Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Το συγκεκριμένο γραφείο φαγώθηκε να κάνει δουλειά με τον ΠΑΟΚ μετά τον Μαναι αυτός ελεύθερος.
https://www.transfermarkt.com/kwadwo-as ... aison=2019
Μακάρι
https://www.transfermarkt.com/kwadwo-as ... aison=2019
Μακάρι
Μεταξυ μας τωρα,επειδη γνωριζουμε αρκετα πως λειτουργει ο ΠΑΟΚ,ξερουμε οτι τιποτα δεν παιζεται απλα να χαμε να λεγαμε...
Υ.Γ Τι εγινε ρε sourme τα mail με τις πληροφοριες που σου εστελναν πανε στα spam πλεον?
Υ.Γ Τι εγινε ρε sourme τα mail με τις πληροφοριες που σου εστελναν πανε στα spam πλεον?

Για να δουμε και τον ντουγκλσς ττωρα που η ομαδα εχει ποιο καθαρους προσανατολισμους απο περσυ. Ελπιζω να μας ξαφνιασει ευχαριστα το παλικαρι. Με Εσιτι πισω στην δυαδα νομιζω οτι μπορει να προσφερει.
Δεν ξερω παιδια δεν ψηνομαι για κανεναν τωρα. Μεγαλα ονοματα περασανε αλλα απο την αλλη αν δεν ειναι πραγματικα χρησιμοι και οτι γινεται γινεται για λογους εντυπωσιασμου δεν θελω κανεναν τους. Θα προτιμουσα να μαζεψουν το χρημα και να πανε τον χειμωνα να κλεισουν εναν Ολιβειρα εναν παικτη που αποδεδειγμενα θα μπορει να βοηθησει. Εστω κιαν αυτος ερθει του χρονου το καλοκαιρι.
Δεν ξερω παιδια δεν ψηνομαι για κανεναν τωρα. Μεγαλα ονοματα περασανε αλλα απο την αλλη αν δεν ειναι πραγματικα χρησιμοι και οτι γινεται γινεται για λογους εντυπωσιασμου δεν θελω κανεναν τους. Θα προτιμουσα να μαζεψουν το χρημα και να πανε τον χειμωνα να κλεισουν εναν Ολιβειρα εναν παικτη που αποδεδειγμενα θα μπορει να βοηθησει. Εστω κιαν αυτος ερθει του χρονου το καλοκαιρι.
- sourmenetes
- Moderator
Πολλά παίζουνε ρόλο.
Βλέπουμε φέτος πόσο διαφορετικός είναι ο καντουρι!
Θες ότι πλέον είναι καραβασικος, θες ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα, θες ότι δέθηκε με το σβαμπ..
Ίσως και ο ντουγκλας με ένα χρόνο παραπάνω στην Ελλάδα, με ένα σύστημα που του ταιριάζει καλύτερα να αποδώσει καλύτερα.
Στοιχεία έχει.
Μενει να φανούν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπουμε φέτος πόσο διαφορετικός είναι ο καντουρι!
Θες ότι πλέον είναι καραβασικος, θες ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα, θες ότι δέθηκε με το σβαμπ..
Ίσως και ο ντουγκλας με ένα χρόνο παραπάνω στην Ελλάδα, με ένα σύστημα που του ταιριάζει καλύτερα να αποδώσει καλύτερα.
Στοιχεία έχει.
Μενει να φανούν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ μόνο Kwadwo Asamoah θα ήθελα με την προοπτική να παίξει σαν χαφ στο κέντρο και σαν έξτρα λύση για να κάνει rotation με τον Γιαννούλη στα αριστερά (αν είναι τόσο ανέτοιμος ο Περέιρα).
Γράφουν στο sport24 ότι προτάθηκε αλλά μου φαίνεται απίθανο να έρθει.
Μπραβο και στους 2 σας παντως για τους χαρακτηρισμους στην συζυγο του πρωην νταμπλουχου μαςsourmenetes έγραψε:Καταραμένη ζωή...iasoiako έγραψε:Βγήκε άρθρο ότι ξέσπασε η γυναίκα του Μαουρίσιο και περνούσε δύσκολα από τον Ιούνιο λέει μέχρι χτες. Τον Ιούνιο 150.000 τσέπωσε ο Μαουρίσιο για να παίξει στα playoff, και μετά αφού τελικά οι ψευτίες τους και του μανατζέρ τους, ότι και καλά περιμέναν/είχαν πρόταση από Λυόν και Μαρσέγ αποδείχτηκαν, πήγε με 350.000 συμβόλαιο στον βάζελο. Και εντωμεταξύ ο τεμπέλης έκανε διακοπές στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά ούτε προετοιμασία έκανε με ομάδα και στεναχωριότανε μετά. Και μετά βγάζει ότι η κατσίκα περνούσε και δύσκολα, η φακλάνα, μου μόνο τρώει.
Και έχεις μετά και τον Βιειρίνια που λέει δεν θα μιλήσω και έχουμε ακούσει ήδη 3 φίλους του στα ραδιόφωνα κολλητούς και η γυναίκα του βγάζει σπόντες στα instagram
βρε δεν πάνε στον αγύριστο.
1,5 εκ το χρόνο...
Πολυ άτιμη αυτή η ζωή!!
Ναι πρόσφερε και θα τον ήθελα ακόμα και τώρα,
ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΟΥ???
ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΡΕ ΒΟΎΡΛΟ???

Οι δυσκολιες παλικαρια μου δεν ειναι μονο οικονομικες, ειναι και ψυχολογικες. ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ που διαβασα εγω δε μιλαει για οικονομικες δυσκολιες (για ονομα δηλαδη). Το να βρισκεσαι ξαφνικα χωρις ομαδα και να πρεπει να αλλαξεις πολη απο το πουθενα, μακρια απο φιλους, μακρια τα παιδια απο το σχολειο, τους φιλους τους, τις ομαδες τους κτλ το θεωρειτε ευκολο; Γιατι εγω οχι!
ε ενταξει αν το πας ετσι ρε πετρο αλλοι το τραβανε αυτο σε νησια για 700 ευρω. δλδ οκ τι να λαικισουμε τωρα;
οκ η τυπισα ειναι μπουρζουαζια γιατι το χρημα και οχι τα μυαλα κανουν τα στατους.
ειπε και την παπαρια της και ολα οκ.
κατα τα αλλα, για εμενα ο μαου ειναι απλα κυριος της υστεροφημιας του.
ο καθενας της επιλογες του και μπας και βλεπουμε να καταλαβαινουμε λιγο τι γινεται γιατι το ..against modern football ωραιο ειναι αλλα εδω μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο. λιγους τους νοιαζει το ονομα, η τσεπη εχει το βαθος, οχι η ψυχη. μην κρινετε σαν οπαδοι σε αυτα γιατι μονο απογοητευση υπαρχει.
οκ η τυπισα ειναι μπουρζουαζια γιατι το χρημα και οχι τα μυαλα κανουν τα στατους.
ειπε και την παπαρια της και ολα οκ.
κατα τα αλλα, για εμενα ο μαου ειναι απλα κυριος της υστεροφημιας του.
ο καθενας της επιλογες του και μπας και βλεπουμε να καταλαβαινουμε λιγο τι γινεται γιατι το ..against modern football ωραιο ειναι αλλα εδω μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο. λιγους τους νοιαζει το ονομα, η τσεπη εχει το βαθος, οχι η ψυχη. μην κρινετε σαν οπαδοι σε αυτα γιατι μονο απογοητευση υπαρχει.
Pgetsos ρε φιλε σοβαρα τωρα? 3 μηνες με ενα ψιλοαγχος για το μελλον ειχε οσον αφορα την επομενη ομαδα, οχι αν θα βγαλουν το μηνα. Οπως και να το δεις, ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ να ποσταρει τετοιο πραγμα ενω ο ΠΑΟΚ τους συμπαρασταθηκε αψογα και ειδικοτερα οταν ηταν τραυματιας. Ενα ευχαριστω ηταν αρκετο. Φταιει ο Μαου που αφηνει την συζυγο να ποσταρει δημοσια για παρτη του, γενικα ειμαι κατα του να μπλεκονται αλλα μελη της οικογενειας στην δημοσια εικονα των ποδοσφαιριστων.
-
Τωρα η γυναικα του γραφει οτι μετα απο 3 μηνες τους θυμηθηκε ο ΠΑΟΚ και κατι αλλα κλισε.
Δυστυχως στον κοσμο του και ο Μαουρισιο και η γυναικα του.
Η ουσια ειναι οτι με 400 χιλιαρικα αποφασισε να παει στον βαζελο αντι στην ομαδα που τον χρυσοπληρωνε για 3 χρονια και με την οποια ειχε δεθει (υποτιθεται). Δηλαδη μας κανει μουτρακια που δεν του δωσαμε το 1+ εκατομμυριο που ηθελε. Το οποιο τελικα δεν το βρηκε πουθενα, αλλα ενταξει αυτο ειναι λεπτομερεια.
Ενταξει σε 3-4 χρονια θα βγαινει στα ραδια και θα λεει τι καλα ηταν στον ΠΑΟΚ και οτι ειναι ΠΑΟΚτσης και τα γνωστα.
Η ουσια ειναι οτι με 400 χιλιαρικα αποφασισε να παει στον βαζελο αντι στην ομαδα που τον χρυσοπληρωνε για 3 χρονια και με την οποια ειχε δεθει (υποτιθεται). Δηλαδη μας κανει μουτρακια που δεν του δωσαμε το 1+ εκατομμυριο που ηθελε. Το οποιο τελικα δεν το βρηκε πουθενα, αλλα ενταξει αυτο ειναι λεπτομερεια.
Ενταξει σε 3-4 χρονια θα βγαινει στα ραδια και θα λεει τι καλα ηταν στον ΠΑΟΚ και οτι ειναι ΠΑΟΚτσης και τα γνωστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 12 Οκτ 2020, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Αν έπαιρνα τα λεφτά που τσεπώνουν όλοι αυτοί οι έχοντες "δυσκολίες",όχι πόλη η χώρα αλλά και πλανήτη άλλαζα!Και σου το λέει αυτό κάποιος που ανά 3 χρόνια μέσο όρο αλλάζει πόλη λόγω εργασίας για να πάρει 1000 ευρώ και να δίνει τα μισά για να μένει σε κοτέτσια και να τον κοιτάνε και στραβά γιατί είναι "περαστικός"pgetsos έγραψε:Μπραβο και στους 2 σας παντως για τους χαρακτηρισμους στην συζυγο του πρωην νταμπλουχου μαςsourmenetes έγραψε:Καταραμένη ζωή...iasoiako έγραψε:Βγήκε άρθρο ότι ξέσπασε η γυναίκα του Μαουρίσιο και περνούσε δύσκολα από τον Ιούνιο λέει μέχρι χτες. Τον Ιούνιο 150.000 τσέπωσε ο Μαουρίσιο για να παίξει στα playoff, και μετά αφού τελικά οι ψευτίες τους και του μανατζέρ τους, ότι και καλά περιμέναν/είχαν πρόταση από Λυόν και Μαρσέγ αποδείχτηκαν, πήγε με 350.000 συμβόλαιο στον βάζελο. Και εντωμεταξύ ο τεμπέλης έκανε διακοπές στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά ούτε προετοιμασία έκανε με ομάδα και στεναχωριότανε μετά. Και μετά βγάζει ότι η κατσίκα περνούσε και δύσκολα, η φακλάνα, μου μόνο τρώει.
Και έχεις μετά και τον Βιειρίνια που λέει δεν θα μιλήσω και έχουμε ακούσει ήδη 3 φίλους του στα ραδιόφωνα κολλητούς και η γυναίκα του βγάζει σπόντες στα instagram
βρε δεν πάνε στον αγύριστο.
1,5 εκ το χρόνο...
Πολυ άτιμη αυτή η ζωή!!
Ναι πρόσφερε και θα τον ήθελα ακόμα και τώρα,
ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΟΥ???
ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΡΕ ΒΟΎΡΛΟ???![]()
Οι δυσκολιες παλικαρια μου δεν ειναι μονο οικονομικες, ειναι και ψυχολογικες. ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ που διαβασα εγω δε μιλαει για οικονομικες δυσκολιες (για ονομα δηλαδη). Το να βρισκεσαι ξαφνικα χωρις ομαδα και να πρεπει να αλλαξεις πολη απο το πουθενα, μακρια απο φιλους, μακρια τα παιδια απο το σχολειο, τους φιλους τους, τις ομαδες τους κτλ το θεωρειτε ευκολο; Γιατι εγω οχι!
-
- Επικοινωνία:
Όταν το καλοκαίρι κάνει προσφυγή για να πάρει και αυτά τα 400 να δω τι θα λέει η μαντάμron-swanson έγραψε:Τωρα η γυναικα του γραφει οτι μετα απο 3 μηνες τους θυμηθηκε ο ΠΑΟΚ και κατι αλλα κλισε.
Η ουσια ειναι οτι με 400 χιλιαρικα αποφασισε να παει στον βαζελο αντι στην ομαδα που τον χρυσοπληρωνε για 3 χρονια και με την οποιο ειχε δεθει (υποτιθεται). Δηλαδη μας κανει μουτρακια που δεν του δωσαμε το 1+ εκατομμυριο που ηθελε. Το οποιο τελικα δεν το βρηκε πουθενα, αλλα ενταξει αυτο ειναι λεπτομερεια.
-
- Επικοινωνία:
Σε αυτό που αναφέρεις (το να μπορεί να παίξει και αριστερά) θα ταίριαζε και αυτός πιστεύω (χωρίς να γνωρίζω τον παίκτη) https://www.transfermarkt.com/kevin-ste ... ler/200782ron-swanson έγραψε:Εγώ μόνο Kwadwo Asamoah θα ήθελα με την προοπτική να παίξει σαν χαφ στο κέντρο και σαν έξτρα λύση για να κάνει rotation με τον Γιαννούλη στα αριστερά (αν είναι τόσο ανέτοιμος ο Περέιρα).
-
- Επικοινωνία:
Ρίσκο κατά την γνώμη μου αξίζει να πάρουμε με Halilovic και Lusamba που αν μας βγούνε θα είναι χρυσωρυχεία!Ο Pato όπως και ο Balotelli όσο και αν διεγείρουν τις αισθήσεις ως όνομα μου φαίνεται πως πλέον δεν έχουν ποδοσφαιρικό κίνητρο.Δεν ξέρω αν έχουμε την δυνατότητα εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες να κινηθούμε για κάποιον από τους Sturridge-Welbeck στους επιθετικούς και Wilshere στα χαφ οι οποίοι όμως αμφότεροι νομίζω δύσκολα θα αποχωριστούν το νησίjoshua έγραψε:Eγω παντως αν επελεγα να ασχοληθω με ονοματα οπως του Γιαπωνεζου θα προτιμουσα μαλλον να ρισκαρω με τον Πατο.O Καγκαβα τρακαρει θεωρητικα με Ζιφκοβιτς και Μουργκ.Αν επιλεξεις να κανεις προσθηκη θα πρεπει να ειναι ειτε μεσος,καποιο box to box χαφ, η επιθετικος,τα 2 κενα αυτη τη στιγμη στο ροστερ.Λογικα παντως θα ληθουν αρκετες αποριες αυριο στη συνεντευξη του Ρεμπε τοσο σχετικα με τον σχεδιασμο μεχρι τωρα οσο και για το αν αυτος εχει κλεισει.
Ρε την μαουριτσενα. Τωρα ποσταρε την αληθεια. Απλα ηθελε να μεινει θεσσαλονικη και στραβωσαν επειδη ο ΠΑΟΚ φερθηκε επαγγελματικα και δεν ανανεωσε το συμβολαιο και ειπε σε ευχαριστουμε Μαουριτσιο.
Και μονο που γραφει 'I expected an offer from PAOK" καταλαβαινεις τι παντοφλας ειναι ο μαστορας, ειναι ντροπη να αφηνεις την γυναικα σου να χαλαει την αψογη εικονα που ειχες ως τωρα. Η λεξη κλειδι ειναι "I" εγω περιμενα προταση του ΠΑΟΚ.
Καλη προσφυγη σου ευχομαι
Και μονο που γραφει 'I expected an offer from PAOK" καταλαβαινεις τι παντοφλας ειναι ο μαστορας, ειναι ντροπη να αφηνεις την γυναικα σου να χαλαει την αψογη εικονα που ειχες ως τωρα. Η λεξη κλειδι ειναι "I" εγω περιμενα προταση του ΠΑΟΚ.
Καλη προσφυγη σου ευχομαι