ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φευγει ο Μακεντα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπόνι; Κάποτε παιχταράς. Αυτή την στιγμή νομίζω κακή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ να θίξω τώρα κάτι άλλο. Να κάνουμε μια σύγκριση. Ο Γκαρσια έπαιρνε 600Κ και ο Μαουρισιο 1.2. Ποιος ήταν για εσάς καλύτερος; ο Κοντρερας 600Κ και ο Ινγκι 800Κ. Ποιος είναι καλύτερος; και πολλοί άλλοι. Τι θέλω να πω. Έχουμε ενα πρωτάθλημα που για να έρθει παίκτης καλός ή πρέπει να είναι κακός υπολογισμός μεγάλης ομάδας που τον αφήνει ελεύθερο (Βιειρινια, Σα γαυρου, Ζιβκο, Λινο, Ακπομ, Λετο) ή πρέπει να είναι μεγάλος σε ηλικία (Γκαρσια, Ελ-Αραμπι, Βαλμπουενα, Μαου, Ματος, Τζιλμπερτο, Ριβαλντο) ή να έχει προβλήματα χαρακτήρα-τραυματισμων (Σεμεδο, Λιβαγια, Μουσλι, Σισσε ζέλας). Ότιδηποτε άλλο είτε το χρυσοπληρωνεις (αν συμφωνεί ο παίκτης) είτε τζογαρεις με στοιχήματα (Σφι, Τσολακ, Μουργκ, Κρεσπο, Πριγιο, Ενρίκε, Μπισε). Κάποια θα σου βγουν κάποια όχι. Είναι πολύ δύσκολα τα μεταγραφικά για δικές μας ομάδες.Ιδιαιτερα αν δεν πέφτει μαγιοκο από Ευρώπη και προφανώς σε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ που υπάρχουν και απαιτήσεις. Συγκυρίες και μόνο για εμένα. Συγκυρία το πως ήρθε ο Γκάρι, Ζιβκο, ο Βιειρινια και οι Σακχωφ με Ματος πακέτο. Επομένως αν δεν βαρέσει καμία ομάδα κανόνι λόγο κοβιντ ή αν δεν υπάρξει κάνας σακατεμενος που ξέρει μπάλα ελεύθερος δεν νομίζω να δούμε κάποιον που να κάνεις διαφορά σήμερα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Ο Μπόνι της Σουόνσι ήταν συγκλονιστικός. Άμυνες της Πρέμιερ - Championship της ισοπέδωσε. Γι αυτό έκανε και το πολύ παραπάνω βήμα. Βέβαια είναι ανενεργός πολύ καιρό ρε παιδιά. Εμείς θέλουμε ετοιμοπόλεμους....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως πρόσεξα κάτι πολύ φιλικά πίτσι πίτσι Βιερίνια με Μπουζούκη.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Magpies4 έγραψε:Μετά το τέλος του αγώνα πάντως πρόσεξα κάτι πολύ φιλικά πίτσι πίτσι Βιερίνια με Μπουζούκη.
Καλημερα. Παντα ειχαν καλες σχεσεις. Αν θυμασαι τον ειχε αποθεωσει ο Αντρε σε μια συνεντευξη ή στο ινστα, οπως και ο Γιωργης.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Θα πρότεινα τον Felipe Mora. 26 ετών, Χιλιανός, κοντός μεν αλλά πολύ αλτικός και γρήγορος.
https://www.transfermarkt.com/felipe-mo ... aison/2020
[youtube]fH-PBeH_F08[/youtube]
[youtube]faVwbBHgn8E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μονο σιγουρο ειναι πως πρεπει τουλαχιστον ο χαφ να ειναι εδω τις επομενες μερες.Ο Γεναρης θα κρινει πολλα για αυτη τη χρονια και αν πιστευουν στη ΠΑΕ πως υπαρχει ελπιδα διακρισης πρεπει να τρεξουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αρχικά 10ρι και εξτρέμ οπωσδήποτε. Αν φύγει παίκτης, οπωσδήποτε και κάποιον στη θέση του.
Αν μπορούμε και 3ο παίκτη να κοιτάξουμε κάποιον φορ.
Στις άλλες θέσεις έχουμε αρκετούς παίκτες που αν δεν φύγουν δεν πρόκειται να πάρουμε άλλους, όπως πχ:
Δ. ΜΠΑΚ: Vieirinha, Soares, Λύρατζης
6-8ρια: Τσιγγάρας, Douglas, Esiti, Schwab, El Kaddouri και Ninua
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πως θα κανουμε μεταγραφες σοβαρες οταν δεν εχουμε διαθεσιμα κεφαλαια?
Τα λεφτα που δωσαμε δλδ για Μουργκ και Τσολακ θα πανε στον βροντο?
Περιεργα τα δεδομενα μας..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

3 δανεικους με οψιον, δεξί μπακ, φορ κ μέσο μαζί με επιστροφή Λάμπρου.

Ας έχουν κ υψηλές ρήτρες. Αν πάρεις πρωτάθλημα τους αγοράζεις αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Θέλω ν πιστεύω ότι για 6 μήνες 2 εκατομμύρια σε μισθούς αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση μπορούμε να δώσουμε για 3 παίκτες αξιόλογους. Αλλιως δεν έχει νόημα να κάνουμε καμία κίνηση.
Πρωτάθλημα με παίκτες των 400-500 στα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει πάρει κανείς.
Μόνο η κουλα π το έκλεψε.

Όλες οι Ευρωπαίκες ομάδες έχουν συμβόλαια παροπλισμένα, κ ειδικά όσοι θέλουν να είναι ενεργοί για τις εθνικές είναι πιο εύκολα διατεθημενοι να παίξουν στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για τον bony που γράφτηκε;;;;
Αν είναι υγιής την θεωρώ κίνηση αλά ζιφκο.

Μακάρι για μια φορά εκεί στην ΠΑΕ να δράσουν γρήγορα και στις επόμενες 13 μέρες να έχουμε ένα χαφ και ένα φορ.

Περιθώρια καθυστερήσεων δεν υπάρχουν τον Ιανουαριο παίζεται το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πάνοπλοι..
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

black_star_ninja έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Μετά το τέλος του αγώνα πάντως πρόσεξα κάτι πολύ φιλικά πίτσι πίτσι Βιερίνια με Μπουζούκη.
Καλημερα. Παντα ειχαν καλες σχεσεις. Αν θυμασαι τον ειχε αποθεωσει ο Αντρε σε μια συνεντευξη ή στο ινστα, οπως και ο Γιωργης.
Νομίζω αντίστροφα ξεκίνησε. Ο Μπουζούκης είχε δηλώσει δημοσίως τον θαυμασμό του για τον Αντρέ και από τότε πάντα τα λένε μετά τα μεταξύ μας ματς.

Το παιδί πάντως δείχνει ότι ακόμα και σε αυτόν τον βάζελο δε μπορεί να σταθεί. Συνήθως είναι εκτός αποστολής.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Από βάζελο να κοιτάξουμε Ζαγαρίτη, επιθετικογενές αριστερό μπακ που δεν ανανέωνει, και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ! Νομίζω θα γίνει πολύ καλός χαφ!
Σιγά σιγά να κοιτάμε και κανένα σέντερ μπακ? έστω αυτόν που είχαμε δώσει στον ΟΦΗ? Λυπάμαι αλλά ο Μιχαηλίδης σαν στόπερ είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου για μας και δεν δείχνει να βελτιώνεται
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Για τον Μιχαηλίδη δεν συμφωνώ. Μια χαρά τα πάει. Εμπειρία θέλει μόνο, την οποία αποκτάς δυστυχώς με λάθη.

Θα συμφωνήσω όμως για τον Διαμαντή. Αν και δεν τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, στον ΟΦΗ δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Σε περίπτωση που φύγει ο Βαρέλα το καλοκαίρι, εγώ θα τον ήθελα να γυρίσει.

Για τους παίχτες του βάζελου που λες, επίσης θα συμφωνήσω. Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση-τρύπημα, για να μην τους πάμε κόντρα. Αυτό ισχύει βέβαια για τον Ζαγαρίτη, που δεν ανανεώνει. Αν μιλάς για πρόταση αγοράς, πιστεύω πάλι δε θα προχωρήσει γιατί θα ζητήσουν τρελό ποσό (βλ. Κουρμπέλη παλιότερα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”