9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Αυτός ευθύνεται για την εικόνα της ομαδας; δεν νομίζω..
Νέος Σαματα και αυτός λοιπόν. . Εντωμεταξύ και τον Χαλαντ να φέρναμε το πιθανότερο άχρηστο θα τον βγάζαμε και αυτόν.
Αλλού είναι το πρόβλημα
Νέος Σαματα και αυτός λοιπόν. . Εντωμεταξύ και τον Χαλαντ να φέρναμε το πιθανότερο άχρηστο θα τον βγάζαμε και αυτόν.
Αλλού είναι το πρόβλημα
Θέμα μυαλού είναι . Οταν βγει η ντίβα από μέσα του θα γίνει ξανά χρήσιμος .
Ξέρει ποδόσφαιρο , έχει κοντρόλ , έχει ντρίμπλα έχει αγγίγματα .
Να αφήσει το εγώ απέξω .
Ξέρει ποδόσφαιρο , έχει κοντρόλ , έχει ντρίμπλα έχει αγγίγματα .
Να αφήσει το εγώ απέξω .
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Διάβασα απίστευτα πράγματα στο live για αυτόν. Έδωσε μόνος τόσες μονομαχίες, έβγαλε την ασίστ και μόλις βγήκε αλλαγή τελειώσαμε επιθετικά. Προφανώς ο καθένας βλέπει μπάλα με τον δικό του τρόπο. Δεν θα πάψει ομως ποτέ να με εκπλήσσει αυτό.
-
Όταν είναι ντεφορμε όλοι οι μεσοεπιθετικοί σου απορώ πως έχεις απαίτηση από τον επιθετικο σου να είναι σε φόρμα
Πολύ καλός σήμερα ,νομίζω βγήκε νωρίς κ είχε να συνεργαστεί σήμερα με 3 πολύ μέτριους από πίσω του
Η χαρά της υπερβολής το τοπικ
Σήμερα έκανε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις...οι από πίσω ήταν τραγικοί.
Στο 90% των επαφών του ο πιο κοντινός συμπαίκτης είναι στα 30 μέτρα.
Οι ακραίοι μας ( βάζω και τον μπάμπα) όσες φορές πλαγιοκοπουν αργουν χαρακτηριστικά να κάνουν την παράλληλη
Σήμερα έκανε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις...οι από πίσω ήταν τραγικοί.
Στο 90% των επαφών του ο πιο κοντινός συμπαίκτης είναι στα 30 μέτρα.
Οι ακραίοι μας ( βάζω και τον μπάμπα) όσες φορές πλαγιοκοπουν αργουν χαρακτηριστικά να κάνουν την παράλληλη
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήταν αρκετά καλός στα πλαίσια που μπορούσε .. 2-3 φάσεις να είχε καλή επιλογή θα έκανε πραγματικά καλή εμφάνιση .. μακάρι να τον αποφορτίσει ψυχολογικά ο Μπράντον ..
Το πόσο δεν μπορεί να παίξει με πλάτη τις ψηλές μπαλιές φάνηκε στο πόσες φορές τις άφησε να σκάσουν μπροστά του και φυσικά ύστερα τις έχασε.
-
- potamda
- Bet Guru 2023
Πολύ σοφτ, πολύ όμως... Για πλάκα χάνει όλες τις μονομαχίες.
Και μου κάνει εντύπωση ότι τα παρατάει μετά, κανένα νεύρο για επανάκτηση της μπάλας.
Δε βλέπω πώς θα ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού μας.
Και μου κάνει εντύπωση ότι τα παρατάει μετά, κανένα νεύρο για επανάκτηση της μπάλας.
Δε βλέπω πώς θα ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού μας.
Ρε παιδια, γιατι συνεχιζεται αυτο το γαιτανακι? Ποτε τροφοδοτηθηκε ΜΙΑ φορα για να εκτελεσει?
Re: 9. Fedor Chalovο
Τα ιδια γραφονταν για τον Σαματα. Απλα οταν ηρθε ο Τσαλοφ ακούγαμε εδω μεσα πως ηρθε ο Ρωσος Λεβαντοφσκι. Πρεπει να ανεβει ο παικτης που εχει στοιχεια. Απλα ειναι οντως σοφτ και ενω ο Σαματα επαιζε ξυλο (και μονο αυτο εκανε) αυτο το στοιχειο χανεται με τον Τσαλοφ
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι το θέμα στην εκτέλεση μόνο. Η γενικότερη εικόνα του (κινήσεις κτλ) με δίνουν την αίσθηση ενός ανθρώπου που είναι λίγο "αλλού". Όχι αλλού με την έννοια ότι είναι αργός στο μυαλό ή βλάκας γενικά, αλλά ότι δεν έχει "κολλήσει" ακόμα με το σύνολο, είναι λίγο πελαγωμένος, τον απασχολούν άλλα, δεν ξέρω ακριβώς. Θέλει σίγουρα χρόνο.Zanis24 έγραψε:Ρε παιδια, γιατι συνεχιζεται αυτο το γαιτανακι? Ποτε τροφοδοτηθηκε ΜΙΑ φορα για να εκτελεσει?
Ο Σαματα δε μπορει να σκοραρει ουτε απο το 1 μετρο φιλε, αποδεδειγμενα δεν κανει. Ο Τσαλοφ ειναι φορ αξιας, αλλα εμεις εχουμε συνηθισει σε φιλοτιμους τρεχαλατζηδες και αν ενας φορ δεν τα κανει αυτα τον βγαζουμε Σαματα.