joshua έγραψε:Napoli4 έγραψε:joshua έγραψε:Εξηγησε μου ρε ναπολιτανε...Εσυ ορθως λες πως θες Λουτσεσκου αλλα σε χαλαει το ροστερ...Αν τελικα δουμε τον Λουτσεσκου να επιμενει στο ροστερ τι σημαινει αυτο?
Έχουμε έναν προπονητή που παίρνει ένα ρόστερ του 6 και κάνει πορείες του 8.
Το ίδιο και πριν 3 χρόνια. Είχε ρόστερ του 8 και έκανε πορεία του 10.
Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φέρει προπονητή που μπορεί να πάρει τόσα πολλά από το ρόστερ του. Αυτό φυσικά κατατάσσει του Λουτσεσκου στους πολύ καλούς προπονητές ΓΕΝΙΚΑ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, κατά την άποψη μου πάντα.
Δουλειά του Μποτο (Ιβάν επιτρέποντος φυσικά) είναι να κάνουμε το ρόστερ από ρόστερ του 6, ρόστερ του 7, του 8, του 9. Εκεί βασιζομαι.
Θελω να μου απαντησεις με ειλικρινεια.Μπορουσε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ με την εικονα στον αγωνιστικο χωρο να ημασταν τοσο εκτος κυπελου οσο και εκτος ευρωπης εδω και καιρο? Τοτε θα μιλουσαμε για πορεια του 8? Τοτε θα ηταν κακος προπονητης ο Λουτσεσκου?
Πολύ εύκολα δεν ξέρω.
Γενικά τραγική ερώτηση αλλά για χάρη της κουβέντας.
Πολύ εύκολα μπορεί να αποκλειομασταν στα πέναλτυ με Μιντιλαντ. 50-50 ήταν.
Θα έπρεπε να αλλάξουν πολλα για να αποκλειστουμε από την Γάνδη που περάσαμε με 2 νίκες.
Αν θες να πιάσουμε τα ματς με την ΑΕΚ, θα σου πω αν δεν το έβαζε ο Κουρτιτς θα ειμασταν εκτός.
Από μια ομάδα βέβαια που έχει παίξει φέτος 14 παιχνίδια λιγότερα από μας....
Ομάδα που την νικήσαμε στο τέλος, σε ένα από τα πολλά παιχνιδια που μια ομάδα ΚΑΠΗ βγάζει ενέργεια μετά το 80' (ίσως δουλειά προπονητή;).
Τεσπά, δεν ξέρω τι θέλεις να πω.
Θες να πω πως ο Λουτσεσκου δεν είναι καλός προπονητής; Αποκλείεται να το πω.
Θες να πω πως ένας προπονητής που έκανε την επικη διετία 17-19, και φέτος με τέτοιο υλικό ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, είναι τυχερός; Αποκλείεται να πω πως για όσα ζούμε ευθύνεται το σκουφι και όχι ο άνθρωπος που το φοράει.
Θες να μιλήσουμε για τον φόβο να μην γίνουν κινήσεις το καλοκαίρι; Ναι κι εγώ φοβάμαι.
Δεν έχω πρόβλημα να φύγει ο οποιοσδήποτε έγραψα. Όπως δεν έχω πρόβλημα να μείνει ο οποιοσδήποτε, γράφω τώρα. Αρκεί να έρθουν άτομα που θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο.