Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Εγώ παίδες δεν ξέρω τι γίνεται με την εφορία κ όλα αυτά που ακούγονται...αυτό που ξέρω είναι ότι ήμουν αποφασισμένος να πάρω τον ΠΑΟΚ στα χέρια μου κ ότι σήμερα έκανα το καθήκον μου, δεν κατάφερα να γίνω μεγαλομέτοχος βέβαια αλλά από το τπτ....

Υ.Γ. Η δίφυλλη αίτηση που μου έδωσαν όταν ολοκλήρωσα την διαδικασία έχει σαν αρ.αίτησης : 1845.Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε λίγο? :)
Υ.Γ.2 Έπρεπε να δείτε μούτρα στην τράπεζα όταν μπήκα με το φούτερ του site κ είπα τι ήθελα στο ταμείο... :shock:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Λοιπον για να γινει σαφες προς ολου τι ισχυει με την φορολογια και μιλαμε για τωρα αν δεν αλλαξει τιποτα:

Φορολογία μετοχών μη εισηγμένων στο χρηματιστήριο: Με τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 13 του ΚΦΕ επιβάλλεται αυτοτελής φορολογία με συντελεστή 5%, στην πραγματική αξία πώλησης των μετοχών που δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών ή σε αλλοδαπό χρηματιστήριο ή σε άλλο διεθνώς αναγνωρισμένο χρηματιστηριακό θεσμό, οι οποίες μεταβιβάζονται από φυσικό ή νομικό πρόσωπο ημεδαπό ή αλλοδαπό.

Με τον φόρο αυτό επιβαρύνεται ο πωλητής των μετοχών τον οποίο καταβάλλει εφάπαξ με δήλωση την οποία υποβάλλει στη δημόσια οικονομική υπηρεσία της περιφέρειας που βρίσκεται η έδρα της ανώνυμης εταιρείας της οποίας οι μετοχές μεταβιβάζονται. Η δήλωση υποβάλλεται σε τρία αντίτυπα πριν από τη μεταβίβαση των μετοχών, από τα οποία τα δύο επιστρέφονται θεωρημένα στον πωλητή των μετοχών.

Μειωμένη φορολογία: Σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 3 του Ν. 3091/2002 η οποία προστέθηκε στην παρ. 2 του άρθρου 13 και ισχύει από 1.1.2003, αν μεταβιβάζονται μετοχές μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών ή σε αλλοδαπό χρηματιστήριο ή σε άλλο διεθνές χρηματιστηριακό θεσμό και η μεταβίβαση αυτή γίνεται σε πρόσωπα που αναφέρονται στην Α' κατηγορία της κλίμακας φορολογίας κληρονομιών, δηλαδή αν η μεταβίβαση γίνεται σε σύζυγο ή παιδιά ή ανιόντες εξ αίματος πρώτου βαθμού, επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 1,2% στην πραγματική αξία πώλησης των μετοχών, ενώ αν η μεταβίβαση γίνεται σε πρόσωπα της Β' κατηγορίας της κλίμακας του φόρου κληρονομιών ο συντελεστής φόρου είναι 2,4%.

Τρόπος μεταβίβασης: Σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 79 του ΚΦΕ, η μεταβίβαση εν ζωή ή λόγω θανάτου ονομαστικών ή ανωνύμων μετοχών μη εισηγμένων στο χρηματιστήριο πραγματοποιείται αποκλειστικώς με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με ιδιωτικό συμφωνητικό, θεωρημένο από τον προϊστάμενο της δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας. Αν η μεταβίβαση των μετοχών γίνει χωρίς να συνταχθεί συμβολαιογραφικό έγγραφο ή ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο προηγουμένως θα έχει θεωρηθεί, η μεταβίβαση θεωρείται άκυρη και δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα υπέρ αυτού που τις αποκτά, όπως το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος, συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ισχυει και για δημοσιας..

και ειναι σαφες αυτο που γραφω ως αναφορα την φορολογια σε παραθετω στην πρωτη παραγραφο. Αν θελησης στο μελλον να τισ πωλησης η να τις μεταβιβασης,αναφερω πληρως τι ισχυει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τρί 30 Δεκ 2008, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Max νομίζω πήρες καμια 10aria απάντησης στο θέμα που έβαλες. δεν υπάρχει λόγος να το αναμοχλεύεις περισσότερο
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

max χαλαρα........τραβα αγορι μου και παρε μετοχες.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

angelos4a

Συμμετάσχουν: 01 Ιούν 08

Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2008 4:30 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Εγώ παίδες δεν ξέρω τι γίνεται με την εφορία κ όλα αυτά που ακούγονται...αυτό που ξέρω είναι ότι ήμουν αποφασισμένος να πάρω τον ΠΑΟΚ στα χέρια μου κ ότι σήμερα έκανα το καθήκον μου, δεν κατάφερα να γίνω μεγαλομέτοχος βέβαια αλλά από το τπτ....

Υ.Γ. Η δίφυλλη αίτηση που μου έδωσαν όταν ολοκλήρωσα την διαδικασία έχει σαν αρ.αίτησης : 1845.Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε λίγο?
Υ.Γ.2 Έπρεπε να δείτε μούτρα στην τράπεζα όταν μπήκα με το φούτερ του site κ είπα τι ήθελα στο ταμείο...

Dhladh konteyoyme toys 2000 metoxoys
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σχετικά με τη φορολογία: Θα σε φορολογήσουν αν θελήσεις ποτέ να τις πουλήσεις, Οπότε ξέχνα το γιατί ΠΑΟΚ είσαι και δεν θα τις πουλήσεις ΠΟΤΕ.
Επίσης δεν θα σε φορολογίσουν για τυχόν κέρδη που θα έχει η ΠΑΕ στο μέλλον (λέμε τώρα) γιατί τα κέρδη των εταιρειών φορολογούνται στην πηγή δλδ η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει το φόρο για τα κέρδη της και ότι μείνει να το διανείμει στους μετόχους. Ούτε αυτό θα γίνει ποτέ γιατί η ομάδα ότι "κέρδη" έχει όπως φέτος θα τα ξαναρίχνει στην εταιρεία, για μεταγραφές, γήπεδα, προπονητικά κέντρα, χρέη κλπ. Άρα μην τρελένεστε με μαλακίες ξεχάστε το, άλλο θέμα.

Σχετικά με τον αριθμό αίτησης που ανέφερε ένας αδελφός παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αυτό είναι εσωτερικό έγγραφο του συγκεκριμένου καταστήματος που αγόρασες της μετοχές. Η δική μου αίτηση δεν λέει καν αριθμό για να καταλάβεις.
Τους ρώτησα πόσοι εχουν έρθει μέχρι τώρα και μου είπαν δύο (σε αυτό το κατάστημα). Στο τέλος θα βάλουν αριθμούς στις αιτήσεις γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα αν εμφανιστούν καμμια 10αριά είναι ζήτημα.

Και όπως καταλάβατε έγινα κι εγώ σήμερα περήφανος μέτοχος της ΠΑΟΚαρας μας.

Αυτά και μην κάθεστε δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟ.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

dikomou έγραψε:Λοιπόν μάγκες μου ήρθε τρελή ιδέα. :)
Αύριο παραμονή πρωτοχρονιάς όπως πολύς κόσμος θα κάνω παρτάκι σπίτι μου.
Ε αποφάσισα να βάλω είσοδο το λιγότερο ένα ευρώ υπέρ παοκ.
δεν το έχω πει σε κανένα ακόμα αλλά ελπίζω να βάλω κάτι παραπάνω στην αύξηση.
Και το καλύτερο ότι κάποια από αυτά τα χρήματα θα είναι από αλλόθρησκους.
:?:
Ωραία ιδέα, θα το κάνω κι εγώ. Επίσης θα βάλω κουμπαρά στο γραφείο μου κι όποιος μπαίνει θα πρέπει να ρίχνει κάτι. Με φοβούνται αρκετά και θα ρίχνουν για να με ευχαριστήσουν άσχετα που είναι όλοι γαύροι του κερατά.
Ότι μαζέψω θα πάω να πάρω μετοχές στο όνομα του γιού μου γιατί στο δικό μου δεν μπορώ να αγοράσω δύο φορές.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Καλή Χρονιά αδέρφια!! Υγεία κ ΕΝΩΤΗΤΑ!!
ΠΑΟΚΙΑ όσο εμείς είμαστε ενωμένοι, είμαστε κ δυνατοί!!! Όσο εμείς είμαστε δυνατοί, άλλα τόσο ο Δικέφαλος θα πετάει ψηλά!!
Τα ψέμματα τέλειωσαν κ τα περιθώρια στένεψαν... Πάμε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει κ είναι δικό μας!! Πάμε να πάρουμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας κ να τον κάνουμε να πετάξει ακόμα πιο ψηλά, τόσο που να μην μπορεί να τον φτάσει κανένας.
Είμαστε ΠΑΟΚ ή δεν είμαστε;; Είμαστε διαφορετικοί απο τους άλλους ή δεν είμαστε;; Το ''ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ'' το εννοούμαι ή έτσι απλά το λέμε για να περνάει η ώρα;; Τι κάνουμε λοιπόν;; Τι περιμένουμε;;
Πάμε λοιπόν το σύνθημα, ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!! Πάμε λοιπόν να δείξουμε ποιοι είμαστε για πολλοστή φορά!!
Πάμε λοιπόν να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

300 μετοχες ειναι 100 ευρο οχι 1000.Η ιδεα παντος ειναι καλη.
Η ΠΑΕ πρεπει να ανακοινωνη ολους τους επωνυμους που συμετεχουν.
Αυτο θα ενθαρυνη και ολους εμας,που νομιζουμε οτι ειμαστε μονοι μας.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

κωστας/παοκ έγραψε:Τι θα λεγατε να προτεινουμε στην ΠΑΕ να δημιουργηση στους εντος εδρας αγωνες ταμεια της MARFIN για εγγραφη νεων μετοχων?
Δύσκολο έως αδύνατο φίλε γιατί χρειάζονται υπολογιστές συνδεμένοι με το intranet της τράπεζας, φωτοτυπικά, ταμείο κ.λπ. Όποιος θέλει να πάρει, τράπεζα θα βρει. Δεν νομίζω να σκέφτεται την απόσταση από το κατάστημα ο κόσμος και δεν παίρνει. Μακάρι να είναι όπως τα λένε πολλοί ότι ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής αλλά εγώ έχω αρχίσει να χάνω την αρχική μου αισιοδοξία γιατί δεν βλέπω κίνηση. Ξυπνάτε ρε!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μερικοί μιλούσαν στο παρελθόν για 100 000 μετόχους. μερικοί άλλοι λέγαν στο παρελθόν ότι πάνω από 1 εκατομμύριο euro δε μαζεύονται με τίποτε.

ακόμα και τώρα εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα. το μονο που είμαι πεπεισμένος είναι το 90% τον οπαδών μας είναι συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουν. και αυτό μου δίνει ελπίδα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η διοίκηση λέει ότι πάμε καλά..
Αρα πάμε καλά (αφαιρέστε γιορτές- αργίες και π@π@ριές)!!

Από Δευτέρα ΟΛΟΙ ΝΤΟΥ στις μετοχές..
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

οι καιροι ειναι δυσκολοι και μην ξεχναμε εχουμε γιορτες απο βδομαδα και μετα του τα θεοφανεια θα αρχισει το ντου.και εγω προσωπικα τοτε μπορω να τσονταρω ενα ποσο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μεχρι στιγμης μια απο τις μεγαλυτερες ηττεσ του λαου..ελπιζω να αλλαξει το κλιμα και αυτο πιστευω οτι θα γινει αν ολοι καταλαβουν οτι το ποσο δεν εχει σημασια..Εγω περιμενω τεραστια συμμετοχη και οχι αμπελοφιλοσοφιες του τυπου δεν το διαφημησαν οσο επρεπε,παλι εμεις,οικονομικη κριση και τετοια χαζα..3 ευρω ολοι μπορουν να βαλουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Παρ 02 Ιαν 2009, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”