Δημητρη συμφωνω, κι εγω καπως ετσι νοιωθω!!! Δεν βλεπω κακια... αρνητισμο εχω δει, αλλα τον δικαιολογω παντα βαζοντας και τον υποκειμενικο παραγοντα στην εξισωση, τι μπορει δηλαδη να παιζει στη ζωη του καθενος... Αυτο ισως το κανω ασυνειδητα, ωστε να αθωωνω και πιθανες δικες μου μικροτητες... Τεσπα, κακια ουτε κι εγω νοιωθω εδω μεσα!!!che4 έγραψε:δεν ξερω ρε φιλε απλα εδω μεσα δε βλεπω κακια
ισως με τυφλωνει η κοινη αρρψστια με τον ΠΑΟΚ αλλα δε θα φοβομουν κανεναν
βεβαια το φορουμ αυτη ητν εννοια εχει της ανωνυμιας οποτε δεκτη και σεβαστη η αποψη σου
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Δημητρης17
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Δημητρης17
Οτι να ναι!!!!!kataramenos5 έγραψε:Ale έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παει το χρυσαφι το τζονι με τη φετα ρε σομελιε?![]()
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Δημητρης17
Πριστ, αν εγιναν ετσι τα πραγματα ηταν μεγαλη επιπολαιοτητα απο μερους σου... Και δινεις δικαιωμα στον αλλον για οτιδηποτε...kataramenos5 έγραψε:Δημητρη σ απαντω με το παρακατωΝαι ρε παπα μου αλλα οταν στραβωσες με το Γκοραν εβγαλες στη φορα προσωπικα του στοιχεια(περι αλλου φορουμ).Για σενα μπορει να ηταν ανευ σημασιας για αυτον ομως δε ξερεις.Αυτα ειναι που με κανουν διστακτικο.prist64 έγραψε: Περισσοτερα θα χασεις παρα θα κερδισεις.
Εγω π.χ. γνωρισα και βγηκαμε για κρασι με τον Γρηγορη,
τελειως διαφορετικη φαση απο το φορουμ.
Αν ειχα ενδοιασμους μετα απ' αυτο δεν θα γνωριζα τον pilotos και τον simba,
κατι που με χαροποιησε πολυ.Κι ας μιλουσαμε στο τηλεφωνο,εχει αλλη αξια η προσωπικη σχεση,
αν μπορουμε να το πουμε ετσι.
ΥΓ Απ την αλλη συναντηθηκα με Ρομαν(κι ηταν χειμωνας).Ποσο χειροτερα να ναι..
- kataramenos5
Εσένα λέω, για να σε έχω υπόψη σε κάνα αθηναϊκό meeting, που πρέπει να γίνειΔημητρης17 έγραψε:Κολωνο Πετρο. Αν εννοεις αυτον τον Δημητρηpgetsos έγραψε:Δημήτρη που μένεις, Αθήνα;![]()
Sourme...
Εδώ έπαιξε τέσσερα χρόνια βασικός ο Κούλης στον ΠΑΟΚ, στην φέτα με τον Ιωάννη θα κολλήσουμε;kataramenos5 έγραψε:Ale έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παει το χρυσαφι το τζονι με τη φετα ρε σομελιε?![]()
Re: Καφενείο
pgetsos έγραψε:Εσένα λέω, για να σε έχω υπόψη σε κάνα αθηναϊκό meeting, που πρέπει να γίνειΔημητρης17 έγραψε:Κολωνο Πετρο. Αν εννοεις αυτον τον Δημητρηpgetsos έγραψε:Δημήτρη που μένεις, Αθήνα;![]()
Sourme...
Εχουν τρελαθει στις συναντησεις οι κατω και μεις οι πανω τιποτα
Άσε έχω βαρεθεί να βλέπω τον Αποστόλη με τόσες συναντήσειςsn0ufel4 έγραψε:pgetsos έγραψε:Εσένα λέω, για να σε έχω υπόψη σε κάνα αθηναϊκό meeting, που πρέπει να γίνειΔημητρης17 έγραψε: Κολωνο Πετρο. Αν εννοεις αυτον τον Δημητρη![]()
Sourme...
Εχουν τρελαθει στις συναντησεις οι κατω και μεις οι πανω τιποτα
- kataramenos5