Υ.Γ. Η δίφυλλη αίτηση που μου έδωσαν όταν ολοκλήρωσα την διαδικασία έχει σαν αρ.αίτησης : 1845.Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε λίγο?

Υ.Γ.2 Έπρεπε να δείτε μούτρα στην τράπεζα όταν μπήκα με το φούτερ του site κ είπα τι ήθελα στο ταμείο...

Ωραία ιδέα, θα το κάνω κι εγώ. Επίσης θα βάλω κουμπαρά στο γραφείο μου κι όποιος μπαίνει θα πρέπει να ρίχνει κάτι. Με φοβούνται αρκετά και θα ρίχνουν για να με ευχαριστήσουν άσχετα που είναι όλοι γαύροι του κερατά.dikomou έγραψε:Λοιπόν μάγκες μου ήρθε τρελή ιδέα.
Αύριο παραμονή πρωτοχρονιάς όπως πολύς κόσμος θα κάνω παρτάκι σπίτι μου.
Ε αποφάσισα να βάλω είσοδο το λιγότερο ένα ευρώ υπέρ παοκ.
δεν το έχω πει σε κανένα ακόμα αλλά ελπίζω να βάλω κάτι παραπάνω στην αύξηση.
Και το καλύτερο ότι κάποια από αυτά τα χρήματα θα είναι από αλλόθρησκους.
Δύσκολο έως αδύνατο φίλε γιατί χρειάζονται υπολογιστές συνδεμένοι με το intranet της τράπεζας, φωτοτυπικά, ταμείο κ.λπ. Όποιος θέλει να πάρει, τράπεζα θα βρει. Δεν νομίζω να σκέφτεται την απόσταση από το κατάστημα ο κόσμος και δεν παίρνει. Μακάρι να είναι όπως τα λένε πολλοί ότι ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής αλλά εγώ έχω αρχίσει να χάνω την αρχική μου αισιοδοξία γιατί δεν βλέπω κίνηση. Ξυπνάτε ρε!κωστας/παοκ έγραψε:Τι θα λεγατε να προτεινουμε στην ΠΑΕ να δημιουργηση στους εντος εδρας αγωνες ταμεια της MARFIN για εγγραφη νεων μετοχων?