Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Azrael »

Σημερα μπηκα στην διαδικασια να δω βιντεακια απο τον Ozdoev, τι παιχταρας ειναι αυτος ρε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

rainmaker έγραψε:Φήμες λένε ότι ο βαζελος θα πάρει και τον Κούδα..

Ρε ηρεμηστε ρε ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει να είναι καλά.
Λίγο μεγάλος δεν είναι αυτός;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Η υπόθεση της βίζας του Μαγκομέντ Οζντόεφ τακτοποιήθηκε και ο 30χρονος Ρώσος χαφ φθάνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη (6/8 20:10) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ από την Κωνσταντινούπολη!
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Ozdoev έλα, μας έχει πιάσει τρέλα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Οζντοεφ,Μαξιμοβιτς και δεν θα περναει τιποτα
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο με τον Μαξιμοβιτς και τον βαζελο ειναι φοβερο παντως. Χθες προχθες καποιος βαζελος εγραψε ενα comment προφανως για τρολαρισμα του στυλ αντε αλαφουζο παρτον και εχει φτασει να εχει γινει ειδηση. Αυριο μεθαυριο θα το δουμε και γραμμενο σε κανα "ψαγμενο" ανυπογραφο αρθρο σε κουμαρτζιδικο σαιτ.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Άντε να ανακοινωθεί με το καλό ο παίκτης σήμερα αύριο, να πάμε στον επόμενο :pano:
icue

Δημοσίευση από icue »

Blackgr4 έγραψε:Ε πήγα τον μικρό σήμερα για μπάνιο, ήμουν τρεις ώρες κάτω από τον ήλιο και δεν ξέρω τι λέω.

Αναιρώ τα πάντα. Παικτάρα ο Μπάμπα, ποιος Γιαννούλης και ποιος Αντελίνο στα καλά του τώρα.
Σιγουριά πίσω, ποιότητα με νούμερα μπροστά, που δεν τα έδειξε βέβαια σε όλη του τη καριέρα, αλλά με το καλό θα τα δείξει φέτος σε εμάς.

Για να μείνω και ον τόπικ, αναιρώ και την επιθυμία μου για ποιοτικότερη ενίσχυση στα μπακ. Ταβάνι πιάσαμε. Έχω ήδη ξεχάσει εκείνο τον Βραζιλιάνο μανουριάρη που είχαμε στα δεξιά.
Μετά τον Φατίχ Ακιέλ που τον έχω νούμερο 1 βέβαια..
Ρε φιλε δεν ειπαμε οτι ειναι για τα θηρια ο Γιαννουλης. Αλλα οταν λες οτι ειναι Ρομπερτο Καρλος μπροστα σε καποιον, σημαινει οτι αυτος ο καποιος δεν κανει ουτε για την Δοξα Βυρωνα.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

O βαζελος πως έχει προκύψει για Μαξιμοβιτς?
Ο παίχτης εχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα το καταλάβετε σύντομα αυτό.
Ελπίζω μέσα στο επόμενο 10ημερο να έχουν έρθει και Μαξιμοβιτς και Καρασκαλ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μου λείψανε σχόλια του στυλ "ποιά βίζα ρε να βγάλει ο Τσετσένος ξέρω γω, παπά μας πουλάνε τα προσκυνημένα αρδ να καλύψουν την ανύπαρχτη τη διοίκηση"
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Αντε, φέρτε μαζί με Μαξίμοβιτς και Καρασκάλ και ένα σέντερ μπακ βράχο και μία εξτρεμάρα απο τα αριστερά για να πουνε και οι "Ρώσε πούλα" το Ιβαν ημών.

8 μεταγραφές. Εκονγκ, Μπάμπα, Σαμάτα, Οζντόεβ, Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ, Σέντερ μπακ, Εξτρέμ. 6-7 Μεταγραφές είχαν προαναγγελθεί χωρίς αποχώρηση βασικών. Αντε πουλάκια μου.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Δεν ξέρω από που έχει προκύψει το όνομα του Παγιέτ, αλλά σε αυτά δεν χωράει λογική. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιρόφιλος, όταν το δεκάρι έχει ισόποση αλητεία και μαγεία δεν μπορώ να αντισταθώ. Φέρτε τον
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Αυτός δεν είχε πιαστεί ντοπέ? Μακριά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ράδιο αρβύλα ή πραγματικό ενδιαφέρον για τον Μαξίμοβιτς, ποιος βάζελος ρε; Κρατικοδίαιτη ομάδα, με πολλαπλή αβάντα από πάνω μέσω του τουρκο-κάναλου της ανηψούλας, του με χαμηλό IQ δημάρχου κατά δήλωση της γιαγιάς του, που θα του κάνει δωρεάν γήπεδο το κράτος, δηλαδήεμείς, στον Βοτανικό. Έρχεται σήμερα ο Οζντόεφ, φέρτε Τρίτη-Τετάρτη και τον άλλο παικταρά. Να το χωνέψουν πως η εποχή που μας έπαιρναν για ένα κομμάτι ψωμί, το οποίο ούτε που το βλέπαμε, τον Σαλπιγγίδη και μας έκλειναν τα μάτια με δίνοντας μας τον Μπίδη και τον Τόργκελε, πέρασε ανεπιστρεπτί. Άντε με τους μέχρι χθες ανύπαρκτους, πολλή σημασία τους δίνουμε και σαφώς κι εγώ είμαι λάθος.
Έλα ρε Πρόεδρε την Τρίτη και φέρε μαζί σου και εξτρέμ να μας φύγουν τα μυαλά.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Χάιντουκ, καθόλου βατός αντίπαλος και όπως προανέφερα κατά την άποψη μου, η κληρωτίδα μας επεφύλαξε την χειρότερη τύχη σε σχέση με όλες τις Ελληνικές ομάδες, ακόμα και με τον ρούλη που αν μη τι άλλο δεν έχει εκτός έδρας αγώνα αλλά σε ουδέτερο, αλλά αν τελειώσουν θετικά οι υποθέσεις των χάφ και του εξτρεμο-δέκαρου, έχω θετική αύρα γενικά ύστερα από καιρό. Ας φύγει όπως λένε πως είναι οριστικό και ο Αουγκούστο, θα έχουμε καλύψει πολλά κενά και θα έχουμε και παρακαταθήκη 6 χαρτιών για μελλοντικές αγωνιστικές ανάγκες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σουριναμέζος έγραψε:Δεν ξέρω από που έχει προκύψει το όνομα του Παγιέτ, αλλά σε αυτά δεν χωράει λογική. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιρόφιλος, όταν το δεκάρι έχει ισόποση αλητεία και μαγεία δεν μπορώ να αντισταθώ. Φέρτε τον
Με τα μούτρα του Τάισον τι θα κάνουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”