Και πως ακριβως συνδεεται κατι που κανει στην προσωπικη του ζωη με το οτι παιζει μπαλα και πληρωνεται συμφωνα με το συμβολαιο ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?Amsterdamer_87 έγραψε:Γιατι κανει το μοντελο αντι να ξαναγινει κανονικος ποδοσφαιριστης και να προσφερει αναλογως
στον ΠΑΟΚ που τον πληρωνει πλουσιοπαροχα..
8. Tiemoué Bakayoko
-
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
-
-
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Μαγκαγιοκο αχαχαχαχαχαχαpotamda έγραψε:Σαφώς ανώτερος ο Μαγκαγιόκο...nunies4 έγραψε:
Ασε ρε γατι Μπακαγιοκο....
Κλαμα το τοπικ
ΥΓ Τι αμαρτιες πληρωνουμε θεε μου
- ΑποστόληςΑ
Το μεταφέρω εδώ:
[youtube]mEErpSjBWhg[/youtube]
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να λες ότι έχουν την έγκριση του Λουτσέσκου όλες οι μεταγραφές, ενώ γνωρίζεις ότι στο τέλος, σε κάποιες περιπτώσεις όπως του Μπακαγιόκο και του Κόλεϊ αναγκάστηκε να πει ναι
Και μη μου ξαναγράψεις ότι κάνω λάθος στο timeline
Χάλασε του Χατζηδιάκου που ήθελε ο Λουτσέσκου, για τους γνωστούς πλέον λόγους και αναγκάστηκε να πει ο Λουτσέσκου ναι για τον Κόλεϊ, γιατί θα έμενε με Κεντζιορα, Μιχαηλίδη, Θυμιάνη για την Ευρώπη
Επώνυμα λέει και ο Τσορμπατζόγλου ότι ο Λουτσέσκου είχε κόψει το νυν μοντέλο με το κιτρινόμαυρο κιμονόrenegade έγραψε:Σύμφωνα πάντα με την επώνυμη τοποθέτηση του μαλιούφα και όχι κάποιου άγνωστου Χ.ο Χ θωμαρεης Βοηθάει πάρα πολύ και ο Παντελής Θωμαρέης. Όταν ενδιαφερόμαστε για έναν παίκτη, ασχολείται με τις επαφές με τους παίκτες και τους μάνατζερ τους. Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον παίκτη, κάνει την πρώτη επαφή για τον αν θέλει να έρθειMontrealiotis έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ κάτι άλλο; Τα πυρά πρέπει να τα συγκεντρώσει ο συγκεκριμένος ή αυτός που τον έβαλε στην θέση του; Να κατηγορήσεις πχ τον Μποτο γιατί την δουλειά του, που την ξέρει, δεν την έκανε σωστά. Αυτόν τον καημένο γιατί να τον κατηγορήσεις; Άσχετος είναι. Κάποιος πήρε την απόφαση να βάλει έναν άσχετο εκεί.
Με λίγα λόγια. Σιγά το σημαντικό ρόλο που παίζει.
Και γιατί γίνεται αυτό?
Γιατί δηλαδή αυτόν τον ρόλο τον έχει ο Χ θωμαρεης και όχι ο Χ μποτο?
Γιατί όταν το έκανε ο τελευταίος, δάγκωνε την ομάδα παρέα με τα φιλαράκια του, τους manager των ποδοσφαιριστών.
Το ότι η ΠΑΕ δεν είχε μηχανισμός να αποτρέψει αυτό το δάγκωμα, ήταν σίγουρα λάθος του ιβάν.
Εγώ όμως ξαναρωτάω. Ο μαλιουφαςς επώνυμα λέει ότι οποιαδήποτε επιλογή για να προχωρήσει έχει την έγκριση του εκάστου του προπονητή. Έχει βγει κάποιος επώνυμα από την απέναντι πλευρά να δηλώσει το ίδιο ανοιχτά το αντίθετο? Όχι με μισόλογα, υπονοούμενα και άλλες ομορφιές.
[youtube]mEErpSjBWhg[/youtube]
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να λες ότι έχουν την έγκριση του Λουτσέσκου όλες οι μεταγραφές, ενώ γνωρίζεις ότι στο τέλος, σε κάποιες περιπτώσεις όπως του Μπακαγιόκο και του Κόλεϊ αναγκάστηκε να πει ναι
Και μη μου ξαναγράψεις ότι κάνω λάθος στο timeline
Χάλασε του Χατζηδιάκου που ήθελε ο Λουτσέσκου, για τους γνωστούς πλέον λόγους και αναγκάστηκε να πει ο Λουτσέσκου ναι για τον Κόλεϊ, γιατί θα έμενε με Κεντζιορα, Μιχαηλίδη, Θυμιάνη για την Ευρώπη
- Μπαρκαρούτσος
Και σε βλέπει ο Meïté αύριο και σε λέει "Καλά ρε μαλάκα, μπουρδέλο τα 'κανες. Κάτσε να σε δείξω πώς γίνεται, γιατί το καλοκαίρι έχω διακοπές και δεν ξανάρχομαι, του χρόνου θα τα κάνεις εσύ!"
- ΑποστόληςΑ
Θα παίξει φοβερή μπάλα και μεθαύριο, σαν αλλαγή, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στο Σαν Σεμπάστιαν και θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ εις βάρος του Σουαλιχό, του οποίου ΔΕΝ θα πληρωθεί η ρήτρα.
Μπακαγιόκο παιξε την Πεμπτη σαν μην υπάρχει αυριο !!! Εισαι παιχταράς δειξτο στο γήπεδο !!! 

- Amsterdamer_87
Κανονισε τωρα που ερχεται το κολληταρι σου να ξαναπαιξεις την μπαλαρα που επαιζες
και μετα να μην ξερουμε τι να σας κανουμε και τους δυο..
και μετα να μην ξερουμε τι να σας κανουμε και τους δυο..

- kataramenos5
Eagle1980 έγραψε:Μπακαγιόκο παιξε την Πεμπτη σαν μην υπάρχει αυριο !!! Εισαι παιχταράς δειξτο στο γήπεδο !!!