Ζήσης Βρύζας
- teo4giannitsa
Re: Ζήσης Βρύζας
πιστευω αυριο να εισαι και εσυ στο πανελ γιατι δεν γινεται να αφησεις την παρτυ σου απεξω.....
gkey έγραψε:Ρε Θάνο τις μεταγραφές της τελευταίας ώρας περιμένουμε για να καταλάβουμε ότι ο Βρύζας έχει αποτύχει; Όλα αυτά που κάνει τα τελευταία χρόνια είναι απαράδεκτα. Σχεδιασμός και πλάνο μηδέν.
Το ζήτημα βέβαια δεν είναι να τα γράφουμε εδώ αλλά να φύγει επιτέλους μπας και έρθει κανένας ξένος σοβαρός τεχνικός διευθυντής.
γιατί ντρεπόμαστε να ζητήσουμε έναν που θα επιβάλλει ακριβές βροντερές μεταγραφές αντάξιες του ονόματος του ΠΑΟΚ και πετάμε ένα αδιάφορο "ξένος σοβαρός τεχνικός διευθυντής";
- thanos-xanthi
δε θελω ντε και καλα βροντερα ονοματα
θελω να μου βρισκει παιχτες...να κοβει το ματι
οχι να δουλευει με ενα μανατζερ ο οποιος να σεργιαναει και να κανει οτι θελει
ακρες να εχει στην ευρωπη η και στη λατινικη αμερικη
παντως πλεον δε μπορει να τον εμπιστευθει ανθρωπος..ουτε αυτον ουτε κανεναν εκει μεσα
θελω να μου βρισκει παιχτες...να κοβει το ματι
οχι να δουλευει με ενα μανατζερ ο οποιος να σεργιαναει και να κανει οτι θελει
ακρες να εχει στην ευρωπη η και στη λατινικη αμερικη
παντως πλεον δε μπορει να τον εμπιστευθει ανθρωπος..ουτε αυτον ουτε κανεναν εκει μεσα
- teo4giannitsa
Ο άνθρωπος δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτε αυτό που περιγράφεις Θάνο. Ο Βρύζας έφερε ότι καλό έφερε από τις γνωριμίες του στην Ιταλία. Απο εκεί και πέρα... δεν το γνωρίζει το αντικείμενο. Μόνο κακό κάνει.
Θεωρώ αυτονόητο λοιπόν πλέον, οτι πιστεύεις πως η ομάδα είναι πλήρης για να κάνει πρωταθλητισμό και να είναι μέσα στους στόχους της μέχρι τα Χριστούγεννα.
Δικαιολογίες τέλος για να έμεινε η ομάδα με αυτό το ρόστερ σημαίνει οτι ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ και πλέον είσαι
υπεύθυνος/συνυπεύθυνος για την όποια πορεία της ομάδας.
Δικαιολογίες τέλος για να έμεινε η ομάδα με αυτό το ρόστερ σημαίνει οτι ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ και πλέον είσαι
υπεύθυνος/συνυπεύθυνος για την όποια πορεία της ομάδας.
-
Με τέτοιο σχεδιασμό, με 1.5 στόπερ & 1 εξτρέμ, ένα έχω να σε πω..
Έβαλες τον ΠΑΟΚ μες στην πρίζα..
Ζήση Μίζα.. ΖΗΣΗ ΜΙΖΑ
Έβαλες τον ΠΑΟΚ μες στην πρίζα..
Ζήση Μίζα.. ΖΗΣΗ ΜΙΖΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- thanos-xanthi
σηκω φυγε
ουτε ιερο ουτε οσιο, ο μισθος μονο να μπαινει στην τραπεζα?
και ανικανος και επικινδυνος, κι εσυ και ο προπονητης..
χαιρετισματα και ξεκινα την καριερα σα μανατζερ
ουτε ιερο ουτε οσιο, ο μισθος μονο να μπαινει στην τραπεζα?
και ανικανος και επικινδυνος, κι εσυ και ο προπονητης..
χαιρετισματα και ξεκινα την καριερα σα μανατζερ
μ' αρεσει που σε ολα τα ρεπορταζ γραφαν οτι ηταν με ενα τηλ στο χερι...................
με ποιον μιλαγε δηλαδη????
Επρεπε να ημουν προπονητης εγω ρε να κατεβασω την ομαδα με 10 σε κανα ματς....ή να πετουσα μια φανελα εκει στα αριστερα

με ποιον μιλαγε δηλαδη????
Επρεπε να ημουν προπονητης εγω ρε να κατεβασω την ομαδα με 10 σε κανα ματς....ή να πετουσα μια φανελα εκει στα αριστερα

Τι γίνετε ρε τεράστιε ?
Όλα καλά ?
Το έχω ξαναπεί αλλά θα το επαναλάβω.
Κλαίω από τα νεύρα μου κάθε φορά που θυμάμαι την αγωνία μας μην τυχόν και πας τεχνικός διευθυντής στους βάζελους και χάσουμε το κελεπούρι.
Όλα καλά ?
Το έχω ξαναπεί αλλά θα το επαναλάβω.
Κλαίω από τα νεύρα μου κάθε φορά που θυμάμαι την αγωνία μας μην τυχόν και πας τεχνικός διευθυντής στους βάζελους και χάσουμε το κελεπούρι.
- Kostomanolis
- Kostomanolis
Η απάντηση πήγαινε στην ερώτηση με ποιον μίλαγε, αλλά πρόλαβε και παρενεβλήθει άλλο μήνυμα...