Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Σημερα μπηκα στην διαδικασια να δω βιντεακια απο τον Ozdoev, τι παιχταρας ειναι αυτος ρε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λίγο μεγάλος δεν είναι αυτός;rainmaker έγραψε:Φήμες λένε ότι ο βαζελος θα πάρει και τον Κούδα..
Ρε ηρεμηστε ρε ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει να είναι καλά.
Η υπόθεση της βίζας του Μαγκομέντ Οζντόεφ τακτοποιήθηκε και ο 30χρονος Ρώσος χαφ φθάνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη (6/8 20:10) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ από την Κωνσταντινούπολη!
- Psuxo_logos
Ozdoev έλα, μας έχει πιάσει τρέλα…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο με τον Μαξιμοβιτς και τον βαζελο ειναι φοβερο παντως. Χθες προχθες καποιος βαζελος εγραψε ενα comment προφανως για τρολαρισμα του στυλ αντε αλαφουζο παρτον και εχει φτασει να εχει γινει ειδηση. Αυριο μεθαυριο θα το δουμε και γραμμενο σε κανα "ψαγμενο" ανυπογραφο αρθρο σε κουμαρτζιδικο σαιτ.
- WeWillRockYou
Άντε να ανακοινωθεί με το καλό ο παίκτης σήμερα αύριο, να πάμε στον επόμενο 

Ρε φιλε δεν ειπαμε οτι ειναι για τα θηρια ο Γιαννουλης. Αλλα οταν λες οτι ειναι Ρομπερτο Καρλος μπροστα σε καποιον, σημαινει οτι αυτος ο καποιος δεν κανει ουτε για την Δοξα Βυρωνα.Blackgr4 έγραψε:Ε πήγα τον μικρό σήμερα για μπάνιο, ήμουν τρεις ώρες κάτω από τον ήλιο και δεν ξέρω τι λέω.
Αναιρώ τα πάντα. Παικτάρα ο Μπάμπα, ποιος Γιαννούλης και ποιος Αντελίνο στα καλά του τώρα.
Σιγουριά πίσω, ποιότητα με νούμερα μπροστά, που δεν τα έδειξε βέβαια σε όλη του τη καριέρα, αλλά με το καλό θα τα δείξει φέτος σε εμάς.
Για να μείνω και ον τόπικ, αναιρώ και την επιθυμία μου για ποιοτικότερη ενίσχυση στα μπακ. Ταβάνι πιάσαμε. Έχω ήδη ξεχάσει εκείνο τον Βραζιλιάνο μανουριάρη που είχαμε στα δεξιά.
Μετά τον Φατίχ Ακιέλ που τον έχω νούμερο 1 βέβαια..
-
O βαζελος πως έχει προκύψει για Μαξιμοβιτς?
Ο παίχτης εχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα το καταλάβετε σύντομα αυτό.
Ελπίζω μέσα στο επόμενο 10ημερο να έχουν έρθει και Μαξιμοβιτς και Καρασκαλ.
Ο παίχτης εχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα το καταλάβετε σύντομα αυτό.
Ελπίζω μέσα στο επόμενο 10ημερο να έχουν έρθει και Μαξιμοβιτς και Καρασκαλ.
- navigator11
Μου λείψανε σχόλια του στυλ "ποιά βίζα ρε να βγάλει ο Τσετσένος ξέρω γω, παπά μας πουλάνε τα προσκυνημένα αρδ να καλύψουν την ανύπαρχτη τη διοίκηση"
Αντε, φέρτε μαζί με Μαξίμοβιτς και Καρασκάλ και ένα σέντερ μπακ βράχο και μία εξτρεμάρα απο τα αριστερά για να πουνε και οι "Ρώσε πούλα" το Ιβαν ημών.
8 μεταγραφές. Εκονγκ, Μπάμπα, Σαμάτα, Οζντόεβ, Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ, Σέντερ μπακ, Εξτρέμ. 6-7 Μεταγραφές είχαν προαναγγελθεί χωρίς αποχώρηση βασικών. Αντε πουλάκια μου.
8 μεταγραφές. Εκονγκ, Μπάμπα, Σαμάτα, Οζντόεβ, Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ, Σέντερ μπακ, Εξτρέμ. 6-7 Μεταγραφές είχαν προαναγγελθεί χωρίς αποχώρηση βασικών. Αντε πουλάκια μου.
- Σουριναμέζος
Δεν ξέρω από που έχει προκύψει το όνομα του Παγιέτ, αλλά σε αυτά δεν χωράει λογική. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιρόφιλος, όταν το δεκάρι έχει ισόποση αλητεία και μαγεία δεν μπορώ να αντισταθώ. Φέρτε τον
Ράδιο αρβύλα ή πραγματικό ενδιαφέρον για τον Μαξίμοβιτς, ποιος βάζελος ρε; Κρατικοδίαιτη ομάδα, με πολλαπλή αβάντα από πάνω μέσω του τουρκο-κάναλου της ανηψούλας, του με χαμηλό IQ δημάρχου κατά δήλωση της γιαγιάς του, που θα του κάνει δωρεάν γήπεδο το κράτος, δηλαδήεμείς, στον Βοτανικό. Έρχεται σήμερα ο Οζντόεφ, φέρτε Τρίτη-Τετάρτη και τον άλλο παικταρά. Να το χωνέψουν πως η εποχή που μας έπαιρναν για ένα κομμάτι ψωμί, το οποίο ούτε που το βλέπαμε, τον Σαλπιγγίδη και μας έκλειναν τα μάτια με δίνοντας μας τον Μπίδη και τον Τόργκελε, πέρασε ανεπιστρεπτί. Άντε με τους μέχρι χθες ανύπαρκτους, πολλή σημασία τους δίνουμε και σαφώς κι εγώ είμαι λάθος.
Έλα ρε Πρόεδρε την Τρίτη και φέρε μαζί σου και εξτρέμ να μας φύγουν τα μυαλά.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Χάιντουκ, καθόλου βατός αντίπαλος και όπως προανέφερα κατά την άποψη μου, η κληρωτίδα μας επεφύλαξε την χειρότερη τύχη σε σχέση με όλες τις Ελληνικές ομάδες, ακόμα και με τον ρούλη που αν μη τι άλλο δεν έχει εκτός έδρας αγώνα αλλά σε ουδέτερο, αλλά αν τελειώσουν θετικά οι υποθέσεις των χάφ και του εξτρεμο-δέκαρου, έχω θετική αύρα γενικά ύστερα από καιρό. Ας φύγει όπως λένε πως είναι οριστικό και ο Αουγκούστο, θα έχουμε καλύψει πολλά κενά και θα έχουμε και παρακαταθήκη 6 χαρτιών για μελλοντικές αγωνιστικές ανάγκες.
Έλα ρε Πρόεδρε την Τρίτη και φέρε μαζί σου και εξτρέμ να μας φύγουν τα μυαλά.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Χάιντουκ, καθόλου βατός αντίπαλος και όπως προανέφερα κατά την άποψη μου, η κληρωτίδα μας επεφύλαξε την χειρότερη τύχη σε σχέση με όλες τις Ελληνικές ομάδες, ακόμα και με τον ρούλη που αν μη τι άλλο δεν έχει εκτός έδρας αγώνα αλλά σε ουδέτερο, αλλά αν τελειώσουν θετικά οι υποθέσεις των χάφ και του εξτρεμο-δέκαρου, έχω θετική αύρα γενικά ύστερα από καιρό. Ας φύγει όπως λένε πως είναι οριστικό και ο Αουγκούστο, θα έχουμε καλύψει πολλά κενά και θα έχουμε και παρακαταθήκη 6 χαρτιών για μελλοντικές αγωνιστικές ανάγκες.
Με τα μούτρα του Τάισον τι θα κάνουμε?Σουριναμέζος έγραψε:Δεν ξέρω από που έχει προκύψει το όνομα του Παγιέτ, αλλά σε αυτά δεν χωράει λογική. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιρόφιλος, όταν το δεκάρι έχει ισόποση αλητεία και μαγεία δεν μπορώ να αντισταθώ. Φέρτε τον