μπεο εισαι μεγαλο λαμογιο εβγαλες και ανακοινωση βλακα α σιχτιρ.....μπαγλαμα .....hasio_john έγραψε:Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση και αφορά το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, κάνοντας το 1-0, αναφέροντας πως καταργήθηκαν οι κανονισμοί για ακόμη μία φορά. Μάλιστα, οι Βολιώτες κάνουν λόγο για "μαριονέτες του συστήματος".
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:
"Για μία ακόμη φορά καταστρατηγήθηκαν οι κανονισμοί.
Όταν το χέρι στήριξης είναι υπέρ του Ολυμπιακού είναι πέναλτι. Όταν είναι κατά, απλά είναι χέρι στήριξης.
Συνεχίστε έτσι γιατί ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο.
Μαριονέτες του συστήματος…".
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εγω παντως πρωτη φορα θα κατσω φετος να δω ματς εκτος ΠΑΟΚ. Να δω τι σκατα ομαδες ειναι απο πανω μας.
- PAOK_Antarctica
Ό,τι αποτέλεσμα και να έρθει, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.
Νομίζω είναι καλύτερη η ισοπαλία, γιατί αν κάποιος από τους δύο κερδίσει θα έχει τρελή φόρα και μομέντουμ. Δεν είμαστε για τέτοια.
Νίκη βάζελου βέβαια μας μπουστάρει για δεύτερη θέση.
Νίκη χαρτιού βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα θέτοντας 4 ομάδες σε πορεία πρωταθλητισμού.
Νομίζω, με σειρά προτεραιότητας, πως προτιμώ Χ12.
Νομίζω είναι καλύτερη η ισοπαλία, γιατί αν κάποιος από τους δύο κερδίσει θα έχει τρελή φόρα και μομέντουμ. Δεν είμαστε για τέτοια.
Νίκη βάζελου βέβαια μας μπουστάρει για δεύτερη θέση.
Νίκη χαρτιού βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα θέτοντας 4 ομάδες σε πορεία πρωταθλητισμού.
Νομίζω, με σειρά προτεραιότητας, πως προτιμώ Χ12.
-
Μαλλον Ασσος. Εγω αυτο νομιζω οτι μας βολευει.
Γιατι θα ειμαστε 7 απο κορυφη. Την κουλα την εχουμε εδω οποτε εαν ειμαστε καλυτεροι κερδιζουμε και καβαλαμε. Οι 3 βαθμοι της κουλας δεν με αγχωνουν. Το 7 ομως απο κορυφη ειναι κατι.
Edit…. Ξεκινησα πριν να γραφω για το Χ. Και μετα απο κατω εγραφα γιατι ειναι καλος ο ασσος. Οποτε ασσο η Χ. Μια χαρα ειναι.
Ισως το Χ ακομη καλυτερο.
Γιατι θα ειμαστε 7 απο κορυφη. Την κουλα την εχουμε εδω οποτε εαν ειμαστε καλυτεροι κερδιζουμε και καβαλαμε. Οι 3 βαθμοι της κουλας δεν με αγχωνουν. Το 7 ομως απο κορυφη ειναι κατι.
Edit…. Ξεκινησα πριν να γραφω για το Χ. Και μετα απο κατω εγραφα γιατι ειναι καλος ο ασσος. Οποτε ασσο η Χ. Μια χαρα ειναι.
Ισως το Χ ακομη καλυτερο.
Θέλω νίκη της αεκ. Αν χάσει το αήττητο ο βάζελος, τότε θα έρθουν κι άλλες ήττες...
Είναι και θέμα ψυχολογίας.
Το πρωτάθλημα του 2019 το πήραμε επειδή λόγω του αήττητου είχαμε ψηλά το ηθικό σε κάθε παιχνίδι...
Είναι και θέμα ψυχολογίας.
Το πρωτάθλημα του 2019 το πήραμε επειδή λόγω του αήττητου είχαμε ψηλά το ηθικό σε κάθε παιχνίδι...
- Kabamaru11
To 2019 δεν ειχαμε μονο το ηθικο ψηλα,ειχαμε και κατι αλλο ψηλα.....ολοι μας,ολο τον χρονο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Στη φάση που βρίσκονται οι δυο ομάδες, νομίζω προβάδισμα καθαρό έχει η κούλα!
Λες τα εμβόλια να ειχαν μεσα αντι-κουκου;Kabamaru11 έγραψε:To 2019 δεν ειχαμε μονο το ηθικο ψηλα,ειχαμε και κατι αλλο ψηλα.....ολοι μας,ολο τον χρονο.
Με τον Αστέρα παντα γίνεται Μπαρτσελόνα, τυχαίο;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μπαρτσελόνα σήμερα ο οαρης
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μαντζιος ειναι προπονητης στον Αστερα πλεον, με 10αρι τον πεφτογλιο.Τι περιμένατε;
Προετοιμαζει τους αρκάδες να φορμαριστουν για το ντρεμπι με τον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Ό,τι αποτέλεσμα και να έρθει θα είναι θετικό για εμάς, αλλά θεωρώ ότι η ισοπαλία έχει μερικά ακόμη πλεονεκτήματα. Από και και πέρα αν μπορούσα να διαλέξω ποιον θέλω για νικητή θα διάλεγα τον βάζελο.
Τι ακριβώς εννοείς δεν βλέπετε πίσω όταν έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ (4 λιγότερα απ' ότι θα έπρεπε)?PAOKevolution έγραψε:Η Κούλα πίσω αγαπητέ Ρενε δε βλέπεται. Αν σπάσεις το πολυ καλό τους πρεσινγκ έχεις κάνει ευκαιρία.
Όσο για το σημερινό ματς, μόνο και μόνο που θα σφαχτούν μου αρκεί. Όφελος έχουμε από κάθε αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 08 Ιαν 2023, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Υπενθυμίζω ότι ο Αστέρας είχε χάσει και στην έδρα του με 0-2 από τον α.ρ.η. σε μια προσπάθεια πριμοδότησης της υπηρέτριας. Μ' εμάς φυσικά ο Αστέρας προηγήθηκε 0-2 και παραλίγο θα κέρδιζε.Мир έγραψε:Ο Μαντζιος ειναι προπονητης στον Αστερα πλεον, με 10αρι τον πεφτογλιο.Τι περιμένατε;
- PAOKevolution
Κοίτα τη δυστοκίας της ομάδας μας και θα απαντηθεί το ερώτημα σου.
Το ότι δε βάζουμε γκολ δε σημαίνει ότι δεν είχαμε τις ευκαιρίες. Έτσι και η κουλα. Το ότι έχει χαμηλό παθητικό δε σημαίνει ότι δεν είναι τρύπα πίσω.
Το ότι δε βάζουμε γκολ δε σημαίνει ότι δεν είχαμε τις ευκαιρίες. Έτσι και η κουλα. Το ότι έχει χαμηλό παθητικό δε σημαίνει ότι δεν είναι τρύπα πίσω.