Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε:Συγγνώμη. Άσε με να επανορθώσω

- Πες μου ένα ζώο από Μ
- Αλεπού
- ευχαριστώ Απομύ
ΕΚ -
ΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτό το στημένο σκηνικό να γράφει μια @α@αριά ο Πέδρο που να την βαφτίζει ανέκδοτο και να βγαίνει μετά ο ναυτικός και να γελάει, μου θυμίζει τοπίο στην ομίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ορίστε ένα υπέροχο ανέκδοτο:
Ποια είναι η πρωτεύουσα της μαρμελάδας;
-Η μαρμαθήνα.

(περιμένω να δω αν θα βγει ο Ρόμαν)
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει το νεαρό καρχαριάκι:

- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.
Κατάλαβες; πες τα και εσύ.
- Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά, 1 δεξιά και τρώμε!
- Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ.
- Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε!
- ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά..
- Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά... δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά...
- E, τι να σου πω... φάτον με τα σκατά!
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Είναι δυο τύποι στο γραφείο και μια μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο να φορά ενα σκουλαρίκι. Ξέροντας πως είναι γενικά συντηρητικός τύπος, παραξενεύεται, και τον ρωτάει:

"Καλά ρε συ, σκουλαρικάκι;"...

"...Ναι, ναι.." απαντά ο άλλος, φανερά ενοχλημένος.

Του την έχει δώσει η περιέργεια του πρώτου, οπότε μετά απο ώρα:
"Καλά, απο πότε φοράς σκουλαρίκι; Δεν το φανταζόμουν ποτε!"

Οπότε ο άλλος:
"Ούτε γω το φανταζόμουν, ..... αλλά έλα που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο......"
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ευτυχως που ο painkiller4 και ο Aigle_Noir
γραφουν ανεκδοτα,
γιατι ο Πεδρο και ο ναυτικος γραφουν.......................
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για πες...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

..................ποιηματα

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έτσι μπράβο ;)
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Αυτό πάντως με τον Απομύ, αν και μου πήρε λίγη ώρα, ήταν όντως...ποίημα!!!
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.
Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.

Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και οτί δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πώ λέξη...

Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.

Ανεβαίνοντας έβγαλε την κιλότα της και την πέταξε σε μένα.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα προς το αμάξι.

Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Βλεποντας το επιπεδο σας εδω μεσα :mrgreen: παιρνω και γω το θαρρος, πια, να γραψω ενα "ανεκδοτο".....

Ηταν ,που λετε,ο μπαρμπα Μητσος που επρεπε να φιλοξενησει αναγκαστικα εναν ανηψιο, γιο της αδελφης της ...Μητσαινας και πρωτοξαδελφο της κορης του,της Ελενιτσας,ονοματι Τοτο(οπως παντα στα σχετικα "ανεκδοτα")στο μικρο επαρχιακο σπιτι του για ενα βραδυ.Οταν λοιπον ηρθε ο ανηψιος και εφαγαν το βραδυ και ηρθε η ωρα να πεσουν για υπνο και επειδη το σπιτι μικρο και η Μητσαινα αναγκαστικα ειχε ηδη στρωσει στα 2 παιδια να κοιμηθουν μαζι στο κρεβατι στο δωματιο της Ελενιτσας ,ο μπαρμπα Μητσος ,καπου θες οτι ειχε ακουσει οτι ο Τοτος ηταν μουργος, καπου θες οτι η Ελενιτσα εκτος απο ομορφουλα εβλεπε οτι ηταν και ..πεταχουλα,ανησυχησε και σου λεει "τι θα κανω τωρα?και αν κανουν κατι το βραδυ εγω πως θα το μαθω?..."Τι να κανει ,τι να κανει, για να μην τον παρουνε και χαμπαρι οτι ανησυχει και εκτεθει(ηθελε ομως να ξερει αν γινει τιποτα) τη βρηκε τη λυση!Θα βαλω αυγα,σου λεει, στη μεση του κρεβατιου και αν γινει κατι ανεπιτρεπτο ,θα σπασουν τα αυγα και θα το ξερω! Βαζει ,λοιπον τα αυγα απ το κοτετσι του στη μεση του κρεβατιου,λεει και 2 κουβεντες στην Ελενιτσα, και πανε ολοι για υπνο.Το βραδυ ομως ο Τοτος την ...καταφερε την Ελενιτσα(το "πως" αποτελει ξεχωριστο ανεκδοτο μαζι με το τι ειπε στην Ελενιτσα ο μπαρμπα Μητσος)αλλα φυσικα τα αυγα εσπασαν.Τι να κανουν,τι να κανουν τα παιδια που θα τους ετρωγε μαυρο φιδι κολοβο την αλλη μερα ,παιρνουν μια κολλα απ το γραφειο της Ελενιτσας και τα κολλανε τα τσοφλια.Περναει η νυχτα,ξημερωνει ,σηκωνονται ολοι και πανε για πρωινο.Παει ο μπαρμπα Μητσος κρυγα στο δωματιο να δει τ αυγα,τα βλεπει ενταξει και ερχεται μεσα και λεει"Παιδια μου αγαπημενα, θα σας φτιαξω εγω ...breakfast με αυγα απ το κοτετσι φρεσκα".Πιανει το πρωτο αυγο,το σπαει,τζουφιο.Πιανει το δευτερο,τζουφιο.Το τριτο,τζουφιο.το τεταρτο,το πεμπτο,το εκτο.ολα τζουφια.Βουταει,που λετε,ο μπαρμπα Μητσος την καραμπινα και

τρεχει στο κοτετσι ουρλιαζοντας "ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ"
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

:lol::lol::mrgreen::lol::lol::mrgreen:

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Aigle_Noir έγραψε:Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.
Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.

Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και οτί δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πώ λέξη...

Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.

Ανεβαίνοντας έβγαλε την κιλότα της και την πέταξε σε μένα.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα προς το αμάξι.

Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ένα βράδυ μπαίνει ένας πάπιος σ' ένα μπαρ. Κάθεται στο σκαμπό και λέει στο μπάρμαν:
-Μια μπύρα σε παρακαλώ.
Ο μπάρμαν έκπληκτος
- Μα εσύ είσαι ...πάπια!
- Από όραση πας καλά. Με τη μπύρα τι θα γίνει;
- Μα...εσύ μιλάς κιόλας!!
- Και από ακοή πας καλά... Την παραγγελία μου θα μου τη φέρεις, τι θα γίνει;
- Και ..τι κάνεις στο μπαρ??
- Τι θες να κάνω; Είμαι γυψοσανιδάς, τελείωσα το μεροκάματο και ήρθα να πιω μια μπύρα να χαλαρώσω.
Ζαλισμένος ο μπάρμαν του φέρνει τη μπύρα.
Αυτό γίνεται και τα επόμενα βράδια, μεχρι που μια φορά ο μπάρμαν λέει στον πάπιο:
- Άκου φίλε, χτες πριν έρθεις εσύ, ήρθαν εδώ κάτι τύποι από το τσίρκο που ήρθε στην πόλη...σκεφτόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να βγάλεις πολλά λεφτά με αυτούς.
- Στο τσιρκο;
- Ναι!
- Εκείνο με τη στρόγγυλη την τέντα από μουσαμά;
- Ναι
- Που τα ζώα είναι μέσα στα σιδερένια κλουβιά;
- Ναι
- Και οι θεατές κάθονται στις ξύλινες κερκίδες;
- Ναι, εκεί!
- Ε και το γυψοσανιδά τι τον θέλουν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”