Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Εξηγησε μου ρε ναπολιτανε...Εσυ ορθως λες πως θες Λουτσεσκου αλλα σε χαλαει το ροστερ...Αν τελικα δουμε τον Λουτσεσκου να επιμενει στο ροστερ τι σημαινει αυτο?
ευκολη απαντηση ρε τζοσ...

δεν θα γραψω οτι θα ειναι χαζος αλλα θα πω ...τοτε... οτι ειναι περιορισμενης ικανοτητας για προπονητης σε ομαδα με μεγαλη πιεση...

βεβαια εαν κανει ...εστω.. 2 προσθαφαιρεσεις ουσιας και δειξει οτι εχει σχεδιο τοτε δεν μπορω να πω κατι αρνητικο...

μην βγαζεις απο το καδρο οτι ...τωρα... θεωρουμε οτι εχει εναν μπουσουλα ενα μοτιβο παιχνιδιου που αποδιδει και για να ...μεγαλωσει...αυτη η αποδοση θελει μικρες αλλα ουσιαστικες και συνεχομενες ....ανα μεταγραφικη περιοδο.. προσθαφαιρεσεις...

εαν βγαλεις 6-8 και φερεςι αλλους 6-8 τι περιμενεις να γινει... τιποτα απολυτος...
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Θέλω να ελπίζω ότι εννοούσε οι 2-3 προσθήκες αφορουν την βασική ενδεκάδα χωρίς να υπολογίζονται οι προσθαφαιρέσεις στους «αναπληρωματικούς»
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω πως εχουμε διαβασει τη χρονια λαθος.Με βαση την εικονα στο γηπεδο τα πραγματα θα μπορουσε να ειναι πολυ διαφορετικα και αντι για αποθεωση να ειχαμε εδω μεσα αλλες καταστασεις παρομοιες με αυτες λιγους μηνες πισω.Ειναι αστειο να συζηταμε για 3-4 αλλαγες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Καταλαβαίνεις ποσο κοστιζει ενας τετοιος ε;
scouting χρειαζεται. Ο Μανταντά πήγε στη Μαρσειγ στα 32 https://www.transfermarkt.com/steve-man ... eler/23951 Δεν ξερω ομως τι συμβολαιο ειχε. Θελω να πω ας φερουν ανω των 30 στη θεση αυτη, οταν θα εχει πεσει αισθητά το κασέ του.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Θα συμφωνήσω με Τζοσουα. Η χρόνια δεν είναι απίθανο να καταλήξει σε implosion.
Αντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

για τον βασικο κορμο ...να μην σου πω ...οτι ειναι και πολλες...

αν σπασει η ομοιογενεια ...τζοσ.. χεσε μεσα θα χρειαστει παλι ενα εξαμηνο και τιποτα δεν θα ειναι δεδομενο

εγω ...επιμενω... αυτο που εχουμε συν 2 το πολυ 3 δυνατες προσθηκες για βασικη ομαδα και ενισχυση του παγκου και σε ποιοτητα και σε ηλικια...

τον αυγουστο στην ...θεση...του και στο 10 εναν μπισεσβαροκαντουρι και ψαξτε τον δευτερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 17 Απρ 2022, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από -keeper- »

Mbison,
Ο μανταντα μπορεί να έκανε την εμφάνιση καριέρας απέναντι μας (όπως κι άλλοι τφ ) αλλά γενικά θεωρείται μεγάλο πουλί
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Εξηγησε μου ρε ναπολιτανε...Εσυ ορθως λες πως θες Λουτσεσκου αλλα σε χαλαει το ροστερ...Αν τελικα δουμε τον Λουτσεσκου να επιμενει στο ροστερ τι σημαινει αυτο?
Έχουμε έναν προπονητή που παίρνει ένα ρόστερ του 6 και κάνει πορείες του 8.
Το ίδιο και πριν 3 χρόνια. Είχε ρόστερ του 8 και έκανε πορεία του 10.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φέρει προπονητή που μπορεί να πάρει τόσα πολλά από το ρόστερ του. Αυτό φυσικά κατατάσσει του Λουτσεσκου στους πολύ καλούς προπονητές ΓΕΝΙΚΑ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, κατά την άποψη μου πάντα.

Δουλειά του Μποτο (Ιβάν επιτρέποντος φυσικά) είναι να κάνουμε το ρόστερ από ρόστερ του 6, ρόστερ του 7, του 8, του 9. Εκεί βασιζομαι.
joss

Δημοσίευση από joss »

Χρειαζόμαστε 10 μεταγραφές; Nαι. Θα γίνουν; Οχι και είναι λογικό. Το καλοκαίρι περιμένω περίπου 4 με 5 νέους παίκτες, που να κάνουν τη διαφορά σε ένα γκρουπ του οποίου ο κύκλος κλείνει. Η αμεση αναγκη βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα μπακ συν εξτρεμ, σε ένα δεκάρι, ένα στόπερ και ένα εξαροοκτάρι απο τα πάνω ράφια. Τερματοφύλακα θα πλήρωνα αλλά σε μια πιο γρηγορη, δυνατή και τεχνική ομάδα οι αδυναμιες του Πασχαλάκη καλύπτονται. Ο Ακπομ δεν ειναι η μηχανη του γκολ και φυσικα δεν ειναι μεσος, η δυναμη, το κρατημα μπάλας, η ταχύτητα, η τακτικη προσέγγιση του, δείχνουν ομως ποια στοιχεία παικτών χρειαζομαστε και στο κέντρο μας. Εν ολιγοις η ομαδα αν προσθεσει στην παρουσα τεχνική της δυναμη και ταχυτητα θα σαρωσει την επομενη τριετια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Napoli4 έγραψε:

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φέρει προπονητή που μπορεί να πάρει τόσα πολλά από το ρόστερ του. Αυτό φυσικά κατατάσσει του Λουτσεσκου στους πολύ καλούς προπονητές ΓΕΝΙΚΑ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, κατά την άποψη μου πάντα.

Δουλειά του Μποτο (Ιβάν επιτρέποντος φυσικά) είναι να κάνουμε το ρόστερ από ρόστερ του 6, ρόστερ του 7, του 8, του 9. Εκεί βασιζομαι.
Θελω να μου απαντησεις με ειλικρινεια.Μπορουσε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ με την εικονα στον αγωνιστικο χωρο να ημασταν τοσο εκτος κυπελου οσο και εκτος ευρωπης εδω και καιρο? Τοτε θα μιλουσαμε για πορεια του 8? Τοτε θα ηταν κακος προπονητης ο Λουτσεσκου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 17 Απρ 2022, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Η ομάδα έχει το δεύτερο μπάτζετ με πολύ μεγάλη διαφορά με τον πρώτο και δεύτερη θα βγει. Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη μια χρονιά αν δε βάζεις από κάτω κάποιο με διπλάσιο σχεδόν μπάτζετ.
Πρέπει να πέσει χρημα να έρθουν καλοί παίκτες, όλα τα άλλα είναι φράουλες. Αυτά τα έξυπνα πρότζεκτ που με λίγα λεφτά κάνεις την έκπληξη συμβαίνουν μια φορά στα δέκα χρόνια στις κανονικές χώρες και στην Ελλάδα δε θα συμβεί ποτέ.
Αλλιώς τέτοια εποχή του χρόνου τα ίδια θα λέμε.
Η 11αδα που ξεκίνησε σήμερα οι μισοί πρέπει να φύγουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:

Θελω να μου απαντησεις με ειλικρινεια.Μπορουσε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ με την εικονα στον αγωνιστικο χωρο να ημασταν τοσο εκτος κυπελου οσο και εκτος ευρωπης εδω και καιρο? Τοτε θα μιλουσαμε για πορεια του 8? Τοτε θα ηταν κακος προπονητης ο Λουτσεσκου?
Πολύ εύκολα δεν ξέρω.
Γενικά τραγική ερώτηση αλλά για χάρη της κουβέντας.

Πολύ εύκολα μπορεί να αποκλειομασταν στα πέναλτυ με Μιντιλαντ. 50-50 ήταν.
Θα έπρεπε να αλλάξουν πολλα για να αποκλειστουμε από την Γάνδη που περάσαμε με 2 νίκες.

Αν θες να πιάσουμε τα ματς με την ΑΕΚ, θα σου πω αν δεν το έβαζε ο Κουρτιτς θα ειμασταν εκτός.
Από μια ομάδα βέβαια που έχει παίξει φέτος 14 παιχνίδια λιγότερα από μας....
Ομάδα που την νικήσαμε στο τέλος, σε ένα από τα πολλά παιχνιδια που μια ομάδα ΚΑΠΗ βγάζει ενέργεια μετά το 80' (ίσως δουλειά προπονητή;).

Τεσπά, δεν ξέρω τι θέλεις να πω.
Θες να πω πως ο Λουτσεσκου δεν είναι καλός προπονητής; Αποκλείεται να το πω.

Θες να πω πως ένας προπονητής που έκανε την επικη διετία 17-19, και φέτος με τέτοιο υλικό ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, είναι τυχερός; Αποκλείεται να πω πως για όσα ζούμε ευθύνεται το σκουφι και όχι ο άνθρωπος που το φοράει.

Θες να μιλήσουμε για τον φόβο να μην γίνουν κινήσεις το καλοκαίρι; Ναι κι εγώ φοβάμαι.
Δεν έχω πρόβλημα να φύγει ο οποιοσδήποτε έγραψα. Όπως δεν έχω πρόβλημα να μείνει ο οποιοσδήποτε, γράφω τώρα. Αρκεί να έρθουν άτομα που θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tυχη ειχαμε αναμφισβητητα φετος αλλα αυτο δεν το αναφερω ως μομφη για τον προπονητη, το αναφερω ως μομφη για το ροστερ.Στην Ευρωπη μπορεις να πας και πιο πισω στους ομιλους οταν δεν νικησαμε τη Σλαβια,ημασταν μετριοι με τους ψαραδες και περασαμε γιατι η αδιαφορη Κοπεγχαγη νικησε τους Τσεχους.Αν τωρα αυτο καποιος δεν το βλεπει και λεει ρε φιλε εφτασα στους 8 αρα εχω ομαδαρα και πρεπει να παραμεινουν οι περισσοτεροι και να γινουν μονο 3-4 αλλαγες εγω το λεω ανικανοτητα να δεις τη πραγματικοτητα και αυτο ειναι που τρεμω.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο προπονητής ακόμα από την περσινή χρονιά είχε ήδη ζητήσει παίκτη στην θέση του δέκαριου. Αυτό από πέρσι. Το συμπέρασμα ότι θα επιμείνει στο ίδιο ρόστερ από που προκύπτει; Όταν μάλιστα ακόμη κι σε μια πολύ ιδιαίτερη ποδοσφαιρική συγκυρία ο απολύτως φειδωλός Λουτσεσκου μίλησε μετά το ματς με την Μαρσέιγ για τρεις μεταγραφές. Ο προπονητής μιλά πάντα για ποδοσφαιριστές ενδεκάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”