Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Asimos »

Καμιά δεν σώσαμε, αλλά τουλάχιστον υπήρχε ελπιδα εκτος κι αν η αλλαγή του λέγεται ΓΓΧ που δεν νομίζω.

Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι κακός, δεν ξέρω αν είναι αντιπαθής σε παίκτες, δεν ξέρω αν είναι απλώς άτυχος αλλά η συγκομιδή του σε βαθμούς ειναι αστεία.

Μπορει να είναι ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη, αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

stelyk έγραψε:
spyretto έγραψε:Για ποιο λόγο γύρισε ο ομάδα πίσω σε ΟΛΟ το β' ημίχρονο, τα άλλα δεν έχουν σημασία.
και πως να κρατησεις την ομαδα μπροστα οταν χανεις τα 2 εξτρεμ που ειναι βολιδες και εχουν και καποιο υπφερτο κρατημα μπαλας μπροστα?
Σε πιον να δωσεις την μπαλα οταν μενεις μονο με τον Μακ μεσα?
Προπονητής δεν ειμαι και ουτε θα γίνω ποτε αλλα να σου πω ενα κουφό ;Γυρνατο σε 3-5-2 αφου βλέπεις οτι δεν σου βγαίνει και κινδυνευεις(που το παίζεις μέχρι προχτές)με Μαλεζά(ψηλό για τα στημένα)μπακόχαφα Κιτσιου Κοροβεση,Σαμπο Τσιμιροτ να τρέχουν στο κέντρο,Τζιόλη να φτιάχνει παιχνίδι και να κρατάει μπαλλα και Μακ (γρήγορος και ντριπλαδορος)Μυστα(γρήγορος ψηλός) μπροστά να κρατάνε τους αμυντικούς τους πισω και να απειλούν.Ιδεες λέω οχι οτι εχω δίκαιο απαραίτητα αλλα κατι μπορούσε να κάνει καλύτερα.Παντως η ομαδα έπαιξε καλα στο πρωτο και ηταν και άτυχη με τους τραυματισμούς+το σύνηθες γελοίο γκολ που παντα τρώμε........
ΥΓ μα ποιος Γκολασα;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Κυρ 31 Ιαν 2016, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Άρα Asimos μπορεί να μην φταίει ο προπονητής...?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Δεν σε αντεχω αλλο....ειμαι ο τελευταιος που θα πω για προπονητη (δεν θελω να φευγει κανενας) αλλα εσυ εισαι χειροτερος απο τον Γεωργιαδη.
Στο 2ο ημιχρονο περα απο την πιο κακη αλλαγη που εχω δει τα τελευταια χρονια (εβαλε τον Γκολασα που εχει να τον βαλει απο το παιχνιδι με τα Χανια!!!) και εχασε ολο το κεντρο.
Η ομαδα ηταν πισω και οποιος αλλος αν ηταν στον παγκο θα φωναζε σαν τρελος στους παικτες να βγουν μπροστα.
Εσυ καθοσουν και μιλουσες με τους βοηθους....α δηλωσες οτι αμυνωσουν σωστα.
Δεν εχεις καταλαβει σε ποια ομαδα εισαι προπονητης.
Ιβαν αλλους κι αλλους που δεν αξιζε να φυγουν τους εδιωξες (Δωνη οταν ηταν 2ος με το μικροτερο μπατζετ τοσα χρονια..τον Στεφενς οταν ηταν ακομα 2ος ...και τον Αναστασιαδη γιατι μαλωσε με τον Τζαβελλα και χαλασε το κλιμα στα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

MANIAKOS έγραψε:Πόσες χρονιές σώσαμε με αλλγη προπονητη;
Η αλήθεια είναι καμια αλλα όταν λέω αλλαγή προπονητή εννοώ να έρθει κανονικός προπονητής όχι ΓΧ Αναστασίου και γενικά οποιοσδήποτε Ελληνάρας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Μόλις κάθισα και άκουσα τις δηλώσεις Τούντορ.
Μπορεί να κάνω λάθος παιδιά, αλλά νομίζω ότι υπάρχει γραμμή από την διοίκηση να είμαστε απλά κοντά στη δεύτερη θέση να μπούμε στα play-off και εκεί να φορτσάρουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα, δεν νοιάζονται για τα αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ. Σαν διαχείρηση μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον από αυτά που άκουσα. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Lacedaemonian έγραψε:
stelyk έγραψε:
spyretto έγραψε:Για ποιο λόγο γύρισε ο ομάδα πίσω σε ΟΛΟ το β' ημίχρονο, τα άλλα δεν έχουν σημασία.
και πως να κρατησεις την ομαδα μπροστα οταν χανεις τα 2 εξτρεμ που ειναι βολιδες και εχουν και καποιο υπφερτο κρατημα μπαλας μπροστα?
Σε πιον να δωσεις την μπαλα οταν μενεις μονο με τον Μακ μεσα?
Προπονητής δεν ειμαι και ουτε θα γίνω ποτε αλλα να σου πω ενα κουφό ;Γυρνατο σε 3-5-2 αφου βλέπεις οτι δεν σου βγαίνει και κινδυνευεις(που το παίζεις μέχρι προχτές)με Μαλεζά(ψηλό για τα στημένα)μπακόχαφα Κιτσιου Κοροβεση,Σαμπο Τσιμιροτ να τρέχουν στο κέντρο,Τζιόλη να φτιάχνει παιχνίδι και να κρατάει μπαλλα και Μακ (γρήγορος και ντριπλαδορος)Μυστα(γρήγορος ψηλός) μπροστά να κρατάνε τους αμυντικούς τους πισω και να απειλούν.Ιδεες λέω οχι οτι εχω δίκαιο απαραίτητα αλλα κατι μπορούσε να κάνει καλύτερα.Παντως η ομαδα έπαιξε καλα στο πρωτο και ηταν και άτυχη με τους τραυματισμούς+το σύνηθες γελοίο γκολ που παντα τρώμε........
ΥΓ μα ποιος Γκολασα;;;;;;;;

Σε αυτο εχεις δικιο, αφου εχασε τα εξτρεμ επρεπε να το γυρησει στο αγαπημενο του 3-5-2, αλλα γινομαστε μ.Χ.προφητες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μα ειχαμε και χουμπ προπονητης κανονικότατος

Ετσι όπως ειμαστε στα πέριξ εντός και εκτος ομαδας οποίος και να ρθει σιγουρα θα αποτύχει

Και μενα με εκνευρίζει ο ιγκορ σε αρκετα αλλα δεν ειναι λύση το αλλος

Ελπίζω να μαστε κοντα για πλέι-οφ και τύχη με τους τραυματισμούς
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

chrisg4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πόσες χρονιές σώσαμε με αλλγη προπονητη;
Η αλήθεια είναι καμια αλλα όταν λέω αλλαγή προπονητή εννοώ να έρθει κανονικός προπονητής όχι ΓΧ Αναστασίου και γενικά οποιοσδήποτε Ελληνάρας...
Δηλαδη για να καταλαβω....ο Αναστασιου ειναι κακος προπονητης??
Με το υλικο που εχουμε ο Αναστασιου θα μας κανει ομαδα...και ειμαι σιγουρος γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε ο Χουμπ ηταν κανονικος προπονητης,πλεον ειναι προπονητης ειδικων αποστολων και μαλιστα κατα δηλωση του,τωρα πως εμεις περιμεναμε οτι θα μεινει για χρονια στον ΠΑΟΚ για να χτισει ομαδα ρωτηστε και παλυ τους σοφους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οχι ρε αφηστε τον να ολοκληρωσει το εργο του. Εδω ουρλιαζανε τοσες μερες μην μιρλιαζουμε.
Φυγε χθες αλλα σιγα μη φυγεις. Η αποζημιωση ναναι καλα κι ας μας εχεις γ@μησει τα σκ
Βγηκε ο ροντριγκεζ και γιναμε παιδικη χαρα. Ο πελκας με μια σου κινηση εξαφανιστηκε.
Αλλα ξεχασα, ειμαστε πρωτοι στις πασες. Εκτος πλει οφ θα μεινουμε κι εσυ θ λες πρωτοι στις πασες
έλα παραδέξου, στο πρώτο ημίχρονο είχες χλωμιασει με αυτα που εβλεπες... αλλα στο τέλος δικαιώθηκες ! :opaokara:
Πεσε για υπνο. Εισαι πολυ μικρος κ αν εχεις εσυ τον ΠΑΟΚ που θες καληνυχτα σου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μετα απο τη σαλκε ηρθε ρε Τζος ελεος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εσύ σε λίγο θα χάσεις και τους τελευταίους υποστηρικτές σου. Όχι δεν κοουτσάρισες άσχημα σήμερα (αν εξαιρέσεις ότι μάλλον ξέχασες ότι υπάρχει και ο Σάμπο), αλλά είναι τόσο πολλές οι προπονητικές αμαρτίες σου στο παρελθόν που η αυστηρή κριτική στο πρόσωπό σου είναι αναπόφευκτη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετα τη δευτερη και συντομη περιοδο στην σαλκε μετα απο μια περιοδεια στην ευρωπη και μην κοιτας μονο απο που ηρθε κοιτα και το μετα,οχι οσον αφορα τις ομαδες, αλλα οσον αφορα τις αποστολες που ανελαβε.Τον Στεφενς τον πηρε ο Σαββιδης γιατι νομιζε οτι θα του φερει τσουλου και πρωταθλημα σε 1 χρονο οχι για να χτισει ομαδα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή σαν να λεμε ότι όλη η ομάδα σήμερα ήταν δύο παίκτες, τα δύο εξτρέμ, τραυματίζονται, βγαίνουν και σε κάνει πλάκα ο Ατρόμητας...ντάξει.

Αρα μην έχουμε απαιτήσεις πολλές. Οταν ο ΤΟύντορ μας λέει να περιμένουμε να δούμε τα πλέι-οφ κι εκεί ο ΠΑΟΚ θα έιναι σημαντικός δεν μας λέει αμα ξεκινήσεις με -3 από τους άλλους πως ακριβώς θα τους φτάσεις. Μην χάνοντας κανένα παιγνίδι προφανώς έτσι;

E λοιπόν, θα περιμένω να δω πως αυτή η προβληματική ομάδα που χάνει δύο παίκτες και παθαίνει καθίζηση θα κερδίσει όλα τα ντέρμπι στα πλειοφ και θα πάρει και το κύπελλο όταν ο αντίπαλοι θα είναι οι άλλοι τρεις του ΠΟΚ.

Υπομονή ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”