Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ξαναβαλε Καγκαβα και Εσιτι Ρουμανε. Σημερα μαυρη σελιδα, απο ημιεπαγγελματιες χασαμε. Ντροπη.
-
Luigi Vampa
Διαφωνώ αλλά κ λάθος να κάνω δεν σφυριξε off sidemarkos4 έγραψε:Στο 2ο ήταν οφσάιντ ο Ζιφκοβιτς.Δεν λογίζεται ως φαση

- ToMousiTouCrespo
Ντροπή είναι που όταν χάνουμε ο προπονητής μας γίνεται υποτιμητικά "ο Ρουμάνος" και όχι η ήττα.Λεμεσος4 έγραψε:Ξαναβαλε Καγκαβα και Εσιτι Ρουμανε. Σημερα μαυρη σελιδα, απο ημιεπαγγελματιες χασαμε. Ντροπη.
-
paok düsseldorf
Εχει 8 βοηθους που ο καθενας εχει και ενα ταμπλετ , συμφωνα δε με τους ΑΡΔ η προπονηση που κανει ο ρουμανος ειναι σε επιπεδο Μπαρτσελονα
.
Κατα την γνωμη μου,ρουμανε ασε τα κομπιουτερ,αγορασε 8 σκουφια,προσευχες ολοι μαζι να σημαδευουν οι αντιπαλοι ειτε τα δοκαρια ειτε τον πασχαλακη η να μην βρισκουν καν εστια απο τα δυο μετρα .
Ολο και καποιο γκολ θα πετυχαινει η ομαδα,νικη με μισο μηδεν ,και ξαναγινεσε ο στρατηγος .
Αν παλι δεν δουλεψει και αυτο το συστημα τοτε ζητησε απο τον ΙΒΑΝ μεταγραφες,οι ΚΑΝΙΑΣ-ΛΗΜΝΙΟΣ ειναι ετσι κι αλλοιως στα αζητητα μπορεις ανετα να τους φερεις πισω,δωσε και δυο γερα συμβολαια σε ΣΑΚΦΟΧ-ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
ΟΙ ΑΡΔ θα σε υμνουν,ο ΙΒΑΝ θα πληρωνει,εσυ θα πληρωνεσαι,εμεις θα τρελαινομαστε και εζησες εσυ καλα και εμεις χειροτερα
Κατα την γνωμη μου,ρουμανε ασε τα κομπιουτερ,αγορασε 8 σκουφια,προσευχες ολοι μαζι να σημαδευουν οι αντιπαλοι ειτε τα δοκαρια ειτε τον πασχαλακη η να μην βρισκουν καν εστια απο τα δυο μετρα .
Ολο και καποιο γκολ θα πετυχαινει η ομαδα,νικη με μισο μηδεν ,και ξαναγινεσε ο στρατηγος .
Αν παλι δεν δουλεψει και αυτο το συστημα τοτε ζητησε απο τον ΙΒΑΝ μεταγραφες,οι ΚΑΝΙΑΣ-ΛΗΜΝΙΟΣ ειναι ετσι κι αλλοιως στα αζητητα μπορεις ανετα να τους φερεις πισω,δωσε και δυο γερα συμβολαια σε ΣΑΚΦΟΧ-ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
ΟΙ ΑΡΔ θα σε υμνουν,ο ΙΒΑΝ θα πληρωνει,εσυ θα πληρωνεσαι,εμεις θα τρελαινομαστε και εζησες εσυ καλα και εμεις χειροτερα
-
paok düsseldorf
Και για οσους δεν καταλαβαν ,σημερα χασαμε απο ομαδα με μικροτερο μπατζετ απο την καρδιτσα και τον αλμωπο αριδαιας.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΙΒΑΝ χαρα στο κουραγιο σου και στην υπομονη σου.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
Στην ελληνική μετάδοση ούτε καν σχολίασε την φάση κ από ότι βλέπω ο διαιτητής δεν δίνει κάτι παρα άουτmarkos4 έγραψε:Dragon ο σπικερ είπε οτι ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι.
Αυτό άκουσα αυτό σου λέω..
https://www.gazzetta.gr/football/europa ... kobits-vid
Ρε dragon μην επιμένεις το σχολίασε λίγο αργότερα..
Καλα ρε πουστη μου δεν το άκουσε κανένας άλλος μόνο εγώ;
Και στο τοπικ του αγώνα κάποια παιδιά το ανέφεραν.
Οκ παρολα αυτά ο διαιτητής άουτ δίνει. Όπως κ να χει γτ από αλλου ξεκινά η κουβέντα το ότι ήσουν χαλι δεν σημαίνει ότι δεν ήσουν κ άτυχος.markos4 έγραψε:Ρε dragon μην επιμένεις το σχολίασε λίγο αργότερα..
Εδώ έχουμε χάσει και αποκλειστει μεσα στην Τουμπα απο την Καστορια με γκολ του 37ου Καπετανοπουλουpaok düsseldorf έγραψε:Και για οσους δεν καταλαβαν ,σημερα χασαμε απο ομαδα με μικροτερο μπατζετ απο την καρδιτσα και τον αλμωπο αριδαιας.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
Καλά και στη φάση του ολιβέρα είπε ότι ήταν οφσάιντ αλλά ούτε εκεί ήταν οφσάιντ κάτι που το διόρθωσε πολύ αργότεραmarkos4 έγραψε:Ρε dragon μην επιμένεις το σχολίασε λίγο αργότερα..
- Shivaspace
αυτό το στυλάκι με γίζι κοντό παντελονάκι και σακάκι δεν παλεύεται με τίποτα ανεξαρτήτως απόδοσης και αποτελέσματος..τι σόι άθλια μόδα είναι αυτή ρε Ράζβαν, πάνω που χάρηκα που σε είδα με αθλητική περιβολή στην Ολλανδία.
-
paok düsseldorf
ΑΝ συνεχισεις να χρησιμοποιεις τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ,βλεπω τον αρχηγο να ανακαλυπτει σε καθε αγωνα καινουργιες χορευτικες φιγουρες στο ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ.