Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Οι φανέλες γενικά ως αντικείμενο δεν με νοιάζουν καθόλου. Δεν αγόρασα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Αγοράζω αλλά πράγματα που είναι ωραία ή χρήσιμα. Πριν κάνα μήνα ας πούμε στη μπουτίκ είχε πολύ ωραίες βερμούδες με καλό ύφασμα, 20 ευρώ. Ή οι μάσκες που έβγαλαν φέτος. Ή διάφορα πολύ ωραία βιβλία, τάβλι, το χόρτο της Τούμπας. Και αρκετά ακόμα.
Αλλά οι φανέλες είναι υπερβολικά ακριβό πράγμα για αυτό που προσφέρουν. Σε όλες τις ομάδες. Οι εταιρείες το πουλάνε πολύ ακριβά χωρίς ως αντικείμενο να το αξίζει
Που θα τη φορέσεις δλδ; Αν δεν είσαι 12 χρόνων;
Αγοράζω αλλά πράγματα που είναι ωραία ή χρήσιμα. Πριν κάνα μήνα ας πούμε στη μπουτίκ είχε πολύ ωραίες βερμούδες με καλό ύφασμα, 20 ευρώ. Ή οι μάσκες που έβγαλαν φέτος. Ή διάφορα πολύ ωραία βιβλία, τάβλι, το χόρτο της Τούμπας. Και αρκετά ακόμα.
Αλλά οι φανέλες είναι υπερβολικά ακριβό πράγμα για αυτό που προσφέρουν. Σε όλες τις ομάδες. Οι εταιρείες το πουλάνε πολύ ακριβά χωρίς ως αντικείμενο να το αξίζει
- john4serres
Δεν εχεις κι αδικο.
Οι φανελες ειναι για παιδια μεχρι δημοτικου θα ελεγα.
Και φυσικα για συλλέκτες.
Οι φανελες ειναι για παιδια μεχρι δημοτικου θα ελεγα.
Και φυσικα για συλλέκτες.
Στους νέους πόρους πριν μερικά χρόνια ηρθανε 2 λεφωρεια Γερμανοί από μακριά έβλεπα μια θάλασσα με πράσινα λέω τι έγινε παίζουν οι βαζελοι πουθενά? Ήταν εκπληκτικό γύρω στα 80 άτομα με μπλούζες όλοι της Βέρντερ βρεμης ήρθαν διακοπές όλοι συνταξιούχοι γέροι γριές με τις μπλούζες της ομάδας.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
rainmaker έγραψε:Οι φανέλες γενικά ως αντικείμενο δεν με νοιάζουν καθόλου. Δεν αγόρασα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Ενώ ρε συ raimmaker , εγώ που είμαι 43...και αγοράζω φανέλες και επίσημες και συνδέσμων,
μήπως όλη την ημέρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ κυκλοφορώ στο δρόμο;
Τι θα πει, που θα την φορέσεις;
Στο γήπεδο, στο σπίτι ...κάτω από τα ρούχα της δουλειάς, όταν κάνεις σεξ...δεν ξέρω που ο καθένας γουστάρει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Και τα υπόλοιπα που λες, ως χρήσιμα...και με εκείνα συμφωνώ 100%.
Ο καθένας ότι τον εκφράζει και αναλόγως πόσο μπορεί οικονομικά.
Εγώ ακόμα και μέσα στο σπίτι μου να φοράω την φανέλα ή την βερμούδα ή το t-shirt, με κάνει και χαίρομαι, ως 12χρονο.
Η τρέλα και η αγάπη για την ομάδα, δεν θεωρώ ότι είναι κακό να συγκρίνεται με την αγνή και άδολη αγάπη ενος δωδεκάχρονου.
Συμφωνώ θα βρεις να τις φορέσεις..... Εγώ την μάσκα του ΠΑΟΚ την ασπρόμαυρη την φοράω όπου χρειάζετε, και δεν μπορείς να φανταστείς σε πόσους αρέσει, βέβαια μιλάμε για πτολεμαιδα
μέχρι και ο γιατρός που με εγχειρησε πριν 2 χρόνια στο γόνατό απαίτησε να του φέρω
Τα υπόλοιπα προϊόντα κι εγώ τα φοράω και παντού μπερσεκερε
Η φανέλα όμως θεωρω ότι δεν είναι βολική ούτε ως δομή ούτε ως ύφασμα άμα τρέχεις για δουλειά ή άμα τρως ή άμα οργώνει
Έτσι νομιζω
Η φανέλα όμως θεωρω ότι δεν είναι βολική ούτε ως δομή ούτε ως ύφασμα άμα τρέχεις για δουλειά ή άμα τρως ή άμα οργώνει
Έτσι νομιζω
- bersekeros
Σεβαστό αυτό που λες rainmaker.
Είπαμε ο καθένας όπως τον βολεύει και ότι του αρέσει.
Πάντως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από μια φανέλα του ΠΑΟΚ,
σε κάποιο δωδεκάχρονο παιδάκι, ανηψάκι, βαφτιστικό κλπ για να σε θυμάται με αγάπη για μια ζωή.
Εννοώ ότι η Φανέλα είναι Φανέλα, πώς να το κάνουμε;
Είπαμε ο καθένας όπως τον βολεύει και ότι του αρέσει.
Πάντως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από μια φανέλα του ΠΑΟΚ,
σε κάποιο δωδεκάχρονο παιδάκι, ανηψάκι, βαφτιστικό κλπ για να σε θυμάται με αγάπη για μια ζωή.
Εννοώ ότι η Φανέλα είναι Φανέλα, πώς να το κάνουμε;
- invincible
Ακόμα και ο σπόνσαορας παίζει ρόλο στην φανέλα στις πωλήσεις. Δηλαδή ο άλλος αν έχει έναν ηθικό σπόνσορα ή πολυεθνικό κολοσσό που συμβολίζει πλούτο και δύναμη μπορεί να πουλήσει περισσότερες φανέλες. Γιατί κακά τα ψέματα στην φανέλα μπροστά αυτό φαίνεται με μεγάλα γράμματα.
Για το θέμα της τιμής. Η τακτική που ακολουθώ είναι να αγοράζω φανέλα στο τέλος της σεζόν. Τότε βγάζουν προσφορές τις φανέλες της χρονιάς που πέρασε, όπως το φετινό 1+1.
Η νοοτροπία των μεγαλύτερων, δυστυχώς δε ευνοεί τη χρήση φανέλας εκτός γηπέδου. Ο μικρός μου όμως γουστάρει να τη φοράει και στο καφέ που πάμε να δούμε ματς.
Η νοοτροπία των μεγαλύτερων, δυστυχώς δε ευνοεί τη χρήση φανέλας εκτός γηπέδου. Ο μικρός μου όμως γουστάρει να τη φοράει και στο καφέ που πάμε να δούμε ματς.
Νο 1 λογος για να μην παρω φανελα ειναι ο χορηγος.Νο 2 η τιμη.Αρα δεν προκειται να ξαναπαρω.
Μια χαρα κραταει ακομα η ριγε αντιντας του 1999,εννοειται με βγαλμενο χορηγο και χωρις ονομα.
Τσίπης-4
Μια χαρα κραταει ακομα η ριγε αντιντας του 1999,εννοειται με βγαλμενο χορηγο και χωρις ονομα.
Τσίπης-4
Είναι θέμα πόρωσης 100% για 'μενα.
Δηλαδή στα @@ μου ποιός παίκτης παίζει ή τι αποτέλεσμα θα φέρει η ομάδα.
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά φέτος δεν θα πάρω την άσπρη φανέλα (και τη ριγέ) ;;;
Δεν γίνεται ρε.
Που θα τις βάλω; αναγκαστικά σε λίγα παιχνίδια το χρόνο ή στο καφέ που θα δω το παιχνίδι ή πχ σουπερμαρκετ ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχει τόση σημασία.
Αυτή η νοοτροπία ότι μετά τα 30-40 δεν φοράω φανέλα είναι χαζή για 'μενα.
Δηλαδή ντρέπομαι να φορέσω κάτι ενώ βλέπω 22 μ@λ@κες να κυνηγούν μια μπάλα;
Δεν κατάλαβα. Άνδρες είμαστε, παιδιά γινόμαστε όταν βλέπουμε την ομάδα μας.
Μια χαρά εικόνα είναι να φοράτε φανέλες μαζί με τα παιδιά σας. Υπέροχη.
Δηλαδή στα @@ μου ποιός παίκτης παίζει ή τι αποτέλεσμα θα φέρει η ομάδα.
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά φέτος δεν θα πάρω την άσπρη φανέλα (και τη ριγέ) ;;;
Δεν γίνεται ρε.
Που θα τις βάλω; αναγκαστικά σε λίγα παιχνίδια το χρόνο ή στο καφέ που θα δω το παιχνίδι ή πχ σουπερμαρκετ ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχει τόση σημασία.
Αυτή η νοοτροπία ότι μετά τα 30-40 δεν φοράω φανέλα είναι χαζή για 'μενα.
Δηλαδή ντρέπομαι να φορέσω κάτι ενώ βλέπω 22 μ@λ@κες να κυνηγούν μια μπάλα;
Δεν κατάλαβα. Άνδρες είμαστε, παιδιά γινόμαστε όταν βλέπουμε την ομάδα μας.
Μια χαρά εικόνα είναι να φοράτε φανέλες μαζί με τα παιδιά σας. Υπέροχη.
Να πουμε επισης πως εκτος σπιτιου την φορας σε λιγες περιοχες της Ελλαδας ανετα. Στην Αθηνα αν φορας φανελα ΠΑΟΚ θα πρεπει να κοιταζεις πισω σου καθε 5 δευτερολεπτα. Μονο σε 5x5 τις βαζω εγω, και μαλιστα σε περιοχες που ξερω πως τα πραγματα ειναι ηρεμα (στην Αθηνα). Στη Θεσσαλονικη σιγουρα κυκλοφορεις πιο ανετα με φανελα. Παντως για καποιο διαστημα, επειδη περναω απο την Αγ Δημητριου για να παω στο γηπεδο, ενιωθα μια ανασφαλεια λογω αυτου που συνεβη στον Νασσο.
Μικρος επαιρνα σχεδον καθε χρονο, πλεον εχω 5ετια και βαλε να παρω επισημη φανελα, αλλα παιρνω αλλα προιοντα απο την μπουτικ. Οι φανελες που εχω ειναι ολες χωρις ονομα, εκτος απο του Ζαγορακη που πηρα οταν επεστρεψε απο την Μπολονια. Επισης εχω του Μαλεζα και του Ακπομ απο ματς που επαιξαν και κατέληξαν σε μενα μεσω κοινών γνωστων.
Στο σπιτι φοραω φανελες συνδεσμων και ειναι αυτες που εχουν βγαλει τα λεφτα τους περισσοτερο.
Μικρος επαιρνα σχεδον καθε χρονο, πλεον εχω 5ετια και βαλε να παρω επισημη φανελα, αλλα παιρνω αλλα προιοντα απο την μπουτικ. Οι φανελες που εχω ειναι ολες χωρις ονομα, εκτος απο του Ζαγορακη που πηρα οταν επεστρεψε απο την Μπολονια. Επισης εχω του Μαλεζα και του Ακπομ απο ματς που επαιξαν και κατέληξαν σε μενα μεσω κοινών γνωστων.
Στο σπιτι φοραω φανελες συνδεσμων και ειναι αυτες που εχουν βγαλει τα λεφτα τους περισσοτερο.
- constadine
Μερικές ώρες πριν συμβάν ήμουν στην Αγ Δημητρίου ,πάνω από τα πανεπιστήμια παρκάρω και κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο .Napoli4 έγραψε: Στη Θεσσαλονικη σιγουρα κυκλοφορεις πιο ανετα με φανελα. Παντως για καποιο διαστημα, επειδη περναω απο την Αγ Δημητριου για να παω στο γηπεδο, ενιωθα μια ανασφαλεια λογω αυτου που συνεβη στον Νασσο.
Είχα δει εκείνη την μέρα πολλά άτομα ο ένας πίσω από τον άλλο να προχωράνε αγριεμένα με ξύλα στα χέρια .
Περάσανε λίγα μέτρα πιο πέρα από εμένα,είχα φοβηθεί εκείνη τη μέρα .
Ευτυχώς που η δεύτερη φανέλα είναι ιδιαίτερα όμορφη φέτος, οι άλλες δύο κινούνται στα ρηχά.
RESPECT φυσικά σε οποιαδήποτε στολή έχει το σήμα τού ΠΑΟΚ επάνω της.
Μια απογοήτευση που έχω εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2003 και μετά περίπου) είναι οτι δεν έχουμε ταυτόχρονα ριγέ φανέλα και κύριο χρώμα το μαύρο στην ίδια στολή. Φοράμε δηλαδή τις θρυλικές ριγέ φανέλες με άσπρα σορτσάκια και άσπρες κάλτσες. Το κύριο χρώμα τού ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το μαύρο συχνότερα, δηλαδή να φοριέται η ριγέ συχνότερα με μαύρο σορτσάκι και μαύρη κάλτσα (πχ όπως η Νιουκάστλ και όχι όπως η Γιουβέντους). Θα μπορούσε μάλιστα ο ΠΑΟΚ να έχει και πρώτη και δεύτερη φανέλα ριγέ (πχ όπως φέτος!) αν ο πρώτος συνδυασμός είναι με μαύρα σορτς καλτσα και ο δευτερος με ασπρα. Τέλος στην τρίτη φανέλα είχαμε παντα σωστα χρωματα, το ελληνικό μπλε (η στολή τής Ναπολι μου αρεσει αν και την χρησιμοποιει και η αεκ, το πορτοκαλί από την άποψη οτι είναι ένα ρησπεκτ στους οπαδους του ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε από τα δύο μου αρέσει.
RESPECT φυσικά σε οποιαδήποτε στολή έχει το σήμα τού ΠΑΟΚ επάνω της.
Μια απογοήτευση που έχω εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2003 και μετά περίπου) είναι οτι δεν έχουμε ταυτόχρονα ριγέ φανέλα και κύριο χρώμα το μαύρο στην ίδια στολή. Φοράμε δηλαδή τις θρυλικές ριγέ φανέλες με άσπρα σορτσάκια και άσπρες κάλτσες. Το κύριο χρώμα τού ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το μαύρο συχνότερα, δηλαδή να φοριέται η ριγέ συχνότερα με μαύρο σορτσάκι και μαύρη κάλτσα (πχ όπως η Νιουκάστλ και όχι όπως η Γιουβέντους). Θα μπορούσε μάλιστα ο ΠΑΟΚ να έχει και πρώτη και δεύτερη φανέλα ριγέ (πχ όπως φέτος!) αν ο πρώτος συνδυασμός είναι με μαύρα σορτς καλτσα και ο δευτερος με ασπρα. Τέλος στην τρίτη φανέλα είχαμε παντα σωστα χρωματα, το ελληνικό μπλε (η στολή τής Ναπολι μου αρεσει αν και την χρησιμοποιει και η αεκ, το πορτοκαλί από την άποψη οτι είναι ένα ρησπεκτ στους οπαδους του ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε από τα δύο μου αρέσει.