Sick Bastard έγραψε:Μισό λεπτό, αυτό που λες είναι άλλο πράγμα απ αυτό που είπες πριν
ότι είναι τα απόλυτα αφεντικά οι Ρέμπε με τον Αμπέλ.
Απόλυτο αφεντικό σημαίνει, Ιβάν αποφασίσαμε να κάνουμε αυτά, βάλε την υπογραφή σου να τελειώνουμε.
Τους δίνω χώρο, σημαίνει ''κύριε Ιβάν μας, λέμε να κάνουμε αυτό και αυτό και να το κάνουμε έτσι, συμφωνείτε;''
Αν σε πείραξε η έννοια απόλυτο, να το διορθώσω!
Εγώ βλέπω ότι αγωνιστικα κάνουν ότι θέλουν. Διώξανε παίκτες, λύσαμε συμβόλαια, έφεραν παίκτες προσαρμοσμενους στο σύστημα, Σαββίδης μικρός ούτε μισή φοτο με παίκτη δεν έχει.
Δε φαίνονται αυτά;;
Τυφλοι είμαστε;;
Απο κει και πέρα ο ροντριγκο τραυματιστηκε με μπεσικτας και το δεξί μπακ ήρθε προχτές.
Ταυτόχρονα έφερες αρ. Μπακ και έναν φερελπι χαφ δινοντας 1,5 μυριο.
Το αν ο Ιβάν άργησε να δώσει τα λεφτά για τσολακ ή για δεξί μπακ δε νομίζω να το γνωρίζει κάποιος.
Εγώ ξέρω ότι το 90% των προπερσινων βασικών του ροστερ φεύγουν και δεν υπολογίζονται παικτικα.
Γιατι όσο και να λες έχει δώσει εντολή ο Ιβάν να φυγουν(δεν ξέρω αν ισχύει ή ζήτησε ο φερευρα να φύγουν), εγώ ξέρω ότι προχθές τους έχω πληρωμένους.
Και δε με νοιάζει αν είστε σκοτωμένοι
Με νοιάζει ότι από καθαρό γινατι δεν παίξανε και ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν!
Ο Ιβάν διαπίστωσε πρόβλημα στην επίθεση και έφερε τον αμανατιδη;; διαπίστωσε πρόβλημα στους τέρματα δες και ήρθε ο γκαλινοβιτς;;
Εκεί πως ήρθαν πριν καν τελειώσουν τα πλευ οφ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk