Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από jibbie »

eorptol, ρε μαν, καθε φορα που διαβαζω ποστ σου, μου ερχεται στο μυαλο εκεινο το κειμενακι που βαζουν τα website templates.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eget tincidunt urna, at tempus dui. Phasellus auctor condimentum quam, a convallis ligula posuere sed. Vestibulum quis commodo sem. Nulla facilisi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Phasellus aliquet purus sed eros condimentum posuere.

ενα τετοιο πραγμα δηλαδη, μια κασετα. γιατι ρε μαν;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

εχω βασιμες υποψιες οτι ο εορπτολ ειναι ο γιωργος σαββιδης
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άραγε, τους έχει δει ποτέ κανείς μαζί την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο;
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Δεν είναι ο Γιώργος...ο Νίκος ειναι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sick Bastard έγραψε:Άραγε, τους έχει δει ποτέ κανείς μαζί την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο;

:lol:
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Αυτό που άκουσα για Βιέρι είναι το εξής
Του προτάθηκε ανανέωση με 900χιλ και αυτός ζήτησε 1,2. Η συζήτηση αυτή, που έγινε κάποια στιγμή πριν τα πλέι οφ, έμεινε εκεί, χωρίς να τα σπάσουν αλλά για να το συζητήσουν ξανά εν καιρώ.
Πριν την έναρξη των πλέι οφ, τότε που λήξαν τα συμβόλαια αυτού και του Μαουρίτσιο και έπρεπε να τα παρατείνουν για ένα μήνα για να μπορούν να αγωνιστούν, ο Βιέρι ζήτησε 80χιλ για να ανανεώσει για αυτόν τον μήνα.
Όλοι θυμόμαστε την καθυστέρηση που υπήρξε μόνο για αυτόν και έφτασε να γίνει την τελευταία μέρα. Ο Μάου δεν ξέρω αν και τι ποσό ζήτησε.
Ο Ιβάν έδωσε εντολή να του δώσουν αυτά τα 80
χιλ αλλά ταυτόχρονα να του πουν ότι η προσφορά για τα 900 πέφτει στα μισά.
Αυτά
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

η αληθεια ειναι οτι συμπεριφέρθηκαν στεγνα επαγγελματικα ο βιερινια με τον μαου ,και ετσι τους φερθηκε μετα και η ομαδα, δεν επρεπε καν να μπουν σε διαδικασια να παρουν φραγκα για το τελος της χρονιας ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν σαν υπόθεση εργασίας, ισχύει αυτό που άκουσες, που σου είπαν κλπ κλπ,
Εγώ στη θέση του Ιβάν, δε θα ξανά έκανα προσφορά. Πάρε τα 80 και μετά δεν...

Αλλά ουσιαστικά αυτή η κουβέντα νομίζω έχει τελειώσει, μόνο για καφενεία είναι και για σπεκουλα,η οποία αναλόγως αυτού που μιλάει θα ρίχνει"ευθύνη"είτε από εδώ, είτε από εκεί.

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Όσο δεν μιλάει επίσημα ο ΠΑΟΚ (και προφανώς δεν εννοώ να πει προσφέραμε τόσα σ αυτόν και ζήτησε τόσα Χ2 και μεις το κρατήσαμε μετά μανιάτικο και του δώσαμε τόσα δια δύο) τόσο η σπεκουλα, το κουτσομπολιό και οι φήμες θα δίνουν και θα παίρνουν. Και θα χρεώνονται δικαίως ή αδίκως στους πάντες και στα πάντα.

Η ιστορία με τον Βιέρι έχει τελειώσει, αλλά το πώς και γιατί τελείωσε, δεν είναι για τα καφενεία. Βοηθάει να κατανοήσει κανείς το σκεπτικό της όλης αλλαγής πολιτικής.

Έχω την εντύπωση ότι φέτος η ιστορία με το κοβιντ και το συνεπακόλουθο ότι δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, δεν υπάρχουν διάρκειας, δεν υπάρχει καν PAOKtv, για τα οποία η ΠΑΕ είχε ανάγκη τον κόσμο, την έκαναν να αδιαφορήσει να επικοινωνήσει το παραμικρό προς τα έξω, σαν να τους ήταν αδιάφορη η γνώμη του κόσμου στην προσπάθεια τους για ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Το είδαν σαν χρυσή ευκαιρία.
Λάθος για μένα
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Bono. έγραψε:Αυτό που άκουσα για Βιέρι είναι το εξής
Του προτάθηκε ανανέωση με 900χιλ και αυτός ζήτησε 1,2. Η συζήτηση αυτή, που έγινε κάποια στιγμή πριν τα πλέι οφ, έμεινε εκεί, χωρίς να τα σπάσουν αλλά για να το συζητήσουν ξανά εν καιρώ.
Πριν την έναρξη των πλέι οφ, τότε που λήξαν τα συμβόλαια αυτού και του Μαουρίτσιο και έπρεπε να τα παρατείνουν για ένα μήνα για να μπορούν να αγωνιστούν, ο Βιέρι ζήτησε 80χιλ για να ανανεώσει για αυτόν τον μήνα.
Όλοι θυμόμαστε την καθυστέρηση που υπήρξε μόνο για αυτόν και έφτασε να γίνει την τελευταία μέρα. Ο Μάου δεν ξέρω αν και τι ποσό ζήτησε.
Ο Ιβάν έδωσε εντολή να του δώσουν αυτά τα 80
χιλ αλλά ταυτόχρονα να του πουν ότι η προσφορά για τα 900 πέφτει στα μισά.
Αυτά
Αν ισχυει αυτο που λες οτι ζητησε κ 80 για ενα μηνα μαλλον γενναιοδωρος φανηκε ο ΙΒΑΝ ..Να μην γραψω και τιποτα αλλο μπινελικια δηλ
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

δεν ξερω αμα εγινε για 80000 αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εγιναν διαπραγματευσεις στο τελος της χρονιας , και ηταν λιγο ξεφτιλα η φαση , κλεινει η χρονια ρε μαλακα τι διαπραγματευσεις μου κανετε ...απο εκει και περα αυτη η μυστικοπαθεια της παε λες και εχουμε να κανουμε με ζητηματα εθνικης ασφαλειας ειναι για γελοια ,ναι οταν εχεις να κανεις με εθνικα θεματα καποια πραματα πρεπει να τα ξερει μονο ο πρωθυπουργος και αλλοι 2-3 αλλα οταν μιλαμε για ομαδα οφειλουν ο λαος να ξερει τα παντα και ετσι θα αποφυγουν και την σπεκουλα και το καρακιτσαριο...
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ζήτησε μισθό μηνιατικου για 960.000 μισθό το χρόνο. Για ένδειξη καλης θελήσεως έπρεπε να πει για ένα μήνα δωστε ότι θέλετε. Ο Ιβάν νομίζω έχει δείξει ότι ανταμείβει και τα 900.000 χιλιάρικα ήταν πολύ γενναιόδωρη προσφορά για τον 34χρονο Αντρέ όταν ο βασικός φορ 27 χρονών παίρνει 450.000 πλέον. Τώρα ας φύγει από την οικογένεια του στα 34 να κυνηγήσει στα Εμιράτα μόνο μισθούς πάνω από 1 μύριο. Νομίζω πως έκανα μεγάλη χαζομαρα. Ο Ιβάν τα 450.000 που δίνει τώρα είναι αυτά που αξίζει κανονικά πλέον και καλά κανει.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Όχι να μην γράψεις γιατί ακόμα και αλήθεια να είναι ότι άκουσα, δεν ξέρουμε όλες τις πτυχές.

Ξέρω πχ ότι ο Μακ πήρε κάποια έξτρα χρήματα απλά με μια επίσκεψη στο γραφείο του Ιβάν, όταν έπαιζε σε μας την 2η φορά, Σχεδόν γελώντας του τα έδωσε.
Όταν λοιπόν ένας οργανισμός και όλοι οι εργαζόμενοι σ αυτόν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες πρακτικές, είναι κάπως δύσκολο να μάθουν διαφορετικά. Και κυρίως αυτό το διαφορετικό πρέπει να τους γίνει γνωστό με τον κατάλληλο τρόπο. Δύσκολα αποδέχεσαι καταστάσεις που αλλάζουν απ' την μια στιγμή στην άλλη, ιδίως όταν βλέπεις τον Σουηδό να κάθεται δύο χρόνια και να πληρώνεται, τον Χατσεριδη να κάνει τουρισμό και ναζακια σε ανανεώσεις συμβολαίων που έπιασαν τόπο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

eorptol1 έγραψε:Iβαν σταξε στο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ 1200000 στον αντρε και θα μείνει δώσε και ένα μυριο στον μαου και αυτος θα μείνει μην είσαι σπαγγος......αφου βλέπεις είναι υπερανω χρηματων .....ο αντρε θα τους καθάριζε σαν αυγο εχει τρομερη φυσικη κατασταση φαινεται και από την φοτο στην παραλια που έβγαλε η γυναίκα του.....τον αντρε τον αγαπάμε για ότι πρόσφερε και χρυσοπληρωθηκε βεβαια αλλα μεχρι εκει .....
Το αγνό το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ του πάγκου που έχει ήδη στείλει δύο στα πιτς, το πληρώνουμε ή είναι τσαμπε στην ομάδα;;

Τον άλλον τον αμπαλο που βλέπει τον ουαγκε να παίζει, να τον βάλουμε να παίξει ή δεν έχει φυσ. Κατάσταση;;

Ρε εορτ λίγο μέτρο!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Απο τη μια λεω γιατι δεν μας ξεκαθαριζουν καποια πραγματα, αλλα σκεφτομαι οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που ακομα και να του τα πει η ΠΑΕ αυτος θα συνεχισει να πιστευει την σφινα, τον μπουζα, το 10γρ, τον περιπτερα, τον καφετζη και γενικα οποιονδηποτε του δωσει λιγο ξεκατινιασμα. Γιατι για αυτο ζει ο Ελληνας.

Αντε και εγω λεω εφταιγε ο Βιερινια. Θα εβγαινε η ΠΑΕ να πει αυτος φταιει; Να χαλασει την εικονα χωρις λογο; Ή αν εφταιγε η ΠΑΕ, να εβγαινε ο Βιερινια να πει αυτοι φταινε; Να γινομασταν μπαχαλο πριν τα Ευρωπαικα ματς; Εδω γινομαστε μπαχαλο απο φημες στα ραδιοφωνα.

Απο την αλλη μπαχαλο γινομαστε ετσι και αλλιως απο μονοι μας. Γιατι γουσταρουμε. Οποτε ας γινομαστε μπαχαλο τουλαχιστον γνωριζοντας τα γεγονοτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”