νταξ υπερβολη νομιζω.. 5 βγαινουν ευρωπη φετοςrenegade έγραψε:Όχι βέβαια. Απλά να βγούμε Ευρώπηalexgarcia6 έγραψε:τι εννοεις ο στοχος ειναι η ευρωπη; να κανουμε πορεια κονφερενς;renegade έγραψε:Ποιον ολυμπιακο?
Ο στόχος είναι η Ευρώπη και για να επιτευχθεί θα πρέπει οι τρεις - τέσσερις σταθερές να είναι υγιείς όλη τη σεζόν
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Φελιπε Καργας Ινγκι Κουρτιτς αουγκουστο εκτός ενδεκάδας μόνο λόγω σοβαρότατου προβλήματος.
Ανησυχώ πολύ για τα προκριματικά.
Τέλος ας κλείσει επιτέλους ο Μπισε. Και δεν κάνω πλάκα.
Ανησυχώ πολύ για τα προκριματικά.
Τέλος ας κλείσει επιτέλους ο Μπισε. Και δεν κάνω πλάκα.
-
1 ωρα εχει που βγηκε το ονομα του Τομας. 180 δημοσιευσεις απο τοτε

- Σουριναμέζος
Wishful thinking...zoomgr έγραψε:η μόνη φάση που ταιριάζει σε μένα είναι ο Μπράντον είναι στο ίδιο γραφείο
με τούτον εδώ που αγωνίζεται στην Κρασνονταρ.... Jhon Córdoba
λες? Κολομβιανός.... Ρωσία.... κολλάνε κάποια πράγματα...
μακάρι να έρχεται σαν 3ος και να πηγαίνουμε για τον Cordoba το θωρηκτό
- indian chief
Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, οπότε δεν μπορώ παρά να ελπίζω! Το ότι είναι κοντός όμως, νομίζω πως επιβεβαιώνει τα θέλω του Λουτσέσκου στο στήσιμο της ομάδας, όπως πέρσι με Τζοβίνκο. Αυτό το σχέδιο έχει κατά νου και ο Μπότο μάλλον συμφωνεί. Καλώς να ορίσει λοιπόν!
Μπα, δεν περιμένω κανέναν. Και ναι θέλει και λίγη τρελά το πράμα, μπάλα είναι,JohnDag έγραψε:Δικαίωμα καθενός να ζει σε όποιο σύμπαν (παράλληλο ή μη) γουσταρει.bane1980 έγραψε:Φίλε την πραγματικότητα τη βλέπουμε κατάματα κάθε μέρα και βγάζουν φωτιές τα μάτια της.
Άσε να χουμε τον ΠΑΟΚ να ονειρευομαστε.
Εδώ άλλοι τον έχουν για να βγάζουν κάθε πιθανό άχτι τους, ο καθένας οπως τη βρίσκει.
Who am I to judge στην τελική.
Απλα δεν γίνεται να περιμένετε και ο πραγματικός, υπαρκτος κοσμος να ενστερνιζεται την τρέλα σας, όσο γλυκιά και μεθυστική και αν είναι αυτή.
Με όλο τον σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εαν ζούμε σε παράλληλο έως και μη υπαρκτό σύμπαν επειδή την είδαμε χαλαρά ότι ναι ρε θα παίξει μπαλίτσα ένα παλικαράκι που έρχεται για τρίτος φορ στον ΠΑΟΚ (εκτός εαν πιστεύουμε ότι θα κάναμε 1+1 στο 2ο φορ σου), εκτός από Όσκαρ κυνισμου είναι υπέρ απλουστευτικο και υπέρ γενικευμένο.
Chill out, μπάλα είναι.
Εσύ το λες τρελά, εγώ το λέω αισιοδοξία και θετική διάθεση.
Peace.
Ευρώπη μπαίνεις και με την 4η θέση με 23χρόνα που μετά μπορείς να τα μοσχοπουλήσεις. Τωρα αυτός 27 χρόνων ούτε project είναι, ούτε παιχταράς που θα κάνει την διαφορά θα είναι. Δεν μπορείς να φέρεις παίχτη με βαρή συμβόλαιο τότε πάρε ένα project και μοσχοπούλατω. Πραγματικά δεν καταλαβένω τη κίνηση είναι αυτή.renegade έγραψε:Ποιον ολυμπιακο?
Ο στόχος είναι η Ευρώπη και για να επιτευχθεί θα πρέπει οι τρεις - τέσσερις σταθερές να είναι υγιείς όλη τη σεζόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Τετ 06 Ιούλ 2022, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ινδιανε ας παρει τότε σαλπι να μην πληρώνουμε κ οδοιπορικάindian chief έγραψε:Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, οπότε δεν μπορώ παρά να ελπίζω! Το ότι είναι κοντός όμως, νομίζω πως επιβεβαιώνει τα θέλω του Λουτσέσκου στο στήσιμο της ομάδας, όπως πέρσι με Τζοβίνκο. Αυτό το σχέδιο έχει κατά νου και ο Μπότο μάλλον συμφωνεί. Καλώς να ορίσει λοιπόν!
Κ αφου ρίξαμε λευκή πετσετα γιατί μαζί με το 1.5 για ναρευ φτάνουμε στα δέκα εκατομμύρια για μεταγραφές από τον Γενάρη;
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω κ εγώ την κίνηση Μπράντον αλλά κλείσιμο κανουλας δεν είναι να δίνεις τόσα στις μεταγραφές
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω κ εγώ την κίνηση Μπράντον αλλά κλείσιμο κανουλας δεν είναι να δίνεις τόσα στις μεταγραφές
- NikLiverpool
Τον παίκτη δεν τον ξέρω ντιπ. Θα κριθεί εκεί που κρίνονται όλοι. Στο χορτάρι.
Αλλά κάποια πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα είναι ντροπή. Ο άλλος γράφει μην πάρετε διάρκειας. Άλλος εξυμνεί μεταγραφή βιαστή.
Αιδώς Αργείοι.
Αλλά κάποια πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα είναι ντροπή. Ο άλλος γράφει μην πάρετε διάρκειας. Άλλος εξυμνεί μεταγραφή βιαστή.
Αιδώς Αργείοι.
δεν με χάλασαν αυτά που είδα στο video πάντως...
[youtube]nDXEtpsNo5o[/youtube]
[youtube]nDXEtpsNo5o[/youtube]
- kataramenos5
Τζαμπα χανεις τον καιρο σου Τελειωσαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 06 Ιούλ 2022, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εδώ ακριβώς αδελφέ αρχίζουν τα σεναρια. Πως γίνεται ενώ πέφτει χρήμα το ρόστερ να είναι τέτοιο που είναι.dragon έγραψε:Κ αφου ρίξαμε λευκή πετσετα γιατί μαζί με το 1.5 για ναρευ φτάνουμε στα δέκα εκατομμύρια για μεταγραφές από τον Γενάρη;