Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από joshua »

Ειλικρινα δεν ξερω αλλα η τρομερη μας αδυναμια στο να ενσωματωσουμε νεους παικτες ειναι δεδομενη και ουσιαστικα ομολογουμενη και απο τον ιδιο τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Alex, ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι είτε με Ραζβαν είτε με άλλον προπονητή τα λεφτά από τις πωλήσεις θα τα «επενδύσουν» αυτοί που επένδυσαν τα λεφτά του Τζολη, του Γιαννουλη, του Κουλιε, κλπ.

Οπότε δεν είναι τόσο το πόσοι παίκτες φεύγουν το καλοκαίρι όσο το αν υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα για να ρθουν καλοί παίκτες νωρίς.

Αν γίνει αυτό και το 90% του ρόστερ είναι στην προετοιμασία τότε μια χαρά θα είμαστε κι εμείς και ο Ραζβαν.

Αν αρχίσουμε πάλι να κάνουμε παζάρια πχ με την Κάλιαρι για τον Βιετεσκα μέχρι 31 Αυγούστου μπας και γλυτωσουμε 100Κ και φέρουμε αντικαταστάτη του Ντελια (αν πωληθεί) αρχές Σεπτέμβρη «γιατί καλοι παίκτες δεν έρχονται πιο νωρίς στην Ελλάδα» τότε όποιος και να είναι ο προπονητής χαμένη θα πάει και η επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση έχοντας γεμάτες τις τσέπες πρέπει να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά από τώρα που μιλάμε με ορίζοντα του χρόνου.

Αν αρχίσει πάλι τα κλασικά της κολλήματα, παζάρια της Μαρίας και πράσινα φώτα από τον Ιβαν αστα βράστα.
Εγω που τον λατρευω παντως ειμαι βεβαιος οτι στο οροσημο των 100 χρονων παλι με τα δικα του τα παιδια θα θελει να παει. Εσεις λετε οτι θα θελει να παει με καινουργια ομαδα;
Ειμαι βεβαιος οτι θα ζητησει Γιανουλη, Ακπομ, Λημνιο κλπ κλπ κλπ.
Είπα να έρθουν καλοί παίκτες νωρίς, δεν είπα ότι απαγορεύεται να είναι πρώην παίκτες μας ρε nunies.

Γιαννουλης, Ακπομ πχ προσωπικά δεν θα με χαλούσαν καθόλου, ο Λημνιος είναι πρώην ποδοσφαιριστής πλέον άρα δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Εγώ επιμένω ότι αν το 90% του ρόστερ είναι στην προετοιμασία και έχουν γίνει σωστές επιλογές ρίχνοντας χρήμα και μην μετρώντας τα σεντς (ακούς Μαράκι) τότε υπάρχει σοβαρή ελπίδα για καλή χρονιά του χρόνου.

Για να αγοράσεις ποιότητα πρέπει να πληρώσεις, δεν γίνεται αλλιώς.

Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσο πιστεύω ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει, στους χρόνους που πρέπει.

Εκεί, η αλήθεια είναι, ότι ο προβληματισμός μου είναι μεγάλος και θεωρώ βάση του παρελθόντος δικαιολογημένος.
cocaine

Δημοσίευση από cocaine »

joshua έγραψε:Φεραμε δυο παικτες με 1.5 μυριο συμβολαιο και τι καταλαβαμε?
Ο ένας έχει πάρει την κατιούσα εδώ και 5 χρόνια, αυτό δεν ήταν ρίσκο όταν τα ποσοστά να μην σου βγει είναι 101%.
Τον άλλον τον βάζεις να παίζει σε διαφορετική θέση από ότι παίζει.
Επίσης ο Σορετιρε είναι 10αρι.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

cocaine έγραψε:
Ο ένας έχει πάρει την κατιούσα εδώ και 5 χρόνια, αυτό δεν ήταν ρίσκο όταν τα ποσοστά να μην σου βγει είναι 101%.
Ο σορετιρε είναι 10ρι ή δεξί εξτρεμ. Δεν μπορεί αριστερά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φερτε καποιον να μπορει να διαχειρηστει τα εκ που θα πεσουν,,, κανονικα χρειαζεται απο τα 23-24 τα 12-14 να δωθουν στοχευμενα για παικτες 22-24 .. τοπιτς, ιβανουσεκ , τζουρασεκ και ενα φορ θα ηταν καλα..
μην παμε σε τελειωμενους η τελειως στοιχηματα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

cocaine έγραψε:
Στους Τισουνταλι,Τσαλοφ αναφερομουν.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε:Alex, ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι είτε με Ραζβαν είτε με άλλον προπονητή τα λεφτά από τις πωλήσεις θα τα «επενδύσουν» αυτοί που επένδυσαν τα λεφτά του Τζολη, του Γιαννουλη, του Κουλιε, κλπ.

Οπότε δεν είναι τόσο το πόσοι παίκτες φεύγουν το καλοκαίρι όσο το αν υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα για να ρθουν καλοί παίκτες νωρίς.

Αν γίνει αυτό και το 90% του ρόστερ είναι στην προετοιμασία τότε μια χαρά θα είμαστε κι εμείς και ο Ραζβαν.

Αν αρχίσουμε πάλι να κάνουμε παζάρια πχ με την Κάλιαρι για τον Βιετεσκα μέχρι 31 Αυγούστου μπας και γλυτωσουμε 100Κ και φέρουμε αντικαταστάτη του Ντελια (αν πωληθεί) αρχές Σεπτέμβρη «γιατί καλοι παίκτες δεν έρχονται πιο νωρίς στην Ελλάδα» τότε όποιος και να είναι ο προπονητής χαμένη θα πάει και η επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση έχοντας γεμάτες τις τσέπες πρέπει να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά από τώρα που μιλάμε με ορίζοντα του χρόνου.

Αν αρχίσει πάλι τα κλασικά της κολλήματα, παζάρια της Μαρίας και πράσινα φώτα από τον Ιβαν αστα βράστα.
Υπαρχουν προπονητες που μπορει να ειναι πιο δεκτικοι σε καθυστερημενες κινησεις

Δηλαδη τελος παντων δεν θα τα βαφουν μαυρα τοσο οσο ο ραζβαν

Αλλα περαν του ταιμινγκ των κινησεων, ο ιδιος εχει δηλωσει οτι ανεξαρτητως ποιοτητας δεν θελει πολυ μεγαλες ποσοτικα αλλαγες

Με τις διαφαινομενες αποχωρησεις (παβλενκα,οτο,βιερινια,κολλει,σβαμπ,μπακαγιοκο,ταισον,μπραντον,σαματα), αλλα και τυχον πωλησεις/αποδεσμευσεις (κοταρσκι, γκομεζ, λοβρεν,μουργκ, ντελιας, τισουνταλι) δεν ξερω πως ο ραζβαν θα μπορεσει να μπει με καθαρο μυαλο σε μια τοσο σημαντικη χρονια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι λεφτά θα πάρουμε από τον Τζίμα;

inpaok
...δεν κάνει καμία αναφορά στον ΠΑΟΚ, που θα λάβει 18,5 εκατ. ευρώ από το «σπάσιμο» της ρήτρας του Τζίμα και ακόμη 2,5 εκατ. το ερχόμενο καλοκαίρι ως ποσοστό μεταπώλησης.

ΠΑΟΚ24
Η αγγλική ομάδα βγάζει από τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 22,5 εκατ. θα καταλήξουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί ποσό – ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από αυτά τα λεφτά, τα 18,5 εκατ. είναι η οψιόν αγοράς που προβλέπεται στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νυρεμβέργη, ενώ ο Δικέφαλος θα πάρει το 15% της μεταπώλησης του Τζίμα, συν τα τροφεία.
dev

Δημοσίευση από dev »

ποσο διαφορετικη θα ηταν η χρονια αν απλα ειχαμε κλεισει τον Πετκοβιτς με 2.5 ρητρα και τον Μειτε ?

απλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο οποιος Πετκοβιτς κανει μια μετρια χρονια με τραυματισμους.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

γεμίζω αισιοδοξία!!!! ονειρευόμενος τη νέα, επόμενη μεταγραφική περίοδο!!!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αντι για 3+2,2 +1 για τσαλοφ-τισου-γκομεζ
θα εδινες 2 για πετκοβιτς(ρητρα), 2,5 για μισιτς και 1,5 για μειτε... και πες μου ποσο διαφορετικη ομαδα θα ειχες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το υπαρχον καθεστως διοικητικου μοντελου και προπονητη το καλοκαιρι θα ειναι εφιαλτικο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

συμφωνω.. καλυτερα να μην δωσουν σοβαρα λεφτα γιατι θα ειναι στον κουβα, χιλιες φορες να ξεκινησει το προπονητικο χθες..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Demir έγραψε:αντι για 3+2,2 +1 για τσαλοφ-τισου-γκομεζ
θα εδινες 2 για πετκοβιτς(ρητρα), 2,5 για μισιτς και 1,5 για μειτε... και πες μου ποσο διαφορετικη ομαδα θα ειχες
Εγω φιλε μου 6 μυρια μισθους για Πετκοβιτς,Μισιτς,Μειτε δεν εδινα με την καμια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”