Ποιος το λέει ?Demir έγραψε:Ο λημνιος έχει κλείσει λένε από μέσα Νοεμβρίου στον βαζελο .. άρα οποίος τον είχε κλεισμένο στον ΠΑΟΚ είναι βαλτός !!
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Ε, καλά, ας μην πάμε πάλι στη λογική Oliveira που προσέφερε πολλά εκτός από το γκολ...Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
Προσφερει παρα πολλα στο συνολο κι ας μην σκοραρει,επισης ξερει την διπλασια μπαλα απ τον Πολωνο..
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Εγώ ξέρω έναν ακόμα καλύτερο, νομίζω ζει στην πόλη σουΜπαρκαρούτσος έγραψε:30 φορές διεθνής, ξέρει την ομάδα, έχει σηκώσει τίτλους και SuperLeague, άρα έχει το know-how...Мир έγραψε:Ιδανικα θελουμε ενα αριστερο εξτρεμ με ικανοτητα να παιξει και 10αρι υπο προϋποθέσεις η 2ος φορ.
https://www.transfermarkt.com/omar-el-k ... eler/73097
Συμφωνώ Αποστόλη. Μην θέλουμε να εξωραίσουμε μια ασχημη πραγματικότητα για το φορ Σαμάτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, καλά, ας μην πάμε πάλι στη λογική Oliveira που προσέφερε πολλά εκτός από το γκολ...Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
Προσφερει παρα πολλα στο συνολο κι ας μην σκοραρει,επισης ξερει την διπλασια μπαλα απ τον Πολωνο..
Όταν έχεις μάτια μόνο για τα γαλάζια αεροπλανάκια, λογικό είναι να νομίζεις ότι ο Πορτογάλος πρόσφερε πολλά...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, καλά, ας μην πάμε πάλι στη λογική Oliveira που προσέφερε πολλά εκτός από το γκολ...Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
Μπα ο Μπισε ταιργιάζει καλυτεραΜπαρκαρούτσος έγραψε:30 φορές διεθνής, ξέρει την ομάδα, έχει σηκώσει τίτλους και SuperLeague, άρα έχει το know-how...Мир έγραψε:Ιδανικα θελουμε ενα αριστερο εξτρεμ με ικανοτητα να παιξει και 10αρι υπο προϋποθέσεις η 2ος φορ.
https://www.transfermarkt.com/omar-el-k ... eler/73097
Καλα το πιο πιθανο ειναι να το λενε για να φανει οτι τον ηθελε και ο γκανταλφ.Demir έγραψε:Ο λημνιος έχει κλείσει λένε από μέσα Νοεμβρίου στον βαζελο .. άρα οποίος τον είχε κλεισμένο στον ΠΑΟΚ είναι βαλτός !!
Μία πολύ καλή επιλογή για αριστερό εξτρέμ είναι ο γνωστός μας Φάμπιο Μάρτινς που κάνει ακόμη μια πολύ καλή χρονιά στην Αραβία με συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι...Παίζει με φοβερή άνεση και αριστερά και ως δεκάρι...Ειδικά στον ανοικτό χώρο μαζί με τους άλλους θα κάνει τρομερά πράγματα...Αγκάθι πιστεύω όχι τόσο η αποδέσμευση του όσο το υψηλό συμβόλαιο που αγγίζει το 1 χαρτί. Με Λουτσέσκου εκτιμώ θα βρει επιπλέον κίνητρο και θα ανεβάσει την απόδοση του 20-30%. Θεωρώ πως άλλα 2-3 ποιοτικά χρόνια τα έχει σίγουρα...
- Shivaspace
με τα τόσα οικονομικά προβλήματα της αλ γκαραφα..πάμε να πάρουμε τον αρχηγό τους για να χαθεί τελείως η μπαλα μπροστα
ΥΒ
ΥΒ
- ΑποστόληςΑ
Όχι για γαλάζιες Ντακότες, αλλά για γαλάζια μαχητικά Sukhoi Su-57Miles έγραψε: Όταν έχεις μάτια μόνο για τα γαλάζια αεροπλανάκια ...
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ακουστε λιγο στορι πως το εμαθα..
καθομαι στο PC, κανω μια δουλεια στο excel. Έρχεται ο πατερας μου, μου λεει:
-'Εκλεισε ο Λημνιός
-Σοβαρα μιλάς; (με κρύο ιδρώτα)
-Ναι, 3μισι χρόνια
Και εκει που πάω να αρχίσω την ΠΑΟΚτσήδικη μίρλα, μου κάνει: "Στον Παναθηναικό" και λύθηκε στα γέλια... εγω εκανα κανα λεπτό να ξεπεράσω το τρολλ και να γελάσω...
καθομαι στο PC, κανω μια δουλεια στο excel. Έρχεται ο πατερας μου, μου λεει:
-'Εκλεισε ο Λημνιός
-Σοβαρα μιλάς; (με κρύο ιδρώτα)
-Ναι, 3μισι χρόνια
Και εκει που πάω να αρχίσω την ΠΑΟΚτσήδικη μίρλα, μου κάνει: "Στον Παναθηναικό" και λύθηκε στα γέλια... εγω εκανα κανα λεπτό να ξεπεράσω το τρολλ και να γελάσω...
- Amsterdamer_87
Ποια ειναι η ασχημη πραγματικοτητα ??Eagle1980 έγραψε:Συμφωνώ Αποστόλη. Μην θέλουμε να εξωραίσουμε μια ασχημη πραγματικότητα για το φορ Σαμάτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, καλά, ας μην πάμε πάλι στη λογική Oliveira που προσέφερε πολλά εκτός από το γκολ...Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
Τα ιδια λεγονταν και για τον Μπραντον..
Ουτε ο Ολιβειρα εχει την τεχνικη του Σαματα (βλεπε σκαφτη σεντρα διαβητης στο γκολ του Ντεσπο)..
Μονο με την πλατη ηξερε να παιζει..
Δεν λέω τίποτα τόσες μέρες, αλλά γλυτωσαμε.
Balance είναι να έχεις εξτρέμ κανονικό και από τις δυο πλευρές και να μη ξέρει ο αντίπαλος που να σε περιμένει.
Balance δεν είναι να είσαι το ίδιο μέτριος σε επίθεση και άμυνα.
Για τον Παναθηναικουλη του συνταξιούχου Τερίμ είναι μια χαρά
Balance είναι να έχεις εξτρέμ κανονικό και από τις δυο πλευρές και να μη ξέρει ο αντίπαλος που να σε περιμένει.
Balance δεν είναι να είσαι το ίδιο μέτριος σε επίθεση και άμυνα.
Για τον Παναθηναικουλη του συνταξιούχου Τερίμ είναι μια χαρά
- soflodoras
Και τον Σαματα παλτο τον εβγαλαν οι «γνωστες» εδω μεσα; Μαλιστα. Ευτυχως απεχω απο το φορουμ αρκετα και θα διατηρησω τα ματια μου,τα μυαλα μου και τα μαλλια μου