Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Rizla »

Ο Αμπντουν στον πουστη θα ειναι αλλαγη...
Συμφωνω οτι ο Αμπντουν θα εδινε βαθος και στον δικο μας παγκο.
Δεν τον πηραμε,δεν με απασχολει πλεον,παμε για καλυτερα...ελπιζω.
Θελουμε ενδεκαδατους παιχτες.
Οχι πολλους 2...αντε 3 για να παρεις και το Γιουροπα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

CHE4, δεν έχεις άδικο σε καμία περίπτωση απλά οι στόχοι της ομάδας δεν έχουν προσδιοριστεί..
Πρωταθλητισμός, θα μου πεις..
Οκ, αλλά...

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες ικανούς για να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις.

Κυρίως στην Ευρώπη που μόνο ο ΠΑΟΚ δοξάζει την Ελλάδα και δίνει βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γιαυτο αν και οφ τοπικ παμε να γαμησουμε τις ουκρανεζες σημερα το βραδυ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

che4 έγραψε:μακαρι να φερουν καλυτερους απ αυτους εχεις δικιο αλλα ο αμπντουν ειναι καλος για το γαυρο και δεν κανει για μας κατι τετοια με τρελαινουν

και ναι τους 4 παιχτες τους θελει για να παρει πρωταθλημα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος πρωταθλητης ... και ο ΠΑΟΚ για εκει ειναι βαρεθηκα τη μιζερια ... οχι απο σενα μοικαν απο αλλους εδω που κοιταν τι θα κανει ο εκτος ο εβδομος του πρωταθληματος και τι θα κανει το ασανσερ της πολης ...λεγε με αρη....

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Φίλε μου ο γαύρος πήρε και τον Επστάιν... δεν σημαίνει ότι κάνει και για μας...
εγώ πιστεύω ότι ο Γαύρος όταν ψωνίζει από Ελλάδα (Χαβίτο-Τάτους-Φορτούνιδες-Επστάιν-Αμπτουν-Νέμεθ κτλ κτλ) το κάνει για δύο λόγους,για να μην δυναμώνουν οι άλλες ομάδες και όχι για δικιά του ενίσχυση, και για να παίρνει άνετα διπλά σε ομάδες που θα τους δανείσει. Τώρα τον Αμπτούν πιστεύω ότι τον πήρε για να δελεάσει ΠΑΟΚ για κανα αντάλλαγμα μιας και ξέρει ότι τον θέλαμε ....
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

DC έγραψε:Τι μας νοιάζει τι κάνει ο κάθε ατρόμητος και παναιτωλικός, ανήμερα του αγώνα της χρονιάς για εμάς;
Στα μαύρα τριχωτά @ρχίδια μας. Πάλι από κάτω τους θα βρίσκονται τον απόμενο Μάιο.
Θεωρώ βλακώδες το να λέμε "ξυπνήστε" σε δύο πρωταθλητές Ευρώπης και αποδεδειγμένα ικανούς παράγοντες. Γεμίσαμε ξυπνητήρια ρπμ.
Όταν θεωρήσουν ότι πρέπει και μπορούν να πάρουν κάποιον παίκτη, θα το κάνουν. Και θα είναι αυτός που θέλουν αυτοί και όχι αυτοί που θεωρούμε εμείς καλούς.
Γιατί ανήμερα του αγώνα της χρονιάς πιάνει περίοδος τα οπαδικά φόρουμ και δεν μπορούμε να γράφουμε?
Για τον Ατρόμητο και τον κάθε Ατρόμητο εμένα να δεις πόσο πολύ στα π@π@ρια μου, αλλά η σύγκριση με όλες τις ομάδες και πόσο μάλλον μ'αυτές με παρόμοια ή πολύ λιγότερα έσοδα είναι αναπόφευκτη..προσθαφαιρέσεις είναι όχι κβαντομηχανική.
Εγώ όπως όλοι εδώ μέσα κάποιες ιδέες γράφω με το φτωχό μου το μυαλό για το πώς η ομάδα με ελάχιστα έξοδα θα γινόταν καλύτερη..χαλάρωσε..Και ο Μπόλονι που με κάθε ευκαιρία ζητάει 3 και 4 μεταγραφές σίγουρα δεν έχει φτωχό μυαλό σαν εμένα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Σύμφωνα με τα posts εδω μέσα αλλά και τα δημοσιεύματα οι μισοί παίκτες της Καβάλας και του Βόλου κάνουν για τον ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για αυτούς. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ την αλήθεια και των δύο δηλώσεων. Αυτό που μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι πως με τα ίδια λεφτά εγώ έχω Μπαλάφα και Τσιρίλο.....ο Σαβίνι πιθανά αμοίβεται όσο Σανκαρέ και Ντουγκλάο περσι στην Καβάλα.......αυτό είναι πρόβλημα...πρόβλημα σκάουτινγκ, πρόβλημα δικτύωσης, πρόβλημα διαπραγμάτευσης, πρόβλημα μάνατζμεντ.....θεωρώ αστείο ο Κωνσταντινίδης να συναντιέται με σοβαρούς ανθρώπους του χώρου και να κάνει διαπραγματεύσεις.....ας με σχωρνάει αλλά αυτή είναι η άποψη μου.

Σοβαρός τεχνικός Διευθυντής στα κιλά του Μπολόνι τώρα.

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αντε μπορουμε να οργιασουμε ελευθερα πλεον :opaokara: :opaokara: :opaokara:
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αποκλειστικό: Τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ για Τζιόλη!

Τελικά o ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε βελτιωμένη και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τζιόλη.
Ασχέτως τι θα υποστηρίξουν οι άνθρωποί του, ασχέτως αν η -εγκυρότατη- είδησή μας διαψευστεί το σίγουρο είναι ότι ο 26χρονος διεθνής αμυντικός μέσος είναι ο «εκλεκτός» των ανθρώπων του Δικεφάλου για την μεσαία γραμμή και ο ΠΑΟΚ πλέον ελπίζει παρά την πρώτη «κρυάδα» που δέχτηκε με την μικρή πρόταση του για την οποία σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ ότι θα καταφέρει να τον «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Τζίολης είχε αρχική συμφωνία.Προς τεκμηρίωση της πληροφορίας μας σας παραθέτουμε και τα στοιχεία της επίσημης πρότασης του ΠΑΟΚ προς τον Τζιόλη: διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ!Σημείωση πρώτη, ο Τζιόλης έμεινε ελεύθερος από την Σιένα.Σημείωση δεύτερη: ο Τζιόλης έχει deadline για να απαντήσει μέχρι αύριο. Σημείωση τρίτη: ο Τζιόλης έχει ήδη δεχθεί κρούση από την Σανταντέρ…

transfernews.gr
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Αύριο ανακοινώνετε μεταγραφή είπε ο Ζαγόρας!Είπε ότι δεν ήθελε να το πει αλλά έσκασε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

το ζαγορα στι μεταγγραφες ισαμε τον μινο τον εχω αλλα σιγουρα κτ θα παιξει.//
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μην προσβάλουμε και το βάζελο με το δωράκι που μας έκανε...μια χαρά μεταγραφή στην υγεία του πρέσβη μπορούμε να κάνουμε (επιπλέον θέλω να πιστεύω).

ΥΓ. Βίκτωραααα...έχεις νόβα;;!!;;!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Τωρα μεταγραφη πανω στην #αβλα να 'ρθουμε να σαλταρουμε.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Έλα το επιβεβαίωσε και ο Τσορμπα αύριο ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει μεταγραφή. Μάλλον πρέπει να είναι ο Τζιολης λογικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τζιολης για τη θεση αριας με καλυπτει..συν αυτο που ειπε ο μπολονι για ταυτοτητα με καλους ελληνες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”