77. Kiril Despodov
- navigator11
Re: 77. Kiril Despodov
Δεν είναι καλά εδώ και αρκετό διάστημα. Έχει συνεισφέρει αρκετά ως τώρα αλλά καλώς ή κακώς τώρα που καίει το τόπι τον χρειαζόμαστε 1000 τοις εκατό συγκεντρωμένο πρωτίστως πνευματικά. Εύχομαι να το ξαναβρεί σύντομα διότι τελευταία απλά δεν. Σε βαθμό απρόσμενο. Για να δούμε.
- Patricio_4
Το να διατύπωσες άστοχα αυτά που θες να πεις το σκέφτηκες? Εκτός κι αν είμαστε όλοι χαζοί εδώ μέσα, σε όλους ότι δεν σε κατάλαβαν λεςaivas19 έγραψε:Ακομα και αυτο το σχολιο ειναι για αυτους που γραφουν 6 μηνες να μπει φορ. Ουτε αυτο το καταλαβες. Αν ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΦΟΡ θα ηταν εδω σημερα ολοι να γραψουν «βαλε τον ντεσποτοφ φορ». Τωρα που μπηκε και δεν ηταν καλος εγινε αβαβα. Ελπιζω να καταλαβεςPatricio_4 έγραψε:Μέχρι και για το ότι δεν ήταν καλός στα πρώτα του 20 λεπτά ως φορ τον κατηγόρησες. Εμείς δε σε καταλαβαίνουμε ή εσύ τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου?aivas19 έγραψε:Καλος φορ τελικα ο Ντεσποτοφ;
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μεγάλη "ατυχία" της σεζόν είναι ότι τα δύο κορυφαία εξτρέμ μας παίζουν στην ίδια θέση.
Εκεί που ο Ντεσποτοφ ήταν καβάλα στο άλογο με συνεχόμενα γκολ και ασίστ, γύρισε ο Ζιλε από τον τραυματισμό του και άρχισε να χάνει σταδιακά χρόνο, έως που γύρισε στην προ τραυματισμού του Ζιλε κατάσταση, να έρχεται συνήθως από τον πάγκο.
Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παίκτες με προσωπικότητα
Εκεί που ο Ντεσποτοφ ήταν καβάλα στο άλογο με συνεχόμενα γκολ και ασίστ, γύρισε ο Ζιλε από τον τραυματισμό του και άρχισε να χάνει σταδιακά χρόνο, έως που γύρισε στην προ τραυματισμού του Ζιλε κατάσταση, να έρχεται συνήθως από τον πάγκο.
Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παίκτες με προσωπικότητα
Επειδή δεν το κατέχω τεχνικά η λογική της απόκτησης του παικταρά ήταν για να παίζει ένας από τους δύο στην άλλη πλευρά?
-
Μπαρκαρούτσος
Μικρά μπαν δεν θέλετε, μεγάλα δεν θέλετε, τι θέλετε;!tasso85 έγραψε:Συγνωμη παιδια για την ολη κατασταση και ειδικα απο τον aivas19 για τον απαραδεκτο χαρακτηρισμο που απευθυνα και φυσικα επ΄ουδενι πιστευω καθοτι εχω σε εκτιμηση και τον ιδιο και ολα τα παιδια στο μανια
εκτος φυσικα απο τους πρακτορες ποκεμον και γειτονιας που παρακολουθουν διακριτικα και ενιοτε εκδηλωνονται
Μπαρκαρουτσος, αυτομπαναρομαι επ'αοριστον, 6 ωρες μπαν για τοσο απαραδεκτο χαρακτηρισμο, δεν κανεις ουτε για παρατηρητης της ΔΕΑΒ
aivas19 έγραψε:[FACE WITH TEARS OF JOY] Τασο κανενα θεμα. αυτο που ηθελα να πω δεν κατανοηθηκε Ετιεν. Το κοβω εδω
Εχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου. Ούτε εσύ μπορείς να πείσεις εμένα, ούτε εγώ εσένα.
No problem και πάμε παρακάτω.
Κυριλλέ στα τελευταία μάτσ δεν μας τα λες καλά τα γράμματα βγάλε τσαγανό και τσαμπουκά στα δύο τελευταία να κλείσουμε καλά πριν την διακοπή. 
Εμενα το μονο που δε μου αρεσει στο παιχνιδι του ειναι οτι βουταει σχετικα ευκολα και εμεις δεν ειμαστε ΠΟΚ για να παιρνουμε μπασκετικα φαουλ ή πεναλντι απο το πουθενα.
Τον περιμενω περισσοτερο δυναμικο.
Τον περιμενω περισσοτερο δυναμικο.
και μή μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιάEagle1980 έγραψε:Κυριλλέ στα τελευταία μάτσ δεν μας τα λες καλά τα γράμματα βγάλε τσαγανό και τσαμπουκά στα δύο τελευταία να κλείσουμε καλά πριν την διακοπή.
- navigator11
- ΑποστόληςΑ