Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από fidel »

joshua έγραψε:Με το υπαρχον καθεστως διοικητικου μοντελου και προπονητη το καλοκαιρι θα ειναι εφιαλτικο.
Επιεικής χαρακτηρισμός το εφιαλτικό...κόλαση θα είναι...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

fidel έγραψε:
joshua έγραψε:Με το υπαρχον καθεστως διοικητικου μοντελου και προπονητη το καλοκαιρι θα ειναι εφιαλτικο.
Συμφωνω απολυτως
Τρεμω για νεους μπακαμπου και λοιπους παλαιμαχους
Ας τα δωσει για το προπονητικο καλυτερα ή να παρει γενναιες αποφασεις.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ποιο προπονητικο ρε παιδια, 100 χρονια κλεινουμε, για ονομα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι δρομοι ειναι τρεις, το εγραψα και στο τοπικ του Ραζβαν. Η παιρνεις ΤΔ που θα κοιταει στα ματια Ιβαν και Ραζβαν και θα επιβαλλει θελω με ποδοσφαιρικη λογικη, η μενεις οπως εχεις και γεμιζεις με εμπειρους ακριβους 30ριδες, η αλλαζεις προπονητη και φερνεις πακετο ΤΔ ,εκτος και αν ο προπονητης ειναι προπονητης - μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Demir έγραψε:συμφωνω.. καλυτερα να μην δωσουν σοβαρα λεφτα γιατι θα ειναι στον κουβα, χιλιες φορες να ξεκινησει το προπονητικο χθες..
Να ρωτήσω χωρίς κάποια υπόνοια:

Το προπονητικό, πρέπει να πουλήσει η ομάδα ασημικό για να γίνει;
Επίσης, εάν έχεις state of the art προπονητικό, θα έρθει ο παικταράς που θα του προσφέρεις 50% λιγότερα από όσα παίρνει;
Ή ο χ,ψ Κόλλευ θα ταιριάξει με το θέλω του προπονητή επειδή θα προπονείται εκεί;
Ο χ,ψ Εσίτι ή Μπακαγιόκο ή Κουαλιάτα ή Σοάρες ή Σαμάτα θα γίνουν καλύτεροι παίκτες;

Πραγματικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά για να καταλάβω κάτι που μου ξεφεύγει προφανώς, πως ακριβώς θα ανεβάσει αγωνιστικό επίπεδο άμεσα το προπονητικό την ομάδα;

Εάν δεν μπορούν να επενδύσουν σωστά τα χρήματα που μαζεύονται, να φέρουν κάποιον που μπορεί, όχι να τα δώσουν κάπου που θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
bane1980

fidel έγραψε:
Το πρώτο δεν θα αλλάξει.
Το δεύτερο μπορεί να αλλάξει, αλλά μάλλον δεν θα αλλάξει τουλάχιστον για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
bane1980

fidel έγραψε:
Το πρώτο δεν θα αλλάξει.
Το δεύτερο μπορεί να αλλάξει, αλλά μάλλον δεν θα αλλάξει τουλάχιστον για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
bane1980

fidel έγραψε:
Το πρώτο δεν θα αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

bane1980 έγραψε:
Demir έγραψε:συμφωνω.. καλυτερα να μην δωσουν σοβαρα λεφτα γιατι θα ειναι στον κουβα, χιλιες φορες να ξεκινησει το προπονητικο χθες..

Επίσης, εάν έχεις state of the art προπονητικό, θα έρθει ο παικταράς που θα του προσφέρεις 50% λιγότερα από όσα παίρνει;
Ή ο χ,ψ Κόλλευ θα ταιριάξει με το θέλω του προπονητή επειδή θα προπονείται εκεί;
Ο χ,ψ Εσίτι ή Μπακαγιόκο ή Κουαλιάτα ή Σοάρες ή Σαμάτα θα γίνουν καλύτεροι παίκτες;

Πραγματικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά για να καταλάβω κάτι που μου ξεφεύγει προφανώς, πως ακριβώς θα ανεβάσει αγωνιστικό επίπεδο άμεσα το προπονητικό την ομάδα;

Εάν δεν μπορούν να επενδύσουν σωστά τα χρήματα που μαζεύονται, να φέρουν κάποιον που μπορεί, όχι να τα δώσουν κάπου που θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί αλλιώς.
Νομίζω η λογική ειναι οτι αντί να πετάξουμε τα λεφτα σε παίχτες τυπου Σαματα Λοβρεν Κολει και λοιπούς απίθανους, ας πανε στο προπονητικό που είναι κατι χειροπιαστό και θα μείνει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από την στιγμή που δεν έχουμε έναν έμπειρο ΤΔ να κουμαντάρει την ομάδα, θα είμαστε έρμαιο των λύκων.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από την στιγμή που δεν έχουμε έναν έμπειρο ΤΔ να κουμαντάρει την ομάδα, θα είμαστε έρμαιο των λύκων.
Μα δεν έχει κάποιο πλάνο. Η ομάδα θέλει έναν ΤΔ που να συνεργαστεί με τον προπονητή είτε αυτός είναι ο Ραζβαν είτε θα φέρει ο ίδιος κάποιον. Και να ορίσουν ένα πλάνο, αυτή τη στιγμή έχουμε από τα πιο γερασμένα ροστερ του europa league αν όχι το πιο γερασμένο, σαν κίνηση θέλαμε τον 34χρονο Μπακαμπου. Η ομάδα έχει παίχτες ωστόσο της λείπει αυτή η σπιρτάδα αυτό που βγάζουν οι νεαροί όπως ο Ντελιας, όπως πέρυσι ο Κουλιερακης. Στο κέντρο έχουμε πλέον 5 χαφ οι 4 είναι αργοί και ο ένας μόνο μπορεί να τρέξει, τα φορ μας δεν θα στεκόταν σε καμία άλλη ομάδα του ανταγωνισμου ,ενώ πας την χρονιά ουσιαστικά με 2 μπακ ,που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα μπακ αλλάζουν ισορροπίες και το καταλαβαίνουμε αυτό όταν είναι καλά ο Μπαμπα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

joshua έγραψε:Οι δρομοι ειναι τρεις, το εγραψα και στο τοπικ του Ραζβαν. Η παιρνεις ΤΔ που θα κοιταει στα ματια Ιβαν και Ραζβαν και θα επιβαλλει θελω με ποδοσφαιρικη λογικη, η μενεις οπως εχεις και γεμιζεις με εμπειρους ακριβους 30ριδες, η αλλαζεις προπονητη και φερνεις πακετο ΤΔ ,εκτος και αν ο προπονητης ειναι προπονητης - μανατζερ.

Μονο κανας Βιερινια μπορει να το κανει αυτο. Εχει το στατους να μιλησει σαν ισος και προς τον Ιβαν και προς τον Ραζβαν. Δεν ξερω ομως αν εχει τη θεληση
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

alexgarcia6 έγραψε: ...
Με τις διαφαινομενες αποχωρησεις (παβλενκα,οτο,βιερινια,κολλει,σβαμπ,μπακαγιοκο,ταισον,μπραντον,σαματα), αλλα και τυχον πωλησεις/αποδεσμευσεις (κοταρσκι, γκομεζ, λοβρεν,μουργκ, ντελιας, τισουνταλι) δεν ξερω πως ο ραζβαν θα μπορεσει να μπει με καθαρο μυαλο σε μια τοσο σημαντικη χρονια
Άλεξ εύλογοι οι προβληματισμοί σου.
Εγώ όμως, που εδώ και καιρό έγραφα και προϊδέαζα για όλη τη μαυρίλα, εδώ και 10 μέρες είμαι αρκετά αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς. Και ειδικά μετά το χθεσινό είμαι συν τοις άλλοις και ανακουφισμένος και ήρεμος πως η διαδικασία χτισίματος θα πραγματοποιηθεί χωρίς βάρη που δεν μπορεί να τα σηκώσει η ομάδα.
Ενόψει της επόμενης λοιπόν, όπως έγραφα και τις προάλλες, με τις χειμερινές μεταγραφές η ομάδα πρώτα από όλα και έφτιαξε την ηρεμία του καλοκαιριού ανεξάρτητα με το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο υπόλοιπο της χρονιάς. Αρκεί να γίνουν τα αυτονόητα και να παραμείνουν όσοι ήρθαν.
Για τα προκριματικά conference (μακάρι κάτι παραπάνω αλλά προς το παρόν μόνο ως ευχή μπορεί να εκφραστεί), που σε όλες τις φάσεις είμαστε ισχυροί και το επίπεδο είναι πραγματικά πεσμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια νομίζω πως έχουμε έναν ικανοποιητικό κορμό. Επαναλαμβάνω, αρκεί να γίνουν τα αυτονόητα και να παραμείνουν όσοι ήρθαν.
Στα στόπερ η τριάδα Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μίχα είναι άκρως επαρκής.
Στα χαφ Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Πένια είναι επίσης σούπερ για αυτό το επίπεδο.
Μεσοεπιθετικά Αντρίγια, Ντέλιας (δεν ξέρω αν φύγει και πότε θα φύγει), Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Σορετίρε είναι επίσης πολύ δυνατοί
Στα μπακ Σάστρε και Μπάμπα επίσης είναι μια χαρά προκριματικά conference.
Στην επίθεση έχουμε Τσάλοφ που εκτιμώ πως η 2η χρονιά του θα είναι διαφορετική κάνοντας από την αρχή προετοιμασία.
Διαβάζω πως ξεκινάνε συζητήσεις για την παραμονή του 'Οττο. Σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί μιλάμε πως χρειαζόμαστε μία μόνο κίνηση για να είμαστε πανέτοιμοι και για τους 3 γύρους καθώς και για τις πρώτες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτήν του επιθετικού. Όλες οι υπόλοιπες μπορούν να γίνουν σταδιακά.
Τώρα αν δούμε να μην μένει ο Βιετέσκα, να μην μένει ο Μεϊτέ, να μην μένει ο Όττο, να πουλιέται από το Πάσχα ο Ντέλιας, να φύγει ο Ντεσπόντοφ γιατί δεν είναι ικανοποιημένος, να αποδεσμεύεται ο Σάστρε για να βρούμε ελπιδοφόρο νεαρό, να ξηλώνεται το χορτάρι και να παίζουμε σε χώμα, να ξηλωθεί το στέγαστρο, οι προβολείς και ο φωτεινός πίνακας, να βγουν τα καρεκλάκια και στη θέση τους να μπουν ξύλινες τάβλες απ' άκρη σε άκρη, τότε ναι τα μυαλά όλων μας και όχι μόνο του προπονητή θα καρφωθούν στα κάγκελα (αν μείνουν και αυτά στη θέση τους).
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από την στιγμή που δεν έχουμε έναν έμπειρο ΤΔ να κουμαντάρει την ομάδα, θα είμαστε έρμαιο των λύκων.
Συμφωνω απολυτα ! Θα συμπληρωσω ομως πως θα πρεπει να ειναι σε απολυτη συνεννοηση με τον προπονητη
Άβαταρ μέλους
bane1980

chrisg4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:

Νομίζω η λογική ειναι οτι αντί να πετάξουμε τα λεφτα σε παίχτες τυπου Σαματα Λοβρεν Κολει και λοιπούς απίθανους, ας πανε στο προπονητικό που είναι κατι χειροπιαστό και θα μείνει.
Ok, το ακούω αν και δεν συμφωνώ.
Μετά; Την επόμενη χρονιά; που δεν θα υπάρχει Τζίμας ή Ντέλιας;
Πόσες φορές ακόμα θα έχεις τέτοια ρευστότητα για να φτιάξεις ομάδα; Δηλαδή θα παίζω για την 4η-5η θέση αλλά θα πανηγυρίζω επειδή οι Σαμάτες και οι Κόλλευ θα κάνουν προπόνηση σε πρότυπο κέντρο;
Να μου πεις οτι θα προσελκύσω περισσότερα υπερ-ταλέντα επειδή θα τους έχω τις εγκαταστάσεις οκ, να κάνω συζήτηση πάνω σε αυτό. Αλλά θα κολλήσει όταν θα φτάσουμε στο πως και εάν και πόσο θα παίξουν αυτά τα υπερ-ταλέντα στην πρώτη ομάδα.

Εν πάσει περιπτώσει, υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και ούτε καν τον Αύγουστο, γιατί θα φανεί από πολύ πιο πριν που πάει το καράβι και για του χρόνου και γενικά. Και τότε ας σχηματίσει ο καθένας τη γνώμη του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”