Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
icue

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από icue »

Τωρα ή ξερουν οτι χανουν την μαριονετα στο Μαξιμου και πανε να τα τιναξουν ολα στον αερα ωστε να εχουν ετοιμο το σεναριο της επομενης μερας που για την καταντια τους (μετα απο οποιες ποινες κλπ) θα φταιει η νεα κυβερνηση ή τους εχουν πιασμενους ολους απο παντου και κανουν οτι θελουν. Η πορεια θα δειξει.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ώρες ώρες βλέποντας τον Ευάγγελο και το Τσέλσι σα να τους λυπάμαι λίγο. Θα καταλήξουν κι αυτοί όπως ένας άλλος ευτραφής πρόεδρος του γαύρου, ο Γιώργος, όταν το αφεντικό δε θα τους χρειάζεται άλλο. Αναλώσιμοι είναι...
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Μόλις διάβασα ότι ο δικηγόρος εκπρόσωπος της υπηρετριας τράβηξε το βίντεο.
Είμαι 99,99% σίγουρος οτι όλο αυτό το σόου και στημένο είναι και προμελετημενο.
Το ερώτημα είναι με πιο τρόπο θα βγει ωφελημένος ο δαφνοτσιμπουκωμενος από όλο αυτό το σκηνικό ?
Η ιστορία έχει δείξει ότι συνήθως δεν κάνουν τίποτα στην τύχη μια και είναι επαγγελματίες στα στημένα σκηνικά και έχουν την απαραίτητη στήριξη από πολιτικούς δικαστές αστυνομικούς δημοσιογράφους ΜΜΕ γιατρούς.
Τους οποίους βέβαια, αν τολμησουν να ξεστρατισουν, τους οδηγούν στην πρόωρη σύνταξη η σε μετανάστευση σε άλλη ήπειρο, όπως έχει δείξει το παρελθόν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Άμεση ανάκληση της άδειας λειτουργίας στο σωματείο του μπειραια και προαιρετική ευθανασία στους υποστηρικτές/παρατρεχάμενους του.

Μέσα σε μια 5αετια θα έχεις αρχίσει να κάνεις απόσβεση ως κοινωνία, πιο υγιης αθλητισμός και εξαφανιζολ από την οικουμένη καμιά 100αρια χιλιάδων κατιμά με λιμανιώτικη νοοτροπία.

Σε ένα αισιόδοξο σενάριο σε καμιά 25αρια χρόνια θα έχει ξεριζωθεί από τη συνείδηση όλων.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Gospi έγραψε:Σιγα μην αγγιξει η ουεφα τον χοντρο. Σαν να περιμενουμε να αγγιξει η αμερικη τον Κουλη...
Ισα ισα ειναι ευκαιρια για τον χοντρο να μας δειξει ποσο μεγαλες πλατες εχει και στην ουεφα. Επιδειξη ισχυος θα κανει στην πλατη του Μπαλτακου.
Εδω δεν τον αγγιζουν εισαγγελεις και δικαστες, τι να λεμε?!
Μακαρι να γινει κατι αλλα δεν..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς. Η ΟΥΕΦΑ βλέπει, και ξέρει ότι ο γαυρος έχει δίκτυο μανατζερικο κάνει σωρηδόν κινήσεις και.. "ανακυκλώνει" το χρήμα. Και εδώ κ στην premier.
Τίποτα δε θα τον κάνουνε.. Όλα μελετημένα τα έχουνε..

ΟΜΩΣ, το βίντεο το διαρρέει ο ρουλοδικηγορος... Οι γαυροι είναι μεν επαγγελματίες, αλλά οι υποστηρικτές τους στην Θεσσαλονίκη, είναι ερασιτέχνες.. Ο γαυρος κ τα παχύδερμα σε θα έχουν θέμα, αλλά κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, ο ρουλης θα την πληρώσει..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

για να ειμαστε πιο ακριβείς, δεν είναι "ο δικηγόρος του άρη".
Ο δικηγόρος του ολυμπιακού β' ειναι, και λογω της υποτακτικής σχέσης του αρη με τον γαύρο, αναλαμβάνει στα ρεπό του τον ρούλη για έξτρα μεροκάματο.

Πόσο ξεφτίλας πρέπει να εισαι ρε αριανέ, για να σφυρίζεις αδιάφορα;
Πόσο κομπλεξ κατωτερότητας πρέπει να έχεις για να αποδέχεσαι τέτοια ξεφτίλα...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...

Υπάρχει άραγε άλλο πρωτάθλημα σαν το δικό μας?

Όταν ξεκίνησα να γράφω εδω είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ότι πρέπει απλά να συμμετέχουμε για να εξασφαλίζουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη.

Σήμερα και μετά τα όσα όμορφα είδαμε και διαβάσαμε όλοι μας να λαμβάνουν χώρα σε μια συνάντηση των <<ποδοσφαιράνθρωπων>> του ελληνικού πρωταθλήματος κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καμία απολύτως αξία να αγωνιάς ή να ονειρεύεσαι τίτλους.

Με ένα όνειρο ζω να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ να σηκώνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!

Να αυτοεξοριστούμε απο την ελληνική ποδοσφαιρική τοξικότητα .

Εύχομαι η ομάδα μου να μην ακολουθήσει αυτή την τραγική στρατηγική και εικόνα των άλλων ομάδων.

υγ. Έναν νόμο που να τιμωρεί με ισόβιο αποκλεισμό απο το ποδόσφαιρο όλους αυτούς που το θεωρούν βόθρο , σε όσους κάνουν δηλώσεις μη ποδοσφαιρικές κτλ.

Να απαγορεύεται να κάνουν δηλώσεις παράγοντες και αν αυτό δεν είναι δυνατόν ας τους αποκλείσουν οι δημοσιογράφοι ( αυτό το είπα για να γελάσουμε).
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Για χθες λογικο να μη μιλησουν ποδοσφαιρικα και να παει η φαση στην καφριλα και τη τοξικοτητα.
Τι να πουν? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ οσοι ηταν χθες στη συναντηση. ισως μονο ο Μπεος και ο Μπενετ λογω Αγγλιας

Απο τους 5+1, ο μονος που θελει να παιχτει το πρωταθλημα στα ισα ειναι ο Σαββιδης. Εχει κανει ποσα πραγματα για να το πετυχει (βαρ, ξενοι διαιτητες κλπ). Οι αλλοι δε θελουν γιατι δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο και τα προβατα των ομαδων τους πρεπει να ειναι ευχαριστημενα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Για τον εκπρόσωπο του Ο.Α.Ρ.Η.Σ. αναφέρθηκε αυτό;

"Ο Παναγιώτης Μπιλίρης αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση για τα Πειραϊκά γήπεδα . Ο ικανότατος άσος που αγωνίζεται εδώ και χρόνια στην Καστέλλα έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του φέτος , χωρίς να απουσιάσει ούτε ένα λεπτό . Ο Μπιλίρης συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την επιστήμη , αφού είναι ήδη ένας ανερχόμενος δικηγόρος .

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η προσωπική μου διάκριση δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σημασία. Πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα μου είχε μια επιτυχημένη χρονιά και έφτασε μέχρι τη διεκδίκηση της ανόδου στα play off, αποδίδοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Η ατομική μου διάκριση οφείλεται, εκτός από την αφοσίωσή μου και στην αγάπη μου προς την ομάδα και το ποδόσφαιρο, και σε εξωγενείς παράγοντες, λίγο πολύ τυχαίους, όπως η απουσία κάποιου σοβαρού τραυματισμού μου, η μη τιμωρία μου με πειθαρχική ποινή (παρά τη δύναμη που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μου), καθώς και η απαραίτητη βοήθεια και αλληλεγγύη που μου δόθηκε απλόχερα από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ταυτόχρονα μπόρεσα, με δυσκολία είναι η αλήθεια, να συνδυάσω αποτελεσματικά την αγωνιστική μου παρουσία με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ως δικηγόρου αλλά και ως παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Σόλων»."
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ο συλλογος των αρδ εβγαλε ανακοινωση στην οποια αναρωτιεται ποιους και τι εννοουσε ο ευσωμος στιχουργος
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σχετικά με τη στάση των περήφανων ΑΡΔ απέναντι στο Βαγγέλη

Μια μέρα, ένας καουμπόη, μπαίνει νευριασμένος σ` ένα σαλούν και φωνάζει:
- "Ποιος έβαψε το άλογό μου πράσινο;"
Δεν παίρνει απάντηση, και ξαναρωτάει:
- "Ποιος έβαψε το άλογό μου πράσινο;"
Σηκώνεται λοιπόν ένας πολύ ψηλός άντρας και με αγριεμένο ύφος του λέει:
- "Εγώ το έβαψα. Γιατί μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα;"
Και ο άλλος φοβισμένος απαντάει:
- "Όχι μωρέ, αλλά να, θέλει και δεύτερο χέρι!"
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ μπήκα να ψάξω στο έγκυρο και αντικειμενικό το10γρ και δεν βρήκα κάτι.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι;
Βλέποντας και ακούγοντας όλα αυτά αναρωτιέμαι το εξής:
Σε χρονιά που ο Άκπομ σφυρίχτηκε οφσάιντ με τον Πανιώνιο ενώ ήταν 5 μέτρα πίσω, που μέτρησε γκολ οφσάιντ με τον άρη στην Τούμπα από στημένη φάση, που την προηγούμενη χρονιά σου κλέψανε πρωτάθλημα στα δικαστήρια, την ίδια χρονιά ξυλοκοπήθηκε ο Τζήλος και την επόμενη χρονιά στο κλέψανε με την υπόθεση της πολυιδιοκτησία, άρα όλος ο μηχανισμός ήταν και πριν και τότε και μετά ενεργός, εμείς πώς καταφέραμε και πήραμε πρωτάθλημα;
Τι χωροχρονικό κενό δημιουργήθηκε και πήραμε πρωτάθλημα; Είναι πραγματικά απίστευτο.
Και εξήγηση δεν είναι ότι ήμασταν αήττητοι γιατί και στο χάρτινο πρωτάθλημα τρέξαμε ένα μεγάλο σερί αήττητοι πριν και μετά την τους αγώνες που δεν έγιναν ποτέ αλλά και τη χρονιά της πολυιδιοκτησίας όταν ανακοινώθηκε η υπόθεση με την Ξάνθη μετά το ματς στο Καραϊσκάκη πάλι αήττητοι ήμασταν.
Πραγματικά ξεπερνάει τα όρια της λογικής το πως με τον μηχανισμό πλήρως ενεργό και ικανό για όλα εντός εκτός γηπέδων (δικαστήρια, Τζήλος, πολυιδιοκτησία) πανηγυρίσαμε νταμπλ..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πώς ??

-ομαδάρα με πείσμα, δίψα και διάθεση για τίποτα λιγότερο (ήταν με διαφορά οι καλύτεροι παιχταράδες)
-Ιβάν τρελαμένος
-λαός ασυμβίβαστος που τα πήρε όλα σβάρνα στο πέρασμά του

τι να σε κάνει το σύστημα..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Απορώ, ειλικρινά απορώ, πώς γίνεται να ψάχνετε αφορμή να ασχολείστε με τούτο το μπουρδέλο. Η φύση του Έλληνα είναι τέτοια, από αρχαιοτάτων χρόνων. Να βρίσκει δηλαδή τρόπους ώστε ο διπλανός του όχι μόνο να έχει λιγότερα από τον ίδιο, αλλά αν γίνεται να μην έχει και τίποτα. Δε θέλω να μακρηγορώ. Τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προσπαθώ να κόψω την 24ωρη ενασχόλησή μου με τα ασπρόμαυρα. Με πονάει πολύ σαν ΠΑΟΚτσή, αλλά μετά από κάθε σφαγή - παραπλήσια γεγονότα κατά μας, χαίρομαι που πήρα αυτήν την απόφαση. Η χώρα που φυλάκισε σχεδόν όλους τους Ήρωες του 1821, δε θα αλλάξει ποτέ. Γι' αυτό τα περί ''να φύγει η πλέμπα να ηρεμήσει ο τόπος'' μην τα σκέφτεστε καν. Ο γαύρος θα διοικεί εσαεί το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”