Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
K_geo έγραψε:λογικά θα είναι κάποιος εκ των Λεμονή, Αναστασόπουλο ή Μπάντοβιτς....δεν ξέρω αν ο Αλέφαντος ασχολείται ακόμα με την Προπονητική......
ο Αλέφαντος ασχολείται με τους προπονητές των άλλων ομάδων. Μάθε ρεβανί αγόρι μου. Άκου πως κάνουν ερωτήσεις και πόση ζάχαρη πρέπει να ρίξεις να μην γίνει τελείως σιρόπι! Μάθε ρεβανί, άκου τι σου λέει ο Αλέφαντος
Εικόνες που δεν βλέπουμε συχνά στα Ελληνικά γήπεδα, μας χάρισαν σήμερα(16/10) οι οπαδοί των δυο νησιωτικών ομάδων οι οποίες δίδαξαν ήθος, και μας χώρισαν ωραίες εικόνες.
Οι οπαδοί της Καλλονής και του ΟΦΗ μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, αγκαλιάστηκαν με τα κασκόλ τους όλοι μαζί, φωτογραφήθηκαν, και οι φίλοι της Καλλονής, έδωσαν συγχαρητήρια στους αντίστοιχους του ΟΦΗ για την πρόκριση της ομάδας τους.
Οι ΠΑΟΚτσήδες δέρνονται στα γήπεδα μεταξύ τους και βρίζουν τις μάνες των ίδιων τους των παιχτών, ενώ αυτοί...φλώροι, δεν είναι πετσιά Καλλονή και πετσιά Ο.Φ.Η., δεν ξέρουν οπαδισμό.
Για αυτά που πρεσβεύει η ιδέα του Π.Α.Ο.Κ., τη δικαιοσύνη, την αντίσταση στον δυνάστη. Και για τον προσφυγικό του χαρακτήρα, αφού είμαι Πόντιος.
Και γιατί είμαι Θεσσαλονικιός και ήξερα ότι ο Άρης και ο Ηρακλής δεν θα γίνουν ποτέ Π.Α.Ο.Κ.!
Δεν έγινα Π.Α.Ο.Κ. για το λαό, αφού πρώτη φορά πήγα Τούμπα 13-14 χρονών, οπότε δεν είχα καμιά ιδιαίτερη γεύση..
Αν είχα γίνει Π.Α.Ο.Κ. για το λαό, ο λαός θα με έκοβε το γήπεδο τώρα...αλλά με το κόβει η τσέπη μου. Και όποτε πάω, λυπάμαι για το λαό. Μεθυσμένοι, ξύλο μεταξύ μας, βρισίδια στη μάνα του Lucas, και μόνο εγώ και άλλος ένας πιτσιρικάς να χειροκροτάμε στην 5, στα λάθη των παιχτών...
Edit: Δεν είπα ότι δεν έχει οπαδισμό, ήμαρτον! Εδώ αλλόθρησκοι μας παραδέχονται!
Απλά αυτή η ομόνοια, αγνή αγάπη και η ένωση που υπήρχε, κάπου χάθηκαν τα τελευταία χρόνια...
Εικόνες που δεν βλέπουμε συχνά στα Ελληνικά γήπεδα, μας χάρισαν σήμερα(16/10) οι οπαδοί των δυο νησιωτικών ομάδων οι οποίες δίδαξαν ήθος, και μας χώρισαν ωραίες εικόνες.
Οι οπαδοί της Καλλονής και του ΟΦΗ μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, αγκαλιάστηκαν με τα κασκόλ τους όλοι μαζί, φωτογραφήθηκαν, και οι φίλοι της Καλλονής, έδωσαν συγχαρητήρια στους αντίστοιχους του ΟΦΗ για την πρόκριση της ομάδας τους.
Οι ΠΑΟΚτσήδες δέρνονται στα γήπεδα μεταξύ τους και βρίζουν τις μάνες των ίδιων τους των παιχτών, ενώ αυτοί...φλώροι, δεν είναι πετσιά Καλλονή και πετσιά Ο.Φ.Η., δεν ξέρουν οπαδισμό.
Φιλε η ψυχοσυνθεση του να εισαι ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα απλο φαινομενο. Πσσ τι ειπα ρε?