Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- rade paprica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ρε παιδιά, εκτός από "δε μπορεί", "θα δείτε θα φέρουμε παίκτη", "δε θα μείνουμε έτσι, αποκλείεται" και άλλες, λογικές μεν, απλώς εκτιμήσεις (αν όχι ευχές) δε, κάτι συγκεκριμένο έχουμε;
Δεν εννοώ καν παίχτη αλλά απλώς θέση (π.χ. ψάχνουμε χαφ, φορ, κάτι)
Έχει πέσει νέκρα ή εμένα μου φαίνεται;
Δεν εννοώ καν παίχτη αλλά απλώς θέση (π.χ. ψάχνουμε χαφ, φορ, κάτι)
Έχει πέσει νέκρα ή εμένα μου φαίνεται;
Γκίκα παρακολουθείς το φόρουμ;
Έχεις δει κανένα μας και εν προκειμένω εμένα να χαίρεται με την πληρότητα του ροστερ;
Και κυρίως με τα χαφ μας;
Εγώ έρθει - δεν έρθει ο μίσιτς θεωρώ ότι η ομάδα πάσχει στα χαφ ειδικά σε θέμα ποιότητας και πνευμονιου.
Και μια χαρά παράπονα έχω και από το ρόστερ και από το πώς παίζουμε (μέχρι και πρόβλεψη για το πότε θα φύγει ο Αμπελ κάνω τόσο καιρό)
ΑΛΛΑ
Με το ποστ σου διαφωνώ γιατί θεωρώ εντελώς λάθος να συγκρινομαστε με ομάδες απ' τις οποίες συνεχίζουμε να έχουμε καλύτερο ρόστερ (άντε πες αυτό αμφισβητείται)
Και κυρίως δεν είναι δυνατόν να ζηλεύουμε τον Σαχοφ. Εντάξει κούρασε αυτή η κλαψα για παίκτες που όταν ήταν σε εμάς ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ να είναι παγκιτες γιατί όντως ως εκεί είναι η ποιότητα τους.
Και τέλος οι αναφορές σε σαρδέλες του παρελθόντος είναι αστείες
Το γεγονός ότι σήμερα έχουμε πρόβλημα στα χαφ και άλλες θέσεις είναι γνωστο.
Το ότι το ρόστερ δεν εχει κλείσει ακόμα είναι εξίσου γνωστό όμως.
Με πρόκριση ή χωρίς, θα έχουμε αλλαγές στο ρόστερ.
Μετά θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε.
Υγ. Αν είχες σήμερα παίκτη επιπέδου Σνάουτσνερ πόσο ανώτερος απ' τον Ουακε θα σου φαινόταν; Είχες απαιτηση τότε να κάνεις πορείες στην Ευρώπη και να σηκώνεις τίτλο; Όχι. Όνειρο είχες. Όχι απαίτηση. Έπαιζες άμυνα και ότι πετύχουμε μπροστά. Δεν εννοώ ταμπούρι, εννοώ ότι κύριο προσόν της ομάδας ήταν η αμυντική λειτουργία. Στην επίθεση χάλια ήμασταν.
Έχεις δει κανένα μας και εν προκειμένω εμένα να χαίρεται με την πληρότητα του ροστερ;
Και κυρίως με τα χαφ μας;
Εγώ έρθει - δεν έρθει ο μίσιτς θεωρώ ότι η ομάδα πάσχει στα χαφ ειδικά σε θέμα ποιότητας και πνευμονιου.
Και μια χαρά παράπονα έχω και από το ρόστερ και από το πώς παίζουμε (μέχρι και πρόβλεψη για το πότε θα φύγει ο Αμπελ κάνω τόσο καιρό)
ΑΛΛΑ
Με το ποστ σου διαφωνώ γιατί θεωρώ εντελώς λάθος να συγκρινομαστε με ομάδες απ' τις οποίες συνεχίζουμε να έχουμε καλύτερο ρόστερ (άντε πες αυτό αμφισβητείται)
Και κυρίως δεν είναι δυνατόν να ζηλεύουμε τον Σαχοφ. Εντάξει κούρασε αυτή η κλαψα για παίκτες που όταν ήταν σε εμάς ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ να είναι παγκιτες γιατί όντως ως εκεί είναι η ποιότητα τους.
Και τέλος οι αναφορές σε σαρδέλες του παρελθόντος είναι αστείες
Το γεγονός ότι σήμερα έχουμε πρόβλημα στα χαφ και άλλες θέσεις είναι γνωστο.
Το ότι το ρόστερ δεν εχει κλείσει ακόμα είναι εξίσου γνωστό όμως.
Με πρόκριση ή χωρίς, θα έχουμε αλλαγές στο ρόστερ.
Μετά θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε.
Υγ. Αν είχες σήμερα παίκτη επιπέδου Σνάουτσνερ πόσο ανώτερος απ' τον Ουακε θα σου φαινόταν; Είχες απαιτηση τότε να κάνεις πορείες στην Ευρώπη και να σηκώνεις τίτλο; Όχι. Όνειρο είχες. Όχι απαίτηση. Έπαιζες άμυνα και ότι πετύχουμε μπροστά. Δεν εννοώ ταμπούρι, εννοώ ότι κύριο προσόν της ομάδας ήταν η αμυντική λειτουργία. Στην επίθεση χάλια ήμασταν.
Οπως εγραψε παντως και ο giapas σε αλλο τοπικ, ποδοσφαιρικα και οχι με αλχημειες το διδυμο των επιθετικων στη μια θεση πισω απο το φορ ειναι Τζολης-Κουτσια.Ε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε το παραδοξο του πραγματος οσο και αν γοητευει στο ακουσμα.
-
Το ότι πλέον έχει ανέβει ο πήχης και υπάρχει απαίτηση για πρωτάθλημα, είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμα της εποχής Σαββίδη.
Αυτό φοβάμαι μη χάσουμε, μαζί με το μέταλλο που απέκτησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Αυτό φοβάμαι μη χάσουμε, μαζί με το μέταλλο που απέκτησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Μετά το ματς της Τετάρτης πιστεύω θα κλείσει το ρόστερ είτε σε άλφα λύσεις είτε σε βήτα.
Λογικό.
Ανάλογα με τη τσέπη θα γίνει κ το διαλεγμα.
Ανάλογο είχε γίνει και επί Τούντορ που περάσαμε ομίλους με μισό ρόστερ κ μετά γεμίσαμε
Λογικό.
Ανάλογα με τη τσέπη θα γίνει κ το διαλεγμα.
Ανάλογο είχε γίνει και επί Τούντορ που περάσαμε ομίλους με μισό ρόστερ κ μετά γεμίσαμε
Εγω λοιπον κραταω αυτη τη δηλωση και δεσμευομαι να μην πω τπτ μεχρι τις 5 Οκτωβριου!obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:
josh συμφωνω, και μακαρι.
Αμφιβάλλεις δηλαδή;
Αν δε γίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει λευκή πετσέτα γιατί (ξαναγράφω) είτε περάσουμε είτε όχι, οι διοργανώσεις φέτος είναι τρείς.
Σε ένα τέτοιο σενάριο,εμένα να δεις μετά,ποιος gospi και ποιος joshua,αυτά τα γατάκια;
Αν γινουν κινησεις ολα καλα!
Αν δεν γινουν θα απολαυσω το σοου του Μπανε! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγο που είδα κάτι βιντεάκια 6-8 μου φέρνει περισσότερο.. θυμίζει σουλούπι Τσιμίροτ θα έλεγαjoshua έγραψε:Εσεις που το κατεχετε ο Μπιστροβιτς ειναι 6-8 η 8-10? Με εχει αγχωσει η μεσοεπιθετικη λειτουργια και η πιθανοτητα να μην γυρισει ο Μισιτς φετος που θα αρχισω να λεω φερτε 1-2-3-4 μεσοεπιθετικους...
Rain, δεν βλέπω την φετινή ομάδα να έχει καλύτερες πιθανότητες για πρωτάθλημα από ότι η ομάδα της τρίτης χρονιάς του Σάντος.
Προφανώς και τον κάθε Σακχοφ ή τον κάθε Μαουρίτσιο τους αναφέρω σαν παράδειγμα παικτη.. αντι-νινουα ή ακόμα και αντι-εσιτι και όχι για βασικούς.
Αν θεωρείς πως ο Σακχοφ δεν θα ήταν βασικός στην χθεσινή μας εντεκάδα για παράδειγμα σε σύγκριση με αυτούς που έπαιξαν, πάσο.
Και άσε τα ονόματα στην άκρη.
Θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος αν είχαμε πάρει έναν ακόμα Σβαμπ, σε αξία και συμβόλαιο, ένα μήνα πριν, παρά να πάρουμε τον οποίο Μπιστροβιτς τελευταία μέρα μεταγραφών έχοντας ήδη πετάξει 4 βαθμούς με λιμα στα σκουπίδια.
Θεωρώ λοιπόν λάθος τον σχεδιασμό μας. Ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει πλέον.
Όπως λάθος είναι σε μια ομάδα που υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό, να βάζεις 5-6 πιτσιρίκια μέσα. Διάλεξε 2-3, πχ Τζολη, Μιχαηλίδη και έναν ακόμα. Θες Νινουα; Θες Κουτσια; Και δωστους χρόνο να παίξουν σε ένα δουλεμενο σύνολο.
Δεν κάνεις πρωταθλητισμό με την χθεσινή εντεκάδα.
Για μένα η πολιτική της ομάδας το γύρισε στο οικονομικό. Και η αλήθεια είναι πως για να πάρεις πρωτάθλημα, θέλει τόσα φράγκα που καταντάει ασύμφορο, αν σκεφτείς ότι με τα μισά και λιγότερα μπορείς να βγεις δεύτερος.
Βλέπω να διώχνουμε από την ομάδα Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Στόχ, Μάτος κτλ και να τους αντικαθιστούμε με Περέιρα, Νινουα, Βράκα και Τζολη. Παίκτες με πολύ μικρό συμβόλαιο, που αν σου βγουν θα φέρουν φράγκα.
Οικονομικά, βγάζει νόημα. Αγωνιστικά η ομάδα φετος, θα έτρωγε τριμπαλα από την ομάδα του νταμπλ όμως.
Σε αντίθεση με πολλούς, δεν βλέπω να γίνονται άλλες κινήσεις φέτος ειδικά σε περίπτωση μη πρόκρισης μεθαύριο. Και αυτό με φοβίζει ακόμα περισσότερο.
Προφανώς και τον κάθε Σακχοφ ή τον κάθε Μαουρίτσιο τους αναφέρω σαν παράδειγμα παικτη.. αντι-νινουα ή ακόμα και αντι-εσιτι και όχι για βασικούς.
Αν θεωρείς πως ο Σακχοφ δεν θα ήταν βασικός στην χθεσινή μας εντεκάδα για παράδειγμα σε σύγκριση με αυτούς που έπαιξαν, πάσο.
Και άσε τα ονόματα στην άκρη.
Θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος αν είχαμε πάρει έναν ακόμα Σβαμπ, σε αξία και συμβόλαιο, ένα μήνα πριν, παρά να πάρουμε τον οποίο Μπιστροβιτς τελευταία μέρα μεταγραφών έχοντας ήδη πετάξει 4 βαθμούς με λιμα στα σκουπίδια.
Θεωρώ λοιπόν λάθος τον σχεδιασμό μας. Ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει πλέον.
Όπως λάθος είναι σε μια ομάδα που υποτίθεται κάνει πρωταθλητισμό, να βάζεις 5-6 πιτσιρίκια μέσα. Διάλεξε 2-3, πχ Τζολη, Μιχαηλίδη και έναν ακόμα. Θες Νινουα; Θες Κουτσια; Και δωστους χρόνο να παίξουν σε ένα δουλεμενο σύνολο.
Δεν κάνεις πρωταθλητισμό με την χθεσινή εντεκάδα.
Για μένα η πολιτική της ομάδας το γύρισε στο οικονομικό. Και η αλήθεια είναι πως για να πάρεις πρωτάθλημα, θέλει τόσα φράγκα που καταντάει ασύμφορο, αν σκεφτείς ότι με τα μισά και λιγότερα μπορείς να βγεις δεύτερος.
Βλέπω να διώχνουμε από την ομάδα Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Στόχ, Μάτος κτλ και να τους αντικαθιστούμε με Περέιρα, Νινουα, Βράκα και Τζολη. Παίκτες με πολύ μικρό συμβόλαιο, που αν σου βγουν θα φέρουν φράγκα.
Οικονομικά, βγάζει νόημα. Αγωνιστικά η ομάδα φετος, θα έτρωγε τριμπαλα από την ομάδα του νταμπλ όμως.
Σε αντίθεση με πολλούς, δεν βλέπω να γίνονται άλλες κινήσεις φέτος ειδικά σε περίπτωση μη πρόκρισης μεθαύριο. Και αυτό με φοβίζει ακόμα περισσότερο.
- bersekeros
Εμένα δεν με χαλάς...δεν σου αρέσει ο Bistrovic;jibbie έγραψε:κυριακη βραδυ ρε τζος, μη στο χαλασω
Εσύ τα μελετάς και έχεις και τα ανάλογα στατιστικά scout εργαλεία.
Γιατί εγώ και μερικοί πολύ καλοί συμφορουμίτες, προσευχές κάνουμε για να έρθει ο Bistrovic στον ΠΑΟΚ.
- thanos-xanthi
στο χοντρο24 παντως ανεφεραν νωριτερα οτι η ΠΑΕ εχει διαψευσει οτι ενδιαφερομαστε για Μπιστροβιτς
Αποβλήθηκε σήμερα αυτός.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα..
Ότι και να γίνει η ομάδα θα ενισχυθεί..
Απλά αναλόγως της διοργάνωσης θα κινηθεί και με άλλα οικονομικά δεδομένα...
Εγώ πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρουμε Τετάρτη θα ζήσουμε τρελές στιγμές (και στα μεταγραφικά).
Ότι και να γίνει η ομάδα θα ενισχυθεί..
Απλά αναλόγως της διοργάνωσης θα κινηθεί και με άλλα οικονομικά δεδομένα...
Εγώ πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρουμε Τετάρτη θα ζήσουμε τρελές στιγμές (και στα μεταγραφικά).