Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Αν υπάρξει ανακοίνωση Λουτσέσκου, αυτό που θα πρέπει να αναμένουμε, στη συνέχεια, θα είναι ισχυρότατη μεταγραφική ενίσχυση. Δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει πρόθεση να σπρωχτεί πολύ χρήμα να μην συνεχίσεις με τον Πάμπλο.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ να έχει πίεση ο Λούτσος από τους υποστηρικτές του Γκαρσία (και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς)renegade έγραψε:Από τη στιγμή που μιλάνε για ραντεβού αύριο Ιβάν Πάμπλο για το μέλλον του δεύτερου,τη στιγμή που ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μάλλον το πράγμα είναι τελειωμένο.
Από κει και πέρα ο λουτσέσκου σ αυτή τη δεύτερη θητεία του θα έχει την δεκαπλάσια πίεση απ' ότι είχε στην προηγούμενη. Θες γιατί οι υποστηρικτές του Πάμπλο θα περιμένουν στην γωνία, θες γιατί όσοι αισθάνθηκαν άσχημα με τον τρόπο που αποχωησε δεν έχουν τα καλύτερα συναισθήματα για την πάρτη του. Βέβαια το φάρμακο σ όλα τα παραπάνω είναι οι νίκες.
Υγ περιμένω ότι τελευταία στιγμή ο Ιβάν μετα την συνομιλία με τον Γκαρσία θα ακυρώσει την έλευση του Ρουμάνου.
αν αποφασίσει να κινηθεί έτσι η ΠΑΕ, θα πρέπει να ασκηθεί κριτική στην ΠΑΕ και όχι στον Λουτσέσκου
υγ. αγαπάω τον Λούτσο (ο πιο επιτυχημένος προπονητής όσο βλέπω ΠΑΟΚ), αγαπάω Παυλάρα (η πιο ΠΑΟΚ προσωπικότητα που έχω δει). το να κάτσω να τους συγκρίνω θα είναι ασέβεια και για τους 2
εάν υπάρξει αντικατάσταση, δε θα μου κάτσει καλά, γιατί η ΠΑΕ θα δείξει ότι δεν εκτιμάει κάποια πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 25 Μάιος 2021, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sick Bastard έγραψε:Γενικά πάντως αν το δει κάποιος, θα είχε πολύ φάση κάθε προπονητής που κερδίζει ένα ντέρμπι
να έβγαινε και να έλεγε στη σ.τ. μετά το ματς, ''έτσι σας γάμησα ρε μ@λ@κες, έτσι, και τα αρχίδια μέσα''
και να μην γίνεται τίποτα.
Μάλλον ξεχάσατε το μάθημα "ηθους" προς τον Σισέ του χοντρού που ξεδιάντροπα τώρα δείχνει πειραγμένος που τον βίδωσε ο Παυλάρας και του το είπε κατάμουτρα.rainmaker έγραψε:Χαχα, εδώ που τα λέμε δεν απέχουμε και πολύ.
Ακόμα λίγο και θα τα βγάλει να τα ακουμπήσει στο τραπέζι της συνέντευξης τύπου. ΝΑ!
- Shivaspace
πάντως θα είχε φάση το σενάριο να είναι κάπως έτσι "..έλα Ράσβαν όλα οκ, με το τέλος των υποχρεώσεων αναλαμβάνεις, ολ αυτά λίγους μήνες πρίν όπως και καλά "ακούγεται".. και στο παρα ένα, σόρρυ Ράσβαν δεν μας κάνεις, συνεχίζουμε.."
η "εκδίκηση" είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο δε λένε ?
δεν το πολυπιστεύω όμως..και θα γράφονται διάφορα μετά από τέτοιου βεληνεκούς σκαμπίλι..γι αυτό καλό είναι να τελειώνει σύντομα το θέμα, που για μένα δεν θα πρεπε να υπάρχει καν....
επίσης ακόμα περιμένουμε τα συγχαρητήρια του Ράσβαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μια αναφορά ρε παιδί μου, μια δήλωση..σήμερα έχει 25 ο μήνας....
η "εκδίκηση" είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο δε λένε ?
δεν το πολυπιστεύω όμως..και θα γράφονται διάφορα μετά από τέτοιου βεληνεκούς σκαμπίλι..γι αυτό καλό είναι να τελειώνει σύντομα το θέμα, που για μένα δεν θα πρεπε να υπάρχει καν....
επίσης ακόμα περιμένουμε τα συγχαρητήρια του Ράσβαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μια αναφορά ρε παιδί μου, μια δήλωση..σήμερα έχει 25 ο μήνας....
@Andrew R
Δεν διαφωνώ στο πρώτο κομμάτι. Είναι ο,τι πιο σιχαμενο υπάρχει. Αλλά εγώ δεν θα ήθελα τυπακια σαν αυτούς στην ομάδα μου. Δεν θέλω την φτηνή χυδαιότητα των καταπαππαριων. Να τους κυνηγήσεις και να τους πατήσεις κάτω αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Ο Γκαρσια είναι κόκκινο πανί για αυτούς. Και τρελαίνονται όταν τους πατάει. Και φυσικά και γουστάρω, περιττό να λέω τα αυτονόητα. Όμως δεν κάναμε ξαφνικά καλύτερη ομάδα από αυτούς, δεν μου αρκεί να σκυλιάζουμε μόνο στα μεταξύ μας ματς. Φυσικά και θέλω να τους κερδίζω μέσα έξω. Αλλα με αυτά τα δεδομένα, του χρόνου θελουμε πολύ για να τους χτυπήσουμε, αν δεν πέσουν φράγκα.
Συμφωνώ με τον ανταρκτικα, είναι πολύ άσχημο να τον διώξεις τον Γκαρσια μετά από αυτά που κατάφερε. Σε έβγαλε δεύτερο και έφερε κύπελλο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον Λουτσεσκου ξαφνικά βλέπουμε φως στο τούνελ, μια σοβαρή προσπάθεια για πρωταθλητισμό, όχι άλλη δοκιμαστική χρονια.
Δεν διαφωνώ στο πρώτο κομμάτι. Είναι ο,τι πιο σιχαμενο υπάρχει. Αλλά εγώ δεν θα ήθελα τυπακια σαν αυτούς στην ομάδα μου. Δεν θέλω την φτηνή χυδαιότητα των καταπαππαριων. Να τους κυνηγήσεις και να τους πατήσεις κάτω αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Ο Γκαρσια είναι κόκκινο πανί για αυτούς. Και τρελαίνονται όταν τους πατάει. Και φυσικά και γουστάρω, περιττό να λέω τα αυτονόητα. Όμως δεν κάναμε ξαφνικά καλύτερη ομάδα από αυτούς, δεν μου αρκεί να σκυλιάζουμε μόνο στα μεταξύ μας ματς. Φυσικά και θέλω να τους κερδίζω μέσα έξω. Αλλα με αυτά τα δεδομένα, του χρόνου θελουμε πολύ για να τους χτυπήσουμε, αν δεν πέσουν φράγκα.
Συμφωνώ με τον ανταρκτικα, είναι πολύ άσχημο να τον διώξεις τον Γκαρσια μετά από αυτά που κατάφερε. Σε έβγαλε δεύτερο και έφερε κύπελλο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον Λουτσεσκου ξαφνικά βλέπουμε φως στο τούνελ, μια σοβαρή προσπάθεια για πρωταθλητισμό, όχι άλλη δοκιμαστική χρονια.
Έχουμε προπονητή για χρόνια και θα τον αφήσουμε για κάποιον που αν τον επόμενο μήνα του έρθει πρόταση από Ιταλία θα πάει πύραυλος παρατώντας μας για άλλη μια φορά; Ελπίζω να έχουμε λίγο μυαλό παραπάνω. Εύχομαι όλα να είναι κανονισμένα με τον Γκαρσία και απλά οι φήμες να είναι για να κλείσει προπονητή και η χάρτινη και μετά να τον αφήσουμε όπως μας άφησε και θα μας αφήνει και αυτός στα κρύα του λουτρού.
Όπως τα λέει ο αδερφός Τζελας είναι ...
και επιπρόσθετα μια άλλη πολύ σημαντική διάσταση ... ο Λουτσεσκου δεν έβγαλε μισό παίχτη από τις ακαδημίες γιατί βέβαια ίσως είχε την πίεση του πρωταθλητισμού.
Ο Παμπλο είναι ο πατέρας όλων αυτών των πιτσιρικάδων και σίγουρα όλοι τους θα υπογράφουν πολύ ευκολότερα συμβόλαια και ανανεώσεις αφού θα εμπιστεύονται απόλυτα το αφεντικό της ομάδας ...
Δεν ξέρω αλλά πάνω στην μεγάλη χαρά πάλι κεφαλια ρε πούστη μου ... και αυτή μάλιστα από το εσωτερικό της ομάδας
και επιπρόσθετα μια άλλη πολύ σημαντική διάσταση ... ο Λουτσεσκου δεν έβγαλε μισό παίχτη από τις ακαδημίες γιατί βέβαια ίσως είχε την πίεση του πρωταθλητισμού.
Ο Παμπλο είναι ο πατέρας όλων αυτών των πιτσιρικάδων και σίγουρα όλοι τους θα υπογράφουν πολύ ευκολότερα συμβόλαια και ανανεώσεις αφού θα εμπιστεύονται απόλυτα το αφεντικό της ομάδας ...
Δεν ξέρω αλλά πάνω στην μεγάλη χαρά πάλι κεφαλια ρε πούστη μου ... και αυτή μάλιστα από το εσωτερικό της ομάδας
seaman έγραψε:Και τους δύο μαζί, θα μπορούσε να τους δει κανείς?
Μη βαράτε
Εμείς δεν βαράμε
Ο Πάμπλο δεν ξέρω τι θα κάνει
- Shivaspace
.. μόνο κανένας αθλητικός εισαγγελέας κατ αντιπαράσταση .. έλα δω Γκαρσία τι είπες ? έλα δω Ράσβαν τι έκανες εσύ.... μονο κάπως έτσι 
- Shivaspace
.. μόνο o Simi 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 25 Μάιος 2021, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πραγματικότητα είναι πως και οι δυο υπό συζήτηση προπονητές, έχουν κάποια θετικά και κάποια ΣΟΒΑΡΑ αρνητικά.
Είναι μεγάλη η λιστα, αλλά πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τα αρνητικά και του Πάμπλο και του Λουτς.0
Από τον έναν έχουμε δει πολλά θετικά, από τον άλλο κάποια.
Ο ένας παράτησε την ομάδα με άσχημο τρόπο (χωρίς όμως να πρέπει να ξεχνάμε, μεταξύ μας, οτι είχε δίκιο για την τεράστια πίεση, που την ξέρουμε όλοι. Παίζει ρόλο).
Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα, οτι (ειδικά αν ισχύουν τα νουμερα που ακούγονται) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση. Όντως, δε βγάζει νόημα το αντίθετο.
Επίσης πιστεύω ακράδαντα οτι ο δεσμός ΠΑΟΚ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γκαρσία, απαγορεύεται να σπάσει. Ο ίδιος μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει μια θετική προπονητική πορεία σε ομάδες του εξωτερικού και να βελτιωθεί και σε επίπεδο πτυχίων. Παίζει ρόλο.
Εν κατακλείδι, το βασικότερο συμπέρασμα που βγάζω, είναι οτι εντός ομάδας, αν όντως αποφασίσουν την αλλαγή, σημαίνει οτι κάποιο αρνητικό πρέπει να βλέπουν στον Πάμπλο. Είναι αδύνατον μετά από επιτυχία κι ενώ έχει συμβόλαιο, να τον διώχνουν χωρίς να έχουν τίποτα αρνητικό υποψιν.
Είπαμε οκ υπάρχει αμφισβήτηση στις επιλογές του ΠΑΟΚ και τη λειτουργία του, αλλά υπάρχει και ένα όριο.
Είναι μεγάλη η λιστα, αλλά πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τα αρνητικά και του Πάμπλο και του Λουτς.0
Από τον έναν έχουμε δει πολλά θετικά, από τον άλλο κάποια.
Ο ένας παράτησε την ομάδα με άσχημο τρόπο (χωρίς όμως να πρέπει να ξεχνάμε, μεταξύ μας, οτι είχε δίκιο για την τεράστια πίεση, που την ξέρουμε όλοι. Παίζει ρόλο).
Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα, οτι (ειδικά αν ισχύουν τα νουμερα που ακούγονται) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση. Όντως, δε βγάζει νόημα το αντίθετο.
Επίσης πιστεύω ακράδαντα οτι ο δεσμός ΠΑΟΚ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γκαρσία, απαγορεύεται να σπάσει. Ο ίδιος μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει μια θετική προπονητική πορεία σε ομάδες του εξωτερικού και να βελτιωθεί και σε επίπεδο πτυχίων. Παίζει ρόλο.
Εν κατακλείδι, το βασικότερο συμπέρασμα που βγάζω, είναι οτι εντός ομάδας, αν όντως αποφασίσουν την αλλαγή, σημαίνει οτι κάποιο αρνητικό πρέπει να βλέπουν στον Πάμπλο. Είναι αδύνατον μετά από επιτυχία κι ενώ έχει συμβόλαιο, να τον διώχνουν χωρίς να έχουν τίποτα αρνητικό υποψιν.
Είπαμε οκ υπάρχει αμφισβήτηση στις επιλογές του ΠΑΟΚ και τη λειτουργία του, αλλά υπάρχει και ένα όριο.
θα ρθει ο λούτσος και θα ζητήσει ανανέωση κρέσπο και βαρελα και θα φέρει πίσω σάκοφ και κάνιας

κλασική περίπτωση που σε παρατάει μία θεογκόμενα στα κρύα του λουτρού, πέφτεις και γίνεσαι συντρίμια, μαζεύεις τα κομμάτια σου, βρίσκεις μια αξιόλογη κοπέλα που σε γουστάρει τρελά, φτιάχνετε μια καλή σχέση, και συ μαθαίνεις ότι η θεογκόμενα χώρισε και σου στειλε και μνμ να βρεθείτε
ο σωστός ο άντρας εκεί πρέπει να τη διαολοστείλεις.
αν τη δεχτείς πίσω, θα το ξαναχάσεις το παιχνίδι
κλασική περίπτωση που σε παρατάει μία θεογκόμενα στα κρύα του λουτρού, πέφτεις και γίνεσαι συντρίμια, μαζεύεις τα κομμάτια σου, βρίσκεις μια αξιόλογη κοπέλα που σε γουστάρει τρελά, φτιάχνετε μια καλή σχέση, και συ μαθαίνεις ότι η θεογκόμενα χώρισε και σου στειλε και μνμ να βρεθείτε
ο σωστός ο άντρας εκεί πρέπει να τη διαολοστείλεις.
αν τη δεχτείς πίσω, θα το ξαναχάσεις το παιχνίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 25 Μάιος 2021, 19:07, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Εγω να το κανω ακομα πιο λυσσα. Του χρονου εκτος απο Κ19 ισως να εχουμε και ΠΑΟΚ Β'.seaman έγραψε:Και τους δύο μαζί, θα μπορούσε να τους δει κανείς?
Μη βαράτε