Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ωραία, ας το δούμε από την δική σου οπτική.
Να γράφουμε όλοι ότι δεν έχουμε τερματοφύλακα ή ότι με κοταρσκι δεν είσαι καλυμμένος. (Δεν τον ξέρουμε, δεν τον έχουμε δει ακομη)
Να μιλάμε για ζιβκο όταν ακόμη δεν έχει υπάρξει υπογραφή. Κι αν υπάρξει, χωρίς να ξέρουμε τον ακριβή του ρόλο.
Ναι, μας λείπουν πλαγιοι μπροστά. Αλλά θέλεις συνέχεια να αναμασαμε τα ίδια όταν πιθανόν μέχρι εντός της άλλης εβδομάδας θα έχουμε έναν πλάγιο?
Να μιλάμε για την αξία του όταν δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα του?
Να γράφουμε για το δέκα? Όταν αυτός που τρέχει το πλάνο μας έφερε τον κουαλιατα που τον πιστεύει ότι θα δώσει και στο δέκα και στα πλάγια?
Δεν θεωρείς ότι είναι πρόωρα όλα και εικασίες δικές μας? Κι αυτά που γράφεις εσύ και γω?
Ναι, ξέρουμε τι έγινε πέρσι και πρόπερσι.
Ναι, και τω πέρσι έγραφα συνέχεια υπομονή, να δούμε.
Ωστόσο δεν δίστασα να καταγράψω τις αστοχίες όλη την σαιζόν. Κατά την άποψη μου φυσικά.
Γράφεις για προφήτες μετά.... κλπ.
Τι θέλεις, να βγάζουμε συμπεράσματα πριν το τέλος των μεταγραφών?
Πριν την έναρξη της προετοιμασίας?
Πριν δούμε κάποια δείγματα, σημάδια στα πρώτα φιλικά?
Πριν φανερωθούν οι πρώτες ενδείξεις, εικόνες στα πρώτα επίσημα και πριν το τέλος των μεταγραφών?
Απλά λίγη υπομονή.
Το ερώτημα που σου θέτω είναι αν πιστεύεις ότι ο Μποτο, ο λουτσεσκου, οι συνεργάτες τους και η διοίκηση θέλουν και σου φαίνονται ικανοί να πάνε την ομάδα μπροστά. Λίγο ή πολύ.
Να γράφουμε όλοι ότι δεν έχουμε τερματοφύλακα ή ότι με κοταρσκι δεν είσαι καλυμμένος. (Δεν τον ξέρουμε, δεν τον έχουμε δει ακομη)
Να μιλάμε για ζιβκο όταν ακόμη δεν έχει υπάρξει υπογραφή. Κι αν υπάρξει, χωρίς να ξέρουμε τον ακριβή του ρόλο.
Ναι, μας λείπουν πλαγιοι μπροστά. Αλλά θέλεις συνέχεια να αναμασαμε τα ίδια όταν πιθανόν μέχρι εντός της άλλης εβδομάδας θα έχουμε έναν πλάγιο?
Να μιλάμε για την αξία του όταν δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα του?
Να γράφουμε για το δέκα? Όταν αυτός που τρέχει το πλάνο μας έφερε τον κουαλιατα που τον πιστεύει ότι θα δώσει και στο δέκα και στα πλάγια?
Δεν θεωρείς ότι είναι πρόωρα όλα και εικασίες δικές μας? Κι αυτά που γράφεις εσύ και γω?
Ναι, ξέρουμε τι έγινε πέρσι και πρόπερσι.
Ναι, και τω πέρσι έγραφα συνέχεια υπομονή, να δούμε.
Ωστόσο δεν δίστασα να καταγράψω τις αστοχίες όλη την σαιζόν. Κατά την άποψη μου φυσικά.
Γράφεις για προφήτες μετά.... κλπ.
Τι θέλεις, να βγάζουμε συμπεράσματα πριν το τέλος των μεταγραφών?
Πριν την έναρξη της προετοιμασίας?
Πριν δούμε κάποια δείγματα, σημάδια στα πρώτα φιλικά?
Πριν φανερωθούν οι πρώτες ενδείξεις, εικόνες στα πρώτα επίσημα και πριν το τέλος των μεταγραφών?
Απλά λίγη υπομονή.
Το ερώτημα που σου θέτω είναι αν πιστεύεις ότι ο Μποτο, ο λουτσεσκου, οι συνεργάτες τους και η διοίκηση θέλουν και σου φαίνονται ικανοί να πάνε την ομάδα μπροστά. Λίγο ή πολύ.
- PAOK_Antarctica
GI4NNEN4 έγραψε:Ο Περέα, πρώην βάζελος, νυν ΠΑΣ, δεν υποτίθεται οτι ήταν κλεισμένος; Είχε γραφτεί κι εδω μέσα.
Μόνο εδώ μέσα είχε γραφτεί, πουθενά αλλού.
Όπως έγινε με Κρέσπο, πιστεύω θα γίνει και με Σβαμπ. Και ο Αυστριακός μισοέλεγε μέσα στη χρονιά ότι θέλει να παίζει πιο πολύ, είναι μια χαρά κλπ. Αντίθετα, ο Μπίσε όντως μπορεί να φύγει λόγω διάρκειας συμβολαίου, να μη δεχτεί το μονοετές.
Συνεπώς ή ο Νορβηγός ή ο Γερμανός προορίζεται για βασικός στόπερ.
Συνεπώς ή ο Νορβηγός ή ο Γερμανός προορίζεται για βασικός στόπερ.
-
Εμενα αυτος ο Ουρουγουανος με ψήνει πιο πολύ απ όλους. Ειμαι με Τενερίφη την Κυριακη
Αυτος που ακουστηκε οτι ερχεται ελλαδα αλλα δεν ειπε για που? ο ΜΕΧΙΑ ?
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μιχάι είναι για ξου. Μάγκες, έχουμε χοντρό πρόβλημα με τους 17 ξένους που πρέπει να δηλώσουμε.
Προτείνω του χρόνου να είμαστε σε μεταγραφικη κατάθλιψη από τον Απρίλιο, ώστε αν η ομάδα κάνει είκοσι μεταγραφές μέχρι 30/5, εμείς να λέμε "ευτυχώς σας πιέσαμε και ξυπνήσατε"
Από τη στιγμή που ανανέωσε ο Βιερίνια και πήραμε αριστερό μπακ δεν έχει νόημα να πάρουμε Σταφυλίδη.Luigi Vampa έγραψε:Τον έχει δει κανείς να παίζει το Σταφυλιδη προσφατα; Ήρεμα ρωτάω. Εγώ έχω να τον δω χρόνια. Ο Κρεμτσικ δεν έβγαλε θέμα με σοβαρό τραυματισμο;
Επίσης, ξέρει κάποιος αν οι Κροάτες μιλάνε διαφορετική γλώσσα/διάλεκτο απ τους Σέρβους, κ αν ο Ζιφκοβιτς , ο Ζιφκο, τη μιλάει αυτή τη γλωσσα; Πάλι ήρεμα ρωτάω, δεν έχω ιδέα, απλά κάπου άκουσα ότι ίσως το σκεπτικό παραμονής του Ζιφκο έχει να κάνει με την καλύτερη ενσωμάτωση του Κοταρσκι, γιατι μιλανε την ιδια γλωσσα, κ γιατι οι αλλοι δυο Σλαβοι που εχουμε δεν την μιλανε. Μπορεί να ναι κ παπαρια αυτό που ακουσα :ugeek:
Εγώ τον είδα φέτος σε ένα παιχνίδι. Καλός ήταν, γενικά γεμάτη χρονιά έκανε ύστερα από καιρό.
- FreeWatcher
Εμένα για στόπερ πάντως από όσους ακούστηκαν με ψήνει ο πενετρα σαν προτζεκτ!
Θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει υπέρβαση συμβολαιων στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για ένεση ποιότητας-παραστασεων στην ομάδα. Ελπιζω έως τότε μη γίνει καμια στραβη και τιναχτουν ολα στον αερα. Για το μονο που θα εκραζα εως εδω ειναι η ανανέωση ζιβκοβιτς. Καλοι οι μποτο, ρεμπε, αρνεσεν, μπρανκο κτλ αλλα εχουμε κ ματια!
Θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει υπέρβαση συμβολαιων στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για ένεση ποιότητας-παραστασεων στην ομάδα. Ελπιζω έως τότε μη γίνει καμια στραβη και τιναχτουν ολα στον αερα. Για το μονο που θα εκραζα εως εδω ειναι η ανανέωση ζιβκοβιτς. Καλοι οι μποτο, ρεμπε, αρνεσεν, μπρανκο κτλ αλλα εχουμε κ ματια!
Τέλη Αυγούστου θα αρχίσουν για τις μεταγραφές Ιανουαρίου,με τον Ιβάν που έκλεισε την κανουλα και τον άσχετο μποτο που μόνο να μιλάει ξέρειrainmaker έγραψε:Προτείνω του χρόνου να είμαστε σε μεταγραφικη κατάθλιψη από τον Απρίλιο, ώστε αν η ομάδα κάνει είκοσι μεταγραφές μέχρι 30/5, εμείς να λέμε "ευτυχώς σας πιέσαμε και ξυπνήσατε"
Όντως 3 μήνες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.nunies4 έγραψε: Θα προσπαθησω να το πω για τελευταια φορα γιατι νοιωθω οτι γινομαστε κουραστικοι. ΟΛΟΙ μας.
Ναι οι εξαγγελιες Μποτο ελεγαν αυτο. Η μεταγραφικη περιοδος ομως εξαρταται απο 1002 πραγματα και λεπτομερειες. Δεν ειναι παταω το κουμπακι και μου ερχεται το πακετο σπιτι.
Σημερα εχουμε 16/6. Η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει 15/9. Σε 3 μηνες!!!!
Απο αυτα που εχεις δει μεχρι τωρα εσυ κρινεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται σε τροχια ανανεωσης. Και κυριως με 3 μηνες μπροστα κρινεις την εως τωρα περιοδο αποτυχημενη και τα σημαδια ανησυχητικα. 3 μηνες πριν την ολοκληρωση της περιοδου!!!
Φαντάζει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αλλά...
When are Europa Conference League matches?
Qualifying
First qualifying round: 7 & 14 July
Second qualifying round: 21 & 28 July
Third qualifying round: 4 & 11 August 2022
Play-offs: 18 & 25 August 2022
και
Group stage
Matchday 1: 8 September 2022
Matchday 2: 15 September 2022
Matchday 3: 6 October 2022
---...
Superleague Πρόγραμμα :
1η αγ. 20-21/8/2022 (τα παρακάτω με επιφύλαξη)
2η αγ. 27-28/8/2022
3η αγ. 3-4/9/2022
4η αγ. 10-11/9/2022
5η αγ. 17-18/9/2022
____-----
Οι 3 μήνες μπορεί να φαίνονται πολλοί τώρα, αλλά δεν είναι.
Χωρίς να τους έχω δει, γνωστός μου από Βουλγαρία μου είπε πως η Λέφσκι έχει ένα αμυντικό χαφ και κυρίως ένα δεκάρι 20 χρονών Βούλγαρους που τα επόμενα χρόνια θα συζητηθούν.
Καμία φορά καλό είναι να κοιτάμε και αυτούς με τους οποίους παίζουμε στην Ευρώπη ειδικά από τέτοιες χώρες.
Καμία φορά καλό είναι να κοιτάμε και αυτούς με τους οποίους παίζουμε στην Ευρώπη ειδικά από τέτοιες χώρες.
-
Μου χε ξεφύγει αυτός, 20 χρόνων φουλ χρόνια βλέπω.FreeWatcher έγραψε:Εμένα για στόπερ πάντως από όσους ακούστηκαν με ψήνει ο πενετρα σαν προτζεκτ!