23.Joan Sastre
Re: 23.Joan Sastre
Αυτη ειναι η ουσια, εχουμε 2 μπακ σε καλη ηλικια, ο Σαστρε πιο εμπειρος, οι οποιοι ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο.
Ο Σαστρε με καλυτερες τοποθετήσεις στην ανάπτυξη και επιθετικα, αλλα γενικα παντα δινει ευκαιριες στον αντιπαλο στην αμυνα (χθες εκανε 2 σοβαρα λαθη μεσα στην περιοχη).
Ο Λυρα εχει δειξει καλυτερη αμυντικη προσήλωση και λιγοτερη ενεργη συμμετοχη στην αναπτυξη της ομαδας. Αν και φετος ηταν εξαιρετικα ατυχος με το δολοφονικο τακλιν που δεχτηκε στην προετοιμασια και την κουτουλια στο ζυγωματικό με την Καλαματα.
Ο Σαστρε με καλυτερες τοποθετήσεις στην ανάπτυξη και επιθετικα, αλλα γενικα παντα δινει ευκαιριες στον αντιπαλο στην αμυνα (χθες εκανε 2 σοβαρα λαθη μεσα στην περιοχη).
Ο Λυρα εχει δειξει καλυτερη αμυντικη προσήλωση και λιγοτερη ενεργη συμμετοχη στην αναπτυξη της ομαδας. Αν και φετος ηταν εξαιρετικα ατυχος με το δολοφονικο τακλιν που δεχτηκε στην προετοιμασια και την κουτουλια στο ζυγωματικό με την Καλαματα.
Η σταθερότητα είναι το πρόβλημα και με τους 2. Κανένας δεν αισθάνεται ότι μπορούν να βγάλουν ολόκληρη χρονια σε υψηλό επίπεδο. Ίσως δε φταίνε 100% αυτοί (βλέπε τραυματισμοί Λυρατζή), αλλα η ομάδα πρέπει να δει τι είναι το καλύτερο για το σύνολο και σε βάθος χρόνου.
Και αφου αναγορεύτηκες ως το επίσημο πουλέν μου, είμαι βέβαιος οτι αύριο θα το καρφώσεις!
Υ.Γ Το γράφω για να το παραθέσω αύριο με την λεζάντα:Σας τα λεγα!
Υ.Γ Το γράφω για να το παραθέσω αύριο με την λεζάντα:Σας τα λεγα!

- kataramenos5
Μη τον κανεις πουλεν .Ασε να χαρουμε λίγο.Αμαρτια ειναιΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του που είναι πολύ καλός! Και τα δύο κόντρα στον βάζελο.
- ΑποστόληςΑ
Πουλέν μου είναι ο Κωνσταντέλιας από πέρυσι.kataramenos5 έγραψε:Μη τον κανεις πουλεν .Ασε να χαρουμε λίγο.Αμαρτια ειναιΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του που είναι πολύ καλός! Και τα δύο κόντρα στον βάζελο.
- ΑποστόληςΑ
Ρε πάτε καλά;;;; Ανοίγεται τα τόπικ παικτών παραμονή αγώνα και κάνετε και χαλαρές συζητήσεις;;; Μου κόπηκαν τα πόδια ότι έχουμε καμία θλάση.....
- ΑποστόληςΑ