Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ξανά ο Δημήτρης Γιαννούλης καθώς παρά τα δημοσιεύματα υπάρχει οριστική συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, την Κυριακή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Ήρθε η ώρα για 4-4-2
Πασχαλάκης τέρμα, Γιαννούλης και Μάτος στα άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο, χαφ τo σκυλί του πολέμου που θα έρθει μαζί με μαουρίσιο, αριστερά βιερίνια δεξιά λημνιός, και μπροστά άκπομ με σβιντερσκι.
Όνειρο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πασχαλάκης τέρμα, Γιαννούλης και Μάτος στα άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο, χαφ τo σκυλί του πολέμου που θα έρθει μαζί με μαουρίσιο, αριστερά βιερίνια δεξιά λημνιός, και μπροστά άκπομ με σβιντερσκι.
Όνειρο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή forza γράφει ότι έχει το όνομα του μέσου που κυνηγάμε.
Οπότε λογικά το έδωσαν.
Εγώ πιστεύω ότι είναι ο Βουκσεβιτς,δεν ξέρω κάτι,απλά λόγο Μπρανκο,Πορτογαλία,άρα βαθειά γνώση του ποδοσφαιριστή.
Οπότε λογικά το έδωσαν.
Εγώ πιστεύω ότι είναι ο Βουκσεβιτς,δεν ξέρω κάτι,απλά λόγο Μπρανκο,Πορτογαλία,άρα βαθειά γνώση του ποδοσφαιριστή.
- V-olakiotis
Εγώ πιστεύω η ο Vukcevic η Sérgio Oliveira η σαν 3η επιλογή κανένας από Ρωσία πχ Dzagoev λήγει και το συμβόλαιο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 19 Ιαν 2019, 02:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως το ότι έχουμε ανέβει επίπεδο φαίνεται από το ότι σκάει η ομάδα 3 χαρτιά και εμείς είμαστε χαλαρά, ταλεντάκι και τέτοια. 3 χαρτιά σημαίνει η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου. Και επειδή στο ποδόσφαιρο ισχύει πλην εξαιρέσεων το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" κοιμάμαι ήσυχος και ονειρεύομαι ομορφιές από τον πιτσιρικά... 

Ε ναι....obanebane έγραψε:Έχει δίκιο ο Παλαιολόγος, και εσύ όμως Παλαιολόγε μου τον είχες χιλιοαναφερει τον μυρωδιά, γι'αυτό τα ακούς τόσο καιρό.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιο μεγαλη του Ζαμπα, 5 μυριαSRV έγραψε:Πάντως το ότι έχουμε ανέβει επίπεδο φαίνεται από το ότι σκάει η ομάδα 3 χαρτιά και εμείς είμαστε χαλαρά, ταλεντάκι και τέτοια. 3 χαρτιά σημαίνει η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου. Και επειδή στο ποδόσφαιρο ισχύει πλην εξαιρέσεων το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" κοιμάμαι ήσυχος και ονειρεύομαι ομορφιές από τον πιτσιρικά...
O μικρός Swiderski ανοίξτε τόπικ θα πάρει τη φανέλα με το Νο9 του Prijovic εξίσου και το nickname του στο instagram swide9
Aν έρθει και ο σκύλος 6αρο8άρης πχ Vukcevic με τον ερχομό Γιαννούλη Κυριακή + Henrique + Vieirinha στα εξτρέμ
βλέπω τον gayΡο να τον ξεψωλιάσουμε και την Κούλα με 3μπαλα και 4μπαλα.
* Τώρα ο Γιαννούλης ο Henrique και η έκπληξη άντε να δούμε τη Νο φανέλες θα διαλέξουν.
Aν έρθει και ο σκύλος 6αρο8άρης πχ Vukcevic με τον ερχομό Γιαννούλη Κυριακή + Henrique + Vieirinha στα εξτρέμ
βλέπω τον gayΡο να τον ξεψωλιάσουμε και την Κούλα με 3μπαλα και 4μπαλα.
* Τώρα ο Γιαννούλης ο Henrique και η έκπληξη άντε να δούμε τη Νο φανέλες θα διαλέξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 19 Ιαν 2019, 02:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
V-olakiotis έγραψε:Και γιατί δεν μας το λέει ρε Μπάνε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπορεί να έχει το όνομα στα μέσα φύλλα, μαλακια ακούγετε αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Άσχετο αυτός ο Geis όνομα δεν θεωρείται τι κάνει αυτή η ψυχή; Πάντος δεν παίζει νομίζω και έχουμε 1 τάση να παίρνουμε τέτοιους πχ Misiv
- PAOKevolution
D4rKShaDow έγραψε:Άσχετο αυτός ο Geis όνομα δεν θεωρείται τι κάνει αυτή η ψυχή; Πάντος δεν παίζει νομίζω και έχουμε 1 τάση να παίρνουμε τέτοιους πχ Misiv
Οπα Οπα ξεφεύγεις.Τον Geis μόνο ο ΠΟΡΚΥ τον πιάνει στο στόμα του

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παιχτης με σουτ ρε φιλεmbison έγραψε:Καλά, σε αυτο το βιντεο https://mobile.twitter.com/ScoutingPols ... 1885748224 που ανεβασε πιο πριν ενας φιλος, ο Σβιντερσκι μοιαζει με Κρόιφ.