Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτο ακριβως. 1 γκολ σε δυο ματς απο τη σιτυ και ακομα δε σε καλυπτει ο βαρελα;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

paoktzis έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Άσχετο μόλις ξύπνησα και είδα ένα γαματο ονειρο,ΠαοΚ-σπαρτά πραγας 2-0 με ματεους τζιγεροσαρμα σπαρτα πραγας -ΠΑΟΚ 1-0 με επική άμυνα και χαμένο πέναλτι των τσεχων στο 93', Παοκ-Μάντσεστερ σίτυ 0-0 και Μάντσεστερ -ΠΑΟΚ 1-1 με γκολ ισοφαρισης στο 92 απο τζιγεροσαρμα στην κόντρα.Οσο για τις μεταγραφές ειδα ότι στοπερ ήταν ο βαρελας και δεκαρρρρρ ένας με μακριά μαλλιά και κορδέλα ,το μέντιουμ ace μίλησε.
τον τζαλμα τον εχεις για βασικο....?
Ναι και κάνει την απελπιδα προσπαθεια στο 90 και κάνει ο χαρτ την ζεμπεκια του αιώνα .
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μην τα λες ολα

Θα βαλει χαρτ παγκο
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ace79grpaok έγραψε:
paoktzis έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Άσχετο μόλις ξύπνησα και είδα ένα γαματο ονειρο,ΠαοΚ-σπαρτά πραγας 2-0 με ματεους τζιγεροσαρμα σπαρτα πραγας -ΠΑΟΚ 1-0 με επική άμυνα και χαμένο πέναλτι των τσεχων στο 93', Παοκ-Μάντσεστερ σίτυ 0-0 και Μάντσεστερ -ΠΑΟΚ 1-1 με γκολ ισοφαρισης στο 92 απο τζιγεροσαρμα στην κόντρα.Οσο για τις μεταγραφές ειδα ότι στοπερ ήταν ο βαρελας και δεκαρρρρρ ένας με μακριά μαλλιά και κορδέλα ,το μέντιουμ ace μίλησε.
τον τζαλμα τον εχεις για βασικο....?
Ναι και κάνει την απελπιδα προσπαθεια στο 90 και κάνει ο χαρτ την ζεμπεκια του αιώνα .
εγω πιστευω αντι ζαιρο θα ειναι βασικοι θα ειναι γκαρυ-ματεους
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

che4 έγραψε:Μην τα λες ολα

Θα βαλει χαρτ παγκο
Τσε για τις φαταούλες του γκοραν όμως δεν λες τίποτα χαχαχαχαχαχαχαχα ,πρόβλεψη ότι απο βδομάδα κλείνει βαρελας με 750000 μαζί με σαφώς μαυρισμένο ματεους και περιμένουμε αμ χαφ δεκαρρρρρρ και φορ.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

O Ρονυ ηταν το δεκαρι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:

Θα βαλει χαρτ παγκο
Τσε για τις φαταούλες του γκοραν όμως δεν λες τίποτα χαχαχαχαχαχαχαχα ,πρόβλεψη ότι απο βδομάδα κλείνει βαρελας με 750000 μαζί με σαφώς μαυρισμένο ματεους και περιμένουμε αμ χαφ δεκαρρρρρρ και φορ.

Κοντα ειμαστε εγω λεω οτι θα παρουμε και μποικο μαζι και μετα θα ψάχνουμε 9 και 10

Με το γκοραν έχουμε ανακωχή με σιωπηλούς όρους να μη μιλάμε μεταξύ μας σαν τις γκόμενες ξέρεις δε σε μιλάω και τέτοια απλα ελπίζω να το δει εδω να σταματήσει να κιτρινίζει το φορουμ παπαναστασιομανια θα γίνουμε

Και το σάιτ γενικά αλλάξτε χρώμα στις φατσούλες ρεεεεεεεεε και μετα γκοραν δωσε πόνο γέμισε το όλο ασπρόμαυρες φατσουλες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

che4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:

Θα βαλει χαρτ παγκο

Κοντα ειμαστε εγω λεω οτι θα παρουμε και μποικο μαζι και μετα θα ψάχνουμε 9 και 10
Αφού θέλει να πάει ντιναμο κιεβου ο μποικος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Αφού ετσι είπε ο μάνατζερ να πει αν θελει να βγάλει κανα φράγκο παραπάνω αφου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:

Θα βαλει χαρτ παγκο

Με το γκοραν έχουμε ανακωχή με σιωπηλούς όρους να μη μιλάμε μεταξύ μας σαν τις γκόμενες ξέρεις δε σε μιλάω και τέτοια απλα ελπίζω να το δει εδω να σταματήσει να κιτρινίζει το φορουμ παπαναστασιομανια θα γίνουμε

Και το σάιτ γενικά αλλάξτε χρώμα στις φατσούλες ρεεεεεεεεε και μετα γκοραν δωσε πόνο γέμισε το όλο ασπρόμαυρες φατσουλες
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

1...Σαν τις γκομενες??? :lol: :lol: :lol: :lol:

2...Παπαναστασιομάνια??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Που να τις κάνουν και ασπρόμαυρες Τσε? Θα μαυρίσει το μάτι σας μετά λέμε!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε??? Αργούμε πολύ λέμε και Μπόικο παπάς, ούτε για Ξερόλα... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Απο αποψη δε γραφω στο κοινωνικό μας τοπικ αλλα σας διαβάζω

Συμφωνώ 1000 τοις εκατό μαζι σου και προτείνω να μιλάμε μονο γιαυτα τα θέματα μεταξύ μας

Το γκόμενες μλκια λιγο αλλα το παπαναστασιομανια πρέπει να σαρεσε

Ηρεμα θ κλείσουμε τρεις παιχτες είπαμε και δε θα ειναι ο καλα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

21/6/2016 ξεκιναει η ομαδα πιστευω θα ειναι εδω και ο ματεους
μεχρι της 4/7 που η ομαδα φευγει θα πρεπει 1000 τις 100 να εχει τον βασικο μας στοπερ
και μεχρι της 10/7 θα πρεπει να εχει ερθει οπωσδηποτε το δεκαρι που θα εινα ιπαιχταρας και θα ανεβασει την ομαδα ποιοτητα, αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε μονο με θαυμα περναμε τον προκριματικο
για τερμα δεν καιγομαι και ογλυκος καλος ειναι δεν βιαζομαι οπως και ο φορ μια χαρα θα τα παει και ο κλαους στον τριτο προκριματικο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:Απο αποψη δε γραφω στο κοινωνικό μας τοπικ αλλα σας διαβάζω

Συμφωνώ 1000 τοις εκατό μαζι σου και προτείνω να μιλάμε μονο γιαυτα τα θέματα μεταξύ μας

Το γκόμενες μλκια λιγο αλλα το παπαναστασιομανια πρέπει να σαρεσε

Ηρεμα θ κλείσουμε τρεις παιχτες είπαμε και δε θα ειναι ο καλα
Παλικάρι μου για ό,τι θέλεις μιλάμε, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε λέω...Του λόγου μου κακία δεν κρατάω σε κακούς, πόσο μάλλον σε κάποιον που δεν ξέρω καν... :)

Χαίρομαι που συμφωνούμε στα κοινωνικά θέματα... 8-)

Και το γκόμενες ωραία υπερβολή ήταν, μιας και αποκλείεται να το εννοούσες, γι αυτό ξεκαρδίστηκα... ;)

Υ.Γ. Όλα καλά, ειδικά χωρίς Καλά... :lol:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

paoktzis έγραψε: εγω πιστευω αντι ζαιρο θα ειναι βασικοι θα ειναι γκαρυ-ματεους
Δηλαδή θα δίνουμε 8-9 κατοσταρικα τον χρόνο συμβόλαιο για να τον έχουμε στον πάγκο; Πολύ άπλες είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nico4 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

nico4 έγραψε:
paoktzis έγραψε: εγω πιστευω αντι ζαιρο θα ειναι βασικοι θα ειναι γκαρυ-ματεους
Δηλαδή θα δίνουμε 8-9 κατοσταρικα τον χρόνο συμβόλαιο για να τον έχουμε στον πάγκο; Πολύ απλές είμαστε.
στο γηπεδο θα φανει αλλα εγω πιστευω οτι γκαρυ και ματεους ειναι καλυτεροι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”