2 ευρωπαϊκά, και στα υπόλοιπα 20 ματς τίποτα. Από παίκτη που κοστολογείται 8+ μύρια περιμένεις περισσότερα.
Τα χρήματα αυτά δεν είναι τίποτα για τους άγγλους, αλλά για εμάς είναι υπεραρκετά. Από μία μεταγραφή βγάλαμε περίπου το μισό μισθολογικό budget της σεζόν. Πρέπει να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις (Εσίτι, Τσόλακ, Μπίσεσβαρ για αρχή) και είναι απαραίτητο να υπάρξουν δυνατές προσθήκες. Ο ΠΑΟΚ θέλει μισή ντουζίνα παικτών, και όσο φεύγουν βασικοί, αυτό το νούμερο αυξάνεται.
Η λυση φερραρι θα ειχε νοημα αν δεν επιανε θεση ξενου και δεν ξεπερνουσε σε κοστος τις 300.000 συνολο κτηση κ μισθο.
Αλλα οχι αλλο ξενο μετριοκακο παιχτη!
Οι θεσεις των ξενων πρεπει να καλύπτονται μονο με παιχταραδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα οχι αλλο ξενο μετριοκακο παιχτη!
Οι θεσεις των ξενων πρεπει να καλύπτονται μονο με παιχταραδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω ότι ο δανεισμός Γιαννούλη θα μεταφέρει για το καλοκαίρι τις οποίες σοβαρές μεταγραφές είναι να γίνουν.
Προς το παρόν θα καλύψουμε την τρύπα με τον Φεράρι (δεν τον έχω δει περα από τα μεταξύ μας ματς, δεν έχω άποψη) και άντε και κάνα δανεικό χαφ;
Δεν βιάζομαι για μεταγραφές, φέτος μόνο το κύπελλο έμεινε κι αυτό είναι θεσμός που βασίζεται πολύ στην τύχη. Απλά να γίνουν καλές κινήσεις. Το ξέρω ότι το 100% επιτυχία δεν υπάρχει αλλά όχι τις αποτυχίες που ζήσαμε τα καλοκαίρια του 2019 και 2020.
Προς το παρόν θα καλύψουμε την τρύπα με τον Φεράρι (δεν τον έχω δει περα από τα μεταξύ μας ματς, δεν έχω άποψη) και άντε και κάνα δανεικό χαφ;
Δεν βιάζομαι για μεταγραφές, φέτος μόνο το κύπελλο έμεινε κι αυτό είναι θεσμός που βασίζεται πολύ στην τύχη. Απλά να γίνουν καλές κινήσεις. Το ξέρω ότι το 100% επιτυχία δεν υπάρχει αλλά όχι τις αποτυχίες που ζήσαμε τα καλοκαίρια του 2019 και 2020.
Ρε παιδιά όταν θέλεις να καλύψεις θέση βασικού ή φερνεις παίχτη σε καλή ηλικία με προοπτική που πέρα από το ταλέντο θα σε ανεβάσει και σε τρεξίματα και φυσική κατάσταση ή φέρνεις έναν 30+ που πέρα από την ποιότητα θα σου προσφέρει και εμπειρία μέσα από παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο από το Ελληνικό πρωτάθλημα . Τον 29χρονο Φεραρι που ο Βόλος είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του να τον φέρουμε να μας δώσει τι ακριβώς? Και να τον αγοράσουμε κι ολας.
Η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε μπαλώματα ούτε δανεικούς για 6 μήνες. Χρειάζεται παιχτες που θα βοηθήσουν τον Garcia να φτιάξει ένα πλάνο τριετίας. Ξεχάστε την φετινή χρονιά. Πάει τελείωσε. Ακόμα κι έτσι όπως ήμαστε δεύτεροι θα βγούμε. Τώρα πρέπει να μπούνε οι βάσεις για του χρόνου.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε μπαλώματα ούτε δανεικούς για 6 μήνες. Χρειάζεται παιχτες που θα βοηθήσουν τον Garcia να φτιάξει ένα πλάνο τριετίας. Ξεχάστε την φετινή χρονιά. Πάει τελείωσε. Ακόμα κι έτσι όπως ήμαστε δεύτεροι θα βγούμε. Τώρα πρέπει να μπούνε οι βάσεις για του χρόνου.
- Περιπτερος
Ελεύθερος !!!
Αριστερό μπακ διεθνής Χιλιανο-σουηδός
Μάτος στυλ, 30 ετών.
Ας εξεταστεί.
Στο δεύτερο μισό του βίντεο έχει τα επιθετικά του.
https://www.youtube.com/watch?v=GKInr6vu6oI
Αριστερό μπακ διεθνής Χιλιανο-σουηδός
Μάτος στυλ, 30 ετών.
Ας εξεταστεί.
Στο δεύτερο μισό του βίντεο έχει τα επιθετικά του.
https://www.youtube.com/watch?v=GKInr6vu6oI
-
Κολκας τωρα ειπε για αρ μπακ 26 χρονων, με περιπου 100 συμμετοχες στην καριερα του, περσι και προπερσι σε καλο πρωταθλημα με λιγες συμμετοχες..
Εχει κανενας καμια ιδεα?
Εχει κανενας καμια ιδεα?
Ψιλό συμφωνώ Περίπτερε, ένα ψευτό 4-4-2 είναι αν το καλοσκεφτείς αυτό που κατέβασε με ΟΣΦΠ. Ο Ουάρντα έπαιζε σαν δεύτερο φορ/επιθετικό χάφ και μετά είχε τους δυο πίσω του. Απλά καλό είναι ο ένας καλός ανασταλτικά και αθλητικά μέσος να έρθει. Τώρα αν βάζει και γκολ και μοιράζει μπάλες μια χαρά.Περιπτερος έγραψε:Επειδή βλέπω ότι εξακολουθούμε να ζητάμε εξάρι ... .
Η ομάδα ξανακατέληξε στο σύστημα 4-2-3-1, δηλ. στο σύστημα που δουλευόταν τόσα χρόνια και κατέστρεψαν οι Φερέιρα, Μπράνκο, Ρέμπε.
Συνεπώς, ό,τι έλθει σε εξάρι πρέπει να είναι και 8άρι (box to box). Το αμυντικό εξάρι χρειάζεται μόνο για αλλαγή και για ειδικές συνθήκες που θέλεις να παίξεις κλειστά.
Οι παίκτες που έδωσα τις προάλλες (οι δύο νεαροί Ολλανδοί κλπ) ξεχωρίζουν γιατί, παρότι παίζουν πίσω, σκοράρουν και δίνουν και πολλές ασίστ.
Είναι ευνόητο λοιπόν ότι η ομάδα πρέπει μεταγραφικά να εργαστεί στην αναζήτηση χαφ που θα έχουν και επιθετικό προσανατολισμό και όχι σε απλά "κόφτες" στυλ Εσίτι. Αυτοί οι παίκτες είναι για να παίζεις ταμπούρια, πούλμαν και οχυρά και όχι για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.
- Περιπτερος
Κάθε ομάδα χρειάζεται αξιόπιστα μπακ-απ. Τέτοιος είναι ο Φερράρι. Μια έκδοση του Μίρο Σνάουτσνερ.chrisg4 έγραψε:Ρε παιδιά όταν θέλεις να καλύψεις θέση βασικού ή φερνεις παίχτη σε καλή ηλικία με προοπτική που πέρα από το ταλέντο θα σε ανεβάσει και σε τρεξίματα και φυσική κατάσταση ή φέρνεις έναν 30+ που πέρα από την ποιότητα θα σου προσφέρει και εμπειρία μέσα από παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο από το Ελληνικό πρωτάθλημα . Τον 29χρονο Φεραρι που ο Βόλος είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του να τον φέρουμε να μας δώσει τι ακριβώς? Και να τον αγοράσουμε κι ολας.
Αν ο Περρέιρα και ο Λύρατζης είναι πρότζεκτ τότε να τους δοθούν φέτος ευκαιρίες.
Αυτή την σιγουριά για την 2η θέση ... αν δεν κερδίσουμε ΟΦΗ, ΑΕΚ ... θα σου πω μετά.
- GiorgosAtha
Εντωμεταξύ όλοι λένε πρέπει να πάρουμε παίχτη να αντικαταστήσει τον Γιαννούλη αλλιώς πετάμε λευκή πετσέτα και δεν μπορούμε να πάμε με Perreira κτλ.
Να θυμήσω πως τον Vieirinha τον αντικατέστησε ένας αντίστοιχος Perreira... o Γιαννούλης.
Και τότε πάλι τα ίδια... πρέπει να πάρουμε παίχτη να αντικαταστήσει τον Vieirinha αλλιώς πετάμε λευκή πετσέτα και δεν μπορούμε να πάμε με Γιαννούλη κτλ.
Sorry που την χαλάω σε αρκετούς αλλά το δεδομένο είναι πως για την φυγή η ομάδα...
και EXEI αριστερό μπακ, τον Perreira.
και ΕΙΧΕ προετοιμαστεί για την αντικατάσταση, με τον Perreira.
Άποψη μου είναι πως η ομάδα πρέπει να δώσει ευκαιρίες στο παραπάνω project και να "καλυφθεί" για την ώρα πχ. με κάποιον δανεικό.
Αν η ομάδα θεωρήσει πως ο παίχτης δεν είναι αυτο που θέλει τότε θα πάρει αριστερο μπακ πρώτης γραμμής.
Αλλιώς θα πάρει έναν τίμιο παίχτη που κάνει τα βασικά να κάνει τα ρεπό του.
Εννοείτε πως αν βρεθεί "ευκαιρία" την χτυπάς.
Να θυμήσω πως τον Vieirinha τον αντικατέστησε ένας αντίστοιχος Perreira... o Γιαννούλης.
Και τότε πάλι τα ίδια... πρέπει να πάρουμε παίχτη να αντικαταστήσει τον Vieirinha αλλιώς πετάμε λευκή πετσέτα και δεν μπορούμε να πάμε με Γιαννούλη κτλ.
Sorry που την χαλάω σε αρκετούς αλλά το δεδομένο είναι πως για την φυγή η ομάδα...
και EXEI αριστερό μπακ, τον Perreira.
και ΕΙΧΕ προετοιμαστεί για την αντικατάσταση, με τον Perreira.
Άποψη μου είναι πως η ομάδα πρέπει να δώσει ευκαιρίες στο παραπάνω project και να "καλυφθεί" για την ώρα πχ. με κάποιον δανεικό.
Αν η ομάδα θεωρήσει πως ο παίχτης δεν είναι αυτο που θέλει τότε θα πάρει αριστερο μπακ πρώτης γραμμής.
Αλλιώς θα πάρει έναν τίμιο παίχτη που κάνει τα βασικά να κάνει τα ρεπό του.
Εννοείτε πως αν βρεθεί "ευκαιρία" την χτυπάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 15 Ιαν 2021, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.