Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από rade paprica »

Ρε παιδιά, εκτός από "δε μπορεί", "θα δείτε θα φέρουμε παίκτη", "δε θα μείνουμε έτσι, αποκλείεται" και άλλες, λογικές μεν, απλώς εκτιμήσεις (αν όχι ευχές) δε, κάτι συγκεκριμένο έχουμε;

Δεν εννοώ καν παίχτη αλλά απλώς θέση (π.χ. ψάχνουμε χαφ, φορ, κάτι)

Έχει πέσει νέκρα ή εμένα μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θεωρητικα 8ρι και περιφερειακο επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε δε νομιζω νεκρα.

απλά να...

παίζουμε μεθαύριο μωρέ.

ξες :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια,απλα ιδεοληψια...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γκίκα παρακολουθείς το φόρουμ;

Έχεις δει κανένα μας και εν προκειμένω εμένα να χαίρεται με την πληρότητα του ροστερ;

Και κυρίως με τα χαφ μας;

Εγώ έρθει - δεν έρθει ο μίσιτς θεωρώ ότι η ομάδα πάσχει στα χαφ ειδικά σε θέμα ποιότητας και πνευμονιου.

Και μια χαρά παράπονα έχω και από το ρόστερ και από το πώς παίζουμε (μέχρι και πρόβλεψη για το πότε θα φύγει ο Αμπελ κάνω τόσο καιρό)

ΑΛΛΑ

Με το ποστ σου διαφωνώ γιατί θεωρώ εντελώς λάθος να συγκρινομαστε με ομάδες απ' τις οποίες συνεχίζουμε να έχουμε καλύτερο ρόστερ (άντε πες αυτό αμφισβητείται)

Και κυρίως δεν είναι δυνατόν να ζηλεύουμε τον Σαχοφ. Εντάξει κούρασε αυτή η κλαψα για παίκτες που όταν ήταν σε εμάς ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ να είναι παγκιτες γιατί όντως ως εκεί είναι η ποιότητα τους.

Και τέλος οι αναφορές σε σαρδέλες του παρελθόντος είναι αστείες

Το γεγονός ότι σήμερα έχουμε πρόβλημα στα χαφ και άλλες θέσεις είναι γνωστο.

Το ότι το ρόστερ δεν εχει κλείσει ακόμα είναι εξίσου γνωστό όμως.

Με πρόκριση ή χωρίς, θα έχουμε αλλαγές στο ρόστερ.

Μετά θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε.

Υγ. Αν είχες σήμερα παίκτη επιπέδου Σνάουτσνερ πόσο ανώτερος απ' τον Ουακε θα σου φαινόταν; Είχες απαιτηση τότε να κάνεις πορείες στην Ευρώπη και να σηκώνεις τίτλο; Όχι. Όνειρο είχες. Όχι απαίτηση. Έπαιζες άμυνα και ότι πετύχουμε μπροστά. Δεν εννοώ ταμπούρι, εννοώ ότι κύριο προσόν της ομάδας ήταν η αμυντική λειτουργία. Στην επίθεση χάλια ήμασταν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οπως εγραψε παντως και ο giapas σε αλλο τοπικ, ποδοσφαιρικα και οχι με αλχημειες το διδυμο των επιθετικων στη μια θεση πισω απο το φορ ειναι Τζολης-Κουτσια.Ε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε το παραδοξο του πραγματος οσο και αν γοητευει στο ακουσμα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Το ότι πλέον έχει ανέβει ο πήχης και υπάρχει απαίτηση για πρωτάθλημα, είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμα της εποχής Σαββίδη.
Αυτό φοβάμαι μη χάσουμε, μαζί με το μέταλλο που απέκτησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μετά το ματς της Τετάρτης πιστεύω θα κλείσει το ρόστερ είτε σε άλφα λύσεις είτε σε βήτα.
Λογικό.
Ανάλογα με τη τσέπη θα γίνει κ το διαλεγμα.
Ανάλογο είχε γίνει και επί Τούντορ που περάσαμε ομίλους με μισό ρόστερ κ μετά γεμίσαμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:
josh συμφωνω, και μακαρι.

Αμφιβάλλεις δηλαδή;
Αν δε γίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει λευκή πετσέτα γιατί (ξαναγράφω) είτε περάσουμε είτε όχι, οι διοργανώσεις φέτος είναι τρείς.
Σε ένα τέτοιο σενάριο,εμένα να δεις μετά,ποιος gospi και ποιος joshua,αυτά τα γατάκια; :mrgreen:
Εγω λοιπον κραταω αυτη τη δηλωση και δεσμευομαι να μην πω τπτ μεχρι τις 5 Οκτωβριου!
Αν γινουν κινησεις ολα καλα!
Αν δεν γινουν θα απολαυσω το σοου του Μπανε! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

joshua έγραψε:Εσεις που το κατεχετε ο Μπιστροβιτς ειναι 6-8 η 8-10? Με εχει αγχωσει η μεσοεπιθετικη λειτουργια και η πιθανοτητα να μην γυρισει ο Μισιτς φετος που θα αρχισω να λεω φερτε 1-2-3-4 μεσοεπιθετικους...
Λίγο που είδα κάτι βιντεάκια 6-8 μου φέρνει περισσότερο.. θυμίζει σουλούπι Τσιμίροτ θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Rain, δεν βλέπω την φετινή ομάδα να έχει καλύτερες πιθανότητες για πρωτάθλημα από ότι η ομάδα της τρίτης χρονιάς του Σάντος.

Προφανώς και τον κάθε Σακχοφ ή τον κάθε Μαουρίτσιο τους αναφέρω σαν παράδειγμα παικτη.. αντι-νινουα ή ακόμα και αντι-εσιτι και όχι για βασικούς.

Αν θεωρείς πως ο Σακχοφ δεν θα ήταν βασικός στην χθεσινή μας εντεκάδα για παράδειγμα σε σύγκριση με αυτούς που έπαιξαν, πάσο.

Και άσε τα ονόματα στην άκρη.

Θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος αν είχαμε πάρει έναν ακόμα Σβαμπ, σε αξία και συμβόλαιο, ένα μήνα πριν, παρά να πάρουμε τον οποίο Μπιστροβιτς τελευταία μέρα μεταγραφών έχοντας ήδη πετάξει 4 βαθμούς με λιμα στα σκουπίδια.

Θεωρώ λοιπόν λάθος τον σχεδιασμό μας. Ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει πλέον.

Όπως λάθος είναι σε μια ομάδα που υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό, να βάζεις 5-6 πιτσιρίκια μέσα. Διάλεξε 2-3, πχ Τζολη, Μιχαηλίδη και έναν ακόμα. Θες Νινουα; Θες Κουτσια; Και δωστους χρόνο να παίξουν σε ένα δουλεμενο σύνολο.

Δεν κάνεις πρωταθλητισμό με την χθεσινή εντεκάδα.

Για μένα η πολιτική της ομάδας το γύρισε στο οικονομικό. Και η αλήθεια είναι πως για να πάρεις πρωτάθλημα, θέλει τόσα φράγκα που καταντάει ασύμφορο, αν σκεφτείς ότι με τα μισά και λιγότερα μπορείς να βγεις δεύτερος.

Βλέπω να διώχνουμε από την ομάδα Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Στόχ, Μάτος κτλ και να τους αντικαθιστούμε με Περέιρα, Νινουα, Βράκα και Τζολη. Παίκτες με πολύ μικρό συμβόλαιο, που αν σου βγουν θα φέρουν φράγκα.

Οικονομικά, βγάζει νόημα. Αγωνιστικά η ομάδα φετος, θα έτρωγε τριμπαλα από την ομάδα του νταμπλ όμως.

Σε αντίθεση με πολλούς, δεν βλέπω να γίνονται άλλες κινήσεις φέτος ειδικά σε περίπτωση μη πρόκρισης μεθαύριο. Και αυτό με φοβίζει ακόμα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

jibbie έγραψε:κυριακη βραδυ ρε τζος, μη στο χαλασω :D
Εμένα δεν με χαλάς...δεν σου αρέσει ο Bistrovic;
Εσύ τα μελετάς και έχεις και τα ανάλογα στατιστικά scout εργαλεία.

Γιατί εγώ και μερικοί πολύ καλοί συμφορουμίτες, προσευχές κάνουμε για να έρθει ο Bistrovic στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στο χοντρο24 παντως ανεφεραν νωριτερα οτι η ΠΑΕ εχει διαψευσει οτι ενδιαφερομαστε για Μπιστροβιτς
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αποβλήθηκε σήμερα αυτός.

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα..
Ότι και να γίνει η ομάδα θα ενισχυθεί..
Απλά αναλόγως της διοργάνωσης θα κινηθεί και με άλλα οικονομικά δεδομένα...

Εγώ πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρουμε Τετάρτη θα ζήσουμε τρελές στιγμές (και στα μεταγραφικά).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”