Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Maximus »

Sick Bastard έγραψε:Μισό λεπτό, αυτό που λες είναι άλλο πράγμα απ αυτό που είπες πριν
ότι είναι τα απόλυτα αφεντικά οι Ρέμπε με τον Αμπέλ.
Απόλυτο αφεντικό σημαίνει, Ιβάν αποφασίσαμε να κάνουμε αυτά, βάλε την υπογραφή σου να τελειώνουμε.
Τους δίνω χώρο, σημαίνει ''κύριε Ιβάν μας, λέμε να κάνουμε αυτό και αυτό και να το κάνουμε έτσι, συμφωνείτε;''
Συμφωνώ με τον Σούρμε.
Λογω κορονοιου ισως, καπως ετσι ειναι η κατάσταση.

Στην τελική, τι εχει σημασία? Ποιος βαζει την υπογραφη του στο τέλος ή ποιος εισηγείται? Από οτι φαινεται, οι κινήσεις ειναι διαφορετικής λογικής από αλλες χρονιες, κάτι που δείχνει ότι τουλαχιστον τις εισηγησεις τις κανουν οι ΡεμπΑμπεληδες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

trouman έγραψε:
Sera4 έγραψε:Δεν ξέρω αν γίνεται επιτηδευμένα ή όχι, αλλά η αποτύπωση κάποιων "απόψεων" με ύφος "γεγονότων", χωρίς να υπάρχει καμία επίγνωση των συνθηκών ή των καταστάσεων, αγγίζει τα όρια της δημοσιογραφικής προπαγάνδας :nairepaok:
επειδή σχολιάζεις μετά από εμένα, χρησιμοποιώ ύφος όπως οι προηγούμενοι με τους οποίους εχουμε άλλη ματιά στα πράματα, εκτός αν τα αλλα παιδιά γνωριζουν επακριβώς τα γεγονότα, όπως "απαιτείς" από εμένα, αν αναφέρεσαι σε εμένα

όσο για το υπονοούμενο ή αστείο,

περί προπαγάνδας,

να σε πω ότι δουλεύω σε σχολείο στην Καλλιθέα, έχω κενό τώρα, έβγαλα λίγο τη μάσκα, και αν θες μπορείς να περάσεις από εδώ , δίνω τα στοιχεία μου στον Σούρμε όποτε θες...

απόψεις μπορούμε να εκφέρουμε υποθέτω ελεύθερα, όπως και ο αντίλογος
Για το παραπάνω από το δικό σου σχόλιο πήγαινε.

Ψυχραιμία...στο τέλος θα μαλώνουν και αυτοί που συμφωνούν μεταξύ τους γιατί θα νομίζουν ότι διαφωνούν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μπα ούτε και γι αυτον
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Θα συμφωνειτε, αλλα θα ειναι σαν να διαφωνειτε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Μισό λεπτό, αυτό που λες είναι άλλο πράγμα απ αυτό που είπες πριν
Απόλυτο αφεντικό σημαίνει, Ιβάν αποφασίσαμε να κάνουμε αυτά, βάλε την υπογραφή σου να τελειώνουμε.
Τους δίνω χώρο, σημαίνει ''κύριε Ιβάν μας, λέμε να κάνουμε αυτό και αυτό και να το κάνουμε έτσι, συμφωνείτε;''
Αν σε πείραξε η έννοια απόλυτο, να το διορθώσω!

Εγώ βλέπω ότι αγωνιστικα κάνουν ότι θέλουν. Διώξανε παίκτες, λύσαμε συμβόλαια, έφεραν παίκτες προσαρμοσμενους στο σύστημα, Σαββίδης μικρός ούτε μισή φοτο με παίκτη δεν έχει.

Δε φαίνονται αυτά;;

Τυφλοι είμαστε;;

Απο κει και πέρα ο ροντριγκο τραυματιστηκε με μπεσικτας και το δεξί μπακ ήρθε προχτές.

Ταυτόχρονα έφερες αρ. Μπακ και έναν φερελπι χαφ δινοντας 1,5 μυριο.

Το αν ο Ιβάν άργησε να δώσει τα λεφτά για τσολακ ή για δεξί μπακ δε νομίζω να το γνωρίζει κάποιος.

Εγώ ξέρω ότι το 90% των προπερσινων βασικών του ροστερ φεύγουν και δεν υπολογίζονται παικτικα.

Γιατι όσο και να λες έχει δώσει εντολή ο Ιβάν να φυγουν(δεν ξέρω αν ισχύει ή ζήτησε ο φερευρα να φύγουν), εγώ ξέρω ότι προχθές τους έχω πληρωμένους.

Και δε με νοιάζει αν είστε σκοτωμένοι

Με νοιάζει ότι από καθαρό γινατι δεν παίξανε και ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν!

Ο Ιβάν διαπίστωσε πρόβλημα στην επίθεση και έφερε τον αμανατιδη;; διαπίστωσε πρόβλημα στους τέρματα δες και ήρθε ο γκαλινοβιτς;;

Εκεί πως ήρθαν πριν καν τελειώσουν τα πλευ οφ;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

paokovios1974 έγραψε:Δε νομίζω ότι πήγαινε σε σένα τρουμαν
Σε μένα πήγαινε!!!

Θα δούμε σε λίγους μήνες τα πράγματα και το ποιοι θα φταίνε τότε!

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το σχόλιο μου πηγαίνει καθαρά σε ανθρώπους που μιλούν για λευκές πετσέτες Ιβάν, κυβερνήσεις, μαζέματα στις επενδύσεις και τα σχετικά...για ανθρώπους που μιλούν για ποδοσφαιριστές ή προπονητές ή υπαλλήλους της ομάδας και τρυπήματα χωρίς να έχουν καμιά επίγνωση των καταστάσεων...

Παρακαλώ πάρα πολύ είναι διαφορετικό πράγμα η γνώμη και διαφορετικό πράγμα η απολυτοσύνη και η προστακτικότητα έστω και αν γίνεται άθελα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οκ κατάλαβα λάθος.

Και για να μην παρεξηγηθώ, ο ρεμπε κάνει εξαιρετική δουλειά για μένα. Και μόνο που έλυσε τόσα συμβόλαια, συμπλήρωσε στην ομάδα προπονητή τερματοφυλακων(η δουλειά του φαίνεται) και όλους αυτούς που ήρθαν, τα πάει πολύ καλά.

Απλά θεωρώ σε 2 3 θέματα δεν τα κατάφερε τόσο καλά.

Μέχρι εκει

Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Τι λετε ρε παιδια? 9 εκατομμυρια ευρω περνανε απο τα χερια μου καθε χρονο για σγορες. Ξερετε ποσες φορες με εχει παρει μετα τις 2200 το βραδυ τηλεφωνο ο ιδιοκτητης τηε εταιριας να μου πει γιατι εκει τοσα, γιατι αυτο ετσι? Ποιος Γ.Δντης και CEO...Αν η νοοτροπια ειναι να ανακατευσαι ανακατευεσαι...Δεν παει να εχεις 100 εκει περα να τρεχουν για σενα και λογαριασμο δεν θα δωσει ο ιδιοκτητης σε κανενα ακομα και αν σπαει την ιεραρχεια που θα πρεπει να υπαρχει. Για τους δικους του λογους που δεν γνωριζουμε και δεν νομιζω να μαθουμε ο ΙΒαν αποφασισε να μην ασχοληθει φςτος τοσο με την ομαδα. Με τις αλλες του εταιριες δεν ειναι ετσι...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ας συμφωνήσουμε τέλος πάντων ότι διαφωνούμε εμείς με τους άλλους και πάμε παραπέρα.
Και μην πει κανείς ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι άλλοι, αυτοί που ξέρετε.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα κατά τα άλλα.
Ο ΕΓΩ πάνω απ όλα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Maximus έγραψε:
Συμφωνώ με τον Σούρμε.
Λογω κορονοιου ισως, καπως ετσι ειναι η κατάσταση.

Στην τελική, τι εχει σημασία? Ποιος βαζει την υπογραφη του στο τέλος ή ποιος εισηγείται? Από οτι φαινεται, οι κινήσεις ειναι διαφορετικής λογικής από αλλες χρονιες, κάτι που δείχνει ότι τουλαχιστον τις εισηγησεις τις κανουν οι ΡεμπΑμπεληδες.
ρε συ Μάξιμε, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Ας πάρουμε για παράδειγμα αυτό το σενάριο για τον Μάτος στην κούλα.
Θα πουν οι ΡεμπΑμπεληδες, Μάτος πάς στην κούλα και δεν θα έχει λόγο ο Ιβάν;
Οκ, ναι, δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά αν γίνει, το αποκλείω ότι ο Ιβάν δεν θα έχει λόγο σ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καταλαβαινω πως το εννοεις ρε αρρωστε, αλλά δεν ξερουμε πως και πόσο ασχολειται ο Ιβαν απο την Ρωσία.

Και επειδη εθιξες το θεμα του Ματος, οι Ρεμπαμπεληδες δεν θα του πουν για κουλα, απλά θα του ειπαν "κυριε δεν υπολογιζεσαι"... Και αυτο θα ειπαν και στον Ιβάν. "Τσάρε, οι Ματος, Μπισεσβαρ, Βιερινια κλπ ειναι εκτός πλάνων και δεν τους θελουμε στην νεα ομαδα μας"... Τωρα γιατι ο Ιβάν να επιλεξει να πατησει πόδι για τον Μάτος, όταν για ολους τους αλλους το εκανε γαργαρα, δεν το ξερω...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ειλικρινά ακόμα κι αν ο Αμπελ παίξει με 10 αριστερά μπακ και ένα τερματοφύλακα, ακόμα κι αν οι παίκτες πλακωθούν μεταξύ τους στο ξύλο εν ώρα αγώνα, παλι η κατάσταση στην ομάδα περισσότερη υγεία θα βγάζει από την κατάσταση του κόσμου. Που νοιάζεται.

Δεν θέλει να έχεις φοβερές ικανότητες για να δεις το άρρωστο, βδελυρό κλίμα που καλλιεργείται από την ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ που ήρθε ο Σαββίδης στην Ελλάδα. Από "φίλους" και "εχθρούς".

Επίσης δεν θέλει φοβερές ικανότητες για να θεωρείς δεδομένο οτι θα κάνει λάθη πολλά και αυτούς και οι υπάλληλοί του.

Δεν υπάρχουν και δεν χρειάζονται άλλα λόγια για να εξηγήσουμε τίποτα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ιβάν πάρτο πάνω σου και κράτα Μάτος , Βιέρι...Μια ζωή αυτοκαταστρεφόμαστε...Ιβάν αντέδρασε...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Iβαν σταξε στο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ 1200000 στον αντρε και θα μείνει δώσε και ένα μυριο στον μαου και αυτος θα μείνει μην είσαι σπαγγος......αφου βλέπεις είναι υπερανω χρηματων .....ο αντρε θα τους καθάριζε σαν αυγο εχει τρομερη φυσικη κατασταση φαινεται και από την φοτο στην παραλια που έβγαλε η γυναίκα του.....τον αντρε τον αγαπάμε για ότι πρόσφερε και χρυσοπληρωθηκε βεβαια αλλα μεχρι εκει .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”