ΠΑΟΚ Β 2024-2025
Re: ΠΑΟΚ Β 2024-2025
Μια φορά είδα ΠΑΟΚ Β...και είχα πει ότι είναι μάπα το καρπούζι...υπάρχει ταλέντο...κτλ...
Δεν υπάρχει τίποτα!!!
Δεν υπάρχει τίποτα!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Τι έπαθε η ομάδα; Στα πρώτα παιχνίδια ήταν τουλάχιστον αξοπρεπέστατη. Πλέον παραπαίει...
-
Όσες φορές έχω δει ΠΑΟΚ Β δεν έχω δει κάποιο αξιόλογο ταλέντο. Ελπίζω και νομίζω στην κ19 κάτι έχει με Μπαταούλα και πολυκράτη
Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησουμε σχετικα με την σκοπιμοτητα υπαρξης αυτης της ομαδας.
Υποτιθεται οτι δημιουργηθηκε για να παιζουν σ αυτην οι ποδοσφαιριστες της πρωτης ομαδας που μενουν εκτος αποστολης, για να εχουν αγωνιστικο ρυθμο και αυτοι που ερχονται απο τραυματισμο, για να βοηθηθουν στην επανενταξη τους.
Αυτο δεν συμβαινει ουτε φετος, ουτε τα προηγουμενα χρονια, με ελαχιστες εξαιρεσεις.
Παραλληλα, ουτε ενας ποδοσφαιριστης, Ελληνας ή ξενος, δεν κριθηκε ικανος να παρει προαγωγη στην ΠΑΕ, μεσα απο τα παιχνιδια της Β ομαδας.
Οικονομικο ωφελος δεν υπαρχει απο αυτους που συνεχιζουν σε αλλες ομαδες (Χατζηστραβος, Ουεντραογκο), αφου δινονται χωρις οικονομικο ανταλλαγμα.
Οποτε τι εχουμε ?
Ενα συνολο μετριων ποδοσφαιριστων, μικρων σε ηλικια, που δεν εξελισσονται, ουτε αναβαθμιζονται και εθιζονται στις ηττες , παιζοντας με ομαδες που απαρτιζονται απο μπαρουτοκαπνισμενους 30αρηδες και ικανο αριθμο ξενων αθλητων.
Ή συντηρηστε τον ΠΑΟΚ Β, για να εξυπηρετει τους λογους που δημιουργηθηκε ή κλειστε το καλυτερα το μαγαζι.
ΥΓ
Επειδη εχω την κακια συνηθεια να μην ξεχνω, σε πολλους περσι σας εφταιγε ο "ανηψιος".
Φετος ποιος σας φταιει?
Υποτιθεται οτι δημιουργηθηκε για να παιζουν σ αυτην οι ποδοσφαιριστες της πρωτης ομαδας που μενουν εκτος αποστολης, για να εχουν αγωνιστικο ρυθμο και αυτοι που ερχονται απο τραυματισμο, για να βοηθηθουν στην επανενταξη τους.
Αυτο δεν συμβαινει ουτε φετος, ουτε τα προηγουμενα χρονια, με ελαχιστες εξαιρεσεις.
Παραλληλα, ουτε ενας ποδοσφαιριστης, Ελληνας ή ξενος, δεν κριθηκε ικανος να παρει προαγωγη στην ΠΑΕ, μεσα απο τα παιχνιδια της Β ομαδας.
Οικονομικο ωφελος δεν υπαρχει απο αυτους που συνεχιζουν σε αλλες ομαδες (Χατζηστραβος, Ουεντραογκο), αφου δινονται χωρις οικονομικο ανταλλαγμα.
Οποτε τι εχουμε ?
Ενα συνολο μετριων ποδοσφαιριστων, μικρων σε ηλικια, που δεν εξελισσονται, ουτε αναβαθμιζονται και εθιζονται στις ηττες , παιζοντας με ομαδες που απαρτιζονται απο μπαρουτοκαπνισμενους 30αρηδες και ικανο αριθμο ξενων αθλητων.
Ή συντηρηστε τον ΠΑΟΚ Β, για να εξυπηρετει τους λογους που δημιουργηθηκε ή κλειστε το καλυτερα το μαγαζι.
ΥΓ
Επειδη εχω την κακια συνηθεια να μην ξεχνω, σε πολλους περσι σας εφταιγε ο "ανηψιος".
Φετος ποιος σας φταιει?
Ο Λουτσέσκου , η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό μέχρι που ανεβήκαν να κάνουν προπόνηση με τους μεγάλους. Από τότε 0-0-4 και γράφει....
- ΑποστόληςΑ
Όλα ξεκινούν απο τον προπονητή και τη συνεργασία του με τον Luce.
Τον καλύτερο παίκτη όμως του περυσινού ΠΑΟΚ Β, τον Δαρέλα, τον δώσαμε στην Ολλανδική Nijmegen. Κρατήσαμε μόνο ποσοστό μεταπώλησης.
Τον καλύτερο παίκτη όμως του περυσινού ΠΑΟΚ Β, τον Δαρέλα, τον δώσαμε στην Ολλανδική Nijmegen. Κρατήσαμε μόνο ποσοστό μεταπώλησης.
Μου κάνει εντύπωση, cylon, που λες εσύ αυτά τα πράγματα. Η β' ομάδα είναι κυρίως για να προωθεί στο επόμενο στάδιο τους μικρούς της Κ-19 και να επανεντάσσει τους μακροχρόνια τραυματίες της πρώτης ομάδας, που δεν έχει. Άντε να παίζανε μόνο οι Γκόμεζ και Σορετίρε, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι είναι τόσο χαμηλού επιπέδου η κατηγορία, που δεν ξέρω αν τους βοηθούσε σε κάτι.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε Κούλη, φύγε από τη Θεσσαλονίκη πια, σε εκλιπαρώ!
Θα πάω και στο Regain στο Amsterdam αν θέλεις!
Θα πάω και στο Regain στο Amsterdam αν θέλεις!
Εχουμε παρει ποτε ποσοστο μεταπωλησης, απο παικτη τετοιας ηλικιας?ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλα ξεκινούν απο τον προπονητή και τη συνεργασία του με τον Luce.
Δεύτερο παιχνίδι που βλέπω τον Πιτσώτη και μ' αρέσει τόσο πολύ. Από στόπερ καλά πάμε, να φάνε και οι κότες!
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Σινανάι (60′ Αδάμ), Λαγωνίδης, Πιτσώτης, Γρόσδης (80′ Σνάουτσνερ), Τσοπούρογλου, Ρουμιάντσεβ, Σμυρλής (60′ Τσαούσης), Κανίς (69′ Σπυράκος), Ουρτάδο (80′ Μύθου).
Η μεγαλυτερη ηττα στην συντομη ιστορια της ομαδας.
Η μεγαλυτερη ηττα στην συντομη ιστορια της ομαδας.